Comunitatea iubitorilor de animale
Vechi 09 octombrie 2008, 15:49   #886
Edis_L.M.D.
Clasa "Deschisa"

Edis_L.M.D.'s Avatar

Data inscrierii: aprilie 2008
Postari: 946
Trimite mesaj via Yahoo la Edis_L.M.D.
Implicit

Citat:
Original a fost postat de gangster Vezi Postarea
...mah, tu ti-ai insusit, vad, vorbele mele din discutia pe care am avut-o la CACIB Bucuresti, intr-un anumit context.......da` ghilimele nu vrei sa pui
...nu stiu ce ti s-a parut poetic, eu am fost usor sarcastic, asa sunt eu,...ca va place... nu va place altu` mama nu mai face

Hiperangulat inseamna cu unghiurile mult accentuate,foarte flexat deci nici vorba sa fie intins, e foarte misto aranjat si fixat, nu stiu cum il face Edis sa stea asa arcuit pe picioarele din spate, asta-i "secretul" lui....N-am insinuat ca Big e asa ...hiperangulat, am remarcat doar pozitia foarte avantajoasa in care a reusit sa-l fixeze, nu oricine poate face asta!...sa obtii docilitate de la un bloodhound...hmmm
...doar stii ca mie chiar imi place mult Big..si nu numai el....

...si pune odata castigatorii cu poze, nume, buletin, cazier...samd
Gangster sunt bulversat ........pe bune............daca pun cainele in pozitie hiperangulat inseamna ca sunt un mare idiot........poate ai vrut sa spui ca il in pozitie corect , nu hiperangulat
Edis_L.M.D. e offline Vezi profilul utilizatorului Edis_L.M.D. Vezi galeriile foto ale utilizatorului Edis_L.M.D. Vezi grupurile utilizatorului Edis_L.M.D.   Raspunde cu citat
Vechi 09 octombrie 2008, 16:09   #887
gangster
Clasa "Deschisa"

gangster's Avatar

Data inscrierii: iulie 2007
Varsta: 42
Postari: 698
Implicit

Citat:
Gangster sunt bulversat ........pe bune............daca pun cainele in pozitie hiperangulat inseamna ca sunt un mare idiot........poate ai vrut sa spui ca il in pozitie corect , nu hiperangulat
...
Edis, mie asa mi se pare, foarte flexat pe membrele inferioare, chestie care il pune foarte bine in valoare....nu stiu cum faci chestia asta...
..uite, compara-l cu cel de pe locul 1,ala sta normal,aproape drept pe picioarele din spate
N-am vrut sa te ofensez(daca asta ai intzeles), dimpotriva, te admir pentru iscusintza ta...eu nu am reusit niciodata in vreun concurs sa-l pozitionez asa!
....numai in lesa, cand e foarte incordat in atentie, reuseste pozitia in care l-ai fixat tu, in rest e foarte incapatanat, daca vrei sa-i asezi picioarele se comporte ca un catar!...
gangster e offline Vezi profilul utilizatorului gangster Vezi galeriile foto ale utilizatorului gangster Vezi grupurile utilizatorului gangster   Raspunde cu citat
Vechi 09 octombrie 2008, 16:15   #888
Edis_L.M.D.
Clasa "Deschisa"

Edis_L.M.D.'s Avatar

Data inscrierii: aprilie 2008
Postari: 946
Trimite mesaj via Yahoo la Edis_L.M.D.
Implicit

Citat:
...
Edis, mie asa mi se pare, foarte flexat pe membrele inferioare, chestie care il pune foarte bine in valoare....nu stiu cum faci chestia asta...
..uite, compara-l cu cel de pe locul 1,ala sta normal,aproape drept pe picioarele din spate
N-am vrut sa te ofensez(daca asta ai intzeles), dimpotriva, te admir pentru iscusintza ta...eu nu am reusit niciodata in vreun concurs sa-l pozitionez asa!
....numai in lesa, cand e foarte incordat in atentie, reuseste pozitia in care l-ai fixat tu, in rest e foarte incapatanat, daca vrei sa-i asezi picioarele se comporte ca un catar!...
Eu inteleg ce zici........ala de pe locul 1 nu era bine pus in pozitie.........inteleg ca l-am pus in valoare , dar aia inseamna sa il pui in pozitie bine , nu hiperangulatie........lasa ca inveti si tu in timp sa il pui bine in pozitie , lucru manual se cheama))))
Edis_L.M.D. e offline Vezi profilul utilizatorului Edis_L.M.D. Vezi galeriile foto ale utilizatorului Edis_L.M.D. Vezi grupurile utilizatorului Edis_L.M.D.   Raspunde cu citat
Vechi 09 octombrie 2008, 16:27   #889
ham
Clasa "Veterani"

ham's Avatar

Data inscrierii: august 2003
Varsta: 46
Postari: 8,717
Trimite mesaj via Yahoo la ham
Implicit

Gangstere, ti se pare; uite cainele la Slobozia, unde l-a prezentat mandea si eu nu ating picioarele la caini :

Click the image to open in full size.
ham e offline Vezi profilul utilizatorului ham Vezi galeriile foto ale utilizatorului ham Vezi grupurile utilizatorului ham   Raspunde cu citat
Vechi 09 octombrie 2008, 16:36   #890
ham
Clasa "Veterani"

ham's Avatar

Implicit

Edis e doar profesionist, nu amator k noi, dar daca i-o dau pe baba Bella nu prea are ce sa intinda, ce de unde nu e...

ham e offline Vezi profilul utilizatorului ham Vezi galeriile foto ale utilizatorului ham Vezi grupurile utilizatorului ham   Raspunde cu citat
Vechi 09 octombrie 2008, 16:51   #891
gangster
Clasa "Deschisa"

gangster's Avatar

Implicit

Citat:
Original a fost postat de ham Vezi Postarea
Dac-ai vedea in expo cainii lui Dragon si Horvath Istvan ai fi socat de asemanarea cu Gangster si Zorica.
Iar Joitica e altceva din toate punctele de vedere, un fel de verisoara de-a 3-a; eu mai repede il vad apreciat la belgieni pe Gangster decat pe Joitica.

.....Nu Tibi, nu as fi socat, ti-am spus mereu ca astia sunt caini cu adevarat buni si ca putem sta cu fruntea sus, alaturi de oricine!!!...
Aici e meritul tau incontestabil, ai scos caini foarte buni din niste genitori ce aveau ce transmite(..ca au valori in "spate")...da` erau cat pe ce sa n`o mai faca.....
...faptul ca i-ai recuperat si ai lansat prin ei un "esalon",iata, de la an la an mai numeros si mai puternic....de`aia am spus ca te poti metamorfoza in crescator daca vrei!.......nu mai face pe modestul alaturi de Maddie, ai lansat "tipul' romanesc
...ei sunt tipul...
gangster e offline Vezi profilul utilizatorului gangster Vezi galeriile foto ale utilizatorului gangster Vezi grupurile utilizatorului gangster   Raspunde cu citat
Vechi 09 octombrie 2008, 16:56   #892
ham
Clasa "Veterani"

ham's Avatar

Implicit

Zi-i tu sar-mana Impalei, ca fara ea tu erai singuru' in expo., cu pedigree tip B.
Vechi 09 octombrie 2008, 20:21   #893
gangster
Clasa "Deschisa"

gangster's Avatar

Implicit

Citat:
Zi-i tu sar-mana Impalei, ca fara ea tu erai singuru' in expo., cu pedigree tip B.
....sar`mana...SI... Impalei!...
...bravo!....buna reclama iti mai faci..... pe langa ca esti modest, esti si cavaler..asta-i cusurul tau.... esti perfect!
Vechi 10 octombrie 2008, 00:52   #894
gangster
Clasa "Deschisa"

gangster's Avatar

Implicit Euro Winner Budapesta 2008

...pana apar foto de la Euro, postez eu una sau doua fotografii cu proaspatul campion European: Young Yseb EW 2008 si BOB crescator : Zdena Dolnickova proprietar: Martina Klivarova, Cehia ...mascul de 4 ani si jumatate

Vechi 10 octombrie 2008, 16:19   #895
maddie
clasa "Campioni"

maddie's Avatar

Data inscrierii: aprilie 2002
Postari: 3,989
Implicit

Citat:
Original a fost postat de maddie Vezi Postarea
Eu zic ca celor priceputi la pipaiala le-ar fi util un standard in Braille; pipaindu-l, ne-ar putea spune "CUM arata si DACA exista 4-5 tipuri de bloodhound".
Citat:
K sa-l citez pe Edis, "Nu inteleg.........explica mai pe intelesul meu".
Am sa explic, dar nu pot chiar pe intelesul tau - fa si tu un efort sa pricepi.
Tipurile unei rase nu se regasesc in ochiul privitorului, ci in standard. Fie ca-l citesti sau il pipai, standardul iti dezvaluie tipurile, daca ele exista si daca-l intelegi, bineinteles.
Ceea ce privitorii/pipaitorii vad/pipaie sunt mai multi caini apartinand unei rase, caini care pot fi mai apropiati sau mai indepartati de modelul (tipul/tipurile) prezentat in standard.
maddie e offline Vezi profilul utilizatorului maddie Vezi galeriile foto ale utilizatorului maddie Vezi grupurile utilizatorului maddie   Raspunde cu citat
Vechi 10 octombrie 2008, 16:57   #896
ham
Clasa "Veterani"

ham's Avatar

Implicit

Maddie, in teorie e cum scrii tu; in practica, bluzii care-au castigat in ultimii 5 ani la Europene, Mondiale, Crufts, Westminster apartin unor tipologii diferite; o sa scrii ca americanii si englezii au alt standard; ok, dar si daca iei doar Europenele si Mondialele tot la aceeasi concluzie ajungi...
Ba chiar anul asta am vazut cum portoricanul a premiat toate subtipurile de bloodhound, dandu-mi impresia ca habar-n-are ce vede/face, ca nu prefera ceva anume fiindca nu intelege/nu-i pasa de ce vede...
Si apropo de pipait, ma refeream la faptul ca pozele raman doar poze, daca nu-i vezi, nu realizezi diferentele (un exemplu:

un caine absolut magnific, cat un mastino, te lasa masca de-l vezi STATIC, in miscare ... nu-i miscare; si cainele este campion Luxemburg, Cehia, Polonia, campion de club, campion la Poznan, etc Daca vezi niste poze si rezultatele zici "Da nene, e adevarat!" si cand ajungi sa-l vezi cum nu alearga te miri).
Asa ca teoria k teoria, da' ce vezi/"pipai" nu se prea leaga de teoria din standard.

Si nu uitati- scriem despre o rasa unde nu sunt interese banesti deci nici manarii...
Vechi 10 octombrie 2008, 17:45   #897
ham
Clasa "Veterani"

ham's Avatar

Implicit

Ca sa nu mai zic de modelul rusesc, cu care m-am intalnit la balcanice, acum un an, absolut fantastic, dar...chiar si in poze se vede ca nu-i ok:

care dau astfel de pui:

Puneti-i voi p-astia sa faca ceva, cand ei Nu VAD nimic daca pun capu-n pamant!
Vechi 10 octombrie 2008, 21:41   #898
gangster
Clasa "Deschisa"

gangster's Avatar

Implicit

Hai sa lasam sofismele schioape, uitati aici tipul (..sau tipa?) castigato(a)r (e) ....

Vechi 11 octombrie 2008, 00:59   #899
ham
Clasa "Veterani"

ham's Avatar

Implicit

Citat:
Hai sa lasam sofismele schioape ....
Bravo Gangster, exact asta ziceam si eu mai sus!
Vechi 11 octombrie 2008, 01:29   #900
ham
Clasa "Veterani"

ham's Avatar

Implicit

Chien de Saint Hubert - Bloodhound

BOB - YOUNG ISEB

European Youth Winner Dog

1893 - DEMPSEY ISEB

European Youth Winner Bitch

1911 - GUNILLA VON BAHR ROBOROVSKI

European Winner Dog

1905 - YOUNG ISEB

European Winner Bitch

1922- ALEXIJA BOWLOT WOLFIN

Veteran European Winner Bitch

1927 - BAMBAVÖLGYI BIMBÓ ALÍZ

Last edited by ham; 11 octombrie 2008 at 01:32.
Sponsored links
Advertisement

Advertisement
Advertisement

Animall.ro
Raspuns

Momentan 1 utilizator(i) vizualizeaza Topicul (0 membri si 1 vizitatori)

Thread Tools
Moduri de Afisare

Reguli de Postare
Nu poti posta topicuri noi
Nu poti posta raspunsuri
Nu poti posta atasamente
Nu poti edita postarile

BB code is On
Smilies sunt On
[IMG] code este On
HTML code este Off
Forum Jump