|
|
|||||||
![]() |
|
|
Thread Tools | Moduri de Afisare |
|
|
#1396 | |
|
Clasa "Veterani"
|
Citat:
|
|
|
|
#1397 | |
|
Clasa "Deschisa"
Data inscrierii: august 2009
Varsta: 18
Postari: 678
|
Citat:
eu vad numai patratele, deci nu stiu care sunt patratelele 'alea' dar te cred pe cuvant |
|
|
|
|
|
|
#1398 | |
|
Clasa "Veterani"
Data inscrierii: iunie 2001
Locatie: teritoriile arabile ocupate - organizatia natiunilor uimite
Varsta: 92
Postari: 6,479
|
Citat:
|
|
|
|
#1399 |
|
clasa "Campioni"
|
La Brăila s-a deschis primul abator de cîini din România
Am aflat cum a nimerit orbul Brăila: după miros. După mirosul de cîini omorîţi. Adică de hoituri de patrupede ucise. Şi e vorba de vreo şapte lătrători zilnic. Omorîţi pe banii Primăriei. Cam o sută de mii de euro anual. Deja vă gîndiţi la un plan de afaceri? Vă dăm noi unul gata fabricat. Este impecabil, funcţionează. Iată-l: mai întîi, înfiinţaţi o organizaţie non-profit care se îngrijeşte de mediu şi protecţia animalelor. La Brăila, din 2006, există una şi se numeşte Asociaţia de Protecţie a Animalelor şi Mediului (APAM) „Horez“. Horez nu de la Horezu, ci de la Vasile Horez, omul care a pus pe picioare ONG-ul ăsta. După ce aţi înfiinţat organizaţia, faceţi un contract cu Primăria. Obiectul contractului: îngrijirea patrupedelor adunate din oraş, într-un adăpost special amenajat în acest scop. Mai departe, banii vor curge gîrlă. APAM „Horez“ asta, pomenită mai sus, a strîns în 2009 aproape 2.600 de cîini din Brăila. Doar 59 au fost daţi spre adopţie unor cetăţeni. Din restul de 2.500, o jumătate au fost eutanasiaţi, iar cealaltă jumătate au decedat din alte cauze. E mai bine ca-n bancuri, unde jumătate s-a furat şi jumătate s-a pierdut. Nu, aici au murit. Uite-aşa: de dor, de jale, de tristeţe, de ce vreţi voi, dar au murit. Nu ştim dacă au ajuns în raiul cîinilor sau, dimpotrivă, în iad, pentru că APAM „Horez“ nu are contract în România cu vreo firmă de neutralizare a deşeurilor de origine animală, care să transporte cadavrele undeva sau să le incinereze. Cu toate astea, contractul ONG-ului brăilean cu Primăria din localitate merge înainte bine-mersi. Deşi adăpostul lui Horez tocmai s-a ales cu autorizaţia de funcţionare suspendată pentru a doua oară, pentru condiţii neconforme. Păi, normal că-s neconforme, nu poţi să numeşti un abator adăpost pentru cîini şi să mai primeşti şi autorizaţie pentru asta. Şi, că tot vorbeam de „condiţii neconforme“ pentru un adăpost canin, ştiţi în ce constau condiţiile astea? În nişte tobogane dezafectate de la un ştrand care, culmea, au fost donate tot de Primărie. Nu ştim la ce folosesc toboganele astea, dar bănuim că aşa se explică trend-ul descendent al populaţiei canine comunitare din Brăila. La numai o sută de mii de euro anual. La Brăila s-a deschis primul abator de cîini din România (II) În urmă cu o săptămînă vă scriam despre cum a nimerit orbul Brăila: după mirosul de cîini morţi. Adică omorîţi într-un – sanchi – adăpost deţinut de un ONG, transformat în abator canin. Urmînd dîra de miros, am ajuns la Chişcani, o comună aruncată undeva lîngă Brăila, şi la locul unde se află „adăpostul“ în cauză, administrat de „asociaţia de protecţie a mediului şi animalelor“ Horez. Botezată aşa după individul din imagine, Vasile Horez. Ca să ne enervăm, fie că sîntem activişti pentru drepturile animalelor, fie că nu, trebuie spus că în acest abator Primăria din Brăila a băgat peste o jumătate de milion de euroi în ultimii patru ani. Aşa cum povesteam data trecută, atît a plătit edilul Brăilei ca să scape prin măcel de cîinii comunitari. Culmea, deşi a primit tot bănetul ăsta, „adăpostul“ cu pricina nu are nici măcar autorizaţie de construcţie. Conform datelor furnizate de Consiliul Judeţean Brăila, asociaţia lui Horez are sediul în Brăila, iar în comuna Chişcani – un punct de lucru în baza unui contract de comodat. Lucru confirmat şi de autorităţile din Chişcani, care nu au eliberat niciodată vreo autorizaţie de construcţie pentru „abatorul“ lui Horez. Deci: adăpostul respectiv nu are autorizaţie de construcţie, nu are contract cu Protan (firma care, prin lege, neutralizează deşeurile de origine animală) pentru preluarea cadavrelor de cîine şi nu are autorizaţie eliberată de Direcţia Sanitar-Veterinară Brăila. Cu toate astea, contractele cu Primăria din Brăila merg ceas. Or, asta fiind situaţia, nici nu e de mirare că băieţii de la Vier Pfoten, care se arătaseră interesaţi să ajute autorităţile brăilene în procesul de sterilizare a cîinilor, au refuzat să mai pună piciorul în Brăila. Cel puţin pînă cînd autorităţile nu se descotorosesc de Horez. P.S. „Adăpostul“ de la Chişcani este proprietate privată, bine ascunsă de ochii şi aparatele de fotografiat ale curioşilor. Şi cum nici un cîine n-a scăpat de acolo, ca să ne spună ce-a văzut, nu vă putem nici noi satisface curiozitatea. Cel puţin pînă data viitoare.
"Te uiti în ochii lui: te întelege si tu nu cauti sa-l întelegi. Inima lui ti-e daruita fara conditii si peste împrejurari: câinele-i o prelungire a fiintei tale sufletesti si tu îl chinuiesti, îl bati, îl prinzi cu latul si-l ucizi.(...)”Tudor Arghezi |
|
|
|
|
|
#1400 |
|
Clasa "Veterani"
|
http://www.lamaie.ro/dar-acru-rau/ca...ti-sub-zapada/
http://www.lamaie.ro/spicy-si-flagra...r-sa-ii-aduni/
|
|
|
#1401 |
|
clasa "Campioni"
Data inscrierii: iulie 2008
Varsta: 26
Postari: 2,228
|
baietel paralizat a inceput sa mearga datorita unei ratuste
http://stirileprotv.ro/stiri/interna...c-de-rata.html |
|
|
|
|
|
#1402 |
|
clasa "Campioni"
Data inscrierii: martie 2002
Postari: 3,021
|
Marinescu - Bideu sclipeste din nou !!
(Imi place fatza sa de intelectual rasat ....) http://www.gandul.info/news/marius-m...-laika-5500838 Marius Marinescu (PRM): Primul om care a ajuns pe Lună a fost un câine, câinele Laika 12 FEBRUARIE 2010 HAZ 1 foto 0 audio 0 video 0 alte fisiere ![]() Marius Marinescu (PRM): Primul om care a ajuns pe Lună a fost un câine, câinele Laika Invitat într-o emisiune, la postul B1TV, dedicată problemei câinilor fără stăpân, vicepreşedintele PRM Marius Marinescu a declarat că "Primul om care a ajuns pe Lună a fost un câine. Câinele Laika", afirmaţie care nu a stârnit reacţie din partea celorlalţi invitaţi. Dincolo de faptul că a scăpat perla că "primul om care a ajuns pe Lună a fost un câine", Marinescu face şi o confuzie, anume că Laika (de fapt o căţeluşă, nu un câine, n.r) nu a ajuns pe Lună, ci doar în spaţiu, în 1957. Tot în aceeaşi emisiune, fostul senator a [COLOR=#0494e1 !important]mai afirmat, potrivit inpolitics.ro, următoarele: "Eu vreau să vă spun că şi acum, la partid, la PRM, dl Corneliu Vadim Tudor a găsit în cimitir o căţeluşă cu nouă căţeluşi". [/color]
|
|
|
#1403 |
|
Clasa "Baby"
Data inscrierii: februarie 2007
Postari: 85
|
Preluat de alt group
"atentie, politia animalelor se indreapta impotriva iubitorilor de animale: Ute a salvat mii de ciini in Pitesti. La Glina si Focsani sint adaposturi ale iubitorilor de animale. "Obiectivele principale ale organizaţiei sunt amendarea legislaţiei în domeniu, precum şi promovarea şi apărarea intereselor medicilor veterinari din România." http://www.realitat ea.net/romanii- pot-sesiza- abuzurile- asupra-animalelo r-la-numarul- 9667_699548. html http://www.realitat ea.net/inspector atul-general- de-politie- pentru-protectia -animalelor- intra-in- actiune-- dupa-model- britanic_ 699733.html "Dorim să fim organizaţi de la litera A la Z, fiindcă sunt foarte multe organizaţii de profil, dar care nu fac nimic concret. Trimiteti informarea si catre dna Ute Lagenkamp." |
|
|
|
|
|
#1404 |
|
clasa "Campioni"
Data inscrierii: iunie 2006
Postari: 1,057
|
Cititi va rog:
http://www.evenimentul.ro/articol/po...de-un-ong.html Nu inteleg, este un ONG.In timp ce noi strangem c_____ul din tarcuri, ei percep taxe de admitere ca sa ce? Elena, poti sa iti infiintezi si tu un ONG si sa il denumesti Politia de Frontiera a Animalelor. Multam fain de stire. |
|
|
|
|
|
#1405 | |
|
clasa "Campioni"
|
Citat:
INSPECTORATUL GENERAL DE POLIŢIE PENTRU PROTECŢIA ANIMALELOR C.S.C. Tel. 021.314.60.67; 021.314.61.65 Fax. 021.315.31.99 Bucuresti, sector1, str. V Maracineanu 1-3, intr. 3 Website www.politiaanimale.ro e.mail : office@politiaanimale.ro S e d i u l C e n t r a l Nr. 1/28 /12.02.2010 Bucuresti, 12.02.2010 Catre: Asociatiile de profil din domeniul protectiei animalelor Stimate doamne/ Stimati domni, In urma neintelegerii la nivel de constructie a frazei din comunicatul de presa emis pe data de 10.02.2010 si preluat si de “realitatea.net” tinem sa precizam urmatoarele: -Nu am facut nicidecum referire la faptul ca am apela la DSVSA pentru un control al adaposturilor si cu atat mai mult ca “am avea ceva” impotriva organizatiilor de profil care in fond militeaza pentru acelasi scop comun de a apara animalele.(potrivit zvonurilor rau intentionate din partea unor persoane care se pare ca iubesc atat de mult animalele incat considera ca cea mai potrivita atitudine ar fi cea de defaimare si invrajbire!) -In ceea ce priveste viitoarea conducere a structurii IGPPA va comunicam ca nu s-a ales un Inspector General si ca, de indata ce se va numi, va vom transmite cine ocupa aceasta pozitie. -Cazul de la Glina a fost mentionat pentru ca ne-am implicat direct si am precizat doar ceea ce am reusit sa facem si anume faptul ca am incercat sa contactam primaria iar raspunsul primit a fost: “ Primarul , viceprimarul si secretarul sunt pe teren”. Raspunsul a fost acelasi zile la rand si am considerat potrivita decizia de a depune plangeri penale impotriva edililor. Subliniem ca plangerile au fost formulate si impotriva autoritatilor publice, ce primesc fonduri in acest scop si care le directioneaza catre alte interese. Prin “persoanele care se ocupa” am facut referire strict la autoritatile de stat responsabile. -Ne exprimam sincera dorinta de a putea colabora intr-un mod constructiv spre binele necuvantatoarele, pe care le aparam si deasemenea tinem sa ne exprimam totodata sincera apreciere si respectul fata de activitatea dvs, apreciind pozitiv si devotamentul de care dati dovada zi de zi in lupta pentru apararea drepturilor animalelor. Cu deosebita consideratie, Departamentul de Presa 021/314 60 67
"Te uiti în ochii lui: te întelege si tu nu cauti sa-l întelegi. Inima lui ti-e daruita fara conditii si peste împrejurari: câinele-i o prelungire a fiintei tale sufletesti si tu îl chinuiesti, îl bati, îl prinzi cu latul si-l ucizi.(...)”Tudor Arghezi |
|
|
|
|
|
|
#1406 |
|
Clasa "Baby"
Data inscrierii: februarie 2007
Postari: 85
|
Multzam, nu am inteles despre ce este vorb. Bine ca m-am elucidat.
|
|
|
|
|
|
#1407 | |
|
clasa "Campioni"
|
Citat:
Aşa cum promiteau în urmă cu câteva zile, poliţiştii comunitari de la secţia din Sânnicolau Mic au înfiat-o astăzi pe căţeaua care a fost salvată de pe o insulă formată în mijlocul Mureşului. „Cei doi poliţişti comunitari care au monitorizat cazul, Daniel Dehelean (foto dreapta) şi Adrian Hov, susţin că au fost impresionaţi de dorinţa căţelului de a trăi. „Am fost impresionaţi de ea şi de modul în care s-a descurcat atâtea zile. De acum însă nu va mai avea nicio problemă”, a declarat Daniel Dehelean.
|
|
|
|
|
|
#1408 |
|
clasa "Campioni"
Data inscrierii: iulie 2008
Varsta: 26
Postari: 2,228