Prin navigarea pe acest site, iti exprimi acordul
cu privire la politica de folosire cookies. Detalii

Animale.ro

Hrana adecvata pentru puii de pisica

Pentru posesorii de pisici, marirea familiei cu o generatie de pisoi poate fi o mare bucurie, dar si o responsabilitate pe masura. Citeste mai departe »

Alte articole

Transportul pestilor de acvariu in conditii de siguranta

Transportul pestilor de acvariu, in conditiile schimbarii domiciliului, poate fi o activitate problematica pentru posesorii acestor animalute de companie. Citeste mai departe »

Cum iti gasesti cainele pierdut

V-ati pierdut de curand cainele sau cunoasteti pe cineva disperat caruia i s-a intamplat asa ceva?! Pierderea animalului iubit este uneori greu de acceptat, insa inainte de a lasa armele jos, asigurati-va ca ati folosit toate mijloacele si caile pentru a-l gasi. Citeste mai departe »

Sexarea canarilor

Sexarea canarilor, importanta atunci cand iti doresti o pasare de un anume gen sau un cuplu pentru reproducere, poate fi dificil de realizat. Citeste mai departe »

Cum diferentiezi un hamster pitic rusesc Campbell de un hamster alb de iarna

Hamsterul pitic rusesc Campbell (Phodopus campbelli) si hamsterul alb de iarna (Phodopus sunguros), cunoscut si sub denumirea de hamster siberian, sunt doua specii inrudite ale aceluiasi gen, Phodopus. Citeste mai departe »

Amfibienii, amenintati cu disparitia la nivel mondial

Pana si amfibienii, ale caror populatii erau considerate relativ stabile pana in prezent, par sa dispara cu o repeziciune ingrijoratoare. Citeste mai departe »

Ce faci atunci cand gasesti un pui de pasare

Este primavara si puii de pasari isi exerseaza zborul. Un exercitiu destul de dificil si periculos, mai ales in zonele urbane, unde copacii sunt rari, iar primejdiile ii pandesc la tot pasul. Citeste mai departe »

Primul ajutor pentru animalul de companie

Cand animalul are o urgenta medicala, este important sa fie consultat cat mai repede de un medic veterinar, dar primul ajutor poate fi adesea momentul hotarator intre viata si moarte. Citeste mai departe »

Ce alimente trebuie sa eviti sa dai cainelui

Exista multe alimente des intalnite in alimentatia omului, dar care sunt periculoase si uneori mortale pentru caini. Este vital sa stiti despre ele, pentru a evita boli grave sau fatale companionului vostru canin. Citeste mai departe »

Spondiloza la pisica: simptome si tratament

Spondiloza se manifesta prin aparitia unor excrescente osoase pe coloana vertebrala a pisicii, care pot afecta mobilitatea animalului si pot chiar cauza paralizie si incontinenta in unele cazuri. Citeste mai departe »

De ce sa nu incurajam vanzarea cainilor in pet shopuri

Ultimele studii care au abordat diferentele in caracteristicile comportamentale ale cainilor din magazinele de animale de companie, comparativ cu cei de la crescatori necomerciali au condus la rezultate ingrijoratoare. Cel mai recent studiu a analizat 413 caini din pet shopuri in comparatie cu... Citeste mai departe »