Fotografii macro absolut incredibile ale unor fluturi si molii

Biochimistul Linden Gledhill a suprins frumusetea rapitoare a unor insecte aparent banale, gratie unor fotografii micro, ce dezvaluie coloritul si tesaturile complexe pe care le ascund aripile fragile ale moliilor si fluturilor. Citeste mai departe »

Alte articole

Top 5 animale care s-au adaptat in mod inedit la mediu

Solzii si/sau ghearele cu care este prevazuta o buna parte dintre animalele care populeaza Terra ne sunt familiare si nu ne starnesc uimirea ori de cate ori ne intalnim cu aceste fiinte necuvantatoare. Citeste mai departe »

Un fotograf captureaza imagini incredibile cu copii si animale in Vestul american FOTO

Un fotograf profesionist captureaza imagini cu copilasi si animalute intr-un decor inedit: zonele aride ale Vestului mijlociu american. Citeste mai departe »

7 motive pentru a adopta un caine adult

Este firesc ca, atunci cand te gandesti sa iti maresti familia cu un membru necuvantator, sa ai in vedere varianta sa miniaturala, tanara, recent venita pe lume. Citeste mai departe »

Top 5 cele mai rare specii de pasari din lume

Pasarile sunt creaturi uimitoare, care pot strabate Pamantul de la un capat la altul, avand un penaj cu colorit spectaculos, glasuri cristaline ori stridente si, in anumite cazuri, abilitati de vanator de temut. Citeste mai departe »

Hrana ta, buna si pentru pisica de companie? Da, insa cu cateva exceptii!

Daca esti un mare iubitor de feline, cel mai probabil i-ai permis in repetate randuri pisicii tale sa se infrupte din bunatatile culinare pe care le pregatesti pentru tine. Citeste mai departe »

O fotografa din Ungaria ajuta intr-un mod inedit animalele abandonate sa isi gaseasca stapan FOTO

Cum problema animalelor fara stapan este departe de a fi doar una specific romaneasca, o tanara fotografa din Ungaria, Sarolta Ban, a gasit o modalitate ingenioasa de a le veni intr-ajutor patrupedelor din tara sa si nu numai. Citeste mai departe »

Top 14 curiozitati absolut adorabile din lumea animalelor

Existenta chiar si a unui singur animal in viata ta poate face adevarate minuni. Citeste mai departe »

Top 6 cele mai mari insecte din lume

Stiai ca, in Paleozoic, Terra era populata de insecte uriase, cu o anvergura a aripilor de peste 70 cm si mandibule enorme? Din fericire, aceste creaturi infricosatoare au disparut acum milioane de ani, insa au lasat in urma lor generatii de insecte, desi mai putin impozante, suficient de mari... Citeste mai departe »

Top 6 specii adorabile de lilieci

Liliecii sunt fiinte hulite pe nedrept. Citeste mai departe »