|
|
|||||||
![]() |
|
|
Thread Tools | Moduri de Afisare |
|
|
#16 | |
|
clasa "Campioni"
Data inscrierii: decembrie 2006
Postari: 3,635
|
Citat:
|
|
|
|
|
|
|
#17 |
|
Clasa "Veterani"
Data inscrierii: mai 2007
Postari: 5,006
|
Vorbeste cu vet ul tau sa i faca un Dexafort,cu repetare la 7 zile daca mai e cazul.Si opreste administrarea gelului,este posibil dupa atatea zile deja sa o usture pielea.
|
|
|
|
|
|
#18 |
|
clasa "Campioni"
Data inscrierii: decembrie 2006
Postari: 3,635
|
Multumesc de sfaturi.
|
|
|
|
|
|
#19 |
|
Clasa "Puppy"
Data inscrierii: august 2009
Postari: 133
|
Catelusa mea,in varsta de 2 ani,plange de 5 zile fara motiv..sta cu un maimutoi mai tot timpul,si scormone sa-si faca culcus.nici sa manance nu mai vrea.am citit pe net si am inteles ca este vb de gestatie falsa.lapte nu are.in plus astazi s-a deranjat la burtica.stiu ca primul sfat pe care mi l-ati da este acela de a o castra.dar nu am curajul sa fac asa ceva.in primul rand pt ca nu am incredere in doctorii din ziua de azi(am auzit de un caz in care doc.ii uitase un pansament catelusei si era sa moara),si in al doilea rand imi e frica sa nu ramana suparata dupa castrare.
as vrea sa stiu daca sunt niste pastilute pt calmare,sau nu stiu un sfat.ce as putea sa mai fac.azi noapte nu am dormit de loc aproape.am stat cu ea,am mangaiat-o sa nu mai planga.am inteles ca aceasta stare va dura vreo 3 sapt.chiar nu pot face nimic sa-si revina mai repede?mai ales ma ingrijoreaza faptul ca nici nu prea mai mananca si nici afara nu mai merge. va rog nu ma condamnati pt ce am zis despre castrare,deocamdata nu sunt de acord cu asa ceva.
|
|
|
#20 |
|
clasa "Campioni"
Data inscrierii: martie 2009
Postari: 1,460
|
nu exista pastile pentru asa ceva...
vezi ca in curand o sa i se umfle mameloanele si atunci trebuie sa ii dai cu un gel mentolat de la farmacia veterinara... Orice pastila iti recomanda cineva pentru perioada de calduri, nu ii da asa ceva, sunt cancerigene. majoritatea cabinetelor veterinare nici nu mai comercializeaza asa ceva Nici eu nu eram de acord cu castrarea, asa ca te inteleg. Insa dupa ce o sa vezi cat de mult se chinuie Bella o sa iti schimbi parerea. Mai ales ca aceste lactatii false duc in timp la complicatii mult mai mari si tot la castrare se ajunge... |
|
|
|
|
|
#21 |
|
clasa "Campioni"
|
dayana+bella ...daca are lactatiie falsa mergi cu ea la medicul veterinar.Ii va face niste injectii. + din ce stiu eu cuburile de gheata pe mameloane iar sunt ok.
Sterilizarea este un lucru foarte bun,in nici un caz nu va ramane suparata pe tine sau pe medic.Animalele nu sufera daca nu fac sex.Eu zic sa o sterilizezi,pentru ca nu`ti imaginezi prin ce durere si chin trece in perioada asta.Plus ca poate face cancer,piometru,pe care,daca le descoperi in faza de inceput e ok,dar daca le descoperi tarziu va fi fatal pt catelusa.Si dupa,o sa te dai cu capul de pereti.
|
|
|
#22 |
|
Clasa "Veterani"
Data inscrierii: noiembrie 2003
Postari: 10,798
|
Eu intre urmarile gestatiilor false si lactatii lor nervoase pe de o parte si foarte rarele pb aparute dupa sterilizare...as alege ultima varianta. Citeste cate femele au ajuns la varste de 8...10 ani (sau si mai tinere )cu piometru sau cancer mamar si nu au mai putut fi salvate....
Trebuie sa stii ca o catea care face lactatie nervoase nu face odata, va mai repeta inca si inca... |
|
|
|
|
|
#23 |
|
clasa "Campioni"
|
dayana+bella vezi,ca nu ai casuta activata si nu poti primi mesaj private.
Vroiam sa`ti spun ca un medic ffff bun gasesti la Campina.Este sufletist,atent,un bun ascultator si nu se plictiseste sa dea sfaturi sau sa raspunda de 10ori la telefon pt tot felul de intrebari stupide..fata de cabinetele din Ploiesti,la el sunt si preturi cu mult mai mici.Iar la animalutele de pe strada,mereu am avut reducere.
|
|
|
#24 | |
|
Clasa "Veterani"
Data inscrierii: martie 2005
Postari: 5,306
|
Citat:
Sunt prahoveanca doar, nu? |
|
|
|
|
|
|
#25 |
|
Clasa "Puppy"
|
Va multumesc mult pt raspunsuri.in cele din urma bella si-a revenit.am sa meditez asupra acestui fapt.si voi vedea la ce concluzie voi ajunge.dar daca castrarea este solutia cea mai buna pt ea,cu siguranta asta voi alege.
Ma gandeam sa o dau sa faca pui..dar asta nu e o joaca.trebuiesc bani si muulta responsabilitate.deocamdata nu este momentul.si nu stiu daca m-as indura sa-i dau.
|
|
|
#26 | |
|
Clasa "Puppy"
|
Citat:
ms:*
|