Prin navigarea pe acest site, iti exprimi acordul
cu privire la politica de folosire cookies. Detalii

Animale.ro

Anunturi Animale

 

Ordoneaza dupa:

Filtreaza rezultatele

  • Dupa categorie
  • Dupa specie
  • Dupa oras

Albita frumusica pentru adoptie 2016-05-26

Albita este o pisicuta delicioasa cu o mutrita haioasa si dulce.
Are nevoie de o familie iubitoare si responsabila.
A fost salvata de o doamna pensionara si gazduita intr-o boxa de bloc. Doamna... Detalii »

GRAZIE, eleganta si splendoare pentru adoptie 2016-05-25

Draga mea viitoare familie,
Ma numesc Grazie si sunt: afectuoasa, torcacioasa, pupacioasa si cozonacioasa. Sunt o pisicuta de poala, unde imi place sa ma topesc de tot.
In acelasi timp, sunt o... Detalii »

Missy pentru adopție 2016-05-24

Ofer pisicuta spre adoptie. Are in jur de 2 luni, deparazitata. Este o pisicuta tare jucausa si are nevoie de o familie iubitoare unde sa fie în siguranță.
Detalii la tel 0767 700 617 Detalii »

Nelutu, motan pufos si dulce pentru adoptie 2016-05-24

La prima vedere, Nelutu este un motan extrem, extrem de sperios si timid.
Prima oara cand l-am adus la noi, cateva zile a trebuit sa ne prefacem ca nici nu-l vedem, ca altfel se ascundea sub pat... Detalii »

Adopta feminin sphynx pisicuţă 2016-05-24

Am o frumoasă femeie Sphynx pisoi gata pentru o nouă casă. Ea este absolut adorabil și îi place să leneviți în jurul valorii, ea ii place sa alerge / plimbare în jurul casei. Ea îi place... Detalii »

2 Ragdolls de sex feminin disponibile pentru adoptare 2016-05-24

2 Ragdolls de sex feminin disponibile pentru adoptare. Ele sunt surori, astfel s-ar dori în mod ideal pentru a merge împreună, dar poate ia în considerare în mod individual o dată la persoana... Detalii »

Adoptaţi feminin pisică de Bengal 2016-05-24

O fată maro superba Bengal are nevoie de o nouă casă. Ea are o frumoasă culoare de fundal deschis, cu rozete fantastice contrastat negre conturate și centre de maro ruginite, un flux de model... Detalii »

Aky spre adoptie 2016-05-23

Aky are aproximativ 2 luni, deparazitat atat intern cat si extern. Este foarte jucaus si stie sa foloseasca litiera. Daca vrei sa-l adopti si sa-i oferi un camin calduros contacteaza-ma la tel:... Detalii »

URGENT Pisicuta tigrata spre adoptie 2016-05-23

Ofer spre adoptie pisicuta tigrata, este vaccinata, deparazitata si sterilizata. Are in jur de 1 an și jumătate. Este o pisicuta jucausa si foarte prietenoasa, dornica de o familie iubitoare care... Detalii »

Puiuti ! 2016-05-22

Acesti puiuti dragalasi, jucausi, harnicuti, curati, foarte frumosi si sanatosi, cauta o casuta primitoare cu oameni care sa ii iubeasca. telefon: 0748.280.309 Detalii »