Prin navigarea pe acest site, iti exprimi acordul
cu privire la politica de folosire cookies. Detalii

Animale.ro

Anunturi Animale

 

Ordoneaza dupa:

Filtreaza rezultatele

  • Dupa categorie
  • Dupa specie
  • Dupa oras

Catei pui Metis 2015-11-22

PUIUTI METIS spre adoptie!
Sunt doua fete si un baiat: Cea alba si cea cu blanita mai lunga sunt fete, iar cel cu maoniu si negru cu blanita mai scurta este baiat.
Cea mare e mamica, iar eu... Detalii »

Yorkshire Terrier pui pentru adoptare 2015-11-22

Yorkshire Terrier pui pentru adoptare
Pui Crăciun Yorkshire cu pedigree aici dispuși pentru a ajunge la o casă nouă, dacă vă place le doar contactati pentru mai multe detalii Detalii »

Pui Chihuahua sex masculin și feminin pentru adoptarea 2015-11-22

Pui Chihuahua sex masculin și feminin pentru adoptarea

rugam sa ne contactati acum daca sunteti interesati intr-unul din rasa noastră pur sau ambele pui, le obține acum înainte de a fi prea... Detalii »

5 Minunat pui Bulldog-ul englez (3 fete 2 băieți) pentru ai 2015-11-20


Bună!
Avem 5 frumoase pui de bulldog engleza (3 fete 2 băieți) pentru tine, cu un descendență uimitoare. Ambii parinti sunt înregistrate de sănătate. Pui vor pleca cu:
Vaccinarea... Detalii »

Pui, fetita, metis labrador, dragalasa, vaccinata 2015-11-19

Ofer spre adoptie puiuta de caine, aproximativ 5 luni, metis de labrador, talie medie, culoare neagra. Lili este o puiuta simpatica, jucausa, foarte iubitoare, ii place sa se joace, sa se... Detalii »

Puiuta, metis labrador, neagra, pufoasa, vaccinata, deparazitata 2015-11-19

Ofer spre adoptie puiuta de caine, aproximativ 5 luni, metis de labrador, talie medie, culoare neagra. Lili este o puiuta simpatica, jucausa, foarte iubitoare, ii place sa se joace, sa se... Detalii »

* Pui Pomeranian jucărie sunt gata pentru noile lor familii * 2015-11-19cateva saptamani de sex masculin și feminin în vârstă de jucărie Pomerania sunt gata pentru noua lor casă.
puii sunt bine educați în rândul copiilor și a altor animale de companie.... Detalii »

3 suflete mititele 2015-11-18

Trei puisori de aproximativ 8 saptamani de talie mica spre medie isi cauta camin. Sunt doi baietei ce au blanita alb cu negru si o fetita. Au deparazitarile facute si tot ce le lipseste acum este... Detalii »

Bulldog englez/francez 2015-11-18

Mi-as dori sa adopt un bulldog englez sau francez,dar sunt mai interesat de cel francez, Imi doresc de mult sa am un asemenea animalut,dar datorita faptului ca,preturile sunt foarte piperate,nu... Detalii »

Doresc sa iau spre adoptie cocker spaniel fetita 2015-11-16

Doresc sa iau spre adoptie un ciine de rasa cocker spaniel . Genul ar fi de dorit feminin . Sal pot creste de micuta . Daca nu doriti sa iau pe gratis maxim pot da 1000 de lai moldovenesti . Eu nu... Detalii »