parca nu se mai termina nebunia asta!!! am povestit intr-un topic mai demult cum am luat un pisoi mic si plin de ciuperci si raie de pe strada. s-a facut mult mai bine dar nu a scapat de raie inca...mai avem de tratat. problema este ca si pisicile celelalte au luat ( 2 la numar) una tot asa culeasa de prin piata romana
acum...le tratez pe toate e clar dar imi este teama sa nu scap deloc si sa se creeze un cerc vicios..una de la alta si uite-asa...pana la urma am inteles ca sunt niste injectii si alea rezolva tot...deci am si o solutie de maxima urgenta dar disperarea vine si pe alte parti: pisoiul mic mic are si un ulcer corneean urat de tot..ii dau cu crema exact cum a spus medicul.
abia am scapat cu ele de rinotraheita si pana ce nu le pun pe toate pe picioare nu le pot vaccina. oricum pe cele 2 pe care le-am luat le voi darui unor prieteni apropiati, mi-ar fi prea greu sa le dau unui strain...
ei si acum nasol de tot: se spune foarte clar ca raia de la un animal nu se ia la om...nu zic ca am raie...eu nu cred ca este raie dar oricum arata urat si parca mi-e frica sa ma si gandesc ca ar fi raie. am luat tot arsenalul de creme..dar nu stiu daca ma puteti ajuta cu ceva informatii cine se pricepe cat de cat, cu ce sa le mai dau in afara de veteusan si din ala de urechi pt raie...nu stiu...este o intreaga nebunie, maine dezinfectez toata casa... imi cer scuze ca scriu atat de mult dar sunt absolut inebunita ca nu le pot scapa odata de chestia asta si mi-e tare teama de un cerc vicios..... voi ce ziceti?

Răspunde cu citat