Prin navigarea pe acest site, iti exprimi acordul
cu privire la politica de folosire cookies. Detalii

Animale.ro

Lipitan - o rasa temperamentala, cu personalitate si cu o mare vioiciune

Lipitanii sunt deosebit de blanzi, inteligenti, docili, foarte sensibil si foarte dispusi sa invete lucruri noi, pe care si le insusesc repede. Sunt totusi o rasa temperamentala, cu multa personalitate si cu o mare vioiciune. Isi respecta calaretul, dar se cer totodata respectati . Citeste mai departe »

Alte articole

Acesta este uriasul paianjen Goliat, surprins recent in padurile Guyanei! FOTO

Retelele de socializare au fost luate cu asalt in ultimele zile de fotografii pe care arahnofobii sigur nu le-au apreciat. Citeste mai departe »

Nonius

Ca si Gidranul, populatia Nonius face parte din grupul de varietati jumatate-sange, create la inceputul sec. XIX in Imperiul Austro-Ungar. Nevoile armatei habsburgice au condus la crearea acestei rase, deoarece caii autohtoni din Ungaria, la vremea aceea aveau o dezvoltare corporala redusa si... Citeste mai departe »

Mastino Napoletano sau Mastiff Neapolitan

Mastiff-ul Neapolitan, cunoscut, de asemenea, ca mastifful italian sau Mastino Neapolitano, este un caine care iti atrage privirile si care, recent, si-a castigat popularitatea in intreaga lume. Citeste mai departe »

Cainii au un simt al mirosului incredibil! 5 lucruri pe care le pot identifica

Cainii sunt incredibili: sunt capabili sa isi iubeasca stapanii neconditionat, iar loialitatea lor nu are margini. Citeste mai departe »

6 curiozitati pe care nu le stiai despre limbajul animalelor

Obisnuim sa nu bagam prea mult in seama sunetele pe care le emit animalele din jurul nostru. Citeste mai departe »

Tu stii sa iti alinti pisica? Iata cum o inveti sa iti aprecieze mangaierile!

O mangai pe cap, pe spate si, daca ai noroc, ocazional si pe burtica. Citeste mai departe »

5 specii incredibile de crabi

Crabii veritabili, adica acele crustacee din ordinul decapodelor, sunt usor de recunoscut, datorita infatisarii lor specifice. Citeste mai departe »

Elefantii, "meteorologii" lumii animalelor! Iata ce pot sa faca

Elefantii sunt animale inteligente, cu o memorie incredibila (de unde si renumita expresie), insa, recent, cercetatorii au descoperit ca tot aceste creaturi exceptionale sunt si "meteorologi" redutabili!

Mai precis, elefantii africani sunt capabil sa simta apropierea unei furtuni, chiar daca... Citeste mai departe »

11 curiozitati despre primatele mari si maimute

Poate ca nu stiu sa imite limbajul uman sau sa adopte comportamente similare primatelor din filmele "Planeta Maimutelor". Citeste mai departe »

Halloweenul se apropie! Iata cum se pregatesc animalele! FOTO

Vrei sa iti transformi animalutele de casa in creaturi monstruoase cu ocazia Halloweenului? N-ai nevoie decat de vopsea non-toxica, asa cum o sugereaza proiectul artistei Bryn Anderson. Citeste mai departe »