Prin navigarea pe acest site, iti exprimi acordul
cu privire la politica de folosire cookies. Detalii

Animale.ro

Top 5 animale preistorice descoperite in 2014

Anul aflat inca in plina desfasurare a adus descoperirea, respectiv identificarea unei multitudini de ramasite de animale preistorice, ce au oferit noi dovezi menite sa puna punct unor dezbateri indelungate. Citeste mai departe »

Alte articole

10 curiozitati despre mierla americana, Turdus migratorius

In SUA, frumoasa pasare ce, culmea, nu este inrudita cu mierla care salasluieste si pe meleagurile romanesti este considerata vestitorul primaverii. Citeste mai departe »

6 creaturi marine ce par desprinse din cele mai negre cosmaruri

Vietatile care, cum, necum, s-au adaptat adancimilor mari ale Oceanului Planetar si presiunii aferente s-au metamorfozat in consecinta. Citeste mai departe »

7 pasari exotice superbe despre care nu stiai ca exista

Sunt absolut incantatoare, dar fiindca sunt si rare, ai putine sanse sa afli despre existenta lor in vreun documentar televizat. Citeste mai departe »

5 cazuri bizare de mutatii in lumea animalelor

Ai auzit vreodata de caractite nu cu 8 tentacule, ci cu 6? Sau de iezi care s-au nascut cu 8 picioare? Ei bine, afla ca acestea nu sunt personajele unui film ciudat sau al unei povesti supranaturale, ci fiinte in carne si oase, dar care au suferit mutatii. Citeste mai departe »

Curajul unei mame: cum si-a salvat o suricata puii FOTO

Suricatele formeaza familii foarte unite, iar fotograful Robin Hoskyns a avut recent ocazia sa surprinda intocmai o dovada a afectiunii care ii leaga pe membrii unui asemenea grup. Citeste mai departe »

5 pitbuli adorabili care iti vor schimba parerea despre "fioroasa" rasa

Numeroase persoane asociaza pitbulii cu caini dintr-o rasa fioroasa, periculosi pentru copii si adulti deopotriva, din pricina asa-zisei lor Citeste mai departe »

Metoda ingenioasa la care a recurs o ursoaica panda pentru a primi mai multa hrana

O ursoaica panda a apelat la o metoda ingenioasa pentru a primi mai multa hrana, a avea parte de "cazare" mai confortabila si de aer conditionat: a mimat o sarcina!

O femela de Citeste mai departe »

4 armasari care si-au lasat amprenta in istoria mondiala

Astazi sunt rare ocaziile cand superbii cai au sansa sa straluceasca si sa isi dovedeasca vitejia - nu de alta, dar luptele calare sunt de domeniul trecutului. Citeste mai departe »

7 animale esentiale pentru supravietuirea speciei umane

Supravietuirea speciei umane depinde in esenta de echilibrul ecosistemului complex al planetei Pamant, in care anumite animale joaca un rol esential. Citeste mai departe »

9 lucruri interesante despre delfinii roz, "printesele" lumii acvatice

Delfinii roz sunt animale acvatice deosebite, a caror aparitie reprezinta intotdeauna un eveniment si o bucurie. Citeste mai departe »