Prin navigarea pe acest site, iti exprimi acordul
cu privire la politica de folosire cookies. Detalii

Animale.ro

Anunturi Animale

 

Ordoneaza dupa:

Filtreaza rezultatele

  • Dupa categorie
  • Dupa specie
  • Dupa oras

CINE MA VREA? 2016-09-28

DAU SPRE ADOPTIE PISICUT,DOUA LUNI,MASCUL,TIGRAT Detalii »

Gratuite Pui Jack Russel 2016-09-28

Acestea sunt pedigree pur rase în vârstă de 4 luni - vaccinate cu siguranta temperamentul cu toate documentele de sanatate, acesti pui sunt linii de sange campion cu ochi luminoase si oase... Detalii »

GRAZIE, eleganta si splendoare pentru adoptie 2016-09-28

Draga mea viitoare familie,
Ma numesc Grazie si sunt: afectuoasa, torcacioasa, pupacioasa si cozonacioasa. In acelasi timp, sunt o tigrata focoasa si atunci cand vreau sa ne jucam, apai trebuie... Detalii »

Urgent, pisici spre adoptie 2016-09-28

Sase bulgarasi pufosi sunt in cautarea unor stapani iubitori. Momentan ei se afla in curtea unei persoane care nu poate sa aiba prea mult timp grija de ei si ii va arunca pe strada (cum a mai facut... Detalii »

Ei bine, drăguț maimuțe capucin imblanziti pentru adoptare 2016-09-28

Ei bine, drăguț maimuțe capucin imblanziti pentru adoptare
Buna ziua avem maimuțe capucin să dea spre adopție la orice families.We si iubitor dau aceste maimuțe afară pentru că... Detalii »

De sex feminin maimuță capucin pentru adoptare drăguț de sex masculin și 2016-09-28

Drăguț copil Capuchin maimuță pentru Adopții la orice animal de companie iubitor și grijuliu de familie, indiferent unde s-ar putea vreodată să fie. Monkey copilul nostru este o casă... Detalii »

Pisicuta foarte blanda, 4 luni 2016-09-27

Caut parinti responsabili pentru piticuta salvata de pe pamantul ud din gradina blocului. De spaima, tot ce a putut face a fost sa se ascunda in iarba inalta si sa miaune cat de tare a putut, pana... Detalii »

Cleopatra, pisicuta speciala pentru adoptie 2016-09-27

Cleopatra este o pisicuta cu toate calitatile din lume : blanda, sociabila, afectuoasa, cu un tors ca un cantecel, pe mai multe tonalitati, pupacioasa si foarte atasata de oameni.
Pe de alta parte... Detalii »

Vladut timid si delicat cauta familie iubitoare 2016-09-27

Vladut e un mare erou luptator : a luptat vitejeste cu teroristii (puricii), in conditii extem de vitrege (canicula) pana intr.-o zi, cand micutul nostru erou a vrut sa abandoneze lupta.
L-am... Detalii »

Donez catelusa draguta gasita pe strada 2016-09-27

Cățelușa are in jur de 3 luni, este foarte jucăușa si deșteapta. Am găsit o pe strada si am hotărât sa ii găsesc o casa. Da lăbuța, nu face deloc in casa, nu miroase, am deparazitat o... Detalii »