Prin navigarea pe acest site, iti exprimi acordul
cu privire la politica de folosire cookies. Detalii

Animale.ro

Anunturi Animale

 

Ordoneaza dupa:

Filtreaza rezultatele

  • Dupa categorie
  • Dupa specie
  • Dupa oras

Vand pui de Akita American 2015-11-24

Proprietar vand Pui de Akita American, 3 saptamani, masculi/ femele.
Este un paznic excelent, nu latra decat daca vreun intrus apare la orizont, situatie in care „pisicuta“ devine iarasi... Detalii »

Vand Vite 6 luni 2015-11-24

Vand vitea de 6 luni, grasa. Daca va fi tinuta, va fi buna de lapte, dar si pentru carne. Pentru mai multe informatii, va rog sa ma contactati telefonic in fiecare zi, dimineata pana la ora 9 sau... Detalii »

Vand Juninca 2015-11-24

Vand juninca de 1 an si 5 luni, grasa. Daca e tinuta, va fi buna de lapte, dar si pentru carne. Pentru mai multe informatii, va rog sa ma contactati telefonic in fiecare zi, dimineata pana la ora 9... Detalii »

BELLA, superba si afectuoasa pentru adoptie 2015-11-24

Bella este o pisicuta tare dulce, abandonata sau pierduta, nu stim sigur.
E sigur insa ca ea a locuit intr.-o casa dupa cat de cuminte si afectuoasa este. A fost gasita stand incremenita pe o... Detalii »

Vand puiuti yorkshire terrier toy 2015-11-24

Vand puiuti yorkshire terrier toy, masculi si femele, deosebiti de frumosi si jucausi, vaccinati si deparazitati comform varstei, au aproximativ 3 luni. Mai multe detalii la telefon. Detalii »

Donez pui de pisica metis rag doll-pisica europeana 2015-11-24

Donez unei persoane iubitoare de animale pui de pisica metis mama Rag Dol – tata Pisica europeana, varsta 3 luni femele si masculi, sunt foarte dragalasi , jucausi si cuminti, au caracterul mamei... Detalii »

Vand pui SHIH TZU! 2015-11-23

Vand pui SHIH TZU!
Puiul este baiat si are 3 saptamani. Detalii »

2 pisicute adorabile cauta o familie iubitoare 2015-11-23

2 pisicute extrem de frumoase si jucause cauta o noua familie iubitoare! Emana extrem de multa energie pozitiva si garantat o sa va umple casa de momente frumoase.Mama este siameza curata si se... Detalii »

ROSSI - IA-MA ACASA! 2015-11-23

Mascul in varsta de 8 luni, deparazitat intern si extern, obisnuit cu viata la curte dar si in apartament, invatat la litiera, isi cauta un camin – stapani iubitori, pentru a le dovedi afectiunea... Detalii »

MUSETTE - O MINUNE DE PISICUTA IN CASA TA! 2015-11-23

Femela in varsta de 8 luni, europeana, deparazitata intern si extern, invatata la litiera, obisnuita cu viata in apartament dar obisnuita si la curte, isi cauta stapani iubitori asemenea ei.... Detalii »