|
|
|||||||
![]() |
| Thread Tools | Moduri de Afisare |
|
|
#16 |
|
Clasa "Puppy"
Data inscrierii: mai 2005
Postari: 108
|
Da, din pacate nu am oi....ar fi ideal...dar banuiesc ca cine are Labrador nu are barca de pescuit, sau un Terranova nu face salvamar...etc. Deci din pacate nici eu nu am oi, dar pot sa-mi cumpar de hobby....
|
|
|
|
|
|
#17 |
|
Clasa "Baby"
Data inscrierii: decembrie 2006
Postari: 67
|
Buna Ziua,
Cand va ganditi sa duceti fetita la monta ? (Apropo, puteti trimite si o poza ? Sant f. curios) |
|
|
|
|
|
#18 |
|
Clasa "Junior"
|
|
|
|
|
|
|
#19 |
|
Clasa "Baby"
Data inscrierii: decembrie 2006
Postari: 67
|
felicitari , felicitari !!
Fetita e superba ! O sa va scoata sufletul pe ochi si va fi greu sa-i rezistati !!! Va spun din experienta mea de un an cu Ari linga noi , care ne-a schimbat viata complet ! |
|
|
|
|
|
#20 |
|
Clasa "Baby"
Data inscrierii: mai 2007
Postari: 1
|
Imi pare tare bine sa vad ca sunt din ce in ce mai multi oameni iubitori ai acestei rase si recunosc ca si eu sunt unul dintre ei. In ceea ce priveste exemplarele din Romania la C.A.C. Cluj din 26 mai a mai participat un mascul a carui proprietar este din Cluj.Deci,numarul exemplarelor se mareste.Multa bafta in continuare...si la mai multe exemplare.
|
|
|
|
|
|
#21 |
|
Clasa "Baby"
Postari: 1
|
si eu am un pui de border collie de doar 4 luni. e intradevar adorabil. deja m-am atasat f mult d el. nhu cred k de un alt catel ash fi reusit sa ma apropii atat d mult :P eu sunt din campia turzii...mi-ar placea sa aflu si mai multe despre aceasta rasa
|
|
|
|
|
|
#22 |
|
Clasa "Baby"
Data inscrierii: iunie 2007
Postari: 20
|
Ador rasa Border Collie si as dori sa achizitionez un puiutz dar nu sunt multzi crescatori si as dori sa aflu de unde pot sa cumpar un catelush.[/b]
|
|
|
|
|
|
#23 |
|
Clasa "Puppy"
Postari: 128
|
Se pare ca borderul Adelinei-cel cu nr.1 in pedigreeul de Romania-va avea puisori.O sa-i spun Adelinei sa intre luni pe forum sa va dea detalii.
|
|
|
|
|
|
#24 |
|
Clasa "Baby"
|
Am inteles deci cand o sa faca puisori va rog sa ma anuntatzi. Dati-mi dresa dvs de mail si o sa va contactez eu daca vretzi. Multzumesc.
|
|
|
|
|
|
#25 |
|
Clasa "Junior"
|
ce veste buna!!!!felicitari!!!!!!!!!!!
cu cine ai montat?
|
|
|
#26 |
|
Clasa "Puppy"
Postari: 128
|
Nu stiu sa iti spun despre ce mascul e vorba ,doar ca e un masul din Ungaria.Va intra Adelina luni pe forum si va va spune.
|
|
|
|
|
|
#27 |
|
Clasa "Baby"
Postari: 2
|
si eu am un border de 2 ani si jumate e mascul si tot ce pot sa spun e un rasfatat, dar tot in acelasi timp un caine foarte destept
|
|
|
|
|
|
#28 |
|
Clasa "Baby"
|
Multzumesc pt raspunsuri. As vrea ca Adelina sa imi dea emailul ei ca sa pot vb cu ea.
|
|
|
|
|
|
#29 |
|
Clasa "Junior"
|
stie cineva rezultatele la borderi de la zagreb?
|
|
|
#30 |
|
Clasa "Puppy"
Data inscrierii: mai 2005
Postari: 108
|
Peste tot in Europa s-au demarat o gramada de sporturi canine unde sunt asii si promotorii acestor sporturi...Abia astept intrebarile dumneavoastra. Emailul meu este ernna69@yahoo.com.telefon 0745/840223. Pentru info de canisa familiei Korozs unde puteti vizualiza calitatea si palmaresul masculului de monta este www.realpearl.hu Pe curand!!!!! |
|
|
|
|
Advertisement
|
|