Prin navigarea pe acest site, iti exprimi acordul
cu privire la politica de folosire cookies. Detalii

Animale.ro

Bucharest PET Exhibition, la Romexpo, intre 4 si 6 martie

Peste 3.500 de caini, pisici, pasari si animale mici de rasa vin la ROMEXPO, in cea mai mare expozitie concurs din Romania
La Romexpo, intre 4 si 6 martie, are loc Bucharest Pet Exhibition Citeste mai departe »

Alte articole

Hrana adecvata pentru puii de pisica

Pentru posesorii de pisici, marirea familiei cu o generatie de pisoi poate fi o mare bucurie, dar si o responsabilitate pe masura. Citeste mai departe »

Hrana adecvata pentru carasul auriu

Carasul auriu este una dintre cele mai intalnite specii de pesti din acvariile domestice. Citeste mai departe »

Cum dresezi un hamster

Hamsterul este un animal sociabil care poate fi dresat cu usurinta de un stapan atent si rabdator. Citeste mai departe »

Nu pierde expozitia de reptile de la Esplanada Cora Pantelimon!

Iubitorii de animale au posibilitatea sa admire, in perioada urmatoare, nu mai putin de 20 de specii de reptile, la Esplanada Cora Pantelimon din Bucuresti. Citeste mai departe »

Dresajul catelului, simplu si distractiv

Dresajul catelului poate fi uneori dificil, insa numai daca stapanii nu se documenteaza bine si nu sunt consecventi. Desarjul cu recompense, facut "in joaca", are cele mai bune rezultate si duce la crearea unei legaturi stranse intre animal si stapan. Atunci cand se urmareste un dresaj de baza,... Citeste mai departe »

De ce stranuta pisicile?

Stranutul este un reflex al cailor respiratorii superioare pe care il au si unele animale, nu doar oamenii. Ca si in cazul nostru, reflexul este important pentru mentinerea sanatatii si nu inseamna intotdeauna ca animalul este racit sau nu se simte bine. Cu toate acestea, e nevoie sa observam... Citeste mai departe »

Iubitor de animale - cum eviti certurile cu vecinii?

Animalele sunt intr-adevar prietenii nostri cei mai buni, iar unii le prefera chiar companiei oamenilor. Insa deseori, un animal poate starni conflicte Citeste mai departe »

Cum ingrijim labutele cateilor?

Ingrijirea labutelor la catei este un aspect esential pentru sanatatea acestora, de aceea e bine ca stapanii sa nu le neglijeze. Curatarea labutelor, taierea unghiilor, dar si protejarea cainelui cand e vorba de teren accidentat trebuie sa devina obiceiuri ale stapanului, in fiecare zi. Citeste mai departe »

Animalele au cultura - stii sa le intelegi?

Animalele au cultura lor, e demonstrat: faptul ca unii oameni nu pot intelege semnalele pe care le transmit nu le face mai putin valoroase. Ba am putea spune ca, spre deosebire de unii oameni, animalele pot construi o societate civilizata respectand anumite reguli. Citeste mai departe »

Animalele-doctor care ne vindeca si ne protejeaza de boli

Animalele nu sunt doar prietenii nostri necuvantatori: pot fi adevarati doctori care ne protejeaza de boli sau ne pot vindeca, alertandu-ne despre o suferinta pe care nu o constientizam. Deseori se intalnesc cazuri de pisici sau caini care "miros" o suferinta grava a stapanului si il alerteaza in... Citeste mai departe »