Prin navigarea pe acest site, iti exprimi acordul
cu privire la politica de folosire cookies. Detalii

Animale.ro

Anunturi Animale

 

Ordoneaza dupa:

Filtreaza rezultatele

  • Dupa categorie
  • Dupa specie
  • Dupa oras

Dino, metis de ciobanesc 2014-08-30

Dino este o pufosenie de 2 luni, metis de ciobanesc. Este un catel ce va creste de talie medie si a fost vaccinat si deparazitat (intern si extern). Daca doriti sa aflati mai multe detalii despre... Detalii »

Bella, metis de ciobanesc 2014-08-30

Bella este o pufosenie de 2 luni, metis de ciobanesc. Este o catelusa ce va creste de talie medie - mare si a fost vaccinata si deparazitata (intern si extern). Daca doriti sa aflati mai multe... Detalii »

Lizzy, metis de ciobanesc 2014-08-30

Lizzy este o pufosenie de 2 luni, metis de ciobanesc. Este o catelusa ce va creste de talie medie si a fost vaccinata si deparazitata (intern si extern). Daca doriti sa aflati mai multe detalii... Detalii »

Rocky, metis de ciobanesc 2014-08-30

Rocky este o pufosenie de 2 luni, metis de ciobanesc. Este un catel ce va creste de talie medie - mare si a fost vaccinat si deparazitat (intern si extern). Daca doriti sa aflati mai multe detalii... Detalii »

Catelus spre adoptie 2014-08-28

Dau spre adoptie un catelus,maidanez alb cu maro care a fost salvat de la moarte in aceasta primavara , fiind gasit arucat intr-o cutie alaturi de fratii lui la marginea unei sosele.A fost... Detalii »

FETITA SALVATA.. 2014-08-28

Buna, numele meu e Fetita, am fost salvata de la moarte..un om a incercat sa omoare 4 catelusi dandule cu ceva in cap..3 au murit eu am reusit sa fug, dar de la lovitura nu mai am un ochisor..m-am... Detalii »

Catel pentru adoptie 2014-08-28

Oferim spre adoptie catel de companie femela, varsta cam 3 ani talie mica, castrata, blanda, prietenoasa, linistita, nostima, potrivita pentru companie. Catelusa este uneori lenesa alteori jucausa.... Detalii »

Catel pentru adoptie 2014-08-28

Oferim spre adoptie catel de companie mascul, varsta cam 3 ani. Catelul nu este de rasa dar este corcit cu o rasa, este de talie mica, sarmos, mustacios, blana ondulata crem deschis. Seamana cu un... Detalii »

Catel pentru adoptie 2014-08-28

Oferim spre adoptie catel fara rasa, mascul, varsta cam 2 ani, talie medie, castrat, jucaus, prietenos, relativ agitat, blana scurta, potrivit pentru companie. Cainele este foarte dornic sa capteze... Detalii »

Bubu, spirit de invingator 2014-08-27

Ofer spre adoptie un caine cu varsta de aproximativ 5 ani. Numele lui este Bubu si este de rasa comuna.
Desi are acea privire blajina inegalabila, lui Bubu nu i s-a oferit in trecut bunatatea de... Detalii »