Comunitatea iubitorilor de animale
Vechi 19 februarie 2010, 23:05   #301
aliali
Clasa "Baby"

Data inscrierii: februarie 2010
Postari: 60
Implicit

Citat:
Original a fost postat de Tashulina Vezi Postarea
Am reusit in seara asta sa ajung cu Alina (aliali) la adapost, am transportat paletii din Popesti. Cu masina am intrat pana pe portiunea de ciment, iar de acolo am incarcat, impreuna cu George paletii intr-o roaba si in 2 transe am reusit sa ii ducem la adapost.

Acoloi i-am bagat in 3 tarcuri care erau complet inundate. Saracii cutzi, erau extaziati de paleti, ziceai ca le-ai adus cele mai mari bunatati. Topaiau pe ei fericiti si dand din codita. Eram inghetata bocna de la frigul de afara si umezela de pe paleti, insa cand ma uitam la bietii caini cu picioarele jumatate in apa cu noroi pe frigul ala, ma lua cu frisoane.

Trebuie facut ceva pentru ei. Poate anul acesta vor avea un trai mai bun. Ma gandesc ca poate pana la urma se va face rost macar de destul pietris de pus in tarcuri. Ar fi si ala ceva, decat noroiul ala cumplit.

Ps: la un moment dat imi inghetasera mainile de nu le mai simteam si am inceput sa mi le frec una de alta sa mi le incalzesc. N-am apucat sa fac asta 5-6 secunde ca m-am pomenit cu dulaul acela mare si frumos (cel cu buza de jos si nasucul sfasiate) ca se apucase sa imi linga de zor mainile. In 10 secunde mi le incalzise! De unde oare or mai avea atata bunatate in sufletelele alea ale lor dupa cate au patimit saracii??
Recunosc...cand am ajuns m-am grabit sa ma duc repede la Ranjila si la Tia ...care deja imi cunosc vocea cu niste papica apoi la Bobita si Sipos cu o conserva...Bobita a ras tot dar batranelul nostru nu a vrut sa manance ......asa....si pana sa termin eu Tash deja dusese paletii cu Georgica.
Totusi mai trebuiesc paleti acolo,scanduri...ceva sa nu mai stea saracutii in apa si noroi..
aliali e offline Vezi profilul utilizatorului aliali Vezi galeriile foto ale utilizatorului aliali Vezi grupurile utilizatorului aliali  
Vechi 20 februarie 2010, 20:42   #302
CarmenR
Clasa "Baby"

CarmenR's Avatar

Data inscrierii: februarie 2010
Varsta: 27
Postari: 58
Implicit poze

am pus niste poze de azi. le gasiti in folderul A Doua sansa din sectiunea Organizatii.
Vechi 20 februarie 2010, 23:34   #303
Moderator4

Moderator4's Avatar

Data inscrierii: august 2009
Postari: 235
Implicit

Citat:
Original a fost postat de anael Vezi Postarea
Acest topic nu mai este o urgenta.
De maine voi posta pe topicul deschis la organizatii/activitati, unde de luni de zile va tinem la curent cu tot ce se intampla in cele doua adaposturi.

Multumim sutelor de oameni care ne-au ajutat sa salvam acesti catei.Multumim celor care vor ramane alaturi de ei.Stim ca e loc de mai bine si sper sa reusim ca anul acesta sa putem atarna de gardul unei ferme,o tablita de lemn, pe care sa fie gravata expresia:
"Ferma cateilor".
inchis
Moderator4 e offline Vezi profilul utilizatorului Moderator4 Vezi galeriile foto ale utilizatorului Moderator4 Vezi grupurile utilizatorului Moderator4  
Topic Inchis

Momentan 3 utilizator(i) vizualizeaza Topicul (0 membri si 3 vizitatori)

Thread Tools
Moduri de Afisare

Reguli de Postare
Nu poti posta topicuri noi
Nu poti posta raspunsuri
Nu poti posta atasamente
Nu poti edita postarile

BB code is On
Smilies sunt On
[IMG] code este On
HTML code este Off
Forum Jump