Comunitatea iubitorilor de animale
Vechi 01 noiembrie 2007, 11:27   #151
bogdan tache
Clasa "Baby"

bogdan tache's Avatar

Data inscrierii: decembrie 2006
Postari: 67
Implicit Border collie

Citat:
Original a fost postat de mirceapricajan
Superbi amandoi. Si Ari, si Twist. Ferice de cei care-i stapanesc. Sau sunt stapaniti de ei.
Si poze cu al vostru ?? sau pisica nu-l lasa pe piticul border sa stea la poze....
bogdan tache e offline Vezi profilul utilizatorului bogdan tache Vezi galeriile foto ale utilizatorului bogdan tache Vezi grupurile utilizatorului bogdan tache   Raspunde cu citat
Vechi 01 noiembrie 2007, 13:47   #152
mirceapricajan
Clasa "Baby"

mirceapricajan's Avatar

Data inscrierii: octombrie 2007
Postari: 25
Implicit

Ooo! Cum sa nu-l lase? Ba chiar il imbie. Uite aici un instantaneu dintr-un moment de amor

Click the image to open in full size.

Iar pe blogul lui Ares am pus chiar astazi un scurt montaj video. Pe langa piticul nostru (care seamana din ce in ce mai mult cu un veritabil Greuceanu ) mai apar si doua dintre surioarele lui, Insulita si Mu. De precizat ca Mu, desi fetita, are temperament de mascul suuuper feroce.
mirceapricajan e offline Vezi profilul utilizatorului mirceapricajan Vezi galeriile foto ale utilizatorului mirceapricajan Vezi grupurile utilizatorului mirceapricajan   Raspunde cu citat
Vechi 01 noiembrie 2007, 16:22   #153
bogdan tache
Clasa "Baby"

bogdan tache's Avatar

Implicit Ares - var cu Ari

Citat:
Ooo! Cum sa nu-l lase? Ba chiar il imbie. Uite aici un instantaneu dintr-un moment de amor

Iar pe blogul lui Ares am pus chiar astazi un scurt montaj video. Pe langa piticul nostru (care seamana din ce in ce mai mult cu un veritabil Greuceanu ) mai apar si doua dintre surioarele lui, Insulita si Mu. De precizat ca Mu, desi fetita, are temperament de mascul suuuper feroce.

Am intrat pe blog , felicitari pt. catel, e super-frumos. Sa inteleg ca e din primul cuib al fetitei Riu a d-nei Mitra ?
bogdan tache e offline Vezi profilul utilizatorului bogdan tache Vezi galeriile foto ale utilizatorului bogdan tache Vezi grupurile utilizatorului bogdan tache   Raspunde cu citat
Vechi 01 noiembrie 2007, 16:54   #154
mirceapricajan
Clasa "Baby"

mirceapricajan's Avatar

Implicit

Cum ziceam si-n primul mesaj pe acest formul, e din al doilea cuib al lui Ryu (sau Riu; nu stiu cum il transpune in scris Adelina), cel de anul asta. A fost singurul baietzel si norocul lui e ca a ramas la Oradea, aproape de mama. Si, iata, pentru alte cateva zile, aproape si de doua dintre surioare. In curand va mai fi doar una...
mirceapricajan e offline Vezi profilul utilizatorului mirceapricajan Vezi galeriile foto ale utilizatorului mirceapricajan Vezi grupurile utilizatorului mirceapricajan   Raspunde cu citat
Vechi 01 noiembrie 2007, 18:13   #155
bogdan tache
Clasa "Baby"

bogdan tache's Avatar

Implicit Borders

Citat:
Cum ziceam si-n primul mesaj pe acest formul, e din al doilea cuib al lui Ryu (sau Riu; nu stiu cum il transpune in scris Adelina), cel de anul asta. A fost singurul baietzel si norocul lui e ca a ramas la Oradea, aproape de mama. Si, iata, pentru alte cateva zile, aproape si de doua dintre surioare. In curand va mai fi doar una...
A , scuze dar nu citisem mesajul de la inceput.
Pai daca e din a doua nastere ar fi trebuit sa-i dea nume cu B ca am inteles ca asa e regula oficiala la crescatori : prima nastere pui cu A , a doua cu B , s.a.m.d.

Oricum mie imi place ca suna ca la al meu ARI -ARES (bine de fapt pe al nostru il cheama ARIBO)

Oricum bafta cu el si aveti grija sa nu devina prea Greuceanu... , miscare ! multa multa miscare. Al nostru ne seaca si 2 ore pe zi in padure nu-i sant suficiente....
Vechi 01 noiembrie 2007, 19:53   #156
mirceapricajan
Clasa "Baby"

mirceapricajan's Avatar

Implicit

Pai, nu! Ares i-am spus noi, deci asta e numele de proprietar. In acte-l cheama Eneas. Toata "gama" de anul asta e cu E. Nu stiu nici eu prea bine care-s regulile, dar am impresia ca se merge pe consoane. Poate gresesc.

Miscare facem si noi cu diumul. Cat de mult se poate. Iar problema lui nu e de grasime, ci de... marime. La 3 luni si un pic a sarit deja de 11 kg. "Putin" surprinzator pentru noi, care suntem obisnuiti cu un pisic siamez care se incapataneaza sa nu treaca de 2,9 kg. Si-l asteapta si mai multa miscare -- cat or sa-l tina puterile -- peste cateva luni (speram noi ca vor fi putine), cand ne vom muta la casa in afara orasului, cu lac, padure, campie, tot-tot la discretie.
Vechi 02 noiembrie 2007, 12:24   #157
bogdan tache
Clasa "Baby"

bogdan tache's Avatar

Implicit ARES

Citat:
Pai, nu! Ares i-am spus noi, deci asta e numele de proprietar. In acte-l cheama Eneas. Toata "gama" de anul asta e cu E. Nu stiu nici eu prea bine care-s regulile, dar am impresia ca se merge pe consoane. Poate gresesc.

Miscare facem si noi cu diumul. Cat de mult se poate. Iar problema lui nu e de grasime, ci de... marime. La 3 luni si un pic a sarit deja de 11 kg. "Putin" surprinzator pentru noi, care suntem obisnuiti cu un pisic siamez care se incapataneaza sa nu treaca de 2,9 kg. Si-l asteapta si mai multa miscare -- cat or sa-l tina puterile -- peste cateva luni (speram noi ca vor fi putine), cand ne vom muta la casa in afara orasului, cu lac, padure, campie, tot-tot la discretie.
Mult succes cu mutatul !
cat despre marime, nu va speriati ca nu mai creste prea mult. Va ajunge pe la 20 kg si 40-50 cm inaltime. Asa e si al nostru , a crescut ca din apa si s-a stabilizat la 19-20 kg.
Vechi 02 noiembrie 2007, 12:36   #158
mirceapricajan
Clasa "Baby"

mirceapricajan's Avatar

Implicit

Multumim frumos de urare. Sa fie!
Asa am auzit si citit si noi despre rasa lor. Ca in primele 4-5 luni de viata se dezvolta in proportie de 90%. Da' cine sa creada o asa nazdravanie fara s-o vada cu ochii lui/ei? Parca ar manca jaratec, nu Eukanuba.
Vechi 02 noiembrie 2007, 17:41   #159
KOBAYASHI__
Clasa "Junior"

KOBAYASHI__'s Avatar

Data inscrierii: aprilie 2007
Varsta: 30
Postari: 454
Trimite mesaj via Yahoo la KOBAYASHI__
Implicit

pitica mea tot asa a crescut...la 5 luni ma speriasem(am crezut ca vrea sa devina ogar )
asa arata pitica la 3 luni

si asa arata acum(la 8 luni)

Vechi 02 noiembrie 2007, 17:53   #160
KOBAYASHI__
Clasa "Junior"

KOBAYASHI__'s Avatar

Data inscrierii: aprilie 2007
Varsta: 30
Postari: 454
Trimite mesaj via Yahoo la KOBAYASHI__
Implicit

mii de felicitari noilor stapani de borderasi mici (puii lui riu),acesti catei sunt pur si simplu bucurie pe patru labute,aveti mare grija de ei =D/\ =D/\ =D/\ =D/\
Vechi 03 noiembrie 2007, 16:33   #161
mirceapricajan
Clasa "Baby"

mirceapricajan's Avatar

Implicit

Citat:
Original a fost postat de KOBAYASHI
mii de felicitari noilor stapani de borderasi mici (puii lui riu),acesti catei sunt pur si simplu bucurie pe patru labute,aveti mare grija de ei =D/\ =D/\ =D/\ =D/\
Adevarat! Chiar sunt fenomenali. Inveselesc si cea mai mohorata zi.
Iata inca 3 poze cu Ares al nostru. Sunt de acum doua zile.

Vechi 04 noiembrie 2007, 01:21   #162
snowy
Clasa "Deschisa"

snowy's Avatar

Data inscrierii: februarie 2007
Postari: 516
Implicit

Superbi catei, sa va traiasca =D/\ =D/\ =D/\
Vechi 06 noiembrie 2007, 12:47   #163
adelina100
Clasa "Puppy"

Data inscrierii: mai 2005
Postari: 108
Implicit borderi

Ma bucur ca va vad aici schimband pareri despre borderi. Bine ai venit Mircea , aici iti e locul!!!!
Referitor la litera E cu care trebuie sa fie numele cainelui este din cauza ca noi avem CANISA, cum ar veni numele de familie. Orice fel de caine cu pedigree, indiferent de rasa nascuta in ograda canisei unei familii se numeroteaza cu literele alfabetului. Am avut pana acum pui nascuti in canisa noastra pana la litera E. Am inceput cu Schnauzeri urias 1 cuib( litera A) , Schnauzeri pitici 2 cuiburi( litera B si C), Border Collie 2 cuiburi ( D si E). Asta este strategia de inregistrate la Cartea de Origine Romana. In felul acesta intelegi totul dupa nume unde te incadrezi in canisa. Numele canisei noastre este DER BARTIEGE VIKINGER ( Vikingii barbosi), asta nestiind acum 10 ani ca vom avea si Borderi nu numai Schnauzeri barbosi
Dau un exemplu in cazul lui DER BARTIEGE VIKINGER ENEAS ( adica Ares) care in viitor va fi campion mondial. Eu am o fetitza care se numeste DER BARTIEGE VIKINGER ETOILE . Aceasta fetitza va avea peste 2 ani puiuti. Dupa nume toata lumea va sti ca este pui din sora de cuib a campionului mondial. Practic este si o carte de vizita sau mai exact un reper in chinologie respectarea acestor litere din nume. Aceste repere spun multe chestii despre calitatea unui caine. Se stie automat mama si tata , respectiv fondul genetic.
adelina100 e offline Vezi profilul utilizatorului adelina100 Vezi galeriile foto ale utilizatorului adelina100 Vezi grupurile utilizatorului adelina100   Raspunde cu citat
Vechi 06 noiembrie 2007, 12:56   #164
adelina100
Clasa "Puppy"

Data inscrierii: mai 2005
Postari: 108
Implicit borderi

Am uitat sa multumesc tuturor pentru urari si felicitari . Rasa asta intradevar este fascinanta , putini stiu din cei care nu o au.
adelina100 e offline Vezi profilul utilizatorului adelina100 Vezi galeriile foto ale utilizatorului adelina100 Vezi grupurile utilizatorului adelina100   Raspunde cu citat
Vechi 06 noiembrie 2007, 18:21   #165
mirceapricajan
Clasa "Baby"

mirceapricajan's Avatar

Implicit

Multumesc de lamuriri, Adelina. Incet-incet deprind si eu tainele astea. Mai greu, da' nu ma las.

Der Bartiege Vikinger Enes o saluta pe Der Bartiege Vikinger Etoile si abia asteapta sa se joace din nou cu ea.
Sponsored links
Advertisement

Advertisement
Advertisement

Animall.ro
Raspuns

Momentan 4 utilizator(i) vizualizeaza Topicul (2 membri si 2 vizitatori)
gheco, ‎_Mioara
Thread Tools
Moduri de Afisare

Reguli de Postare
Nu poti posta topicuri noi
Nu poti posta raspunsuri
Nu poti posta atasamente
Nu poti edita postarile

BB code is On
Smilies sunt On
[IMG] code este On
HTML code este Off