Prin navigarea pe acest site, iti exprimi acordul
cu privire la politica de folosire cookies. Detalii

Animale.ro

5 animale care s-au adaptat in feluri infricosatoare la mediul inconjurator

Nu este neaparat o surpriza faptul ca animalele se adapteaza in mod constant la mediul in care traiesc. Citeste mai departe »

Alte articole

4 animale tupeiste care au avut probleme cu legea

Nu mai este o surpriza pentru nimeni faptul ca animalele adopta, uneori, comportamente de-a dreptul bizare. Citeste mai departe »

El este Garfi, cel mai nervos motan din lume! FOTO

Daca Tardar Sauce sau, asa cum o cunoaste toata lumea, Grumpy Cat este cea mai morocanoasa pisica din lume, Garfi poate primi cu usurinta titlul de cel mai nervos motan de pe intreg mapamondul! Adorabila felina isi castiga, incet, dar sigur, popularitatea intocmai gratie expresiei sale extrem de... Citeste mai departe »

Incredibil, dar adevarat! Rechinii au... personalitate!

Poate ca nu ti-ai pus niciodata problema, dar rechinii, acesti pradatori abili ai adancurilor, dezvolta personalitati diferite, intocmai ca oamenii sau alte specii sociale de animale ce populeaza Terra. Citeste mai departe »

6 curiozitati interesante despre fascinantii ursi

Ursii sunt cu siguranta unele dintre cele mai fascinante creaturi care populeaza Terra. Citeste mai departe »

Cum a reusit o turma de elefanti sa salveze un pui de la o moarte sigura VIDEO

Elefantii sunt animale cu o inteligenta incredibila, cu structuri matriarhale complexe si foarte stranse, astfel ca, atunci cand un pui vine pe lume, mititelul este supravegheat atent de intreaga turma. Citeste mai departe »

11 lucruri interesante care te vor ajuta sa vezi purcelusii cu alti ochi

Stiai ca sarmanii porci, sacrificati an de an in numele unei traditii stravechi, sunt mai inteligenti decat cel mai bun prieten al omului, cainele, si chiar si decat delfinii? Aceste necuvantatoare, care pot deveni cu usurinta animale de companie, sunt mult mai fascinante decat ti-ai putea inchipui. Citeste mai departe »

10 curiozitati pe care nu le stiai despre pasari

Pasarile se pot dovedi creaturi de-a dreptul bizare. Citeste mai departe »

6 animale despre care nu stiai ca sunt veninoase

Poate nu stiai, dar o multime de vietati cu care suntem familiarizati nu sunt tocmai inofensive, cel mai probabil fiindca nu sunt raspunzatoare - din fericire - de un numar mare de decese omenesti. Citeste mai departe »

Furioso North-Star

Caii din rasa Furioso North-Star au un sistem nervos foarte echilibrat, in ciuda temperamentului lor care este vioi. S-au dovedit parteneri de incredere ai omului atat in munca, cat si in sport .Majoritatea exemplarelor au aptitudini care permit calarirea lor de catre copii sau de catre... Citeste mai departe »