Comunitatea iubitorilor de animale
Vechi 08 februarie 2010, 19:24   #1
lexxa
Clasa "Baby"

Data inscrierii: iulie 2007
Postari: 60
Exclamation puiut cu lipsa echilibrului pe picioarele din spate

Buna, sunt noua pe acest forum si m-am inscris pentru ca pisicuta mea russian blue in varsta de 5 luni este bolnavioara.
La un bloc vecin o doamna in varsta a adunat mai multe pisicute fara adapost carora le aduce mancare aproape zilnic si de care m-am atasat si eu foarte repede. Printre aceste pisicute am vazut inainte de revelion ca aparuse o mic puiut de russian blue,micuta, foarte slaba si racita. Am luat-o acasa dupa revelion pentru ca era frig si nu parea sa se descurce ca celelalte pisici care o duc binisor acolo.
Dupa 3 zile de acomodare a devenit cea mai alintata si mai iubareata pisicuta dar raceala nu ii mai trecea asa ca am fost si am intrebat la un cabinet medical. Mi s-au dat niste pastilute din care sa ii dau 1/4 dimineata si seara, dupa care si-a revenit usor. Dupa alte cateva zile am vazut ca avea urechile foarte murdare asa ca am mers cu ea la veterinar. Diagnosticul:raie a urechilor(specifica pisicilor si cainilor). Face tratament de atunci si pare sa ii treaca acum.
Acum 2 zile prietenul meu a observat ca merge ciudat. Ieri am observat si eu ca se clatina usor cand merge ca si cum ar fi ametita iar seara a vomitat dar din ce am vazut mancase fara sa mestece bucati intregi de mancare umeda asa ca nu am luat asta in considerare. In dimineata aceasta s-a trezit vioaie ca de obicei si am inceput sa ne jucam insa dupa cateva minute de alergat am vazut ca nu se echilibreaza bine pe piciorusele din spate. Cand a vrut sa sara din pat nu si-a putut lua avunt pe picioarele din spate si a sarit intr-o parte lovindu-se de masuta de cafea dupa care aproape ca se tara pe picioarele din spate. Am luat-o repede in brate, am pus-o in pat din nou dar era foarte speriata pentru ca nu intelegea ce i se intampla. Am hotarat sa merg la veterinar si pana sa ma imbrac am vazut ca in incercarea de a ma urmari pe balcon ramasese aproape teapana aproape de usa. Am crezut ca mi se rupe sufletul cand am vazut-o asa. Am mers la cabinetul la care mai fusesem si inainte. Dupa ce au palpat-o si s-au uitat la ea mi s-a spus ca nu are nimic rupt intrucat nu o doare dar ca nu stiu exact ce ar putea avea. Au spus ca ii fac 3 zile injectii cu vitamine si saruri ca sa vada daca isi revine si in caz contrar ma trimit sa ii fac alte analize.
In seara asta dupa ce a mancat si a dormit aproape toata ziua e destul de vioaie. Merge tot ciudat dar nu are probleme sa se deplaseze sau chiar sa tzopaie dupa jucariile ei, dar dupa putin efort se aseaza pe burtica imediat sau daca mai merge este aplecata intr-o parte si chiar tinde sa cada pe partea aia.
Daca aveti vreo idee ce ar putea avea sau unde pot sa merg cu ea sa aflu va rog ajutati-ma. Sunt disperata, plang de cate ori o vad ca isi pierde echilibru. Este ca un copil mic si rasfatat. E cel mai dulce si mai dragalas sufletel din lume. Va rog ajutati-ma sa o fac bine!
lexxa e offline Vezi profilul utilizatorului lexxa Vezi galeriile foto ale utilizatorului lexxa Vezi grupurile utilizatorului lexxa   Raspunde cu citat
Vechi 08 februarie 2010, 19:48   #2
poosinboots
clasa "Campioni"

poosinboots's Avatar

Data inscrierii: aprilie 2007
Postari: 1,554
Trimite mesaj via Yahoo la poosinboots
Implicit

Din ce oras esti?Eu as merge si la alt medic,sa fie consultata mai amanuntit.
Vechi 08 februarie 2010, 19:53   #3
lexxa
Clasa "Baby"

Implicit

Sunt din Bucuresti. Si noi ne-am gandit sa mergem maine sa cerem parerea unui alt medic si asta o sa si facem. E destul de greu cu vremea asta, nu am masina si nu pot merge foarte departe cu pisicuta prin nametii astia de afara.
Ai vreo sugestie ? Vreun cabinet veterinar de incredere in zona City Mall?
lexxa e offline Vezi profilul utilizatorului lexxa Vezi galeriile foto ale utilizatorului lexxa Vezi grupurile utilizatorului lexxa   Raspunde cu citat
Vechi 08 februarie 2010, 19:53   #4
Raton999
clasa "Campioni"

Data inscrierii: februarie 2007
Postari: 3,747
Implicit

Lexxa, nu stiu de unde esti!

Pisica ta are o complicatie f grava a otitei (meningita). Ea trebuie tratata de urgenta altfel o pierzi! Si pisica mea a trecut prin asta. Ca a avut raie nu inseamna ca nu putea avea si o otita bacteriologica. (una dintre pisicile mele a a avut raie auricula+otita bacteriologic+otita micotica simultan (spun asta pe baza analizelor de la Fac de Med vet). (s-a tratat)) Alta, salvata in plina iarna, avea o otita care a dat in meningita. A fost tratata de vet cu 5 zile antibiotic injectabil+vit + altele (a fost acum 5 ani). Trebuie dusa ffff URGENT la un vet priceput!!!!!!!
Daca esti din Bucuresti pisica mea a fost tratata de dr Teodoru (clinica Armeneasca) +dr C. Dragomir (Marco-Vet) (atunci lucrau impreuna la acelasi cabinet!)
Sanatate multa!

http://www.zooland.ro/Otita_externa_...sica-3649.html
http://www.egirl.ro/Otita-externa-la...ici,a3395.html
http://www.animale.ro/detaliu-sfatul.../otita-externa
http://www.info-portal.ro/articol/ot...a-complicatii/
Vechi 08 februarie 2010, 19:59   #5
Raton999
clasa "Campioni"

Data inscrierii: februarie 2007
Postari: 3,747
Implicit

Daca te intereseaza dr Teodoru marti, miercuri si luni este 11-14 si joi,vineri 19-22 (neaparat suna inainte la Armeneasca (str Armeneasca 34, zona Rosetti, langa Bis Armeneasca) tel 021 2112072)

Cu metroul la Univ, apoi troleul 2 statii/sau cu taxi

Last edited by Raton999; 08 februarie 2010 at 20:02.
Raton999 e offline Vezi profilul utilizatorului Raton999 Vezi galeriile foto ale utilizatorului Raton999 Vezi grupurile utilizatorului Raton999   Raspunde cu citat
Vechi 08 februarie 2010, 20:05   #6
lexxa
Clasa "Baby"

Implicit

Multumesc.
O sa sun maine si o sa merg acolo cu siguranta. Desi nu o am de foarte mult timp o iubesc de parca as avea-o de o viata. As face orice sa isi revina.
Vechi 08 februarie 2010, 20:08   #7
poosinboots
clasa "Campioni"

poosinboots's Avatar

Implicit

Iti mai recomand si Ortovet)www.ortovet.ro Cityvet(http://cityvet.ro/) sau http://www.minavet.ro/
Daca mergi la Armeneasca,neaparat sa o vada unul din drii mentionati de raton sau dna Cioculescu,nu cumva sa o consulte vreun student sau asistent(eu am patit-o si era sa-mi imbolnaveasca mai rau pisica)
Vechi 08 februarie 2010, 20:21   #8
lexxa
Clasa "Baby"

Implicit

In cazul in care nu pot face programare maine la clinica de la Armeneasca o sa incerc si la celelalte. M-a speriat destul de tare Raton.
Vechi 08 februarie 2010, 20:44   #9
ralsera
clasa "Campioni"

Data inscrierii: septembrie 2006
Postari: 3,302
Trimite mesaj via Yahoo la ralsera
Implicit

Pisica este deparazitata intern? Ar putea avea si o infestatie masiva cu viermi , dupa parerea mea.
ralsera e offline Vezi profilul utilizatorului ralsera Vezi galeriile foto ale utilizatorului ralsera Vezi grupurile utilizatorului ralsera   Raspunde cu citat
Vechi 08 februarie 2010, 21:01   #10
lexxa
Clasa "Baby"

Implicit

Am mai citit pe net si am gasit un articol despre Sindromul Vestibular. Dupa simptome si asta ar fi o probabilitate.
Vechi 08 februarie 2010, 21:03   #11
lexxa
Clasa "Baby"

Implicit

Citat:
Original a fost postat de ralsera Vezi Postarea
Pisica este deparazitata intern? Ar putea avea si o infestatie masiva cu viermi , dupa parerea mea.
nu este deparazitata pentru ca medicul mi-a spus ca atat timp cat e sub tratament, pt raceala la inceput si acum acesta pentru urechi, nu ii poate face vaccin sau deparazitare. ce bine ar fi daca ar avea doar atat.
Vechi 08 februarie 2010, 21:19   #12
poosinboots
clasa "Campioni"

poosinboots's Avatar

Implicit

O deparazitare trebuia facuta,chiar daca a fost racita...cred ca ar trebui sa schimbi medicul
Vechi 09 februarie 2010, 08:10   #13
lexxa
Clasa "Baby"

Implicit

Gata, am sunat si o sa merg astazi la 11 cu Dusty la dr Teodoru. Sper sa vin cu vesti bune.
Vechi 10 februarie 2010, 10:27   #14
lexxa
Clasa "Baby"

Unhappy

Disperarea continua!
Am fost la dr Teodoru ieri. I-a facut o radiografie, deparazitare si mi-a dat niste pastilute pentru intarirea oaselor...dar din nefericire nici aici nimic concret.

Acum are probleme cu echilibrul in general. Clatina caputul mereu sa isi stabilizeze pozitia, si merge usor impleticit, tremura.
Nu stiu ce sa mai fac...unde sa o mai duc...la fmv nu rasp nimeni la telefon.
Am mai sunat la dr Alexandru Ciuca si am reusit sa aflu niste posibile cauze. Tragic e ca oricare din ele este foarte grava si e greu de pus diagnosticul. Niste posibile cauze: edem cerebral, leziuni ale nervilor, leziuni pe scoarta cerebrala. Ce sa ii fac? Nu mai rezist. De 3 zile stau si plang non-stop. Macar daca i-ar pune cineva un diagnostic sa stiu ce e de facut mai departe.
Voi ce ati face in locul meu?
Vechi 10 februarie 2010, 11:01   #15
ralsera
clasa "Campioni"

Data inscrierii: septembrie 2006
Postari: 3,302
Trimite mesaj via Yahoo la ralsera
Implicit

Mergi si la Ortovet la doctorita Dobrica Anca sau la doctorul Gaita. Pana in ora 17 cred ca-i gasesti pe amandoi . Ia cu tine si radiografia si analizele facute la ceilalti medici.
http://www.ortovet.ro/contact.htm
Cred ca ar avea nevoie si de analize de sange si la Ortovet ti le poate face pe loc . Preturile sunt f ok, multi dintre cei de pe forum isi trateaza animalele acolo si sunt foarte multumiti. Ar fi bine daca ai putea ajunge astazi , eventual da un telefon inainte.
bafta multa!!
ralsera e offline Vezi profilul utilizatorului ralsera Vezi galeriile foto ale utilizatorului ralsera Vezi grupurile utilizatorului ralsera   Raspunde cu citat
Sponsored links
Advertisement

Advertisement
Advertisement

Animall.ro
Raspuns

Momentan 1 utilizator(i) vizualizeaza Topicul (0 membri si 1 vizitatori)

Thread Tools
Moduri de Afisare

Reguli de Postare
Nu poti posta topicuri noi
Nu poti posta raspunsuri
Nu poti posta atasamente
Nu poti edita postarile

BB code is On
Smilies sunt On
[IMG] code este On
HTML code este Off
Forum Jump