Prin navigarea pe acest site, iti exprimi acordul cu privire la politica de folosire cookies. Detalii

Animale.ro

Medalioane personalizate pentru animale

Anunt expirat

Detalii Anunt

Comercializam Medalioane personalizate pentru animale, o gama foarte diversificata pentru toate gusturile si toate buzunarele de la 23 lei incluzand personalizarea si inelul de prindere la zgarda , peste 60 de modele ,cea mai diversificata gama de medalioane pentru animale din Romania.
Avem deasemenea zgarzi din piele naturala , mai multe marimi si culori ,preturi de la 8 lei, productie Romania. Cele mai mici preturi din Romania !

Alte anunturi

Sa calarie goodwin am si accesori

Sa calarie goodwin am si accesori daca exista doritor si pentru accesorii pretul este discutabil la telefon (si doar pentru SA pretul este discutabil) Detalii »

VAND COLIVIE PENTRU PASARI !

VAND COLIVIE PENTRU PASARI, PUTIN FOLOSIT, IN STARE BUNA, IN ANUMITE LOCURI CU PETE MICI DE RUGINA ( LA INBINARI CUM SA SPALAT COLIVIA), CULOARE ALB, DOUA BARI MOBILE, DOUA HRANITOARE TRANSPARENTE,... Detalii »

Hamac pisica/catel(negociabil)

Acest hamac reprezinta patutul perfect pentru relaxarea micutului dumneavoastra.Pisica mea sa indragostit pe loc de el.Este micut si usor de mutat.

Se poate face pe comanda la dimensiunile... Detalii »

VAND ZGARDA ELECTRONICA DOGTRA 620NCP

Zgarda are: stimulare continua sau momentana, sistem patentat de stimulare prin vibratie / pager - 127 NIVELE DE CORECTIE, reglabile prin sistem reostat - raza de actiune 600m - receptoare... Detalii »