Prin navigarea pe acest site, iti exprimi acordul
cu privire la politica de folosire cookies. Detalii

Animale.ro

6 curiozitati pe care nu le stiai despre... curcani

Curcanii sunt pasari domestice impozante, ce emit sunete de-a dreptul haioase, dar care te si pot baga foarte usor in sperieti, daca se hotarasc brusc ca reprezinti o amenintare. Citeste mai departe »

Alte articole

Iepurele de casa

Iepurele de casa s-a obtinut cu 6000 de ani in urma, prin domesticirea iepurelui de vizuina. Vestigiile arheologice confirma domesticirea iepurilor in Spania, de unde s-au raspandit in Asia si restul Europei. Citeste mai departe »

5 curiozitati surprinzatoare despre gaini

Gainile nu suscita prea des interesul cuiva. Citeste mai departe »

Intoxicatia cu leandru la caine: simptome si tratament

Leandrul este o planta pe cat de frumoasa, pe atat de periculoasa. Citeste mai departe »

Akita Inu originar din Japonia

Akita Inu este un caine de talie mare, originar din Japonia, prefectura Akita. Face parte din grupa cainilor utilitari, folositi si creati pentru paza si aparare. In japoneza, "Inu" inseamna "caine" iar in practica el se mai numeste si Akita Ken ( ken=prefectura, in japoneza). Citeste mai departe »

Airdale terrier este rezultatul incrucisarilor intre vechiul terrier englezesc si copoiul pentru vidre

Acest caine este rezultatul incrucisarilor intre vechiul terrier englezesc si copoiul pentru vidre , Otterhound. Provine din regiunea Yorkshire, valea Aire, vale bogata in vidre, de la care a capatat numele (otter = vidra) . Prin talie, a devenit cel mai mare dintre cainii terrieri, prin... Citeste mai departe »

Chinchilla reuseste sa devina un animal de companie indragit

Chinchilla este un rozator care din ce in ce mai mult si-a capatat admiratori in randul iubitorilor de animale. Desi, la inceput, a fost privita cu circumspectie, chinchilla reuseste sa devina astazi un animal de companie indragit. Adorabil, sociabil, dragalas, usor de remarcat datorita blanii... Citeste mai departe »

Teckel - membru al raselor cainilor de vanatoare

Teckelul este un caine caracterizat printr-un corp alungit si picioare scurte. Jucaus, dar incapatanat, teckelul este un membru al raselor cainilor de vanatoare. Citeste mai departe »

Husky siberian

Deoarece ei au fost initial creati pentru a calatori pe distante lungi, cainii Husky sunt plini de energie si adora miscarea. Husky siberian este una dintre cele mai populare rase de caini din Statele Unite. Cu ochii de la un albastru cristal pana la brun de diferite nuante, Husky este un caine... Citeste mai departe »

Albastra de Rusia

Supla si gratioasa, afectuoasa si prietenoasa, loiala si o buna confidenta, Albastra de Rusia frapeaza prin coloritul „albastru” al blanii. Considerata odata favorita tarilor, Albastra de Rusia se bucura astazi de o mare popularitate in randul iubitorilor de pisici. Citeste mai departe »

Bullmastiff, un caine masiv si afectuos din grupa raselor utilitare

Bullmastiff-ul, un caine masiv si afectuos din grupa raselor utilitare, este rezultatul imperecherii bulldog-ului englez cu mastiff-ul englez vechi. Rasa are o istorie relativ recenta si a fost creat initial pentru a pazi domeniile englezesti de braconieri. Astazi, Bullmastiff-ii nu mai sunt la... Citeste mai departe »