Cireada, stol, banc? 5 cele mai mari grupuri de animale din lume

Grupurile in care se organizeaza fiintele necuvantatoare, fie ele insecte, pesti, pasari sau mamifere, au uimit intotdeauna specia umana. Citeste mai departe »

Alte articole

Cumpara Iubirrre - Ajuta si tu la salvarea unui animal!

Animalele iubesc neconditionat, nu cer nimic in schimb. Nu se supara daca nu avem timp de ele si se vor intoarce intotdeauna la noi, chiar daca ne comportam urat. Citeste mai departe »

Exista Raiul pentru caini?

Am auzit intrebarea de multe ori, pusa de copiii care sunt tristi ca in urma unui eveniment nefericit si-au pierdut cel mai bun prieten. Exista oare un Rai al animalelor, unde se duc toate animalutele care si-au pierdut viata? Citeste mai departe »

Ce ne mai invata pisicile: Stiinta de a bea laptic

Pisicile stiu mai multa fizica decat unii oameni, arata un studiu recent privind pricipiile pe care se bazeaza micutele feline atunci cand beau laptic din farfurie. Si daca stapanii pot ramane fermecati de delicatetea pisicilor, atunci cand dau de un recipient cu apa sau lapte, iata ca pana si... Citeste mai departe »

Ai grija ca animalul tau sa zambeasca mereu!

Igiena dintilor este foarte importanta la animale, in conditiile in care o mare parte dintre cainii si pisicile de companie ajung la un moment dat sa dezvolte afectiuni orale. Citeste mai departe »

Papagalii: Cat de inteligente sunt pasarile?

Ii spunem cuiva "papagal" cand constatam ca vorbeste prea mult si nu e prea inteligent. Papagalii pot fi insa prietenii ideali, si contrar unor credinte invechite, sunt pasari extrem de inteligente. E adevarat, nu poti sa-l inveti sa-ti aduca papucii, cum ai face cu un caine, insa papagalii pot... Citeste mai departe »

Ce nu le place animalelor la oameni

Am putea crede ca pe caini ii enerveaza doar pisicile, masinile si oamenii care intra pe teritoriul lor neanuntati si pusi pe rele. Insa adevarul este ca, de multe ori, frustrarile animalelor sunt legate cel mai des de stapanii lor, care desi spun ca ii iubesc si ar face orice pentru ei, nu stiu... Citeste mai departe »

Topul raselor de caini pentru persoanele cu alergii

Pentru multe persoane, cainii sunt companioni loiali si devin adesea membri ai familiei in adevaratul sens al cuvantului. Pentru acestia, viata fara un caine este lipsita de sens. Dar ce va faceti in situatia in care dragostea pentru caini si alergiile pe care le aveti nu gasesc o cale de... Citeste mai departe »

Cum impaci un caine cu un copil?

Cum faci mai usor prezentarile si convietuirea unui copil cu un caine? Citeste mai departe »

Povestea unui caine orb

Citeste povestea lui Molly, Shar-Pei-ul care si-a recapatat vederea! Citeste mai departe »

Ingrijirea pisicii in anotimpul rece

Afla care sunt cele 10 lucruri pe care trebuie sa le stii despre pisici in anotimpul rece! Citeste mai departe »