Prin navigarea pe acest site, iti exprimi acordul
cu privire la politica de folosire cookies. Detalii

Animale.ro

Exista Raiul pentru caini?

Am auzit intrebarea de multe ori, pusa de copiii care sunt tristi ca in urma unui eveniment nefericit si-au pierdut cel mai bun prieten. Exista oare un Rai al animalelor, unde se duc toate animalutele care si-au pierdut viata? Citeste mai departe »

Alte articole

Carapacea moale la broasca testoasa

O carapace moale este un semn ingrijorator pentru orice broasca testoasa acvatica sau terestra a carei carapace este in mod natural solida, iar aceasta problema poate uneori duce chiar la moartea animalului. Citeste mai departe »

Agresivitatea la porcusorul de Guineea

Porcusorul de Guineea este un rozator bland, dar uneori poate manifesta comportamente agresive fata de oameni si fata de alti porcusori alaturi de care imparte acelasi spatiu locativ. Citeste mai departe »

Cum sa te apropii de un caine al strazii

Animalele pe care le gasiti pe strada pot fi destul de periculoase sau cel putin imprevizibile. Trebuie sa ne amintim intotdeauna ca acestea sunt, cel mai probabil, speriate din cauza oamenilor, iar daca se simt amenintate chiar si neintentionat pot deveni violente. Citeste mai departe »

Ce facem ca sa nu ne intalnim cu ursul

Contrar isteriei create de foarte multe ori de media cu privire la pericolul pe care il reprezinta ursii pentru om, adevarul este altul: ursii sunt animale salbatice care se tem de oameni si nu ataca decat in conditii exceptionale. Citeste mai departe »

Cele mai bune teste pentru temperamentul unui catelus

Alegerea animalului de companie potrivit este adesea facuta in graba, dar cu cele mai bune teste pentru temperamentul unui catelus, ai o sansa mult mai ridicata de a alege un animal cu adevarat compatibil cu personalitatea si stilul tau de viata. Citeste mai departe »

Pisica are labele umflate: cauze si tratament

Atunci cand pisica are labele umflate, este recomandat sa fie consultata de un medic veterinar, dar cauzele pot fi identificate chiar inainte de consultatie si acest simptom este foarte grava in multe cazuri. Citeste mai departe »

Obezitatea la reptilele de companie

Obezitatea este o boala care afecteaza frecvent reptilele de companie. Citeste mai departe »

Ingrijirea dihorului ca animal de companie

Dihorul, un animal de companie foarte raspandit in SUA, a devenit un companion tot mai popular si in tara noastra. Citeste mai departe »

Reproducerea la Ancistrus, pestele algivor

Considerat un peste usor de ingrijit, Ancistrus, cunoscut si ca pestele algivor are o reputatie nemeritata cu privire la gradul de dificultate al reproducerii. Citeste mai departe »

Creste numarul cazurilor de babesioza

Babesioza este o parazitoza, originara din Asia, zona calda, recent aparuta pe meleagurile romanesti datorita mai ales creșterii temperaturii medii anuale si aparitiei vectorilor transmitatori, capusele. Citeste mai departe »