Comunitatea iubitorilor de animale
Vechi 25 ianuarie 2010, 13:18   #541
Surrender
Clasa "Baby"

Surrender's Avatar

Data inscrierii: ianuarie 2010
Varsta: 23
Postari: 26
Trimite mesaj via Yahoo la Surrender
Implicit

Multumesc!
Surrender e offline Vezi profilul utilizatorului Surrender Vezi galeriile foto ale utilizatorului Surrender Vezi grupurile utilizatorului Surrender   Raspunde cu citat
Vechi 29 ianuarie 2010, 12:04   #542
oana_ale
Clasa "Baby"

Varsta: 20
Postari: 6
Implicit

exact asa arata si ai mei!doar ca ai mei sunt cu maro! si ai mei sunt kamikaze)) cum incerc sa i iiau in mana se agita..sar...se arunca singuri..si mi-e frica sa ii strang in mana..asa ca il las pe pat sa se joace!ca e spatiul mai mare sub supraveghere normal! mai vreo 5 zile si trebuie sa ii despart ca au o luna..si parca ma doare sufletul!dar n-am loc de 6 asta e! sa va traiasca animalutele
oana_ale e offline Vezi profilul utilizatorului oana_ale Vezi galeriile foto ale utilizatorului oana_ale Vezi grupurile utilizatorului oana_ale   Raspunde cu citat
Vechi 01 februarie 2010, 01:08   #543
alexutu87
Clasa "Baby"

Data inscrierii: februarie 2010
Postari: 1
Unhappy hamsterul meu

Am doi hamsteri si fata de fratii lor sunt mult mai mari, aproape dubli. Ambele sunt femele si sper sa nu fie gestante. Cum imi pot da seama daca sunt sau nu?
Attached Images
File Type: jpg DSC_0011.jpg‎ (873.0 KB, 73 views)
alexutu87 e offline Vezi profilul utilizatorului alexutu87 Vezi galeriile foto ale utilizatorului alexutu87 Vezi grupurile utilizatorului alexutu87   Raspunde cu citat
Vechi 01 februarie 2010, 16:19   #544
Prozax
Clasa "Deschisa"

Prozax's Avatar

Data inscrierii: martie 2009
Varsta: 19
Postari: 657
Implicit

Sincer nush ce sa iti zic. Daca nu ai un vet priceput nu prea ai sanse. Dar desparte-le,ca oricum e normal asa, si astepta 3 saptamani. Daca nu fac pui.. there you go
Dar cat au? Par micute..
Vechi 06 februarie 2010, 19:24   #545
roly
Clasa "Junior"

roly's Avatar

Data inscrierii: februarie 2009
Varsta: 16
Postari: 298
Smile

..buna... 2 masculi..pot fii tinuti impreuna ? ...adica..nu se bat ?
roly e offline Vezi profilul utilizatorului roly Vezi galeriile foto ale utilizatorului roly Vezi grupurile utilizatorului roly   Raspunde cu citat
Vechi 06 februarie 2010, 19:36   #546
Prozax
Clasa "Deschisa"

Prozax's Avatar

Implicit

Ce fel de hamsteri ?
Vechi 08 februarie 2010, 19:51   #547
roly
Clasa "Junior"

roly's Avatar

Data inscrierii: februarie 2009
Varsta: 16
Postari: 298
Smile

Citat:
Original a fost postat de Prozax Vezi Postarea
Ce fel de hamsteri ?
pai...cred ca...Sirieni .. sunt 2 maculi..care au in jur de 1 an...pe care mama i-a gasit..la ghena de gunoi aruncati si eu i-am adoptat... ei au fost gasiti in cusca impreuna..si nu s-au batut decat o data asa putin s-au fugarit... da nu cred ca e o problema ....ca-ci in res se inteleg bine
roly e offline Vezi profilul utilizatorului roly Vezi galeriile foto ale utilizatorului roly Vezi grupurile utilizatorului roly   Raspunde cu citat
Vechi 08 februarie 2010, 21:03   #548
Prozax
Clasa "Deschisa"

Prozax's Avatar

Implicit

Ba da e o problema. Desparte-i!
Niciodata, dar niciodata sa nu tii hamsteri sirieni impreuna. NICIODATA
S-au batut o data, o sa se mai bata si a doua oara, iar apoi o sa gasesti unul mort.
Vechi 28 februarie 2010, 12:39   #549
01986
Clasa "Junior"

01986's Avatar

Data inscrierii: ianuarie 2008
Varsta: 24
Postari: 271
Trimite mesaj via Yahoo la 01986
Implicit Donez hamster pitic Roborovsky baiat, trecutde 1an in varsta

multi stiu ca pana de curand am avut hamsteri pitici Robo si in o vreme reusisem sa-i inmultesc dar acei parinti au imbatranit si au murit iar alti pui nu am mai avut, puiutii care ii pastrasem au refuzat sa se imperecheze si asa am dat din ei in vara trecuta si am pastrat numai o pereche

chestia e ca fetita era mai in varsta si a murit acum o saptamana, iar baiatu pare cam abatut si mi-e mila de el sa -l tin singur mai ales ca se obisnuise cu companie

asa ca VA ROG FRUMOS sa ma contactati care doriti sa adoptati un baiat de Roborovsky e frumos si sanatos, are blanita f pufoasa, ideea e ca a ramas singur si cine are placerea sa l adopte iar apoi sa i dea un partener sa ma contacteze viorel_dumitrache2002@yahoo.com sau 0724186780 telef mobil pana pe 15 martmai am numarul
01986 e offline Vezi profilul utilizatorului 01986 Vezi galeriile foto ale utilizatorului 01986 Vezi grupurile utilizatorului 01986   Raspunde cu citat
Vechi 04 august 2010, 19:17   #550
dogaruedi
Clasa "Baby"

Data inscrierii: august 2010
Implicit buna

Citat:
Original a fost postat de Andu' Vezi Postarea
Imi spuneti si mie de cate ori trebuie hranit un hamster pitic rusesc pe zi ? Si la ce interval de timp trebuie shimbat talasul ?
punei macare si si manaca candee foame ca asi face un depozit si talaju o data pe saptamna
dogaruedi e offline Vezi profilul utilizatorului dogaruedi Vezi galeriile foto ale utilizatorului dogaruedi Vezi grupurile utilizatorului dogaruedi   Raspunde cu citat
Vechi 05 august 2010, 14:30   #551
napellidos1
Clasa "Puppy"

Data inscrierii: iulie 2010
Postari: 101
Implicit

am si eu o intrebare.se organizeaza in Romania expozitii cu hamsteri (ca si cele cu iepuri) si se gasesc hamsteri cu pedigree?
napellidos1 e offline Vezi profilul utilizatorului napellidos1 Vezi galeriile foto ale utilizatorului napellidos1 Vezi grupurile utilizatorului napellidos1   Raspunde cu citat
Vechi 05 august 2010, 16:44   #552
Oana_S
Clasa "Baby"

Varsta: 25
Postari: 97
Implicit

Citat:
Original a fost postat de napellidos1 Vezi Postarea
am si eu o intrebare.se organizeaza in Romania expozitii cu hamsteri (ca si cele cu iepuri) si se gasesc hamsteri cu pedigree?
Nu ! In Romania nu se organizeaza astfel de expozitii , iar hamsteri cu pedigree nu stiu sa existe . Desi , sunt crescatori care si-au exprimat dorinta de a organiza astel de evenimente . Au ramas , totusi la stadiul de dorinta .
Oana_S e offline Vezi profilul utilizatorului Oana_S Vezi galeriile foto ale utilizatorului Oana_S Vezi grupurile utilizatorului Oana_S   Raspunde cu citat
Vechi 08 august 2010, 14:24   #553
napellidos1
Clasa "Puppy"

Data inscrierii: iulie 2010
Postari: 101
Implicit

Citat:
Original a fost postat de Oana_S Vezi Postarea
Nu ! In Romania nu se organizeaza astfel de expozitii , iar hamsteri cu pedigree nu stiu sa existe . Desi , sunt crescatori care si-au exprimat dorinta de a organiza astel de evenimente . Au ramas , totusi la stadiul de dorinta .
mersi pentru raspuns. deci pedigree la hamsteri nu o sa vedem cel putin pe moment
napellidos1 e offline Vezi profilul utilizatorului napellidos1 Vezi galeriile foto ale utilizatorului napellidos1 Vezi grupurile utilizatorului napellidos1   Raspunde cu citat
Vechi 25 august 2010, 15:36   #554
juli
Clasa "Baby"

Data inscrierii: august 2010
Implicit

e destul de important!hamsterii mei au facut pui. la 2 saptamani am scos puii din cusca parintilor iar apoi am citit ca trebuia sa ii scot la 3 saptamani asa ca i-am bagat inapoi...credeti ca mama ii va primi din nou sau ii va manca?(
juli e offline Vezi profilul utilizatorului juli Vezi galeriile foto ale utilizatorului juli Vezi grupurile utilizatorului juli   Raspunde cu citat
Vechi 25 august 2010, 15:41   #555
Prozax
Clasa "Deschisa"

Prozax's Avatar

Implicit

Dar parintii nu i-ai separat? Dar inainte sa iti iei hamsteri nu ai citit nimic despre ei?
Femela o sa ii primeasca.. daca nu i-ai scos prea mult .

Momentan 1 utilizator(i) vizualizeaza Topicul (0 membri si 1 vizitatori)

Thread Tools
Moduri de Afisare

Reguli de Postare
Nu poti posta topicuri noi
Nu poti posta raspunsuri
Nu poti posta atasamente
Nu poti edita postarile

BB code is On
Smilies sunt On
[IMG] code este On
HTML code este Off
Forum Jump