|
|
|||||||
![]() |
|
|
Thread Tools | Moduri de Afisare |
|
|
#31 |
|
Clasa "Puppy"
Data inscrierii: februarie 2009
Postari: 165
|
Vi se pare normal ca un chirurg veterinar sau uman sa mai dea gres?
Mie nu.... |
|
|
|
|
|
#32 |
|
Clasa "Junior"
|
asa crezi tu ocean? nu te supara pe mine dar cred ca esti rupt de realitate.tu daca ai avea ocazia sa lucrezi afara nu te ai duce?ai prefera sa ramai in tara?hai sa fim putin realisti...
|
|
|
|
|
|
#33 |
|
Clasa "Veterani"
Data inscrierii: ianuarie 2005
Postari: 6,423
|
Eu nu zic nimic de acel om,nu mi-as permite sa ii comentez eu viata personala.
Eu am comentat pretextele pe care TU le-ai invocat. Nu pleaca un om "peste mari si tari" din cauza invocata de tine,ci pleaca in acelasi oras,tara etc.Astea sunt pretexte. Omul a avut motivatia sa personala+profesionala solida si sa il lasam acolo unde a dorit sa plece . Si te rog ,fara sa imi faci mie caracterizari,ca eu nu imi permit asa ceva in ceea ce te priveste pe tine sau pe alt user.Ideea se discuta,nu persoana(bineinteles daca mai ai de gand sa "tragi" la nesfarsit de acest topic).
Daca vrei sa cunosti un om,da-i putere de decizie asupra altora... Last edited by ocean; 06 ianuarie 2010 at 21:11. |
|
|
|
|
|
#34 |
|
Clasa "Baby"
Data inscrierii: februarie 2010
Postari: 27
|
Mie imi pare f rau ca a plecat Dl Dr Elefterescu.Mi-a salvat cainele de 4 ori din situatii f grave, si diverse.Si cu operatii, si cu tratamente.Intrebarea mea este , daca stie cineva adresa de mail, al dansului, pt a-l putea intreba ,( trimitandu-i copii dupa radigrafie si ecografie )daca are rost interventia la o metastaza.Am mare incredere in ce spune dansul.Va multumesc din suflet.
|
|
|
|
|
|
#35 |
|
clasa "Campioni"
Data inscrierii: august 2006
Postari: 1,988
|
si eu cred ca era unul din cei mai buni veterinari romani ....
"sacrificarea oricarui animal care nu este absolut necesara , precum si orice decizie care duce la un asemenea act constituie o CRIMA" .(declaratia univ a drepturilor animalelor ) http://www.youtube.com/watch?v=_q1Ms...eature=related |
|
|
|
|
|
#36 |
|
Clasa "Deschisa"
Data inscrierii: iunie 2009
Postari: 525
|
Pai normal ca este unul din cei mari buni chirurgi veterinari romani.
Un personaj exceptional. I-ati vazut mainile vreodata? extraordinar de expresive. Maini de om care lucreaza efectiv cu animalele. Maini de chirurg, maini de salahor. Iar faza ca daca pleca din diverse motive, isi gaseste de lucru in alt oras la alta facultate...de ce dracu' oameni care nu sunt in bransa se gasesc sa emita opinii? Horia Elefterescu, veterinar la FMI Vaslui... |
|
|
|
|
|
#37 |
|
Clasa "Veterani"
|
Sunt atatea facultati valoroase de medicina veterinara in tara...Cluj,Timisoara...si atatia medici foarte buni ...nu mai spun de facultati in tari vecine...Nu motiveaza plecarea tocmai in Australia motivele invocate de meebo...
Sa nu jignim alte facultati din tara pentru un om,oricat de valoros spuneti ca este... Si...fara aghiutza va rugam Oricine este sau nu "in bransa" poate emite opinii cand se deschide un topic in mod public,si nu ...ascuns... Sa ne traiasca medicii foarte buni care au ramas (in ciuda problemelor pe care toate lumea le are de fapt)si de a caror pricepere si dedicatie pentru profesie pot beneficia animalele noastre!
Daca vrei sa cunosti un om,da-i putere de decizie asupra altora... Last edited by ocean; 05 februarie 2010 at 23:13. |
|
|
|
|
|
#38 |
|
Clasa "Deschisa"
Data inscrierii: iunie 2009
Postari: 525
|
|
|
|
|
|
|
#39 |
|
Clasa "Veterani"
|
Pentru un geniu nu este o problema sa dea concurs;dau ei oameni concurs ca sa ocupe posturi in orice bransa...mai degraba gasesti oportunitati in tara ta unde esti cunoscut...
Desigur ca eu discut in modul general,nu de medicul respectiv care a avut desigur motivatia sa personala de a plecat tocmai in Australia.
|
|
|
#40 |
|
Clasa "Baby"
Data inscrierii: august 2005
Postari: 59
|
eu ma inscriu in grupul celor multumiti de dr. elefterescu.
mi-a operat motanul care avea probleme cu un picior (probleme cu ligamentele, nu mai stiu exact in termeni medicali). e drept ca operatia s-a facut pe o masa stearsa cu laveta si in prezenta unui grup de studenti, dar asa e la f.m.v. unde activitatea didactica are prioritate. dupa operatie mi l-a pus in brate, impreuna cu o reteta, sa merg sa caut un cabinet veterinar care sa-i faca din 12 in 12 ore antibioticul (o cefalosporina fff scumpa pe care abia am gasit-o in bucuresti). numai eu stiu ce am auzit la cabinetul unde facea musetel antibioticul despre elefterescu si despre ce e posibil sa pateasca motanul meu urmare operatiei. una peste alta, sunt 3 ani de la operatie, motanul este bine si nu a mai avut nicio problema cu piciorul. |
|
|
|
|
|
#41 |
|
Clasa "Veterani"
|
DA, musetel, si eu eram convinsa ca e un geniu. I-as fi ridicat si statuie..pana mi-am gasit cainele paralizat, pana am ajuns in Ungaria si am aflat ca nu a avut loc nici o operatie..Decat taiat si cusut. Ar fi trebuit sa-mi dea de gandit, macar, timpul. LA Elefterescu "operatia" a durat 15 minute.. operatie de hernie de disc (mi s-a spus ca-i fusesera scoase 2 discuri intervertebr ale).In Ungaria a durat 3 ore si jumatate, la aceleasi discuri care, de data asta, nu au fost scoase.
SUnt curioasa, daca ti-ai fi gasit motanul paralizat...ai mai fi zis ca procesul didactic primeaza? Pentru mine primeaza pacientul |
|
|
|
|
|
#42 | |
|
Clasa "Baby"
Data inscrierii: august 2005
Postari: 59
|
Citat:
in ceea ce priveste prioritatea acordata activitatii didactice, peste tot in f.m.v. sunt anunturi care te informeaza cu privire la acest aspect. deci este decizia celor care merg acolo daca accepta sau nu acest lucru. nici mie nu prea mi-a placut ca pisica mea sa fie nevoita sa stea in transportor 3 ore, in sala de asteptare, pana a iesit dr. dintr-un examen sau ca dr sa o foloseasca drept material didactic pt. studenti in timp ce o consulta. dar pt ca vroiam sa fie vazuta de acea dr, care lucreaza doar la f.m.v., am acceptat si studentii, si intarzierile. desi e aiurea pt pacient, intr-o clinica universitara activitatea didactica va avea mereu prioritate (nu cred ca vreun dr. va iesi din examen pt un motan otravit sau caine lovit de masina). imi pare rau pt. chinul la care a fost supus catelul tau! Last edited by musetel; 07 februarie 2010 at 10:45. |
|
|
|
|
|
|
#43 |
|
Clasa "Veterani"
|
Musetel, in cazul meu a fost vorba de o maaare bataie de joc care putea sa-l coste viata pe catelul meu. Nu am avut nimic impotriva ca au asistat acei studenti...dar macar fa operatie . De ce era nevoie sa ma minta? LA valoarea lui era nevoie sa minta? Nu e singurul care opereaza in FMV...De ce de ceilalti nu am auzit ca fac si asemenea magarii? Ai fi surprinza sa afli cate cazuri asemenea mie sunt. Nu am ascultat de vet-ul meu care mi-a recomandat sa nu merg la el . Mi-am zis ca e imposibil ca un asemenea geniu sa greseasca . Am stat linistita cand asistentul mi-a spus ca e o operatie de rutina.Ok..se mai pot intampla si greseli dar de ce am auzit, pana sa plece, de o multime de greseli? LA mine nu a fost o greseala...la mine a fost o bataie de joc. Si apropo de procesul didactic...ce i-a invatat pe studenti? CA asa se face operatie de hernie de disc?...sau pt ei a fost doar ora de cusut?
Eu ma opresc aici cu dezbaterea. Bucurati-va cei carora le-au reusit operatiile. |
|
|
|
|
|
#44 |
|
Clasa "Junior"
Data inscrierii: ianuarie 2009
Postari: 393
|
habarnuam cine-i H.E. dar daca era asa un medic / chirurg grozav putea sa-si deschida o clinica particulara si sa-i lase muritori de foame pe ceilalti, nu sa-si caute fericirea in Australia.
|
|
|
|
|
|
#45 | |
|
Clasa "Veterani"
Data inscrierii: aprilie 2006
Postari: 6,098
|
Citat:
Pai, isi deschisese un cabinet (PE LANGA ceea ce profesa la FMV): ca sa poata strange bani si mai repede si mai cu spor, sa poata pleca rapid in Australia. Ceea ce a si facut! |
|
|
|
|