Prin navigarea pe acest site, iti exprimi acordul
cu privire la politica de folosire cookies. Detalii

Animale.ro

Alte articole

Albastra de Rusia

Supla si gratioasa, afectuoasa si prietenoasa, loiala si o buna confidenta, Albastra de Rusia frapeaza prin coloritul „albastru” al blanii. Considerata odata favorita tarilor, Albastra de Rusia se bucura astazi de o mare popularitate in randul iubitorilor de pisici. Citeste mai departe »

Bullmastiff, un caine masiv si afectuos din grupa raselor utilitare

Bullmastiff-ul, un caine masiv si afectuos din grupa raselor utilitare, este rezultatul imperecherii bulldog-ului englez cu mastiff-ul englez vechi. Rasa are o istorie relativ recenta si a fost creat initial pentru a pazi domeniile englezesti de braconieri. Astazi, Bullmastiff-ii nu mai sunt la... Citeste mai departe »

Sacra de Birmania - Birmaneza

Fascinanta, eleganta si gratioasa, Birmaneza este o pisica de talie medie, cu parul semilung si ochii de culoarea safirului, cu un temperament echilibrat, jucausa, afectuoasa si loiala. Citeste mai departe »

Norvegiana de padure

Impresionanta prin aspectul sau exterior asemanator pisicilor salbatice, Norvegiana de padure se dovedeste un companion afectuos si loial, care nu este dependent de atentia stapanului ei. Norvegiana de padure este indicata persoanelor active, cu un program incarcat, intrucat aceasta este capabila... Citeste mai departe »

Eleganta si supla Siameza

Originara din Siam (noua Thailanda), Siameza reuseste sa se faca remarcata prin eleganta, supletea si temperamentul sau. In ciuda diferitelor incercari ale vremurilor, Siameza ramane una dintre cele mai raspandite si indragite rase de pisici din Europa. Vioiciunea si afectuozitatea sa o fac un... Citeste mai departe »

Trakehner si competitiilor ecvestre

Trakehnerul este un cal foarte curajos, usor de antrenat, docil , se preteaza foarte bine competitiilor ecvestre. Este poate cea mai importanta rasa cu sange cald , renumita pentru gratia, puterea, miscarile magnifice , frumusetea deosebita ,cu o abilitate aparte pentru performanta, foarte... Citeste mai departe »

6 animale care isi adapteaza "tinuta" pentru sezonul toamna-iarna

Nu doar oamenii isi schimba garderoba odata cu sosirea anotimpului rece, ci si animalele! Asa se face ca necuvantatoarele poarta vara o "tinuta" anume, una care nu se regaseste insa si in "garderoba" lor de toamna-iarna. Citeste mai departe »

Dog de Bordeaux

Rasa de caine Dog de Bordeaux, de asemnea cunoscut si ca mastiff-ul francez, a devenit popular in Statele Unite dupa aparitia filmului "Turner and Hooch" la mijlocul anilor 80. Desi, inca putin cunoscuta in afara granitelor Frantei, rasa se dovedeste a fi un caine puternic si impozant, dar, de... Citeste mai departe »

Cocker spaniel englez

Cocker spaniel-ul este un caine de companie foarte popular, disponibil in doua varietati distincte. English cocker spaniel-ul este utilizat mai frecvent la vanatoare si are o fire mai vesela si mai prietenoasa decat cocker-ul american. Cocker spaniel-ul se situeaza adesea in topul primelor 10... Citeste mai departe »

Field spaniel

Considerata o rasa rara, Field spaniel-ul, dupa parerea multor specialisti, este cel mai echilibrat caine dintre spaniel-i. Un caine dragalas si afectuos, Filed spaniel-ul este un caine de companie excelent, in special pentru familiile active. Citeste mai departe »