|
|
|||||||
![]() |
|
|
Thread Tools | Moduri de Afisare |
|
|
#751 |
|
Clasa "Puppy"
Data inscrierii: octombrie 2007
Postari: 181
|
nici eu nu ma refeream la tuns,saracul,ma bucur insa k nu mai alerg prin toata casa sa il periez [-o< am o singura problema,cand prinde un piaptan sau o perie se razbuna perii am cumparat 3 deja acelasi model
nu ma gandeam k terra nova sunt asa de sensibili,mai am multe de invatat despre rasa(de aceea vreau sa imi cumpar carti)daca vorbesc mai rastit cu bonnie(fetita de brac)pleaca nacajit daca merge cineva pe afara la expozitii si vede carti cu terra nova,va rog,cumparati una din fiecare si o sa le platesc dublu k de pe net nu reusesc sa comand.inclusiv pe amazon.com trimit in moldova dar in romania nu |
|
|
|
|
#752 |
|
Clasa "Junior"
Data inscrierii: noiembrie 2007
Postari: 425
|
Cum de nu mai alergi sa-l perii? Ai gasit vreo metoda? Poate sa-mi spuna si mie cineva, va rog, de unde as putea sa-mi cumpar o masa speciala de toaletaj, de a noi din Romania? Ca pe internet am vazut, dar mi-ar fi mai usor sa o comand de aici.
|
|
|
|
|
#753 |
|
Clasa "Deschisa"
|
P.S. in 2008 campionatul european se va tine la Budapesta,si poti sa-ti cumperi carti sau ce te intereseaza,accesorii,perii,masa toaletaj, dreyer,cusca,....etc. |
|
|
|
|
#754 |
|
Clasa "Puppy"
|
money,tu esti butariu lucian?
foarte frumosi cainii tai =D/\ =D/\ acum cateva pagini scriam despre cei mai frumosi tn din romania,cred k greseam.am vazut k ai un mascul de la skipper's.cum ai reusit? eu vreau sa imi mai cumpar o femela,am trimis mail la toate canisele care ma interesau dar nu mi-a raspuns nimeni |
|
|
|
|
#755 |
|
Clasa "Junior"
|
Multumesc mult Money. Si
|
|
|
|
|
#756 |
|
Clasa "Puppy"
|
rotlove,nu stiu ce s-a intamplat un miracol nu mai fuge de mine sta si ma linge sau ma purica
|
|
|
|
|
#757 |
|
Clasa "Deschisa"
|
dacian 1381,eu sunt butariu virgil-lucian,masculul este de la SKIPPER'S KENNEL,si mie mi-a trebuit mult timp pana am ajuns sa am TN de acolo,am o colaborare foarte buna cu Siklosi Bela,si de aceea urmatoarele achizitii vor veni numai de la aceasta canisa,unde nu are rost sa mai vorbim de rezultate,multumesc ptr felicitari dar eu de mai multe ori mi-am dat adresa mea de site www.elegancenewfikennel.ro unde oricine poate sa-mi vada cainii si rezultatele doar ca site este o greseala care nu mi apartine,la Breeder sunt trecut eu si nu Siklosi,dar promit ca in scurt timp am sa corectez in scurt timp,iar la handler il am pe Gabor Maroti si sotia lui.Prima monta o voi face probabil in februarie MONEY cu JASMINE,si poti sa vezi pe site pedigee-ul lui MONEY si JASMINE,de unde poti sa-ti dai seama ca poate iesi ceva frumos.
|
|
|
|
|
#758 |
|
Clasa "Deschisa"
|
rotlove,masa de toaletaj trebuie sa incerci si pe la petshopuri,poate aduce la comanda,nu stiu dar poti sa incerci,daca nu te duci in ungaria si iti cumperi,marimea XXL,este set masa impreuna cu cusca,pret 300 euro,in ungaria.
|
|
|
|
|
#759 |
|
Clasa "Deschisa"
|
dacian,daca vrei sa cumperi de afara un TN,ti-am dat siteul www.ujfoundlandi.lap.hu unde sunt foarte multe canise din europa,trebuie sa-ti gasesti o canisa din care iti plac cainii si sa incepi sa-i scrii,dar mai bine iei legatura prin telefon,dar ai grija ca preturile sunt mult mai mari fata de cele din romania,dar merita,si MONEY la 3 luni a fost sump,la fel si JASMINE.
|
|
|
|
|
#760 |
|
Clasa "Puppy"
|
money ai dreptate in legatura cu pedigreele cainilor,iar canisa skipper's este una dintre cele mai bune din europa cred.asta judecand dupa caini.nu pretind k sunt un mare cunoscator al rasei si al exemplarelor din acesta rasa dar CARLOS masculul de la skipper's este ceva ce foarte rar se poate vedea.
daca o sa mai mergi in ungaria si nu te incurc poti sa ma iei si pe mine pana la cei de la skipper's,vreau doar sa vad caini live.de incurcat nu prea pot sa te incurc fiindca as veni cu masina mea,as vedea cainii si as pleca mai ales ca nici nu cunosc limba maghiara deloc
|
|
|
|
|
#761 |
|
Clasa "Puppy"
|
money,crede-ma ca le-am scris la toti de cainii carora am fost interesat dar nici un raspuns
|
|
|
|
|
#762 |
|
Clasa "Junior"
|
Ok, merci money, sa vad acum cind imi fac drum prin Ungaria.Pe un site american am vazut masa la 900 de dolari.Daca iti dau si cusca la banii astia, e mai rentabi din Ungaria.
|
|
|
|
|
#763 |
|
Clasa "Deschisa"
|
dacian,de unde am luat-o eu pe JASMINE crescatoarea a decedat,si cealalta femela IRISZ tot de acolo provine,eu am cunoscut-o personal pe ea s pe sotul ei,iar dupa ce a decedat am fost anuntat de Maroti Gabor ca aproape toti cainii care au fost ai doamnei sunt de vanzare,si dupa ce am ales femela dupa pedigree am plecat dupa ea,am vazut-o dupa ce am ajuns la budapesta,iar linia tatalui este tot de la SKIPPER's.In privinta lui Carlos,da este frumos l-am vazut pe viu la el acasa,dar cel mai frumos a fost SKIPPY,iar mie imi plce cel mai mult de Ronnie,care a fost si Tg-Mures la CACIB,si este tata lui JAMINE.
|
|
|
|
|
#764 |
|
Clasa "Deschisa"
|
incerca sa iei legatura cu www.kingofhellulandkennel,au niste TN foarte frumosi
|
|
|
|
|
#765 | |
|
Clasa "Puppy"
Data inscrierii: aprilie 2004
Postari: 111
|
Citat:
de pe amazon.com trimit carti in romania, dar doar sa fie de pe stockul lor (la aceeasi comanda mi-au zis ca imi vin prin ianuarie, iar de pe co.uk in 2 saptamani, si e acelasi pret aproape). tot ce-ti trebuioe e un simplu card visa/mastercard |
|
|
|
| Sponsored links | |
|
Advertisement
|
|