Prin navigarea pe acest site, iti exprimi acordul
cu privire la politica de folosire cookies. Detalii

Animale.ro

Anunturi Animale

 

Ordoneaza dupa:

Filtreaza rezultatele

  • Dupa categorie
  • Dupa specie
  • Dupa oras

Cleo, pisicuța de 6 luni pt adoptie 2016-04-27

Cleo este o pisicuța in vârsta de 6 luni in cautare de căsuța.Este sterilizată, extrem de blanda si comunicativa, adaptată la viata in apartament si iubitoare. Va rugam sa ne contactați daca... Detalii »

Ofer spre adoptie motan care are nevoie de atentie speciala 2016-04-26

Se numeste Figaro, este un motan castrat, deparazitat intern si extern in varsta de 3 ani. A fost gasit intr-o dimineata devreme pe marginea drumului lovit de masina iar de atunci este internat... Detalii »

Pisicuta 9 luni 2016-04-26

Ofer spre adoptie pisicuta neagra cu varsta de 9 luni. Este foarte prietenoasa si cuminte. Este invatata la litiera. Detalii »

Testoasa Trachemis scripta , un an 2016-04-26

Testoasa extrem de docila si inteligenta din specia Trachemiy scripta. Are un an, 22 cm lungime carapace si 1.2 kg. Ofer si acvariul, inclusiv filtru intern. Detalii »

Catel de 6 luni, talie mica 2016-04-25

Caut stapan pentru un catel de 6 luni. Este de talie mica, mascul. Mama este pechineza si tatal beagle. Este deparazitat. A fost muscat acum 6 saptamani de un caine, dar stapana lui a fost cu el la... Detalii »

Oferim spre adoptie o catelusa. 2016-04-24

Nume - Bella / Rasa - Teckel / Varsta - 10 ani / Greutate 10 Kg.

Este o catelusa simpatica si cuminte, are carnet de sanatate, chip si toate vaccinurile/deparazitarile facute la zi. Oferim... Detalii »

Happy PANTHY cea cuminte cauta familie iubitoare 2016-04-22

Buna, dragii mei, eu sint PANTHY ! i am fost sterilizata si dupa ce ma fac bine nu am unde merge, trebuie sa ma intorc pe strada, "casa" mea e un subsol de bloc...
Am 2 anisori si in ciuda vietii... Detalii »

Floricica, o pisicuta superba, dar amarata, cauta o familie responsabila 2016-04-22

Floricica este o pisicuta adulta care a trait la curte si a fost lasata pe strada. A lovit-o o masina, a avut fractura de sold, a fost operata si acum este refacuta complet; se misca si se comporta... Detalii »

Titus, o splendoare de baiat isi cauta casuta permanenta 2016-04-21

M-au luat de mic, am stat cu ei mai mult de un an, apoi s-au mutat si proprietarul nu i-a acceptat cu pisici, asa ca m-au dat afara in strada. Am plans si am jelit la scara blocului unde m-au lasat... Detalii »

Filip, un motan pacifist si bland isi cauta familie 2016-04-20

Pe Filip l-a gasit pe strada o doamna cu suflet bun. Avea o labuta din fata lovita si sange pe urechiuse. Banuim ca a fost al cuiva, dar s-a pierdut sau a fost izgonit la un moment dat. Fiind un... Detalii »