|
|
|||||||
![]() |
|
|
Thread Tools | Moduri de Afisare |
|
|
#886 | |
|
Clasa "Deschisa"
|
Citat:
|
|
|
|
|
|
|
#887 | |
|
Clasa "Deschisa"
Data inscrierii: iulie 2007
Varsta: 42
Postari: 698
|
Citat:
Edis, mie asa mi se pare, foarte flexat pe membrele inferioare, chestie care il pune foarte bine in valoare....nu stiu cum faci chestia asta... ..uite, compara-l cu cel de pe locul 1,ala sta normal,aproape drept pe picioarele din spate N-am vrut sa te ofensez(daca asta ai intzeles), dimpotriva, te admir pentru iscusintza ta...eu nu am reusit niciodata in vreun concurs sa-l pozitionez asa! ....numai in lesa, cand e foarte incordat in atentie, reuseste pozitia in care l-ai fixat tu, in rest e foarte incapatanat, daca vrei sa-i asezi picioarele se comporte ca un catar!... |
|
|
|
|
|
|
#888 | |
|
Clasa "Deschisa"
|
Citat:
|
|
|
|
|
|
|
#889 |
|
Clasa "Veterani"
|
Gangstere, ti se pare; uite cainele la Slobozia, unde l-a prezentat mandea si eu nu ating picioarele la caini
|
|
|
#890 |
|
Clasa "Veterani"
|
Edis e doar profesionist, nu amator k noi, dar daca i-o dau pe baba Bella nu prea are ce sa intinda, ce de unde nu e...
|
|
|
#891 | |
|
Clasa "Deschisa"
|
Citat:
.....Nu Tibi, nu as fi socat, ti-am spus mereu ca astia sunt caini cu adevarat buni si ca putem sta cu fruntea sus, alaturi de oricine!!!... Aici e meritul tau incontestabil, ai scos caini foarte buni din niste genitori ce aveau ce transmite(..ca au valori in "spate")...da` erau cat pe ce sa n`o mai faca..... ...faptul ca i-ai recuperat si ai lansat prin ei un "esalon",iata, de la an la an mai numeros si mai puternic....de`aia am spus ca te poti metamorfoza in crescator daca vrei!... ...ei sunt tipul... |
|
|
|
|
|
|
#892 |
|
Clasa "Veterani"
|
Zi-i tu sar-mana Impalei, ca fara ea tu erai singuru' in expo., cu pedigree tip B.
|
|
|
#893 |
|
Clasa "Deschisa"
|
|
|
|
|
|
|
#894 |
|
Clasa "Deschisa"
|
|
|
|
|
|
|
#895 | ||
|
clasa "Campioni"
Data inscrierii: aprilie 2002
Postari: 3,989
|
Citat:
Citat:
Tipurile unei rase nu se regasesc in ochiul privitorului, ci in standard. Fie ca-l citesti sau il pipai, standardul iti dezvaluie tipurile, daca ele exista si daca-l intelegi, bineinteles. Ceea ce privitorii/pipaitorii vad/pipaie sunt mai multi caini apartinand unei rase, caini care pot fi mai apropiati sau mai indepartati de modelul (tipul/tipurile) prezentat in standard. |
||
|
|
|
|
|
#896 |
|
Clasa "Veterani"
|
Maddie, in teorie e cum scrii tu; in practica, bluzii care-au castigat in ultimii 5 ani la Europene, Mondiale, Crufts, Westminster apartin unor tipologii diferite; o sa scrii ca americanii si englezii au alt standard; ok, dar si daca iei doar Europenele si Mondialele tot la aceeasi concluzie ajungi...
Ba chiar anul asta am vazut cum portoricanul a premiat toate subtipurile de bloodhound, dandu-mi impresia ca habar-n-are ce vede/face, ca nu prefera ceva anume fiindca nu intelege/nu-i pasa de ce vede... Si apropo de pipait, ma refeream la faptul ca pozele raman doar poze, daca nu-i vezi, nu realizezi diferentele (un exemplu: ![]() un caine absolut magnific, cat un mastino, te lasa masca de-l vezi STATIC, in miscare ... nu-i miscare; si cainele este campion Luxemburg, Cehia, Polonia, campion de club, campion la Poznan, etc Daca vezi niste poze si rezultatele zici "Da nene, e adevarat!" si cand ajungi sa-l vezi cum nu alearga te miri). Asa ca teoria k teoria, da' ce vezi/"pipai" nu se prea leaga de teoria din standard. Si nu uitati- scriem despre o rasa unde nu sunt interese banesti deci nici manarii...
|
|
|
#897 |
|
Clasa "Veterani"
|
Ca sa nu mai zic de modelul rusesc, cu care m-am intalnit la balcanice, acum un an, absolut fantastic, dar...chiar si in poze se vede ca nu-i ok:
![]() ![]() ![]() care dau astfel de pui: ![]() ![]() ![]() ![]() Puneti-i voi p-astia sa faca ceva, cand ei Nu VAD nimic daca pun capu-n pamant!
|
|
|
#898 |
|
Clasa "Deschisa"
|
|
|
|
|
|
|
#899 |
|
Clasa "Veterani"
|
Bravo Gangster, exact asta ziceam si eu mai sus!
|
|
|
#900 |
|
Clasa "Veterani"
|
BOB - YOUNG ISEB European Youth Winner Dog 1893 - DEMPSEY ISEB European Youth Winner Bitch 1911 - GUNILLA VON BAHR ROBOROVSKI European Winner Dog 1905 - YOUNG ISEB European Winner Bitch 1922- ALEXIJA BOWLOT WOLFIN Veteran European Winner Bitch
1927 - BAMBAVÖLGYI BIMBÓ ALÍZ
România...Mai treceti când terminam... Last edited by ham; 11 octombrie 2008 at 01:32. |
|
|
|
| Sponsored links | |
|
Advertisement
|
|