Comunitatea iubitorilor de animale
Vechi 04 februarie 2010, 23:35   #631
Sebilaru
Clasa "Baby"

Data inscrierii: septembrie 2009
Varsta: 28
Postari: 11
Implicit am un Border super smart

salutari la toata lumea,
catelusa mea a implinit 5 luni de curand si este extraordinara, invata totul super repede in cateva minute o pot invata un trick nou. Eu nu am mai vazut Border Collie in timpul dresajului dar ceea ce am eu mi se pare ca este iesit din comun chiar si pt rasa lui, va rog sa-mi spuneti daca si Borderii vostri invata la fel de repede.
De exemplu discul dupa 20 de minute de exersare nu il mai scapa deloc de la semidistanta si avea varsta de 4 luni.
Un alt exemplu, am invatat-o sa ma inconjoare la comanda in 3-4 minute, si sa intre printre picioare in timp ce umblu in cca 8-10 minute.
O sa postez niste filmuletze dar nu am camera de filmat momentan, pana una alta vedeti niste poze.
Attached Images
File Type: jpg DSCF7813.jpg‎ (1.44 MB, 247 views)
File Type: jpg DSCF7824.jpg‎ (1.48 MB, 228 views)
File Type: jpg DSCF7815.jpg‎ (1.44 MB, 217 views)
File Type: jpg DSCF7849.jpg‎ (1.42 MB, 212 views)
File Type: jpg DSCF7836.jpg‎ (1.44 MB, 205 views)
Sebilaru e offline Vezi profilul utilizatorului Sebilaru Vezi galeriile foto ale utilizatorului Sebilaru Vezi grupurile utilizatorului Sebilaru   Raspunde cu citat
Vechi 05 februarie 2010, 10:51   #632
stukifodor
Clasa "Junior"

stukifodor's Avatar

Data inscrierii: octombrie 2008
Varsta: 25
Postari: 207
Implicit

Citat:
Original a fost postat de Sebilaru Vezi Postarea
salutari la toata lumea,
catelusa mea a implinit 5 luni de curand si este extraordinara, invata totul super repede in cateva minute o pot invata un trick nou. Eu nu am mai vazut Border Collie in timpul dresajului dar ceea ce am eu mi se pare ca este iesit din comun chiar si pt rasa lui, va rog sa-mi spuneti daca si Borderii vostri invata la fel de repede.
De exemplu discul dupa 20 de minute de exersare nu il mai scapa deloc de la semidistanta si avea varsta de 4 luni.
Un alt exemplu, am invatat-o sa ma inconjoare la comanda in 3-4 minute, si sa intre printre picioare in timp ce umblu in cca 8-10 minute.
O sa postez niste filmuletze dar nu am camera de filmat momentan, pana una alta vedeti niste poze.
Crede-ma, daca tu faci totul bine (si se pare ca asa faci), atunci un Border iti da numai satisfactii. Cand ii place ceva, chiar nu e nevoie de doar cateva repetari si la noi. Eu de exemplu am invatat-o sa schioapete la comanda in vreo 5 sesiuni de cate 5 minute. Dupa care sigur trebuia sa diminuam semnalul corporal, sa adaugam distanta, diferite unghiuri. Dar miscarea in sine a invatat-o foarte repede.
Un singur lucru as dori sa precizez, nu exagera cu aruncatul discului. Cu cat devine mai sigur pe ea, cu atat va sari mai sus si mai repede sa ia discul din aer. Fiindca este inca foarte tanara, nu o lasa sa sara dupa disc foarte mult, va avea a viata intreaga pt asta. Stiu ca e greu, mai ales cand vezi cat de bine ii merge, dar e mai bine pt caine sa tii aruncarile la inaltime si distanta mica spre medie.
In rest, felicitari pt progres, asa mai departe. Sper sa ne intalnim odata pt un pic de antrenament.
stukifodor e offline Vezi profilul utilizatorului stukifodor Vezi galeriile foto ale utilizatorului stukifodor Vezi grupurile utilizatorului stukifodor   Raspunde cu citat
Vechi 08 februarie 2010, 09:26   #633
VladCi
Clasa "Baby"

Data inscrierii: mai 2009
Varsta: 29
Postari: 28
Implicit .

http://picasaweb.google.com/fukinsupa/60210#
VladCi e offline Vezi profilul utilizatorului VladCi Vezi galeriile foto ale utilizatorului VladCi Vezi grupurile utilizatorului VladCi   Raspunde cu citat
Vechi 08 februarie 2010, 12:00   #634
truelove
Clasa "Baby"

truelove's Avatar

Data inscrierii: februarie 2010
Postari: 86
Implicit

sunt minunati cateii dumneavoastra
daca vreodata voi renunta la a lua catei de pe strada si voi dori sa cumpar vreunul, sigur va fi un borderas (frumos si destept )
truelove e offline Vezi profilul utilizatorului truelove Vezi galeriile foto ale utilizatorului truelove Vezi grupurile utilizatorului truelove   Raspunde cu citat
Vechi 20 februarie 2010, 23:47   #635
Sebilaru
Clasa "Baby"

Implicit filme cu catzelusha mea pe nume Chelsea

Scuzati calitatea filmarii, o sa fac late filme mai bune curand dar pana atunci puteti viziona unul interesant in care o dresez sa stea nemiscata sa astepte chiar daca eu plec si pe deasupra ei la cativa metri aterizeaza un elicopter!!!!!!!!!!!!!
Mai e si un film cu discul.
Sebilaru e offline Vezi profilul utilizatorului Sebilaru Vezi galeriile foto ale utilizatorului Sebilaru Vezi grupurile utilizatorului Sebilaru   Raspunde cu citat
Vechi 20 februarie 2010, 23:55   #636
Sebilaru
Clasa "Baby"

Implicit nu prea am rabdare cu tehnica asta

Scuzati calitatea filmarii, o sa fac alte filme mai bune curand dar pana atunci puteti viziona unul interesant in care o dresez sa stea nemiscata sa astepte chiar daca eu plec si pe deasupra ei la cativa metri aterizeaza un elicopter!!!!!!!!!!!!!
Mai e si un film cu discul.

http://www.youtube.com/watch?v=uBCyaakLgfo

http://www.youtube.com/watch?v=ZWqm2WwgQNw
Vechi 15 martie 2010, 19:32   #637
bubumo
Clasa "Junior"

bubumo's Avatar

Data inscrierii: noiembrie 2008
Varsta: 22
Trimite mesaj via Yahoo la bubumo Trimite mesaj via Skype™ la bubumo
Implicit

Citat:
Original a fost postat de Sebilaru Vezi Postarea
salutari la toata lumea,
Felicitari pentru Chelsea! e tare dulce si da, chiar so smart
si eu sunt de acord ca e foarte placut sa lucrezi cu un borcer collie, iti aduce multe satisfactii si bucurie!! va doresc mult succes in continuu!!!
bubumo e offline Vezi profilul utilizatorului bubumo Vezi galeriile foto ale utilizatorului bubumo Vezi grupurile utilizatorului bubumo   Raspunde cu citat
Vechi 15 martie 2010, 19:35   #638
bubumo
Clasa "Junior"

bubumo's Avatar

Implicit

am adus si eu niste poze despre baiatul meu , Figaro
nu-mi vine sa cred ca are deja 9 luni... :P

Click the image to open in full size.
bubumo e offline Vezi profilul utilizatorului bubumo Vezi galeriile foto ale utilizatorului bubumo Vezi grupurile utilizatorului bubumo   Raspunde cu citat
Vechi 16 martie 2010, 08:37   #639
Dorina Stanciu
Clasa "Baby"

Dorina Stanciu's Avatar

Data inscrierii: iulie 2009
Smile

Este absolut superb Figaro ! Şi ce privire minunata ! Mi-e dor să privesc în ochi un borderaş!
Dorina Stanciu e offline Vezi profilul utilizatorului Dorina Stanciu Vezi galeriile foto ale utilizatorului Dorina Stanciu Vezi grupurile utilizatorului Dorina Stanciu   Raspunde cu citat
Vechi 18 martie 2010, 17:53   #640
VladCi
Clasa "Baby"

Data inscrierii: mai 2009
Varsta: 29
Postari: 28
Implicit iar la plaja

http://picasaweb.google.com/fukinsupa/250210#
VladCi e offline Vezi profilul utilizatorului VladCi Vezi galeriile foto ale utilizatorului VladCi Vezi grupurile utilizatorului VladCi   Raspunde cu citat
Vechi 18 martie 2010, 19:21   #641
bull_dog
Clasa "Baby"

Data inscrierii: ianuarie 2010
Postari: 45
Implicit

http://prieteni-buni.ro
bull_dog e offline Vezi profilul utilizatorului bull_dog Vezi galeriile foto ale utilizatorului bull_dog Vezi grupurile utilizatorului bull_dog   Raspunde cu citat
Vechi 27 martie 2010, 06:58   #642
bubumo
Clasa "Junior"

bubumo's Avatar

Implicit

Citat:
Original a fost postat de Dorina Stanciu Vezi Postarea
Este absolut superb Figaro ! Şi ce privire minunata ! Mi-e dor să privesc în ochi un borderaş!
Multumim frumos Dorina!
Vechi 28 martie 2010, 20:45   #643
Sebilaru
Clasa "Baby"

Cool CAC Medias

Salutari
Am fost cu Chelsea la primul ei concurs la CAC Medias, a fost singurul Border de la clasa Puppy si a primit calificativul "foarte promitator". Am atasat si niste poze.
Vreau sa merg si la CAC Brasov si ma intereseaza daca mai sunt ceva Borderi "juniori" inscrisi la Brasov. Va rog sa postati pe forum daca stiti.
Attached Images
File Type: jpg Image060.jpg‎ (339.9 KB, 48 views)
File Type: jpg SP_A0288.jpg‎ (177.2 KB, 47 views)
File Type: jpg Image059.jpg‎ (511.6 KB, 51 views)
Vechi 28 martie 2010, 22:21   #644
crazy_crys
clasa "Campioni"

crazy_crys's Avatar

Data inscrierii: februarie 2007
Postari: 1,017
Implicit

Vad ca Bubumo e prea modesta, dar pentru aceasta reusita merita felicitata din plin: Bravo Timi & Figaro!
crazy_crys e offline Vezi profilul utilizatorului crazy_crys Vezi galeriile foto ale utilizatorului crazy_crys Vezi grupurile utilizatorului crazy_crys   Raspunde cu citat
Vechi 29 martie 2010, 20:06   #645
Dorina Stanciu
Clasa "Baby"

Dorina Stanciu's Avatar

Data inscrierii: iulie 2009
Thumbs up Felicitari

Chiar ca e modesta ! Superb dans ! Felicitari !
Dorina Stanciu e offline Vezi profilul utilizatorului Dorina Stanciu Vezi galeriile foto ale utilizatorului Dorina Stanciu Vezi grupurile utilizatorului Dorina Stanciu   Raspunde cu citat
Advertisement

Advertisement
Advertisement Sponsored links

Animall.ro
Raspuns

Momentan 3 utilizator(i) vizualizeaza Topicul (1 membri si 2 vizitatori)
marioclau
Thread Tools
Moduri de Afisare

Reguli de Postare
Nu poti posta topicuri noi
Nu poti posta raspunsuri
Nu poti posta atasamente
Nu poti edita postarile

BB code is On
Smilies sunt On
[IMG] code este On
HTML code este Off