Prin navigarea pe acest site, iti exprimi acordul
cu privire la politica de folosire cookies. Detalii

Animale.ro

Anunturi Animale

 

Ordoneaza dupa:

Filtreaza rezultatele

  • Dupa categorie
  • Dupa specie
  • Dupa oras

Pui de pisica 2016-06-20

Suntem doi pisoiasi dragalasi, jucausi, harnicuti, foarte frumosi si sanatosi, un baiat alb cu negru si o fetita galben-tarcata, si cautam o casuta primitoare cu oameni care sa ne iubeasca.... Detalii »

Puiuti ! 2016-06-20

Suntem doi pisoiasi dragalasi, jucausi, harnicuti, foarte frumosi si sanatosi, un baiat alb cu negru si o fetita galben-tarcata, si cautam o casuta primitoare cu oameni care sa ne iubeasca.... Detalii »

Vand pui bichon maltez 2016-06-20

Vand doi pui bichon maltez (femele) in varsta de 5 saptamani. Au prima deparazitare si primul vaccin plus carnet de sanatate. Vor primi si cea de-a doua deparazitare si cel de-al doilea vaccin... Detalii »

Donez catelusa metis 2016-06-20

Donez o catelusa gasita pe strada. Are cam 2 luni si pare a fi de talie medie. Este foarte prietenoasa si lipicioasa. Detalii »

Gasit pisica 2016-06-19

Gasit pisica/motan vargat in zona Lunca Bradului H2. Foarte blanda si iubitoare. Detalii »

10 2016-06-19

Vand 3 vaci detalii la numarul de telefon afisat Detalii »

Pisic la ananghie 2016-06-18

Bobec este un motanel negru zglobiu de aproximativ doua luni, care a fost luat de pe strada cand parea ca nu mai are sanse de supravietuire. De trei zile a facut o recuperare spectaculoasa cu... Detalii »

Caut partenera 2016-06-17

Sunt un amstaff baiat(mama pitbull/tata dog argentinian) am 5 ani, sunt alb cu pete maro si caut o partenera.Sunt un adevarat campion pentru copii,bland cu pisicile si ascultator. Detalii »

URGENT VA ROG ADOPTATI ACEST PISIC!! 2016-06-17

Acest pisic frumos a fost gasit acuma trei saptamani si era bolnav de peritonita acuta infectiosa. Era foarte foarte slab. Acuma este sub tratament la clinica Play Dog in Arad si eu platest tot... Detalii »

PIERDUT CAINE 2016-06-17

Catelusa pierduta in zona Str. Margeanului, Str. Buzoieni, sector 5. Raspunde la numele de Țunțurica. Avea o funda rosie la gat in ziua disparitiei. Foarte jucausa si prietenoasa cu oamenii si... Detalii »