|
|
|||||||
![]() |
|
|
Thread Tools | Moduri de Afisare |
|
|
#151 |
|
Clasa "Baby"
Data inscrierii: aprilie 2009
Postari: 44
|
|
|
|
|
|
|
#152 |
|
Clasa "Baby"
|
|
|
|
|
|
|
#153 |
|
Clasa "Puppy"
Postari: 111
|
|
|
|
|
|
|
#154 |
|
Clasa "Puppy"
Data inscrierii: octombrie 2006
Postari: 161
|
|
|
|
|
|
|
#155 |
|
Clasa "Baby"
Data inscrierii: aprilie 2008
Varsta: 22
Postari: 88
|
virusSB
sunt superbi. sa ne spui cum e cand ajunge acasa. Superb si cainele de la Medias! |
|
|
|
|
|
#156 |
|
Clasa "Puppy"
Data inscrierii: august 2008
Varsta: 2
Postari: 182
|
wow.mai mult iubitor de sb pe forum
virrus sb imi poti spune si mie de la ce persoana vrei sa iti iei puiul? am impresia ca e de la acceasi pers de la care mi-am luat-o eu pe bruni. are adresa de mess ceva cu nekdj? am uitat numele lui ...sa ma uit pe acte sa vad si pe urma iti zic. pun si eu imediat cateva poze cu bruni a mea care a facut 8 luni intre timp si e din ce in ce mai mare si mai frumoasa. in legatura cu mancarea , eu ii dau la a mea orez fiert, conserva de carne , lapte , branza de vaci, chisleag facut ca la moldoveni
|
|
|
#157 |
|
Clasa "Junior"
|
O doamne, cu textul acesta a-ti reusit sa imi starniti un plans in hohote domnule Gal :
CUM TRECEA TIMPUL NEVOIA MEA DE MISCARE CRESTEA SI CU EA ODATA SI NEVOIA DE HRANA INLA 6 SAPTAMANI M-ATI LUAT LA VOI ,M-AM JUCAT MULT CU COPIII SI ERAM FOARTE FERICIT ALATURI DE VOI CUM TRECEA TIMPUL ,NEVOIA DE MISCARE CRESTEA SI CU EA ODATA SI NEVOIA DE HRANA COPIII NU SE MAI JUCAU CU MINE,IAR DACA INCERCAM SA-I PROVOC LA JOACA ,MA MAI SI LOVEAU... DAR INTR-O ZI ,M-AU URCAT IN MASINA,EU ERAM ASA BUCUROS CA IN SFARSIT DUPA LUNI DE ZILE O SA MAI VAD SI ALTCEVA...UNDEVA ,PE MARGINEA DRUMULUI NE-AM OPRIT SI MI-AU ARUNCAT MINGEA...AM ALERGAT FERICIT DUPA EA,DAR CAND M-AM INTORS ,VOI NU MAI ERATI NICAIERI... FOARTE SPERIAT VA CAUTAM ALERGAND PRINTRE MASINI, UNII MA CLAXONAU ,ALTII ACCELERAU SI MAI TARE...AM VRUT SA ALERG LA MARGINEA DRUMULUI PENTRU CA I-MI ERA FOARTE FRICA, DAR DINTR-O DATA AM SIMTIT O PUTERNICA LOVITURA SI NU AM MAI REUSIT SA MA RIDIC...CU MARE GREU M-AM TARAT PANA LA MARGINEA DRUMULUI V-AM STRIGAT,..A-SI FI VRUT SA MERG DUPA VOI,DAR NU MAI PUTEAM....IN JURUL MEU ERA NUMAI SANGE! ERA INTUNERIC...FRIG...SI-MI ERA FRICA MINGEA INCA NU O LASAM...ERAM SIGUR CA O SA VA INTOARCETI DUPA MINE! DEGEABA GEMEAM,NIMENI NU M-A BAGAT IN SEAMA...DUPA MULTE ORE S-A OPRIT CINEVA LANGA MINE...FARA SA-L DERANJEZE NOROIUL SI SANGELE,M-A LUAT IN BRATE SI M-A ASEZAT IN MASINA...UN BARBAT IN ALB NE-A INTAMPINAT CAND NE-AM OPRIT ,DAR CAND M-A VAZUT DOAR A DAT FARA SPERANTA DIN CAP... NOUL STAPAN CARE MA CUNOSTEA DOAR DE 15 MINUTE,PLANGAND M-A STRANS LA PIEPT...DOAR ATUNCI EU AM LASAT MINGEA...CA SA-I LING MANA...SA-I POT SPUNE "MULTUMESC"....APOI AM ADORMIT...ULTIMUL LUCRU CE-AM AUZIT ERA PLANSETUL STAPANULUI... ACUM NU MAI I-MI ESTE FRICA...NICI FRIG...SI NIMIC NU MA MAI DOARE... OARE...DACA NU RODEAM PAPUCII CAND ERAM MICUT SI ...DACA NU MANCAM ASA MULT...POATE MAI TRAIAM.................... Minunat, pur si simplu dureros de frumos .. |
|
|
|
|
|
#158 |
|
Clasa "Puppy"
Data inscrierii: august 2008
Varsta: 2
Postari: 182
|
|
|
|
#159 | |
|
clasa "Campioni"
Data inscrierii: februarie 2009
Postari: 1,536
|
Citat:
|
|
|
|
|
|
|
#160 |
|
Clasa "Junior"
|
Intradevar foarte miscator mesajul ..
|
|
|
|
|
|
#161 |
|
Clasa "Baby"
|
Salutare
Am adus puiutul acasa vineri, este EXTRAORDINAR! mai mult de o ora am mers cu masina am crezut ca va vomita, dar nu spre norocul meu |
|
|
|
|
|
#162 |
|
Clasa "Veterani"
Data inscrierii: octombrie 2007
Varsta: 23
Postari: 5,385
|
|
|
|
#163 |
|
Clasa "Baby"
|
|
|
|
|
|
|
#164 |
|
Clasa "Baby"
|
sunt la stadiul in care as lua mancare pt catelul meu dar nu sunt hotarat ce mancare sa-i iau. nu vreau sa-i dau mancare fiarta. ma uit la pro pac large breed junior, vreau sa comand un sac dar mai astept pana luni sa mai aud ceva de la voi. acum i-am luat royal canin junior(dupa spusele vanzatoarei) pt ca nu aveau mai bun(aveau chappy,wiskas, pedigree)era impachetat in pungi de 500g.
|
|
|
|
|
|
#165 |
|
Clasa "Veterani"
Data inscrierii: decembrie 2006
Postari: 7,054
|