Prin navigarea pe acest site, iti exprimi acordul
cu privire la politica de folosire cookies. Detalii

Animale.ro

7 specii de insecte calugarite absolut incredibile

Mantodea este un ordin de insecte care include deja celebrele calugarite, acele creaturi vorace din genul Mantis, nu tocmai mici, de care chiar daca nu ai neaparat motive sa te temi, nici nu ti-ar placea sa dai ochii. Citeste mai departe »

Alte articole

Artrita la pisici

Artrita este o boala ce poate afecta mobilitatea pisicii tale sau ii poate chiar pune in pericol viata atunci cand este cauzata de un agent patogen ce a infectat lichidul din incheieturile patrupedului. Citeste mai departe »

Micoze la pasarile de companie

Micozele sunt boli care pot avea consecinte grave asupra pasarilor de companie. Citeste mai departe »

Streptococ la caine: se poate transmite la om?

Cainii pot suferi de infectii streptococice la fel ca si oamenii, iar aceste infectii respiratorii pot uneori duce la sindromul de soc toxic, ce provoaca moartea animalului. Citeste mai departe »

Candidoza la papagali

Candidoza este o boala produsa la pasari, ca si la oameni, de o ciuperca din genul Candida, ce infecteaza diferite organe si poate afecta in mod negativ starea si aspectul unul papagal. Citeste mai departe »

Alopecia la iepuri: De ce cade blana iepurelui

Iepurele naparleste de doua ori pe an, dar uneori caderea blanii este atat de severa, incat iepurele este diagnosticat cu alopecie, afectiune ce afecteaza aspectul iepurasului tau, dar poate fi si un simptom pentru boli mai grave. Citeste mai departe »

Imperecherea la ciocarlia de Baragan

Ciocarlia de Baragan (Melanocorypha calandra) este cea mai mare specie de ciocarlie intalnita in Romania. Citeste mai departe »

Branhiomicoza la pesti de acvariu

Boala provocata de o ciuperca ce ataca branhiile pestilor de acvariu, branhiomicoza poate pune viata pestilor tai in pericol, dar cu ingrijirile de rigoare, pestii pot fi salvati in multe cazuri daca afectiunea este diagnosticata la timp. Citeste mai departe »

Cum mentii in forma cainele in functie de rasa

Daca vrei sa iti mentii cainele in forma si in acelasi timp sa-i protejezi sanatatea, afla care sunt exercitiile recomandate in functie de rasa si de talie, pentru patrupedul tau. Citeste mai departe »

Conditii premergatoare imperecherii la canaras

Canarasul sau canarul salbatic este o pasare de mici dimensiuni, cea mai mica din familia Fringilidae. Citeste mai departe »

Conditii premergatoare imperecherii la scatiul de Mozambic

Scatiul de Mozambic este o mica pasare cantatoare, originara din Africa, din sudul desertului Sahara. Citeste mai departe »