Prin navigarea pe acest site, iti exprimi acordul
cu privire la politica de folosire cookies. Detalii

Animale.ro

Animalele au cultura - stii sa le intelegi?

Animalele au cultura lor, e demonstrat: faptul ca unii oameni nu pot intelege semnalele pe care le transmit nu le face mai putin valoroase. Ba am putea spune ca, spre deosebire de unii oameni, animalele pot construi o societate civilizata respectand anumite reguli. Citeste mai departe »

Alte articole

Spondiloza la pisica: simptome si tratament

Spondiloza se manifesta prin aparitia unor excrescente osoase pe coloana vertebrala a pisicii, care pot afecta mobilitatea animalului si pot chiar cauza paralizie si incontinenta in unele cazuri. Citeste mai departe »

De ce sa nu incurajam vanzarea cainilor in pet shopuri

Ultimele studii care au abordat diferentele in caracteristicile comportamentale ale cainilor din magazinele de animale de companie, comparativ cu cei de la crescatori necomerciali au condus la rezultate ingrijoratoare. Cel mai recent studiu a analizat 413 caini din pet shopuri in comparatie cu... Citeste mai departe »

Activyl Tick Plus – Primul antiparazitar extern cu BIOACTIVARE

Compania MSD Animal Health vine in sprijinul proprietarilor de animale din Romania cu Activyl Tick Plus, primul produs antiparazitar extern spot-on cu bioactivare, impotriva puricilor si capuselor la caine Citeste mai departe »

Lins excesiv la pisica: cum combati spalarea exagerata

Linsul excesiv poate cauza numeroase probleme de sanatate pisicii daca este ignorat, iar pentru a combate spalarea exagerata a pisicii este important sa identifici cauza care a dus la dezvoltarea acestui comportament daunator. Citeste mai departe »

Cu cainele in vacanta!

Cand plecam in vacanta de cele mai multe ori ne dorim sa luam si catelul cu noi. Citeste mai departe »

Ce faci cand cainele a mancat ciocolata?

Cei mai multi posesori de caini stiu ca animalul nu ar trebui sa consume deloc ciocolata, dar nu cunosc detalii importante care ar putea salva viata cainelui intr-o situatie de urgenta: ce faci cand cainele a mancat ciocolata?

Citeste mai departe »

Cum ajuti pisica sa se acomodeze intr-un camin nou

Pisicile sunt animale tipicare si nu apreciaza deloc schimbarile bruste, mai ales atunci cand este vorba despre abandonarea completa a caminului cu care s-au obisnuit. Citeste mai departe »

Descoperiri noi: Genomul uman si cel al cainelui au evoluat impreuna

Potrivit unui nou studiu, genele omului si ale cainelui au evoluat impreuna astfel incat sa corespunda dietei, comportamentului si bolilor.
Legatura dintre oameni si caini este veche si de durata. Cainii dorm lipiti de stapan pe timpul noptii, merg aproape de noi in timpul plimbarilor zilnice... Citeste mai departe »

De ce cade blana hamsterului

Caderea blanii hamsterului apare de obicei la rozatoarele cu varsta de peste 1 an si poate fi uneori un simptom pentru o problema medicala serioasa, care poate fi tratata. Citeste mai departe »

Cum sa "vorbim" cu animalul de companie

Deoarece cainii nu se pot exprima prin cuvinte, ei folosesc alte mijloace de comunicare. De obicei folosesc foarte mult limbajul corpului, astfel incat ceilalti caini (si oameni care poseda cunostinte in acest sens) sa inteleaga ceea simte. O zgribulire a corpului, o anumita sclipire a ochilor... Citeste mai departe »