|
|
|||||||
![]() |
|
|
Thread Tools | Moduri de Afisare |
|
|
#4501 | |
|
User Banat Nelimitat
Data inscrierii: noiembrie 2007
Varsta: 36
Postari: 537
|
Citat:
Are,da,consulu sirb la resedinta sa din Sag-Timis. |
|
|
|
|
|
#4502 |
|
Clasa "Junior"
Data inscrierii: mai 2008
Postari: 341
|
zi sa`mi dea un bip ca`l sun yo daca vrea sa iesim la o tura cu cateii
|
|
|
|
|
#4503 |
|
User Banat Nelimitat
Data inscrierii: noiembrie 2007
Varsta: 36
Postari: 537
|
|
|
|
|
|
#4504 | |
|
Clasa "Junior"
|
Citat:
Multa bafta!!! |
|
|
|
|
|
#4505 |
|
Clasa "Junior"
|
canisele care ti le da google le stiu si eu.cainii sunt super, fac o paza excelenta , asta a fost si scopu pentru care i`am luat.avand un depozit de materiale de constructii imi trebuia ceva serios care sa poata face fata.si spre uimirea mea, amandoi, atat masculul cat si femela, desi au numai 6 si respectiv 5 luni sunt deosebiti.nu scapa nimic ne latrat si masculul chiar sare sa muste.o sa fac ceva poze si o sa postez dar timpul nu prea imi da voie fiind mai mult plecat si foarte ocupat.masculul este mai special si din cauza ca este mult mai inalt decat femela.el deja arata ca un caine matur ,perfect dezvoltat.dar trebuie sa ai mare grija si niste garduri foarte bune.pisica, caine, om, strain nu are ce cauta.animalele din curte sunt protejate toate perfect de catre mascul care deja este si seful curtii.eu ii tin liberi si ziua si noaptea, avand doua curti si o duc tare bine.carpatinul nu stiu cum este la comportament dar mie nu prea imi place cum arata.mioriticul nici atat, nu`mi plac cainii cu capul acoperit ,dar sunt sigur ca toti isi fac treaba excelent.eu prima data am vrut Kangal, mascul, pentru cum arata, dar din pacate nu am gasit atunci si am optat pentru Sharplaninatz.
|
|
|
|
|
#4506 | |
|
Clasa "Baby"
Data inscrierii: august 2006
Postari: 70
|
Citat:
Unde crezi ca poti filma asa o actiune si asa de aproape. Plus ca lupul nu mananca in tarcul oilor. O reclama ff buna , dar doar reclama, nimic real.
|
|
|
#4507 | |
|
clasa "Campioni"
Data inscrierii: septembrie 2005
Postari: 1,905
|
Citat:
http://picasaweb.google.com/catalind...62235318110114 nu te mai gandeai la kangalii aia care se "lupta" cu ursi stirbi legati in lanturi... (ursii nu kangalii )... nu e ca la munte unde poate dormi linistit toata ziua si toata noaptea
|
|
|
|
|
|
#4508 |
|
clasa "Campioni"
Data inscrierii: septembrie 2005
Postari: 1,905
|
Muntii Ciucas.
http://picasaweb.google.com/lh/view?...34217811708850 |
|
|
|
|
#4509 |
|
Clasa "Junior"
|
haiduc, ma fac ca nu inteleg ca sa nu intram in polemica.am zis ca nu cunosc carpatinul la comportament sunt sigur ca este un caine excelent dar mie nu`mi place cum arata.trebuie sa avem aceleasi gusturi?daca`mi iau un caine nu mi`l iau pentru o vara ca tricoul, mi`l iau pentru 10---14 ani asa ca trebuie sa fie ceva ce imi doresc.nu stiu ce caini ai tu , nu te cunosc, nici nu prea ma intereseaza, dar inca o data iti zic, fiecare cu gusturile si placerile lui.
|
|
|
|
|
#4510 |
|
Clasa "Veterani"
|
mess a fost singura care a retinut regula :la 300 de pagini scrise se creeaza un nou topic.ea a si deschis un nou topic,dar restul ori ati ignorat ori ati omis.asa ca va pun eu link-ul si voua va ramane sa continuati la http://www.animale.ro/forum/showthread.php?t=44954
|
|
#4511 |
|
Clasa "Veterani"
|
| Sponsored links | |
|
Advertisement
|
|