Prin navigarea pe acest site, iti exprimi acordul cu privire la politica de folosire cookies. Detalii

Sterilizare gratuita pentru maidanezi

02.10.2008  |  2752 afisari

--

Asociatia Cutu, cutu, Asociatia GIA (Group Initiative for Animals), Asociatia pentru Dezvoltare Comunitara Caleidoscop si Administratia pentru Supravegherea Cainilor fara Stapan din cadrul Primariei Generale a Capitalei au participat la Zilele Bucurestiului cu un punct de informare situat la intrarea in Parcul Tineretului.

A fost prezent acolo si dl. senator Marius Marinescu, initiatorul Legii de protectie a animalelor nr. 9/2008, proiect care sustine castrarea cainilor maidanezi si repunerea lor in libertate dupa un anumit numar de zile, in cazul in care acestia nu sunt adoptati din adaposturi.
In cadrul evenimentului au fost oferiti spre adoptie catei adusi de la Baza Pallady a Administratiei pentru Supravegherea Cainilor fara Stapan. Cetatenii au fost informati cu privire la Campanie derulata de Primaria Municipiului Bucuresti in parteneriat cu organizatiile de protectie a animalelor, sub titlul 'STERILIZEAZA!'.

Fiecare bucurestean poate solicita sterilizarea gratuita a cainilor far stapan. Acum se sterilizeaza gratuit toti cainii de la bloc, pe strada, de la serviciu, din sectorul fiecarui cetatean. Oricine poate solicita sterilizarea, tratarea si identificarea gratuita a cainilor fara stapan la:

-Asociatia Cutu, cutu: tel. 0726 157 498; 0766 251 158
e-mail: asociatia_cutu_cutu3@yahoo.com

-Asociatia GIA: tel. 0767 808 407; e-mail: office@gia.org.ro

-Asociatia pentru Dezvoltare Comunitara Caleidoscop: tel. 0723/149.996,apdccaleidoscop@yahoo.com,

-A.S.C.S. (Administratia pentru Supravegherea Cainilor fara Stapan): tel. 021 312 95 55; e-mail: director@asa-bucuresti

Comentarii (0)

adauga comentariu >>