|
|
|||||||
![]() |
|
|
Thread Tools | Moduri de Afisare |
|
|
#541 |
|
Clasa "Baby"
|
Multumesc!
|
|
|
|
|
|
#542 |
|
Clasa "Baby"
Data inscrierii: ianuarie 2010
Varsta: 20
Postari: 6
|
exact asa arata si ai mei!doar ca ai mei sunt cu maro! si ai mei sunt kamikaze
|
|
|
|
|
|
#543 |
|
Clasa "Baby"
Data inscrierii: februarie 2010
Postari: 1
|
Am doi hamsteri si fata de fratii lor sunt mult mai mari, aproape dubli. Ambele sunt femele si sper sa nu fie gestante. Cum imi pot da seama daca sunt sau nu?
|
|
|
|
|
|
#544 |
|
Clasa "Deschisa"
Data inscrierii: martie 2009
Varsta: 19
Postari: 657
|
Sincer nush ce sa iti zic. Daca nu ai un vet priceput nu prea ai sanse. Dar desparte-le,ca oricum e normal asa, si astepta 3 saptamani. Daca nu fac pui.. there you go
Dar cat au? Par micute.. |
|
|
|
|
|
#545 |
|
Clasa "Junior"
Data inscrierii: februarie 2009
Varsta: 16
Postari: 298
|
..buna... 2 masculi..pot fii tinuti impreuna ? ...adica..nu se bat ?
|
|
|
|
|
|
#546 |
|
Clasa "Deschisa"
|
Ce fel de hamsteri ?
|
|
|
|
|
|
#547 |
|
Clasa "Junior"
Data inscrierii: februarie 2009
Varsta: 16
Postari: 298
|
pai...cred ca...Sirieni .. sunt 2 maculi..care au in jur de 1 an...pe care mama i-a gasit..la ghena de gunoi aruncati
|
|
|
|
|
|
#548 |
|
Clasa "Deschisa"
|
Ba da e o problema. Desparte-i!
Niciodata, dar niciodata sa nu tii hamsteri sirieni impreuna. NICIODATA S-au batut o data, o sa se mai bata si a doua oara, iar apoi o sa gasesti unul mort. |
|
|
|
|
|
#549 |
|
Clasa "Junior"
|
multi stiu ca pana de curand am avut hamsteri pitici Robo si in o vreme reusisem sa-i inmultesc dar acei parinti au imbatranit si au murit iar alti pui nu am mai avut, puiutii care ii pastrasem au refuzat sa se imperecheze si asa am dat din ei in vara trecuta si am pastrat numai o pereche
chestia e ca fetita era mai in varsta si a murit acum o saptamana, iar baiatu pare cam abatut si mi-e mila de el sa -l tin singur mai ales ca se obisnuise cu companie asa ca VA ROG FRUMOS sa ma contactati care doriti sa adoptati un baiat de Roborovsky e frumos si sanatos, are blanita f pufoasa, ideea e ca a ramas singur si cine are placerea sa l adopte iar apoi sa i dea un partener sa ma contacteze viorel_dumitrache2002@yahoo.com sau 0724186780 telef mobil pana pe 15 martmai am numarul |
|
|
|
|
|
#550 |
|
Clasa "Baby"
Data inscrierii: august 2010
|
|
|
|
|
|
|
#551 |
|
Clasa "Puppy"
Data inscrierii: iulie 2010
Postari: 101
|
am si eu o intrebare.se organizeaza in Romania expozitii cu hamsteri (ca si cele cu iepuri) si se gasesc hamsteri cu pedigree?
|
|
|
|
|
|
#552 |
|
Clasa "Baby"
Data inscrierii: ianuarie 2010
Varsta: 25
Postari: 97
|
Nu ! In Romania nu se organizeaza astfel de expozitii , iar hamsteri cu pedigree nu stiu sa existe . Desi , sunt crescatori care si-au exprimat dorinta de a organiza astel de evenimente . Au ramas , totusi la stadiul de dorinta .
|
|
|
|
|
|
#553 |
|
Clasa "Puppy"
Data inscrierii: iulie 2010
Postari: 101
|
mersi pentru raspuns. deci pedigree la hamsteri nu o sa vedem cel putin pe moment
|
|
|
|
|
|
#554 |
|
Clasa "Baby"
Data inscrierii: august 2010
|
e destul de important!hamsterii mei au facut pui. la 2 saptamani am scos puii din cusca parintilor iar apoi am citit ca trebuia sa ii scot la 3 saptamani asa ca i-am bagat inapoi...credeti ca mama ii va primi din nou sau ii va manca?
|
|
|
|
|
|
#555 |
|
Clasa "Deschisa"