Comunitatea iubitorilor de animale
Vechi 14 octombrie 2008, 21:17   #4501
terrafox
User Banat Nelimitat

Data inscrierii: noiembrie 2007
Varsta: 36
Postari: 537
Implicit

Citat:
Original a fost postat de Clyde Vezi Postarea
terrafox, stiu cantecu dar nu are nici o legatura cu rasa Sarplaninac, in melodia asta e vorba despre dealuri , paduri , si cat de mult i`au fost aproape, parca ceva genu asta.oricum nu aduce vorba deloc de caine.mai are cineva Sharplaninatz prin tara?
Io nu zic de muzica,io zic de ciine.
Are,da,consulu sirb la resedinta sa din Sag-Timis.
terrafox e offline Vezi profilul utilizatorului terrafox Vezi galeriile foto ale utilizatorului terrafox Vezi grupurile utilizatorului terrafox  
Vechi 15 octombrie 2008, 22:13   #4502
Clyde
Clasa "Junior"

Clyde's Avatar

Data inscrierii: mai 2008
Postari: 341
Implicit xxx

zi sa`mi dea un bip ca`l sun yo daca vrea sa iesim la o tura cu cateii
Clyde e offline Vezi profilul utilizatorului Clyde Vezi galeriile foto ale utilizatorului Clyde Vezi grupurile utilizatorului Clyde  
Vechi 21 octombrie 2008, 10:31   #4503
terrafox
User Banat Nelimitat

Data inscrierii: noiembrie 2007
Varsta: 36
Postari: 537
Smile ciini de oi

http://www.youtube.com/watch?v=JbCay...eature=related
terrafox e offline Vezi profilul utilizatorului terrafox Vezi galeriile foto ale utilizatorului terrafox Vezi grupurile utilizatorului terrafox  
Vechi 21 octombrie 2008, 18:16   #4504
brahma_vet
Clasa "Junior"

brahma_vet's Avatar

Data inscrierii: aprilie 2008
Varsta: 31
Postari: 328
Trimite mesaj via Yahoo la brahma_vet
Implicit Sarplaninac

Citat:
terrafox, stiu cantecu dar nu are nici o legatura cu rasa Sarplaninac, in melodia asta e vorba despre dealuri , paduri , si cat de mult i`au fost aproape, parca ceva genu asta.oricum nu aduce vorba deloc de caine.mai are cineva Sharplaninatz prin tara?
Ma bate gandul de ceva vreme shi s-ar putea sa imi aduc shi eu o femela de la sarbi anul viitor ca am auzit numai chestii foarte bune despre rasa asta, plus i-am urmarit shi arbitrajul de la Budapesta de la europene acum o luna. Foarte faini cainii. Eu am o femela de carpatin shi am intzles ca se aseamana mult privind comportamentul. Daca ai ceva linkur ide canise te rog trimite-mi shi mie sa imi fac temele temeinic inainte sa imi cumpar .
Multa bafta!!!
brahma_vet e offline Vezi profilul utilizatorului brahma_vet Vezi galeriile foto ale utilizatorului brahma_vet Vezi grupurile utilizatorului brahma_vet  
Vechi 21 octombrie 2008, 19:24   #4505
Clyde
Clasa "Junior"

Clyde's Avatar

Implicit xxx

canisele care ti le da google le stiu si eu.cainii sunt super, fac o paza excelenta , asta a fost si scopu pentru care i`am luat.avand un depozit de materiale de constructii imi trebuia ceva serios care sa poata face fata.si spre uimirea mea, amandoi, atat masculul cat si femela, desi au numai 6 si respectiv 5 luni sunt deosebiti.nu scapa nimic ne latrat si masculul chiar sare sa muste.o sa fac ceva poze si o sa postez dar timpul nu prea imi da voie fiind mai mult plecat si foarte ocupat.masculul este mai special si din cauza ca este mult mai inalt decat femela.el deja arata ca un caine matur ,perfect dezvoltat.dar trebuie sa ai mare grija si niste garduri foarte bune.pisica, caine, om, strain nu are ce cauta.animalele din curte sunt protejate toate perfect de catre mascul care deja este si seful curtii.eu ii tin liberi si ziua si noaptea, avand doua curti si o duc tare bine.carpatinul nu stiu cum este la comportament dar mie nu prea imi place cum arata.mioriticul nici atat, nu`mi plac cainii cu capul acoperit ,dar sunt sigur ca toti isi fac treaba excelent.eu prima data am vrut Kangal, mascul, pentru cum arata, dar din pacate nu am gasit atunci si am optat pentru Sharplaninatz.
Clyde e offline Vezi profilul utilizatorului Clyde Vezi galeriile foto ale utilizatorului Clyde Vezi grupurile utilizatorului Clyde  
Vechi 22 octombrie 2008, 11:16   #4506
BogdanK9
Clasa "Baby"

Data inscrierii: august 2006
Postari: 70
Implicit

Citat:
Original a fost postat de Oroles Vezi Postarea
Si tot aici se discuta daca un caine are sanse cu lupul: uite aici un material, NIMENI NU PATESTE NIMIC, CHIAR LUPUL SCAPA TEAFAR, ca altfel nu le-as fi pus, dar il cam perie cainele un pic pe lup...
http://www.youtube.com/watch?v=tsFmPnRSRT4
Ala e Lup Cehoslovac nu lup din padure.
Unde crezi ca poti filma asa o actiune si asa de aproape.
Plus ca lupul nu mananca in tarcul oilor.

O reclama ff buna , dar doar reclama, nimic real.
Vechi 23 octombrie 2008, 09:34   #4507
haiduc
clasa "Campioni"

haiduc's Avatar

Data inscrierii: septembrie 2005
Postari: 1,905
Implicit

Citat:
canisele care ti le da google le stiu si eu.cainii sunt super, fac o paza excelenta , asta a fost si scopu pentru care i`am luat.avand un depozit de materiale de constructii imi trebuia ceva serios care sa poata face fata.si spre uimirea mea, amandoi, atat masculul cat si femela, desi au numai 6 si respectiv 5 luni sunt deosebiti.nu scapa nimic ne latrat si masculul chiar sare sa muste.o sa fac ceva poze si o sa postez dar timpul nu prea imi da voie fiind mai mult plecat si foarte ocupat.masculul este mai special si din cauza ca este mult mai inalt decat femela.el deja arata ca un caine matur ,perfect dezvoltat.dar trebuie sa ai mare grija si niste garduri foarte bune.pisica, caine, om, strain nu are ce cauta.animalele din curte sunt protejate toate perfect de catre mascul care deja este si seful curtii.eu ii tin liberi si ziua si noaptea, avand doua curti si o duc tare bine.carpatinul nu stiu cum este la comportament dar mie nu prea imi place cum arata.mioriticul nici atat, nu`mi plac cainii cu capul acoperit ,dar sunt sigur ca toti isi fac treaba excelent.eu prima data am vrut Kangal, mascul, pentru cum arata, dar din pacate nu am gasit atunci si am optat pentru Sharplaninatz.
Daca ai fi cunoscut indeaproapte un caine de genul acesta:
http://picasaweb.google.com/catalind...62235318110114
nu te mai gandeai la kangalii aia care se "lupta" cu ursi stirbi legati in lanturi... (ursii nu kangalii )... insa poate ai dreptate un ciobanesc romanesc nu ar putea face fatza pazei unui depozit de materiale unde pericolele pandesc la tot pasul! ()... nu e ca la munte unde poate dormi linistit toata ziua si toata noaptea
Vechi 23 octombrie 2008, 09:38   #4508
haiduc
clasa "Campioni"

haiduc's Avatar

Data inscrierii: septembrie 2005
Postari: 1,905
Implicit

Muntii Ciucas.
http://picasaweb.google.com/lh/view?...34217811708850
Vechi 23 octombrie 2008, 22:26   #4509
Clyde
Clasa "Junior"

Clyde's Avatar

Implicit xxx

haiduc, ma fac ca nu inteleg ca sa nu intram in polemica.am zis ca nu cunosc carpatinul la comportament sunt sigur ca este un caine excelent dar mie nu`mi place cum arata.trebuie sa avem aceleasi gusturi?daca`mi iau un caine nu mi`l iau pentru o vara ca tricoul, mi`l iau pentru 10---14 ani asa ca trebuie sa fie ceva ce imi doresc.nu stiu ce caini ai tu , nu te cunosc, nici nu prea ma intereseaza, dar inca o data iti zic, fiecare cu gusturile si placerile lui.
Vechi 24 octombrie 2008, 17:11   #4510
impala jack daniels
Clasa "Veterani"

impala jack daniels's Avatar

Data inscrierii: septembrie 2006
Postari: 6,674
Trimite mesaj via MSN la impala jack daniels Trimite mesaj via Yahoo la impala jack daniels
Implicit

mess a fost singura care a retinut regula :la 300 de pagini scrise se creeaza un nou topic.ea a si deschis un nou topic,dar restul ori ati ignorat ori ati omis.asa ca va pun eu link-ul si voua va ramane sa continuati la http://www.animale.ro/forum/showthread.php?t=44954
Vechi 24 octombrie 2008, 17:12   #4511
impala jack daniels
Clasa "Veterani"

impala jack daniels's Avatar

Data inscrierii: septembrie 2006
Postari: 6,674
Trimite mesaj via MSN la impala jack daniels Trimite mesaj via Yahoo la impala jack daniels
Implicit

acest topic va fi blocat si arhivat
Advertisement

Advertisement
Advertisement

Animall.ro
Topic Inchis

Momentan 2 utilizator(i) vizualizeaza Topicul (0 membri si 2 vizitatori)

Thread Tools
Moduri de Afisare

Reguli de Postare
Nu poti posta topicuri noi
Nu poti posta raspunsuri
Nu poti posta atasamente
Nu poti edita postarile

BB code is On
Smilies sunt On
[IMG] code este On
HTML code este Off
Forum Jump