|
|
|||||||
![]() |
|
|
Thread Tools | Moduri de Afisare |
|
|
#631 |
|
Clasa "Baby"
Data inscrierii: septembrie 2009
Varsta: 28
Postari: 11
|
salutari la toata lumea,
catelusa mea a implinit 5 luni de curand si este extraordinara, invata totul super repede in cateva minute o pot invata un trick nou. Eu nu am mai vazut Border Collie in timpul dresajului dar ceea ce am eu mi se pare ca este iesit din comun chiar si pt rasa lui, va rog sa-mi spuneti daca si Borderii vostri invata la fel de repede. De exemplu discul dupa 20 de minute de exersare nu il mai scapa deloc de la semidistanta si avea varsta de 4 luni. Un alt exemplu, am invatat-o sa ma inconjoare la comanda in 3-4 minute, si sa intre printre picioare in timp ce umblu in cca 8-10 minute. O sa postez niste filmuletze dar nu am camera de filmat momentan, pana una alta vedeti niste poze. |
|
|
|
|
|
#632 | |
|
Clasa "Junior"
Data inscrierii: octombrie 2008
Varsta: 25
Postari: 207
|
Citat:
Un singur lucru as dori sa precizez, nu exagera cu aruncatul discului. Cu cat devine mai sigur pe ea, cu atat va sari mai sus si mai repede sa ia discul din aer. Fiindca este inca foarte tanara, nu o lasa sa sara dupa disc foarte mult, va avea a viata intreaga pt asta. Stiu ca e greu, mai ales cand vezi cat de bine ii merge, dar e mai bine pt caine sa tii aruncarile la inaltime si distanta mica spre medie. In rest, felicitari pt progres, asa mai departe. Sper sa ne intalnim odata pt un pic de antrenament. |
|
|
|
|
|
|
#633 |
|
Clasa "Baby"
Data inscrierii: mai 2009
Varsta: 29
Postari: 28
|
|
|
|
|
|
|
#634 |
|
Clasa "Baby"
Data inscrierii: februarie 2010
Postari: 86
|
sunt minunati cateii dumneavoastra
daca vreodata voi renunta la a lua catei de pe strada si voi dori sa cumpar vreunul, sigur va fi un borderas (frumos si destept |
|
|
|
|
|
#635 |
|
Clasa "Baby"
|
Scuzati calitatea filmarii, o sa fac late filme mai bune curand dar pana atunci puteti viziona unul interesant in care o dresez sa stea nemiscata sa astepte chiar daca eu plec si pe deasupra ei la cativa metri aterizeaza un elicopter!!!!!!!!!!!!!
Mai e si un film cu discul. |
|
|
|
|
|
#636 |
|
Clasa "Baby"
|
Scuzati calitatea filmarii, o sa fac alte filme mai bune curand dar pana atunci puteti viziona unul interesant in care o dresez sa stea nemiscata sa astepte chiar daca eu plec si pe deasupra ei la cativa metri aterizeaza un elicopter!!!!!!!!!!!!!
Mai e si un film cu discul. http://www.youtube.com/watch?v=uBCyaakLgfo http://www.youtube.com/watch?v=ZWqm2WwgQNw |
|
|
|
|
|
#637 | |
|
Clasa "Junior"
|
Citat:
si eu sunt de acord ca e foarte placut sa lucrezi cu un borcer collie, iti aduce multe satisfactii si bucurie!! va doresc mult succes in continuu!!! |
|
|
|
|
|
|
#638 |
|
Clasa "Junior"
|
|
|
|
|
|
|
#639 |
|
Clasa "Baby"
Data inscrierii: iulie 2009
|
Este absolut superb Figaro ! Şi ce privire minunata ! Mi-e dor să privesc în ochi un borderaş!
|
|
|
|
|
|
#640 |
|
Clasa "Baby"
Data inscrierii: mai 2009
Varsta: 29
Postari: 28
|
|
|
|
|
|
|
#641 |
|
Clasa "Baby"
Data inscrierii: ianuarie 2010
Postari: 45
|
|
|
|
|
|
|
#642 | |
|
Clasa "Junior"
|
Citat:
|
|
|
|
|
|
|
#643 |
|
Clasa "Baby"
|
Salutari
Am fost cu Chelsea la primul ei concurs la CAC Medias, a fost singurul Border de la clasa Puppy si a primit calificativul "foarte promitator". Am atasat si niste poze. Vreau sa merg si la CAC Brasov si ma intereseaza daca mai sunt ceva Borderi "juniori" inscrisi la Brasov. Va rog sa postati pe forum daca stiti. |
|
|
|
|
|
#644 |
|
clasa "Campioni"
Data inscrierii: februarie 2007
Postari: 1,017
|
Vad ca Bubumo e prea modesta, dar pentru aceasta reusita merita felicitata din plin: Bravo Timi & Figaro!
|
|
|
|
|
|
#645 |
|
Clasa "Baby"
Data inscrierii: iulie 2009
|