Prin navigarea pe acest site, iti exprimi acordul cu privire la politica de folosire cookies. Detalii

Saprolegniaza la pestii de acvariu

Mucegaiul Saprolegnia provoaca adesea infectii pestilor de acvariu care sunt supusi unor conditii de mediu improprii sau sufera de pe urma stresului, dar saprolegniaza este una dintre afectiunile care poate fi vindecata relativ usor daca este diagnosticata si tratata la timp. Citeste mai departe »

Alte articole

Rechinii ca animale de companie

Rechinii sunt creaturi marine pe care nu te-ai gandi in mod normal sa le transformi in animale de companie. Citeste mai departe »

Tumorile la pesti

Tumorile sunt formatiuni benigne sau maligne care pot aparea si la pesti, indiferent de specia lor. Citeste mai departe »

Top 6 cele mai frumoase animale din recifurile de corali

Spectaculoasele recifuri de corali adapostesc o fauna diversa si colorata si sunt un adevarat regal vizual pentru toti cei care au norocul sa le admire. Citeste mai departe »

Hrana pentru pesti: ce le poti oferi in afara de fulgi?

Fulgii sunt cea mai raspandita hrana pentru pesti, astfel ca este foarte tentant sa te bazezi in exclusivitate pe aceasta cand vine vorba despre alimentatia prietenilor colorati din acvariu. Citeste mai departe »

Stresul la pestii de acvariu: cauze, efecte, tratament

Stresul poate reprezenta o problema serioasa pentru pestii de acvariu. Citeste mai departe »

Informatii utile despre hrana vie pentru pesti

Pesti de acvariu sunt hraniti adesea cu hrana uscata, sub forma de fulgi, achizitionata din comert, care poate reprezenta o optiune excelenta pe termen lung. Citeste mai departe »

Transportul pestilor de acvariu in conditii de siguranta

Transportul pestilor de acvariu, in conditiile schimbarii domiciliului, poate fi o activitate problematica pentru posesorii acestor animalute de companie. Citeste mai departe »

Reproducerea la Ancistrus, pestele algivor

Considerat un peste usor de ingrijit, Ancistrus, cunoscut si ca pestele algivor are o reputatie nemeritata cu privire la gradul de dificultate al reproducerii. Citeste mai departe »

Alimentatia pestilor carnivori de acvariu

Pestii carnivori pot fi alegeri interesante in acvariul personal, datorita caracteristicilor comportamentale si alimentare care ii diferentiaza de pestii obisnuiti de companie. Citeste mai departe »

Costiaza la pesti

Costiaza este o boala parazitara care afecteaza pielea pestilor si care, netrata la timp, poate duce la decesul vertebratelor. Citeste mai departe »