|
|
|||||||
![]() |
|
|
Thread Tools | Moduri de Afisare |
|
|
#151 |
|
Clasa "Veterani"
|
|
|
|
|
|
#152 | |
|
Clasa "Veterani"
Data inscrierii: iulie 2006
Postari: 6,401
|
Citat:
Oricum e' bine sa sti ca te poti baza pe prieteni (eu asa ii consider pe toti ce posteaza sau viziteaza acest topic)! |
|
|
|
|
|
#153 |
|
Clasa "Veterani"
Data inscrierii: octombrie 2002
Postari: 12,328
|
Sunt foarte frumosi!!! =D/\
|
|
#154 |
|
Clasa "Veterani"
|
Saruuuuuuuuut mana!
poza 1 - cateaua mea la 2,5 ani poza2 - doi puiuti (de 7 saptamani) ai prietenului meu cioban - bunicul lor este cainele negru poza3 - un corb adevarat - fostul meu caine Dorojan acum aflat la o stana Poza4 - cateaua mea la 2 luni (nu-i o scumpica? poza5 - cateaua mea la 1,5 ani (poza este facuta "la oi" - decor autentic) - este usor speriata pt ca singurul lucru de care se teme cu adevarat este blitz-ul aparatului foto. Calitatea pozelor este slaba pt ca sunt pe suport hartie - scuzati! Sper ca sunt sugestive! Astept opiniile voastre! |
|
|
|
|
#155 |
|
Clasa "Veterani"
|
superbe!!!! cateaua e foarte frumoasa si i se citeste curajul si intreligenta in ochi!! =D/\ =D/\
corbul e prima data cand il vad... nici nu mai auzisem de astfel de caini... e foarte frumos si mandru... dar cei care mi-au furat ochii sunt puiutii... iti vine sa-i mananci de vii! presupun ca sunt mari si frumosi acum... bravo mustangule! =D/\ =D/\ |
|
|
|
|
#156 | |
|
Clasa "Veterani"
|
Citat:
In fiecare an i-mi bucur inima cu astfel de puiuti nascuti in curtea prietenului. Sper ca in curand sa se nasca si in curtea mea unii la fel de frumosi! |
|
|
|
|
|
#157 |
|
Clasa "Veterani"
|
|
|
|
|
|
#158 | |
|
Clasa "Veterani"
|
Citat:
Pacat ca nu stai la curte, ti-as fi dat un puiut (apropo pe astia eu nu-i vand in adevaratul sens al cuvantului - de ex un prieten a zis las' ba ca-ti dau 50 RON asa sa "nu-mi moara", asta-i un obicei stravechi - am ramas perplex), mai ales ca stiu ca ar fi fost bine ingrijit (de cineva care cunoaste adevarata natura a acestor caini - pt ca puiutii desi metisi sunt aproape 90% caini de oi deoarece tatal - oricare ar fi el dintre cei 2 masculi ai mei - se trage tot din astfel de caini)! |
|
|
|
|
|
#159 |
|
Clasa "Junior"
Data inscrierii: iunie 2004
Postari: 495
|
Mustangule,frumoasa catea!Are oase faine,panase,cap lupoid si ochi inchisi.In poza pare extrem de tipica,dc nu are defecte de dentitie scoate-o in expo si nu o mai lasa sa se imperecheze aiurea,e pacat.Mai asteptam poze cu ea =D/\
|
|
#160 | |
|
Clasa "Veterani"
|
Citat:
Credeai ca mustangu vorbeste aiurea ........! Nu am lasat-o sa se imperecheze aiurea, a fost un accident! Incerc o monta "ca lumea" de 1 an! - sti ca am deschis 2 topic-uri pt ea - "nu-i plac masculii" si "primii pui"! Ma bucura nespus parerea ta (favorabila de altfel)! nu uita - este caine de oi de la baciul Ion! La expo e' ceva mai greu! Nebuna face praf toti cainii si cred ca i-ar placea sa-l guste si pe dom' arbitru! |
|
|
|
|
|
#161 |
|
Clasa "Veterani"
|
Te asigur ca are dintii in regula, miscare buna, comportament impecabil cu animalele domestice si copiii!
Voi reveni in curand cu ceva poze recente (acum are 3,5 ani) + unele noi cu alti caini de oi (printre care un puiut (de oi) de CRC care pe mine m-a cucerit! Apropo - sper sa ma mai ajute lilith, pt ca altfel ....... |
|
|
|
|
#162 |
|
Clasa "Veterani"
|
|
|
|
|
|
#163 | |
|
Clasa "Veterani"
|
Citat:
|
|
|
|
|
|
#164 | |
|
Clasa "Junior"
Data inscrierii: iunie 2004
Postari: 495
|
Citat:
2.Am eu pica pe unul,o inscrii la el cand ,,albitreaza'' dupa ureche? :P :P :P
|
|
|
#165 |
|
clasa "Campioni"
Data inscrierii: mai 2006
Varsta: 35
Postari: 2,360
|
Iar corbul este absolut superbbbb, mie de el imi place. Usor off-topic: Apropos, mustang, eu sunt din Targoviste (ma rog, nu mai locuiesc acolo de ani buni, dar parintii mei stau acolo).
| Sponsored links | |
|
Advertisement
|
|