|
|
|||||||
![]() |
|
|
Thread Tools | Moduri de Afisare |
|
|
#1 |
|
Clasa "Deschisa"
Data inscrierii: februarie 2009
Varsta: 33
Postari: 751
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Clasa "Baby"
Data inscrierii: decembrie 2008
Varsta: 25
Postari: 67
|
Martes foina foina Erxleben 1777 - beica sau jderul de piatra sau jderul de casa
Face parte din familia Mustelidelor si este o specie asemanatoare (inrudita chiar Dar ce s-a intamplat cu exemplarul acesta?
Seduce my mind and you can have my body ... find my soul and I'm yours forever ... Last edited by lavinia_nica; 06 februarie 2010 at 18:56. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Clasa "Deschisa"
|
Multumesc mult pt precizari
|
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Clasa "Baby"
|
Citat:
|
|
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Clasa "Deschisa"
|
Citat:
|
|
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Clasa "Deschisa"
|
Citat:
|
|
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Clasa "Baby"
|
Citat:
1) nu ai mentionat nicaieri ce/cum l-ai gasit si faptul ca presupui ca unul dintre cainii tai l-au omorat; uite, acu ceva vreme una dintre pisicile mele mi-a ranit unul dintre papagali - ce era sa ii fac?, astea sunt accidente 2) cand m-am referit la soarta multor animale salbatice sau domestice din Romania, m-am referit in mod generic, in nici un caz cu "atac la persoana" ta - iar pe de alta parte am precizat doar ca acel animal este mort si am adaugat ca "de regula in Romania" acele animale mor ca sunt ucise de oameni. Nu am spus nicaieri ca ai fi omorat tu acel animal sau ai fi lasat cu buna stiinta sa se intample asta . Scuze daca m-am exprimat intr-un mod nu tocmai clar. Dealtfel cred ca noi iubitorii de animale suntem mult mai putin numeroshi decat suma celor neiubitori + cei indiferenti. Asa ca nu are sens sa ne comentam intre noi, nu? Sper sa ne auzim cu bine
|
|
|
|
#8 | |
|
Clasa "Deschisa"
|
Citat: