Prin navigarea pe acest site, iti exprimi acordul cu privire la politica de folosire cookies. Detalii

Dresaj canin

Anunt expirat

Detalii Anunt

  • Vizualizari: 622
  • Specie: Caini
Aveti o viata ocupata dar doriti un caine care sa se comporte adecvat?DOG SCHOOL este răspunsul.Va oferim un brand de servicii private de formare premium,antrenand cainele in comfortul propriei case. Nu este nevoie sa trimiteti câinele pe cine știe unde pentru a fi instruit,fara a stii ce i se intampla. Lasa-ti instructorii noștri sa vina si sa educe câinele la domiciliu,pentru dumneavoastra.
DOG SCHOOL este soluția perfectă dacă vă iubiti câinele, dar doriti comoditatea de a avea un antrenor profesionist,beneficiind de rezultatele pozitive ale muncii noastre.
Instructorii nostri va vor dresa cainele atat la domiciliu,cat si in parc,in vecinatati,pe strada,obisnuind cainele cu noi stimuli,in timp ce dumneavoastra sunteti ocupati cu job-ul sau familia.
Va oferim seriozitate,rezultate sigure si comoditate.
Daca intr-adevar doriti ca problemele dumneavoastra sa fie efectiv rezolvate si sa aveti patrupedul visat,va asteptam sa ne contactati pt a va inscrie in programul nostru exclusiv, DOG SCHOOL sau pentru a primi mai multe informatii!

Alte anunturi

vand canari

vand canari de culoare 120ron buc mascul reprodusi in propria crescatorie inelati 2010
sticleti .scati 10ron buc
mugurari 120ron buc
Detalii »

Casuta/ noptiera pentru pisici/catei(negociabil)

Aceasta casuta poate fi utila atat pentru catei de talie mica/medie cat si pentru pisici.Deasemenea poate fi folosita ca si noptiera.Culorile pot fi alese de dumneavoastra. Detalii »

Cusca transport ATLAS 30

Vand cusca transport ATLAS 30 pentru caini de talie mica Detalii »

Colivie mare de colt nou-nouta

Vand colivie noua de colt, dimensiuni 96x68x160 cm.
Se poate vedea la adresa de mai jos.

http://www.okazii.ro/cautare/colivie+mare+de+colt.html Detalii »