Prin navigarea pe acest site, iti exprimi acordul cu privire la politica de folosire cookies. Detalii

PETA omoara peste 2.000 de animale anual

19.08.2010  |  2480 afisari

In anul 2009, PETA a omorat nu mai putin de 97 % din numarul animalelor aflate in grija ei!

In anul 2009, PETA a omorat nu mai putin de 97 % din numarul animalelor aflate in grija ei!

PETA - People for the Ethical Treatment of Animals (Oameni pentru Tratarea Etica a Animalelor) a stabilit un record in ceea ce priveste numarul de animale omorate in anul 2009.

Cunoscuta ca o organizatie care pledeaza pentru drepturile animalelor si care investeste milioane de dolari in campanii publicitare in care blameaza tratamentul imoral al animalelor de catre patronii restaurantelor, macelari, fermieri, oameni de stiinta, pescari ori creatori de moda, are un secret bine pastrat pana acum.
PETA omoara mii de animale anual si gaseste familii adoptive doar pentru un animal din 300!

Din 1998 pana in prezent, PETA a omorat 23.640 de caini si pisici, in loc sa le gaseasca un camin. In anul 2009 a fost inregistrat cel mai mare record in ceea ce priveste numarul animalelor omorate – 97 % din animalele care erau in grija PETA au fost omorate, in timp ce numai opt dintre ele au ajuns la familii adoptive. Doar 8 animale din 2.366!

De ce ar omori animalele un grup care pledeaza pentru drepturile lor?
Raspunsul este simplu – pentru reducerea costurilor. Uciderea animalelor si stocarea lor pana ce pot fi incinerate este mai convenabila – necesita mai putini bani si mai putin efort de ingrijire pana la gasirea unui camin.

PETA are un buget anual de 33 milioane de dolari, dar in loc sa investeasca in ingrijirea miilor de animale, investeste in campanii media care informeaza americanii ca a consuma carne, peste, a vana, a bea lapte, a purta pantofi ori haini de piele si a beneficia de cercetari medicale realizate pe sobolani este imoral.

PETA nu mai este demult o organizatie ce se preocupa de viata animalelor. Este un abator.

Comentarii (4)

adauga comentariu >>
 • spacer
  Mina Birmina 19 aug. 2010 18:21

  Peta abator

  Si nu ia nimeni atitudine impotriva lor? De unde au acest buget? Nu-i controleaza nimeni cum ii folosesc?

     • spacer
      simina simi 24 aug. 2010 19:14

      peta

      sursa acestor informatii va rog? :) puteti da de bucluc facand astfel de ionformatii fara sa citati o sursa credibila si pur si simplu sa aruncati niste numere in aer . o informatie ca aceasta trebuie acreditata inainte de a fi aruncata pe site cu titlu de realitate :)

         • spacer
          BlaCk Ang3l 31 aug. 2010 23:58

          wjm

          de ce dreq ii lasa sa faka asa ceva? de ce nu ia nimeni atitudine? /:) asta ar trebui si ei sa pateasca !!! nu se gandeste nimeni la bietele animale? le eutanasiaza chiar daka sunt perfect sanatoase si ar putea fi date in adoptie! chiar daka aceasta stire nu este in totalitate adevarata un animal nu ar trebui omorat doar din lipsa de okupatie sau pentru ca un idiot vrea mi multi bani decat are ....

             • spacer
              edi eddie 22 sept. 2010 09:53

              hahaha

              pentru cei ce nu sunt prea informati. incep prin a va oferi sursa acestui articol : http://www.petakillsanimals.com/ mie asa imi pare a fake, pare o gluma facuta la adresa celor de la peta. altfel nu imi explic cum de e singura sursa. si de unde atatea informatii ? e vrajeala.