Prin navigarea pe acest site, iti exprimi acordul
cu privire la politica de folosire cookies. Detalii

Animale.ro

Anunturi Animale

 

Ordoneaza dupa:

Filtreaza rezultatele

  • Dupa categorie
  • Dupa specie
  • Dupa oras

Frida, un metis simpatic foc, isi cauta familie 2016-05-24

Frida este un metis de 5-6 luni pe care l-am vaccinat la zi, deparazitat atat intern cat si extern, microcipat si este si posesoarea unui carnetel de sanatate. Acum este sanatoasa tun si foarte... Detalii »

Nelutu, motan pufos si dulce pentru adoptie 2016-05-24

La prima vedere, Nelutu este un motan extrem, extrem de sperios si timid.
Prima oara cand l-am adus la noi, cateva zile a trebuit sa ne prefacem ca nici nu-l vedem, ca altfel se ascundea sub pat... Detalii »

Adopta feminin sphynx pisicuţă 2016-05-24

Am o frumoasă femeie Sphynx pisoi gata pentru o nouă casă. Ea este absolut adorabil și îi place să leneviți în jurul valorii, ea ii place sa alerge / plimbare în jurul casei. Ea îi place... Detalii »

Yorkshire terrier pui gata pentru a merge 2016-05-24

Mama si tata pot fi văzute ca acestea sunt mult mai iubit animalelor de companie. puii mei au marcaje frumoase. puii vor pleca acasă fleed deparazitati, medicul veterinar verificat, microcip și... Detalii »

2 Ragdolls de sex feminin disponibile pentru adoptare 2016-05-24

2 Ragdolls de sex feminin disponibile pentru adoptare. Ele sunt surori, astfel s-ar dori în mod ideal pentru a merge împreună, dar poate ia în considerare în mod individual o dată la persoana... Detalii »

Barbat catelus Chow Chow pentru adoptare. 2016-05-24

Barbat catelus Chow Chow pentru adoptare. până în prezent, cu vacanțe și el are, de asemenea, un pașaport și toate certificatele sale. El este foarte iubitor si jucaus, el este un băiat... Detalii »

Adoptaţi feminin pisică de Bengal 2016-05-24

O fată maro superba Bengal are nevoie de o nouă casă. Ea are o frumoasă culoare de fundal deschis, cu rozete fantastice contrastat negre conturate și centre de maro ruginite, un flux de model... Detalii »

Amir spre adoptie 2016-05-23

Ofer spre adopție cățeluș foarte jucăuș. Îl cheamă Amir, este deparazitat atât intern, cât și extern Are în jur de 2 luni și jumătate și este dornic de o familie iubitoare. Detalii... Detalii »

Lisa spre adoptie 2016-05-23

Sunt fetita și mă numesc Lisa. Am 2 luni sunt deparazitata atât intern cât și extern. Sunt dornica sa te iubesc și gata sa mă iei acasă. Detalii la 767700617 Detalii »

Aky spre adoptie 2016-05-23

Aky are aproximativ 2 luni, deparazitat atat intern cat si extern. Este foarte jucaus si stie sa foloseasca litiera. Daca vrei sa-l adopti si sa-i oferi un camin calduros contacteaza-ma la tel:... Detalii »