Prin navigarea pe acest site, iti exprimi acordul cu privire la politica de folosire cookies. Detalii

Animale.ro

Medalioane personalizate pentru animale

Anunt expirat

Detalii Anunt

Comercializam Medalioane personalizate pentru animale, o gama foarte diversificata pentru toate gusturile si toate buzunarele de la 23 lei incluzand personalizarea si inelul de prindere la zgarda , peste 60 de modele ,cea mai diversificata gama de medalioane pentru animale din Romania.
Avem deasemenea zgarzi din piele naturala , mai multe marimi si culori ,preturi de la 8 lei, productie Romania. Cele mai mici preturi din Romania !

Alte anunturi

DRESAJ CANIN ORADEA


Scoala de dresaj canin ‘’SEMPER FIDELIS’’ din Oradea,asigura dresajul cainilor la domiciliu pe raza municipiului Oradea [10 km ]si in regim de pensiune pentru cei din exterior .... Detalii »

Cu numai 10 RON obtii un voucher cu o reducere de 53% la Centrul Medical Veterinar de prevenire, diagnostic si tratament FLUFFY VET !

Prin achizitionarea unui voucher de la www.Deals4u.ro, platesti numai 10 RON pentru o reducere de 53% pentru rasfatul si ingrijirea animalutului favorit la Centrul Medical Fluffy Vet aceasta... Detalii »

remorca pentru animale

Vand Remorca pentru transportul cainilor. . Remorca dotata cu 3 boxe separate pentru transportul cainilor (inclusiv celor de talie mare). Are sistem de ventilatie pentru o mentinere corespunzatoare... Detalii »

TARG DE ANIMALE

Organizam din 06 iunie 2010 TARG AGRO INDUSTRIAL (targ de animale, pasari cereale, legume fructe etc) pentru desfacerea produselor agricole (cereale, animale, pasari, legume, fructe, etc), targ... Detalii »