Prin navigarea pe acest site, iti exprimi acordul
cu privire la politica de folosire cookies. Detalii

Animale.ro

Top 5 animale preistorice descoperite in 2014

Anul aflat inca in plina desfasurare a adus descoperirea, respectiv identificarea unei multitudini de ramasite de animale preistorice, ce au oferit noi dovezi menite sa puna punct unor dezbateri indelungate. Citeste mai departe »

Alte articole

Serpii de mare, cei mai veninosi din lume? Iata ce mistere ascund!

Te trec fiori reci numai la gandul ca te-ai putea intalni cu vreun exemplar, veninos sau nu, cand te afli pe uscat, dar te-ai gandit vreodata ca nici macar in apa nu esti ferit de posibila interactiune cu un sarpe? Mai grav este ca toti serpii de mare, caci exista si astfel de reptile, sunt cat... Citeste mai departe »

10 curiozitati simpatice despre Phacochoerus africanus, porcul cu negi

Africa si ale sale jungle, savane si deserturi sunt intesate cu vietati care nu se mai regasesc in niciun alt colt de lume. Citeste mai departe »

Lupii, animale de casa? Da, se poate! Iata povestea unei familii din Belarus!

Nu este deloc recomandabil sa cresti animale salbatice in batatura casei, mai ales cand aceste animale sunt cat se poate de carnivore si imprevizibile. Citeste mai departe »

Cainele tau latra non-stop? Iata 7 posibile motive!

Atunci cand un caine latra non-stop, o serie intreaga de motive se pot ascunde in acest comportament exasperant pentru reprezentantii rasei umane. Citeste mai departe »

Parvoviroza la caini

Parvoviroza este o boala grava, foarte contagioasa, ce afecteaza cainii si care, daca nu este prevenita ori tratata corespunzator, poate fi letala. Citeste mai departe »

9 curiozitati despre pisica nebelung, o raritate in lumea felinelor

Pisica Nebelung este o specie rara si cu totul deosebita de felina, de origine germana. Citeste mai departe »

6 destinatii de vacanta ideale pentru iubitorii de pisici

Poate ca vara si ale sale concedii prelungite se apropie de final, dar asta nu inseamna ca nu mai poti profita de zilele inca insorite si calde pentru a da o fuga intr-unul dintre aceste locuri sau a lua parte la aceste evenimente, de-a dreptul de vis pentru orice iubitor de pisici:

1. Citeste mai departe »

6 moduri surprinzatore in care animalele isi cresc si au grija de puii lor

Mamicile din regnul animal dau dovada de un devotament, curaj si sacrificii uimitoare pentru a-si aduce puii cu bine pe lume si a le asigura protectia. Citeste mai departe »