Prin navigarea pe acest site, iti exprimi acordul
cu privire la politica de folosire cookies. Detalii

Animale.ro

Alte articole

Branhiomicoza la pesti de acvariu

Boala provocata de o ciuperca ce ataca branhiile pestilor de acvariu, branhiomicoza poate pune viata pestilor tai in pericol, dar cu ingrijirile de rigoare, pestii pot fi salvati in multe cazuri daca afectiunea este diagnosticata la timp. Citeste mai departe »

Cum mentii in forma cainele in functie de rasa

Daca vrei sa iti mentii cainele in forma si in acelasi timp sa-i protejezi sanatatea, afla care sunt exercitiile recomandate in functie de rasa si de talie, pentru patrupedul tau. Citeste mai departe »

Conditii premergatoare imperecherii la canaras

Canarasul sau canarul salbatic este o pasare de mici dimensiuni, cea mai mica din familia Fringilidae. Citeste mai departe »

Conditii premergatoare imperecherii la scatiul de Mozambic

Scatiul de Mozambic este o mica pasare cantatoare, originara din Africa, din sudul desertului Sahara. Citeste mai departe »

Epilepsia la iepuri

Iepurii pot suferi de aceeasi forma de epilepsie ca si oamenii, dar atacurile epileptice la iepuri pot avea si alte cauze, care le pun viata in pericol daca raman netratate. Citeste mai departe »

Retentia oului la pasari

Retentia oului, ce ramane blocat in organism sau chiar in cloaca, este o problema de sanatate ce afecteaza cel mai des pasarile de dimensiuni mici (perusi, nimfe, cinteze) si necesita un consult urgent de catre un medic veterinar, pentru a preveni moartea femelei. Citeste mai departe »

Cum tratezi limfocistioza la pesti de acvariu

Boala virala intalnita si la pestii de acvariu de apa dulce si la cei de apa sarata, limfocistioza este o boala virala ce se manifesta prin aparitia unor excrescente pe suprafata corpului pestelui. Citeste mai departe »

Cauzele producerii de oua nefertile la pasari

Producerea de oua nefertile este un fenomen nefericit, dar care poate surveni chiar si in cazul pasarilor cu un istoric de succes al imperecherilor. Citeste mai departe »

Cum tratezi obezitatea la amfibieni

Obezitatea poate fi o problema la fel de mare pentru amfibieni si reptile ca si pentru mamifere: consumul de calorii in exces duce la aparitia unor depozite de grasime ce afecteaza functionarea corecta a organelor animalului tau amfibian, indiferent daca este vorba despre broaste testoase,... Citeste mai departe »

Cum tratezi keratoconjunctivita sicca, sindromul ochiului uscat la pisici

Keratoconjunctivita sicca sau sindromul ochiului uscat la pisici se manifesta printr-un defect al glandelor lacrimare, ce impiedica functionarea lor corecta, iar consecintele pot varia de la infectii oculare la orbire. Citeste mai departe »