Prin navigarea pe acest site, iti exprimi acordul
cu privire la politica de folosire cookies. Detalii

Animale.ro

Pet Expo, cel mai mare targ dedicat animalelor de companie, isi deschide portile maine

Mai este o singura zi pana la deschiderea oficiala a PetExpo, cel mai important targ dedicat animalelor de companie din Romania. Targul se va desfasura in perioada 22-24 mai 2015 in Pavilionul C6 al Romexpo. La eveniment sunt asteptati 15.000 de vizitatori pasionati de noutatile in domeniul cresterii animalelor de companie precum si profesionisti in domeniu. 50 de expozanti din 7 tari isi vor promova produsele pe o suprafata de 3000 de mp. Citeste mai departe »

Alte articole

Un fotograf a stat fata in fata cu un leu furios, reusind o captura aproape unica

Un fotograf si-a riscat viata pentru a capta imaginea unui leu furios, aflat la doar cativa metri distanta de el. Citeste mai departe »

Echitatia, un sport tot mai popular in randul copiilor din Romania

Aproape 200 de cai superbi si-au aratat maiestria in sarituri peste obstacole, la "Salonul calului" - unul dintre cele mai importante evenimente de acest tip. Citeste mai departe »

Curiozitati despre animale care iti vor face ziua mai frumoasa

Natura este plina de minuni, iar noi descoperim pe zi ce trece lucruri noi despre animalele si despre plantele care alcatuiesc biosfera. Pentru ca lista acestora este lunga, noi ne-am gandit sa iti prezentam doar 10 dintre curiozitatile despre animale pe care cu siguranta nu le stiai.

Citeste mai departe »

Ce face un iepure care are un stapan cu imaginatie

Atunci cand stai in fata computerului si berea s-a terminat, dar iti este lene sa mergi sa iei alta, ce-i de facut? Citeste mai departe »

Prima acvila tipatoare s-a intors in Romania

Arlie, o acvila tipatoare de mici dimensiuni monitorizata prin satelit, s-a intors in Romania dupa o migratie de peste 24.800 de kilometri. Citeste mai departe »

Un pui de elefant isi reintalneste mama dupa 4 ani

Puiul de elefant, isi reintalneste mama dupa 4 ani de sclavie in Thailanda datorita voluntarilor Parcului National Thailandez Citeste mai departe »

Insula Hokkaido, casa pentru 7 animale incredibil de dragute

Insula din nordul Japoniei este casa pentru cele mai adorabile mici creaturi care nu nu pot fi gasite oriunde altundeva in Japonia. Citeste mai departe »

Arca lui Noe, gradina zoologica din Targu Mures

Romania nu se afla pe harta gradinilor zoologice din Europa si din lume, spune directorul Gradinii Zoologice din Targu Mures, Horatiu Gorea. El crede ca cea de la Targu Mures are sanse sa fie prima pusa pe o asemenea harta. Citeste mai departe »

In Siberia natura este magica

Imagini senzationale surprinse pe suprafata unui lac inghetat, un caine Husky merge pe apa Citeste mai departe »

Todd, caine sau vulpe? asta este intrebarea!

Todd, un vulpoi surd de 11 luni care se crede caine Citeste mai departe »