Prin navigarea pe acest site, iti exprimi acordul
cu privire la politica de folosire cookies. Detalii

Animale.ro

Un caine.... dadaca la pisici?! Da, se poate! Iata-i povestea FOTO

Boots este un caine bland si cuminte care a capatat recent o indatorire mai putin iesita din comun: are grija de pisicutele orfane ale unei asociatii americane pentru animale, Humane Society din statul Arizona. Citeste mai departe »

Alte articole

Despre Nutrie

Nutria (Myocastor coypus) este originara din America de Sud. Tarile de origine sunt reprezentate de catre Argentina, Brazilia, Chile, Bolivia, Paraguay si Uruguay. Citeste mai departe »

Shagya Arab

Aceasta varietate a rasei Arabe este exploatata in prezent in Ungaria, Cehia, Romania, Austria, S.U.A., Croatia. Ina anul 1978, W.A.H.O. (World Arab Horse Organization) a elaborat o hotarare prin care  considera toate exemplarele crescute dupa metodologia de la Babolna, Radauti si Topolcianky,... Citeste mai departe »

Caii Percheron, folositi la atelaj

Percheronul este un cal bland, placid, docil, totusi are mersul vioi si destul de inalt. Atunci cand i se cere, are vioiciunea necesara, nefiind un cal greoi. Folositi la atelaj, ei se dovedesc a fi cai puternici, docili si rezistenti. Citeste mai departe »

Papagalul Jako uimeste prin frumusetea si inteligenta sa

Papagalul Jako (papagalul gri african) uimeste prin frumusetea si inteligenta sa. Apreciat pentru capacitatea sa de a invata si de a reproduce atat sunete, cat si cuvinte, Jako este considerata cea mai vorbareata pasare de colivie. Foarte prietenos, Jako se face usor placut de iubitorii de toate... Citeste mai departe »

Hutul din Muntii Carpati

Este una dintre cele mai reprezentative rase de cai hipometrici, naturale, cu o vasta arie de raspandire in zona Muntilor Carpati. Aceasta rasa reprezinta adaptarea perfecta a cabalinelor din regiunea muntoasa a Carpatilor, cuprinzand actualul teritoriu al Poloniei, Slovaciei, Ucrainei si Romaniei. Citeste mai departe »

Tinuta aristocratica si mandra a Frizianului

Frizianul este un cal inteligent, vioi, temperamental, foarte agil, dar usor de condus si docil. Este foarte apreciat datorita mersurilor caracteristice, maestuoase si a tinutei sale aristocratice si mandre. Citeste mai departe »

Pomeranian - caine mic, energic cu mult personalitate

Daca sunteti in cautarea unui caine mic, energic cu mult personalitate, nu cautati mai departe. De-a lungul istoriei, Pomeranian a fost un companion mititel al familiei regale si al oamenilor de rand, de asemenea. Cu o fire vesela, placura, acest caine mic a avut un numar impresionant de admiratori. Citeste mai departe »

5 animale care s-au adaptat in feluri infricosatoare la mediul inconjurator

Nu este neaparat o surpriza faptul ca animalele se adapteaza in mod constant la mediul in care traiesc. Citeste mai departe »

Acesta este uriasul paianjen Goliat, surprins recent in padurile Guyanei! FOTO

Retelele de socializare au fost luate cu asalt in ultimele zile de fotografii pe care arahnofobii sigur nu le-au apreciat. Citeste mai departe »

Nonius

Ca si Gidranul, populatia Nonius face parte din grupul de varietati jumatate-sange, create la inceputul sec. XIX in Imperiul Austro-Ungar. Nevoile armatei habsburgice au condus la crearea acestei rase, deoarece caii autohtoni din Ungaria, la vremea aceea aveau o dezvoltare corporala redusa si... Citeste mai departe »