Prin navigarea pe acest site, iti exprimi acordul
cu privire la politica de folosire cookies. Detalii

Animale.ro

Anunturi Animale

 

Ordoneaza dupa:

Filtreaza rezultatele

  • Dupa categorie
  • Dupa specie
  • Dupa oras

Acuarella pentru adoptie; nu e anunt imobiliar 2017-05-24

Acesta nu este un anunt imobiliar si……totusi….….Acuarella cauta un apartament in Bucuresti, o locuinta permanenta; adica masa, casa, iubire, siguranta si tot ce ii trebuie unei printese ca... Detalii »

Mimi cea iubareatza si dulce pentru adoptie 2017-05-23

Toate pisicutele sunt frumoase si dornice de afectiune, insa unele sunt atat de afectuoase si dornice de a-ti oferi iubire, incat te topesc de tot. Da, ati ghicit! Mimi este in aceasta categorie :... Detalii »

Donatie 3 pisoi jucausi 2017-05-23

Donatie 3 pisoi jucausi Detalii »

GRAZIE, eleganta si splendoare pentru adoptie 2017-05-22

Draga mea viitoare familie,
Ma numesc Grazie si sunt: afectuoasa, torcacioasa, pupacioasa si cozonacioasa. In acelasi timp, sunt o tigrata focoasa si atunci cand vreau sa ne jucam, apai trebuie... Detalii »

Rica, un motanas deosebit in cautare de oameni buni 2017-05-22

Rica are o personalitate extraordinara, un fel de pisicuta-catelus care se tine dupa tine peste tot prin casa si te asista in tot ce faci…mai putin cand dai cu aspiratorul ca asta nu-i place.... Detalii »

Pisicuta tortie caut stapan 2017-05-18

Sunt o pisicuta de 10 luni jucăușă, iubitoare, deparazitata intern si extern, sterilizata, cuminte si caut stăpâni doritori de un sufletel torcator. Detalii »

Pisicuta tortie caut stapan 2017-05-18

Sunt o pisicuta de 10 luni, educată, jucăușă, deparazitata, sterilizata, iubitoare si cuminte si caut stăpâni iubitori doritori de un sufletel torcator.Detalii »

Printesica torcacioasa in cautare de familie 2017-05-18

Printesica este o pisicuta dulce si sfioasa in varsta de aproximativ 7-8 luni. Educata la litiera si adaptata vietii de interior. Este atasata de oameni, insa e un pic sfioasa la inceput, deci are... Detalii »

Siameza sterilizata, caut stapani iubitori 2017-05-18

Siameza, 3 ani, educata, sterilizata, cuminte si dragastoasa, cauta stapani, iubitori de pisici, pentru a o iubi si a se bucura de ea. A fost de mica invatata cu litiera, mananca doar in castronul... Detalii »

Clio, Thalia si Calliope, trei muze-printesici pentru adoptie 2017-05-17

Oferim in adoptie unor familii cu adevarat iubitoare aceste muze, printese, pisicute deosebite si dulci, sanatoase si jucause.
Calliope (calico), Clio si Thalia (tigrate). Calliope e Miss-a... Detalii »