|
|
|||||||
![]() |
|
|
Thread Tools | Moduri de Afisare |
|
|
#151 | |
|
Clasa "Deschisa"
|
Citat:
Asa e corect. |
|
|
|
|
|
#152 | ||||||||||
|
Clasa "Deschisa"
Data inscrierii: ianuarie 2007
Postari: 769
|
Citat:
Citat:
Niciun caine nu naparleste tot timpul, ci are anumite perioade, si chiar si atunci, poti sa previi imprastierea parului prin toata casa... Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
**************************** |
||||||||||
|
|
|
|
#153 | ||
|
Clasa "Deschisa"
|
Citat:
|
||
|
|
|
|
#154 |
|
clasa "Campioni"
Data inscrierii: august 2005
Postari: 1,044
|
Asta asa e la urma urmei te chinui si pe tine si pe caine. Si asta nu tine numai de talie. Eu una cu siguranta nu as tine la bloc un jagd terrier de ex si sunt mici sau un border collie etc. Trebuie sa cunosti si temperamentul rasei ptr. a evita eventuale neplaceri. Cu terra nova la bloc nu am habar cum se adapteaza ptr. ca desi mi se pare o rasa superba nu cred ca as avea vreodata rabdare sa perii un astfel de caine asa ca nu prea ii cunosc temperamentul .
Dar un dog, din propria experienta german sau de bordeaux se adapteaza f. bine la viata de apartament. ( si stapanii la plimbari nesfarsite |
|
|
|
|
#155 |
|
Clasa "Deschisa"
|
pana la urma urmei pe tine nu te impiedica nimeni sa-ti iei un terranova...
ai pus niste intrebari pe forum si eu ti-am raspuns cu ce credeam eu de cuviinta. Eu iti urez succes cu viitorul companion daca iti vei lua unul. Si cand e totul gata...sa ni-l arati si noua pe forum. |
|
|
|
|
#156 |
|
Clasa "Deschisa"
|
eu am pus niste intrebari, am primit niste raspunsuri la care am avut nelamuriri si mi-am spus si eu punctul de vedere.
Normal ca pana la urma o sa-mi iau cainele pe care-l vreau |
|
|
|
|
#157 | |
|
clasa "Campioni"
Data inscrierii: aprilie 2006
Postari: 3,839
|
Citat:
|
|
|
#158 | ||
|
clasa "Campioni"
Data inscrierii: mai 2006
Varsta: 35
Postari: 2,360
|
Citat:
|
|
|
#159 | ||
|
Clasa "Junior"
|
Citat:
|
||
|
|
|
|
#160 |
|
clasa "Campioni"
Data inscrierii: mai 2005
Postari: 1,248
|
...si responsabilitate....si informare...
ok, iulia are o "deformare profesionala" pt ca ea s-a dedicat acestei rase, si s-a obisnuit sa priveasca exemplarele din aceasta rasa dpdv al cunoscatorului, nu al iubitorului de animale. pe de alta parte, cind vii si incepi sa pretinzi ca unui newfie i-ar fi bine intr-un apartament de bloc... ...si te contrazici la nesfirsit cu cineva care are 7 !!!!! ciini de-astia "mari negri si blanosi" pe care ii mai duce si in expozitii si mai ia si premii....asta nu prea da bine. desigur, omul e liber si sa tina saint bernard-ul in garsoniera, si sa puna dalmatianul in lant...si vor supravietui (macar o vreme) si unul si celalalt...dar asta nu inseamna ca e si BINE.
|
|
|
|
|
#161 | |
|
Clasa "Veterani"
|
Citat:
te contrazic beckythepoodle!!!nu poti privi un animal doar ca si cunoscator mai intai,eu cred ca trebuie sa primeze iubirea fatza de animale si apoi opinia de cunoscator |
|
|
|
|
|
#162 | |||
|
clasa "Campioni"
Data inscrierii: aprilie 2006
Postari: 3,839
|
Citat:
|
|
|
#163 | |
|
Clasa "Deschisa"
|
Citat:
dupa sa recitesti si posturile la care faci referire aici, sa nu te uiti la cine scrie, sa consideri doar ce e logic si ce nu e..., sa iti dai seama ca blocurile au lift, cum cunoscatorii de aici nu si-au dat seama, ca in apartament se poate pune aer conditionat sau climatizare, sa nu moara cainele de cald... sa mai citesti cate ceva despre posibilitatile acetei rase de adaptare si la necesitatile ei... Inca ceva: sa intrebi de cat timp creste cunoscatorul caini, cati ani are, daca a crescut vreodata caini la bloc, incat sa-si dea cu parerea, dupa sa intrebi si partea celalta acelasi lucru ( care din pacate a crescut caini si la casa si la bloc...) Dca vrei sa aprofundam cunostintele despre aceasta rasa, impreuna cu cei cunoscatori eu sunt de acord sa va impartasesc din "informatiile" pe care le detin... Ai raspuns fara sa aprofundezi si sa citesti cu atentie ce s-a scris aici, exact in spiritul cu care eu nu eram de acord pe topicul cu anunturi mincinoase... |
|
|
|
|
|
#164 |
|
Clasa "Deschisa"
|
**************** ***************** |
|
|
|
|
#165 | ||||
|
clasa "Campioni"
Data inscrierii: mai 2006
Varsta: 35
Postari: 2,360
|
Citat:
Asa s-a inteles; fiindca m-ai citat pe mine, logic ar fi fost ca tot mie sa imi raspunzi, daca nu te-ai adresat altei persoane.
|
| Sponsored links | |
|
Advertisement
|
|