Comunitatea iubitorilor de animale
Vechi 01 februarie 2007, 12:15   #16
adelina100
Clasa "Puppy"

Data inscrierii: mai 2005
Postari: 108
Implicit Border

Da, din pacate nu am oi....ar fi ideal...dar banuiesc ca cine are Labrador nu are barca de pescuit, sau un Terranova nu face salvamar...etc. Deci din pacate nici eu nu am oi, dar pot sa-mi cumpar de hobby....
adelina100 e offline Vezi profilul utilizatorului adelina100 Vezi galeriile foto ale utilizatorului adelina100 Vezi grupurile utilizatorului adelina100   Raspunde cu citat
Vechi 01 februarie 2007, 13:17   #17
bogdan tache
Clasa "Baby"

bogdan tache's Avatar

Data inscrierii: decembrie 2006
Postari: 67
Implicit Border Collie

Buna Ziua,
Cand va ganditi sa duceti fetita la monta ?
(Apropo, puteti trimite si o poza ? Sant f. curios)
bogdan tache e offline Vezi profilul utilizatorului bogdan tache Vezi galeriile foto ale utilizatorului bogdan tache Vezi grupurile utilizatorului bogdan tache   Raspunde cu citat
Vechi 26 aprilie 2007, 15:49   #18
KOBAYASHI__
Clasa "Junior"

KOBAYASHI__'s Avatar

Data inscrierii: aprilie 2007
Varsta: 30
Postari: 454
Trimite mesaj via Yahoo la KOBAYASHI__
Implicit

ceau
de la inceputul saptamanii familia borderilor din romania s-a imbogatit cu un nou examplar(zic eu de calitate)
fetita vine din canisa borderline-country si se numeste borderline-country irreplaceable

Click the image to open in full size.

am icercat si pozitie...da' n-a prea mers

KOBAYASHI__ e offline Vezi profilul utilizatorului KOBAYASHI__ Vezi galeriile foto ale utilizatorului KOBAYASHI__ Vezi grupurile utilizatorului KOBAYASHI__   Raspunde cu citat
Vechi 26 aprilie 2007, 20:10   #19
bogdan tache
Clasa "Baby"

bogdan tache's Avatar

Data inscrierii: decembrie 2006
Postari: 67
Implicit Borders 4ever

felicitari , felicitari !!
Fetita e superba ! O sa va scoata sufletul pe ochi si va fi greu sa-i rezistati !!! Va spun din experienta mea de un an cu Ari linga noi , care ne-a schimbat viata complet !
bogdan tache e offline Vezi profilul utilizatorului bogdan tache Vezi galeriile foto ale utilizatorului bogdan tache Vezi grupurile utilizatorului bogdan tache   Raspunde cu citat
Vechi 28 mai 2007, 18:15   #20
Andreas82
Clasa "Baby"

Data inscrierii: mai 2007
Postari: 1
Implicit despre Border collie

Imi pare tare bine sa vad ca sunt din ce in ce mai multi oameni iubitori ai acestei rase si recunosc ca si eu sunt unul dintre ei. In ceea ce priveste exemplarele din Romania la C.A.C. Cluj din 26 mai a mai participat un mascul a carui proprietar este din Cluj.Deci,numarul exemplarelor se mareste.Multa bafta in continuare...si la mai multe exemplare.
Andreas82 e offline Vezi profilul utilizatorului Andreas82 Vezi galeriile foto ale utilizatorului Andreas82 Vezi grupurile utilizatorului Andreas82   Raspunde cu citat
Vechi 30 mai 2007, 22:28   #21
laura_t
Clasa "Baby"

Postari: 1
Implicit salut

si eu am un pui de border collie de doar 4 luni. e intradevar adorabil. deja m-am atasat f mult d el. nhu cred k de un alt catel ash fi reusit sa ma apropii atat d mult :P eu sunt din campia turzii...mi-ar placea sa aflu si mai multe despre aceasta rasa
laura_t e offline Vezi profilul utilizatorului laura_t Vezi galeriile foto ale utilizatorului laura_t Vezi grupurile utilizatorului laura_t   Raspunde cu citat
Vechi 08 iunie 2007, 20:16   #22
bclover
Clasa "Baby"

Data inscrierii: iunie 2007
Postari: 20
Implicit

Ador rasa Border Collie si as dori sa achizitionez un puiutz dar nu sunt multzi crescatori si as dori sa aflu de unde pot sa cumpar un catelush.[/b]
bclover e offline Vezi profilul utilizatorului bclover Vezi galeriile foto ale utilizatorului bclover Vezi grupurile utilizatorului bclover   Raspunde cu citat
Vechi 09 iunie 2007, 09:31   #23
Medda
Clasa "Puppy"

Postari: 128
Implicit

Se pare ca borderul Adelinei-cel cu nr.1 in pedigreeul de Romania-va avea puisori.O sa-i spun Adelinei sa intre luni pe forum sa va dea detalii.
Medda e offline Vezi profilul utilizatorului Medda Vezi galeriile foto ale utilizatorului Medda Vezi grupurile utilizatorului Medda   Raspunde cu citat
Vechi 09 iunie 2007, 10:19   #24
bclover
Clasa "Baby"

Implicit

Am inteles deci cand o sa faca puisori va rog sa ma anuntatzi. Dati-mi dresa dvs de mail si o sa va contactez eu daca vretzi. Multzumesc.
bclover e offline Vezi profilul utilizatorului bclover Vezi galeriile foto ale utilizatorului bclover Vezi grupurile utilizatorului bclover   Raspunde cu citat
Vechi 09 iunie 2007, 13:30   #25
KOBAYASHI__
Clasa "Junior"

KOBAYASHI__'s Avatar

Implicit

ce veste buna!!!!felicitari!!!!!!!!!!!
cu cine ai montat?
Vechi 09 iunie 2007, 19:20   #26
Medda
Clasa "Puppy"

Postari: 128
Implicit

Nu stiu sa iti spun despre ce mascul e vorba ,doar ca e un masul din Ungaria.Va intra Adelina luni pe forum si va va spune.
Medda e offline Vezi profilul utilizatorului Medda Vezi galeriile foto ale utilizatorului Medda Vezi grupurile utilizatorului Medda   Raspunde cu citat
Vechi 10 iunie 2007, 14:13   #27
mira_bia
Clasa "Baby"

Postari: 2
Implicit

si eu am un border de 2 ani si jumate e mascul si tot ce pot sa spun e un rasfatat, dar tot in acelasi timp un caine foarte destept
mira_bia e offline Vezi profilul utilizatorului mira_bia Vezi galeriile foto ale utilizatorului mira_bia Vezi grupurile utilizatorului mira_bia   Raspunde cu citat
Vechi 10 iunie 2007, 20:22   #28
bclover
Clasa "Baby"

Implicit

Multzumesc pt raspunsuri. As vrea ca Adelina sa imi dea emailul ei ca sa pot vb cu ea.
Vechi 11 iunie 2007, 10:18   #29
KOBAYASHI__
Clasa "Junior"

KOBAYASHI__'s Avatar

Implicit

stie cineva rezultatele la borderi de la zagreb?
Vechi 11 iunie 2007, 11:01   #30
adelina100
Clasa "Puppy"

Data inscrierii: mai 2005
Postari: 108
Implicit Borderrrrrrrrrrrrrrrrr

Nu va puteti imagina cat de mult ma bucur ca se mareste fan clubul borderului....este o rasa unica si isi gaseste iubitori speciali si la fel de unici. A fost un drum greu pana aici. Noi am cumparat-o pe fetita noastra Hermione Poseidon in 2002. Au trecut 5 ani pana sa aiba ecou acest lucru, adica promovarea acestei rase minunate. Da..... aproximativ in 30 iulie o sa avem puisori . Fetita noastra este deja Campion Cum Laudae, iar masculul la care am fost la monta este un superb import Anglia , aflat in custodia familiei Korozs din Ungaria ( presedinte MEOE) pentru un an de zile in schimbul masculului import Australia la care fusesem prima data la monta. Sper sa avem clienti de data asta, deoarece prima incercare a fost un esec total...pana la urma i-am dus in Ungaria si am dat ultimii doi masculi...
Peste tot in Europa s-au demarat o gramada de sporturi canine unde sunt asii si promotorii acestor sporturi...Abia astept intrebarile dumneavoastra.
Emailul meu este ernna69@yahoo.com.telefon 0745/840223.
Pentru info de canisa familiei Korozs unde puteti vizualiza calitatea si palmaresul masculului de monta este www.realpearl.hu
Pe curand!!!!!
adelina100 e offline Vezi profilul utilizatorului adelina100 Vezi galeriile foto ale utilizatorului adelina100 Vezi grupurile utilizatorului adelina100   Raspunde cu citat
Advertisement

Advertisement
Advertisement Sponsored links

Animall.ro
Raspuns

Momentan 5 utilizator(i) vizualizeaza Topicul (2 membri si 3 vizitatori)
marioclau, ‎Sebilaru
Thread Tools
Moduri de Afisare

Reguli de Postare
Nu poti posta topicuri noi
Nu poti posta raspunsuri
Nu poti posta atasamente
Nu poti edita postarile

BB code is On
Smilies sunt On
[IMG] code este On
HTML code este Off