Prin navigarea pe acest site, iti exprimi acordul
cu privire la politica de folosire cookies. Detalii

Animale.ro

Asociatia Felina SofistiCAT organizeaza Expozitia Internationala Felina: 12-13 iulie

Asociatia Felina SofistiCAT organizeaza, in zilele de 12-13 iulie 2014, in statiunea Mamaia la Pavilionul Expo, Expozitia Internationala Felina, editiile 35-36.
Citeste mai departe »

Alte articole

Coccolino, vedeta Felisei Candice’s Cats

Candice Luana Dragota a fost prezenta la Expozitia Internationala Felina de Toamna SofistiCAT 2011, insotita de 5 pisici din rasa British Shorthair, printre care si “Coccolino”. Citeste mai departe »

Hrana adecvata pentru carasul auriu

Carasul auriu este una dintre cele mai intalnite specii de pesti din acvariile domestice. Citeste mai departe »

Prima zi a Expozitiei Internationale Feline de Toamna – Sofisticat 2011

S-a incheiat prima zi a Expozitiei Internationale Feline de Toamna – Sofisticat 2011. Citeste mai departe »

Nutritia la pisica gestanta

Nutritia la pisica gestanta sau care este in perioada de reproducere necesita o atentie deosebita si alimente suplimentare, pentru a asigura sanatatea acesteia si a puilor. Citeste mai departe »

Expozitia Internationala Felina de Toamna - Sofisticat 2011

Bucuresti, 28 septembrie 2011 - Asociatia Felina SofistiCAT organizeaza, in zilele de 1-2 octombrie 2011, Expozitia Internationala Felina de Toamna, editiile XXII-XXIII.


Citeste mai departe »

Cum sa te joci cu un papagal

Papagalii sunt printre cele mai sociale pasari, iar interactiunile cu stapanul trebuie sa includa zilnic macar cateva minute de joaca si distractie. Citeste mai departe »

Cum ingrjiesti puii de iepure: Hrana adecvata pentru nou-nascuti

Chiar daca nu sunt la fel de comuni precum pisicile si cainii, iepurii reprezinta alegerea unui numar ridicat de iubitori de animale. Citeste mai departe »

Inmultirea hamsterilor pitici

Inmultirea la hamsterii pitici poate aduce fericitului stapan si pana la 20 pui la o nastere, motiv pentru care un astfel de eveniment trebuie pregatit cu atentie. Citeste mai departe »

Cum previi raul de masina la caini

Transportul cainelui cu masina poate fi o problema uneori, daca acesta nu este obisnuit sa se afle intr-un spatiu inchis si sa fie mutat. Citeste mai departe »

Forum animale.ro acum si pe mobil!

Traim in era comunicarii, a socializarii, a internetului. Daca prin anii 90 trebuia sa mergem la un Internet Cafe sa ne citim mailul, sa jucam un joc sau sa cautam o informatie, acum nu ne mai multumim sa intram pe net numai de acasa sau de la birou.

Trebuie sa avem acces oricand la retelele... Citeste mai departe »