Prin navigarea pe acest site, iti exprimi acordul
cu privire la politica de folosire cookies. Detalii

Animale.ro

Cum sa ai grija de puii de rata

Ratustele care tocmai au eclozat din oua au nevoie de un mediu sigur si cald ca sa creasca puternice si sanatoase. Citeste mai departe »

Alte articole

De ce sa adoptam un animal fara stapan

Vedeti zilnic pe site-urile de socializare anunturi cu caini sau pisici oferite pentru adoptie si poate va intrebati de ce sa faceti acest gest. Citeste mai departe »

Halena la caine: cauze, simptome, tratament

Respiratia urat mirositoare la caine este o problema suparatoare care poate ascunde boli serioase. Citeste mai departe »

Intreaba medicul veterinar pe Animale.ro

Daca ai un animal de companie: caine, pisica sau un animal exotic si ai anumite intrebari legate de dieta, ingrijire sau tratarea unor probleme de sanatate, specilistii Animale.ro iti vor raspunde garantat.
Citeste mai departe »

Obezitatea la pisici: cauze, simptome si tratament

Obezitatea la pisici este o problema comuna felinelor crescute in apartament, care nu fac suficienta miscare si consuma alimente cu un continut caloric ridicat. Citeste mai departe »

Transportul pestilor de acvariu in conditii de siguranta

Transportul pestilor de acvariu, in conditiile schimbarii domiciliului, poate fi o activitate problematica pentru posesorii acestor animalute de companie. Citeste mai departe »

Cum iti gasesti cainele pierdut

V-ati pierdut de curand cainele sau cunoasteti pe cineva disperat caruia i s-a intamplat asa ceva?! Pierderea animalului iubit este uneori greu de acceptat, insa inainte de a lasa armele jos, asigurati-va ca ati folosit toate mijloacele si caile pentru a-l gasi. Citeste mai departe »

Sexarea canarilor

Sexarea canarilor, importanta atunci cand iti doresti o pasare de un anume gen sau un cuplu pentru reproducere, poate fi dificil de realizat. Citeste mai departe »

Cum diferentiezi un hamster pitic rusesc Campbell de un hamster alb de iarna

Hamsterul pitic rusesc Campbell (Phodopus campbelli) si hamsterul alb de iarna (Phodopus sunguros), cunoscut si sub denumirea de hamster siberian, sunt doua specii inrudite ale aceluiasi gen, Phodopus. Citeste mai departe »

Amfibienii, amenintati cu disparitia la nivel mondial

Pana si amfibienii, ale caror populatii erau considerate relativ stabile pana in prezent, par sa dispara cu o repeziciune ingrijoratoare. Citeste mai departe »

Ce faci atunci cand gasesti un pui de pasare

Este primavara si puii de pasari isi exerseaza zborul. Un exercitiu destul de dificil si periculos, mai ales in zonele urbane, unde copacii sunt rari, iar primejdiile ii pandesc la tot pasul. Citeste mai departe »