Comunitatea iubitorilor de animale
Vechi 11 septembrie 2006, 12:22   #151
lilith
Clasa "Veterani"

lilith's Avatar

Data inscrierii: iulie 2006
Varsta: 26
Postari: 14,407
Trimite mesaj via ICQ la lilith Trimite mesaj via Yahoo la lilith
Implicit

iaca pozele cu cateii!!!!
ce frumosi pot fi... =D/\
Click the image to open in full size.

Vechi 11 septembrie 2006, 12:23   #152
mustang
Clasa "Veterani"

Postari: 6,401
Implicit

Citat:
Original a fost postat de iola
Mustang, cand oboseste lilith, te ajut si eu.
Multumesc, multumesc , tocmai am trimis mail-ul lui lilith si sper sa si ajunga.
Oricum e' bine sa sti ca te poti baza pe prieteni (eu asa ii consider pe toti ce posteaza sau viziteaza acest topic)!
mustang e offline Vezi profilul utilizatorului mustang Vezi galeriile foto ale utilizatorului mustang Vezi grupurile utilizatorului mustang  
Vechi 11 septembrie 2006, 12:25   #153
Carmencat
Clasa "Veterani"

Carmencat's Avatar

Data inscrierii: octombrie 2002
Postari: 12,328
Implicit

Sunt foarte frumosi!!! =D/\
Vechi 11 septembrie 2006, 12:29   #154
mustang
Clasa "Veterani"

Implicit

Citat:
Original a fost postat de lilith
iaca pozele cu cateii!!!!
ce frumosi pot fi... =D/\

Saruuuuuuuuut mana!
poza 1 - cateaua mea la 2,5 ani
poza2 - doi puiuti (de 7 saptamani) ai prietenului meu cioban - bunicul lor este cainele negru
poza3 - un corb adevarat - fostul meu caine Dorojan acum aflat la o stana
Poza4 - cateaua mea la 2 luni (nu-i o scumpica? )
poza5 - cateaua mea la 1,5 ani (poza este facuta "la oi" - decor autentic) - este usor speriata pt ca singurul lucru de care se teme cu adevarat este blitz-ul aparatului foto.
Calitatea pozelor este slaba pt ca sunt pe suport hartie - scuzati!
Sper ca sunt sugestive!
Astept opiniile voastre!
mustang e offline Vezi profilul utilizatorului mustang Vezi galeriile foto ale utilizatorului mustang Vezi grupurile utilizatorului mustang  
Vechi 11 septembrie 2006, 12:34   #155
lilith
Clasa "Veterani"

lilith's Avatar

Implicit

superbe!!!! cateaua e foarte frumoasa si i se citeste curajul si intreligenta in ochi!! =D/\ =D/\
corbul e prima data cand il vad... nici nu mai auzisem de astfel de caini... e foarte frumos si mandru...
dar cei care mi-au furat ochii sunt puiutii... iti vine sa-i mananci de vii! presupun ca sunt mari si frumosi acum...
bravo mustangule! =D/\ =D/\
Vechi 11 septembrie 2006, 12:37   #156
mustang
Clasa "Veterani"

Implicit

Citat:
superbe!!!! cateaua e foarte frumoasa si i se citeste curajul si intreligenta in ochi!! =D/\ =D/\
corbul e prima data cand il vad... nici nu mai auzisem de astfel de caini... e foarte frumos si mandru...
dar cei care mi-au furat ochii sunt puiutii... iti vine sa-i mananci de vii! presupun ca sunt mari si frumosi acum...
bravo mustangule! =D/\ =D/\
"Din pacate" puiutii locuiesc acum in curtile a 2 vile impresionante! - a avut mustang grija sa fie asa! (desi asta inseamna ca nu-si vor face niciodata meseria pt care au fost haraziti)
In fiecare an i-mi bucur inima cu astfel de puiuti nascuti in curtea prietenului.
Sper ca in curand sa se nasca si in curtea mea unii la fel de frumosi!
Vechi 11 septembrie 2006, 12:43   #157
lilith
Clasa "Veterani"

lilith's Avatar

Implicit

da...trebuie sa-ti nasca fata, asa-i? daca as fi stat la curte, sau macar in apartament propriu, as fi cumparat un pui de la tine, chit ca-i metis...
Vechi 11 septembrie 2006, 12:50   #158
mustang
Clasa "Veterani"

Implicit

Citat:
da...trebuie sa-ti nasca fata, asa-i? daca as fi stat la curte, sau macar in apartament propriu, as fi cumparat un pui de la tine, chit ca-i metis...
Asa-i trebuie sa nasca!
Pacat ca nu stai la curte, ti-as fi dat un puiut (apropo pe astia eu nu-i vand in adevaratul sens al cuvantului - de ex un prieten a zis las' ba ca-ti dau 50 RON asa sa "nu-mi moara", asta-i un obicei stravechi - am ramas perplex), mai ales ca stiu ca ar fi fost bine ingrijit (de cineva care cunoaste adevarata natura a acestor caini - pt ca puiutii desi metisi sunt aproape 90% caini de oi deoarece tatal - oricare ar fi el dintre cei 2 masculi ai mei - se trage tot din astfel de caini)!
Vechi 11 septembrie 2006, 12:51   #159
Legea lui Mendel-escu
Clasa "Junior"

Legea lui Mendel-escu's Avatar

Data inscrierii: iunie 2004
Postari: 495
Implicit

Mustangule,frumoasa catea!Are oase faine,panase,cap lupoid si ochi inchisi.In poza pare extrem de tipica,dc nu are defecte de dentitie scoate-o in expo si nu o mai lasa sa se imperecheze aiurea,e pacat.Mai asteptam poze cu ea =D/\
Legea lui Mendel-escu e offline Vezi profilul utilizatorului Legea lui Mendel-escu Vezi galeriile foto ale utilizatorului Legea lui Mendel-escu Vezi grupurile utilizatorului Legea lui Mendel-escu  
Vechi 11 septembrie 2006, 12:58   #160
mustang
Clasa "Veterani"

Implicit

Citat:
Original a fost postat de Legea lui Mendel-escu
Mustangule,frumoasa catea!Are oase faine,panase,cap lupoid si ochi inchisi.In poza pare extrem de tipica,dc nu are defecte de dentitie scoate-o in expo si nu o mai lasa sa se imperecheze aiurea,e pacat.Mai asteptam poze cu ea =D/\
Pai nu ti-am zis eu prietene ca asa-i!
Credeai ca mustangu vorbeste aiurea ........!
Nu am lasat-o sa se imperecheze aiurea, a fost un accident!
Incerc o monta "ca lumea" de 1 an! - sti ca am deschis 2 topic-uri pt ea - "nu-i plac masculii" si "primii pui"!
Ma bucura nespus parerea ta (favorabila de altfel)! nu uita - este caine de oi de la baciul Ion!

La expo e' ceva mai greu!
Nebuna face praf toti cainii si cred ca i-ar placea sa-l guste si pe dom' arbitru!
Vechi 11 septembrie 2006, 13:01   #161
mustang
Clasa "Veterani"

Implicit

Te asigur ca are dintii in regula, miscare buna, comportament impecabil cu animalele domestice si copiii!
Voi reveni in curand cu ceva poze recente (acum are 3,5 ani) + unele noi cu alti caini de oi (printre care un puiut (de oi) de CRC care pe mine m-a cucerit!

Apropo - sper sa ma mai ajute lilith, pt ca altfel .......
Vechi 11 septembrie 2006, 13:08   #162
lilith
Clasa "Veterani"

lilith's Avatar

Implicit

trimite-mi-le mai... de ce nu as mai vrea sa postez poze? daca as avea ce, as posta si eu o multime!
Vechi 11 septembrie 2006, 13:12   #163
mustang
Clasa "Veterani"

Implicit

Citat:
trimite-mi-le mai... de ce nu as mai vrea sa postez poze? daca as avea ce, as posta si eu o multime!
OK- multumesc, in curand (probabil saptamana viitoare) voi trimite "materialul" obtinut cu ocazia ultimei mele vizite la stana (pe anul asta desigur )!
Vechi 11 septembrie 2006, 13:15   #164
Legea lui Mendel-escu
Clasa "Junior"

Legea lui Mendel-escu's Avatar

Data inscrierii: iunie 2004
Postari: 495
Implicit

Citat:
Original a fost postat de mustang
Ma bucura nespus parerea ta (favorabila de altfel)! nu uita - este caine de oi de la baciul Ion!

La expo e' ceva mai greu!
/ cred ca i-ar placea sa-l guste si pe dom' arbitru!
1.Tocmai faptul ca este caine de oi si arata mai bine decat multi Carpatini de show,imi place =D/\ =D/\
2.Am eu pica pe unul,o inscrii la el cand ,,albitreaza'' dupa ureche? :P :P :P
Legea lui Mendel-escu e offline Vezi profilul utilizatorului Legea lui Mendel-escu Vezi galeriile foto ale utilizatorului Legea lui Mendel-escu Vezi grupurile utilizatorului Legea lui Mendel-escu  
Vechi 11 septembrie 2006, 13:16   #165
iola
clasa "Campioni"

iola's Avatar

Data inscrierii: mai 2006
Varsta: 35
Postari: 2,360
Implicit

Ce frumosi sunt!!! =D/\
Iar corbul este absolut superbbbb, mie de el imi place.

Usor off-topic: Apropos, mustang, eu sunt din Targoviste (ma rog, nu mai locuiesc acolo de ani buni, dar parintii mei stau acolo).

"Vorbim anapoda sau tacem ani in sir,
Penibil si inestetic.
Si nu stim unde dracu sa ne tinem mainile."
iola e offline Vezi profilul utilizatorului iola Vezi galeriile foto ale utilizatorului iola Vezi grupurile utilizatorului iola  
Sponsored links
Advertisement

Advertisement
Advertisement

Animall.ro
Topic Inchis

Momentan 1 utilizator(i) vizualizeaza Topicul (0 membri si 1 vizitatori)

Thread Tools
Moduri de Afisare

Reguli de Postare
Nu poti posta topicuri noi
Nu poti posta raspunsuri
Nu poti posta atasamente
Nu poti edita postarile

BB code is On
Smilies sunt On
[IMG] code este On
HTML code este Off
Forum Jump