Prin navigarea pe acest site, iti exprimi acordul
cu privire la politica de folosire cookies. Detalii

Animale.ro

Pastreaza bradul intact si cainele sanatos: 5 solutii salvatoare

Traditionalul brad de Craciun, care iti decoreaza casa an de an in perioada sarbatorilor de iarna, este un punct de atractie nu doar pentru musafiri, ci si pentru locatarii casei. Citeste mai departe »

Alte articole

Acneea la caini: cum vindeci cainele de cosuri

Acneea poate fi o problema neplacuta pentru cainii tineri, care ii afecteaza la pubertate si rezulta in iritatea radacinii firelor de par, dar cauzele care duc la aparitia acneei pot contribui si la probleme dermatologice mai grave. Citeste mai departe »

Cum protejezi bradul de Craciun de pisica, dar si pisica de brad

Dintre toate situatiile neprevazute care apar de sarbatori, interactiunea din pisica si bradul de Craciun poate fi cea mai problematica, daca nu esti pregatit corect sa oferi si siguranta necesara animalului de companie si integritatea bradului si a ornamentelor lui. Citeste mai departe »

Intoxicatia la pasari: cauze, simptome, tratament

Comuna in perioada sarbatorilor de iarna, dar si in restul anului, cand pasarile de apartament sunt expuse influentei unor substante nocive, intoxicatia este o problema medicala potential serioasa, care, in cazurile severe, poate duce la deces. Citeste mai departe »

Pisica varsa apa: Cum convingi pisica sa nu mai rastoarne vasul cu apa

Prima oara cand gasesti vasul cu apa al pisicii rasturnat, cureti si te gandesti ca a fost un accident, a doua oara probabil ca te superi, iar a treia oara vrei sa tipi la animalul care nu intelege deloc care este problema. Citeste mai departe »

Ingrijirea pasarilor de companie in sezonul rece

Pasarile de companie au nevoie de ingrijiri speciale in sezonul rece, cand aerul din interior devine mai uscat, iar cantitatea de lumina scade. Citeste mai departe »

Hibernarea la serpi: cand hiberneaza si care sunt conditiile optime

In captivitate, hibernarea la serpi este un proces benefic doar pentru anumite specii, care poate creste nivelul hormonal necesar pentru imperechere si poate reduce cheltuielile pentru hrana reptilei pentru cateva luni. Citeste mai departe »

Cataracta la pasarile de companie

Cataracta este o boala relativ frecventa care afecteaza in general pasarile batrane. Citeste mai departe »

Cum vindeci cainele de anxietate si tulburari compulsive

Anxietatea la caine este urmata uneori de tulburari compulsive, care implica unele comportamente repetitive, fara un scop clar, care pot pune in pericol sanatatea cainelui, dar si pe cei din jur. Citeste mai departe »

Columnaris: tratament pentru pestii de acvariu infectati de bacterie

Columnaris, boala a pestilor provocata de o bacterie, are simptome similare cu infectiile cauzate de ciuperci, motiv pentru care poate fi dificil pentru acvaristii incepatori sa o diagnosticheze corect si sa ofere cel mai bun tratament pentru pestii de acvariu infectati de bacterie. Citeste mai departe »

Colesterol ridicat la pisici: cum tratezi hiperlipidemia

Nivelul ridicat al colesterolului in corpul pisicii poate provoca hiperlipidemie, boala care poate afecta si sanatatea unor pisici care au greutatea relativ normala, nu doar a pisicilor care sufera de obezitate. Citeste mai departe »