Comunitatea iubitorilor de animale
Vechi 07 mai 2009, 21:13   #151
VirusSB
Clasa "Baby"

Data inscrierii: aprilie 2009
Postari: 44
Implicit

cred ca am aflat cum se pune o poza aici in forum asa ca voi incerca cu prima poza facuta puilor din care voi lua unul.

Click the image to open in full size.
VirusSB e offline Vezi profilul utilizatorului VirusSB Vezi galeriile foto ale utilizatorului VirusSB Vezi grupurile utilizatorului VirusSB   Raspunde cu citat
Vechi 07 mai 2009, 21:18   #152
VirusSB
Clasa "Baby"

Implicit

am reusit!
mai pun niste poze. dati cu parerea
VirusSB e offline Vezi profilul utilizatorului VirusSB Vezi galeriile foto ale utilizatorului VirusSB Vezi grupurile utilizatorului VirusSB   Raspunde cu citat
Vechi 07 mai 2009, 22:59   #153
chersin
Clasa "Puppy"

chersin's Avatar

Postari: 111
Implicit

Citat:
Original a fost postat de VirusSB Vezi Postarea
am reusit!
mai pun niste poze. dati cu parerea
dementialiiiii !!!!
chersin e offline Vezi profilul utilizatorului chersin Vezi galeriile foto ale utilizatorului chersin Vezi grupurile utilizatorului chersin   Raspunde cu citat
Vechi 08 mai 2009, 13:50   #154
Mountain Bear Type
Clasa "Puppy"

Mountain Bear Type's Avatar

Data inscrierii: octombrie 2006
Postari: 161
Implicit

CAC Medias
Mountain Bear Type e offline Vezi profilul utilizatorului Mountain Bear Type Vezi galeriile foto ale utilizatorului Mountain Bear Type Vezi grupurile utilizatorului Mountain Bear Type   Raspunde cu citat
Vechi 08 mai 2009, 22:13   #155
Bruka
Clasa "Baby"

Data inscrierii: aprilie 2008
Varsta: 22
Postari: 88
Implicit

virusSB
sunt superbi. sa ne spui cum e cand ajunge acasa.

Superb si cainele de la Medias!
Bruka e offline Vezi profilul utilizatorului Bruka Vezi galeriile foto ale utilizatorului Bruka Vezi grupurile utilizatorului Bruka   Raspunde cu citat
Vechi 09 mai 2009, 12:58   #156
Lolastaff
Clasa "Puppy"

Lolastaff's Avatar

Data inscrierii: august 2008
Varsta: 2
Postari: 182
Implicit

wow.mai mult iubitor de sb pe forum. ma bucur sa vad poze si informatii utile.
virrus sb imi poti spune si mie de la ce persoana vrei sa iti iei puiul? am impresia ca e de la acceasi pers de la care mi-am luat-o eu pe bruni. are adresa de mess ceva cu nekdj? am uitat numele lui ...sa ma uit pe acte sa vad si pe urma iti zic.
pun si eu imediat cateva poze cu bruni a mea care a facut 8 luni intre timp si e din ce in ce mai mare si mai frumoasa.

in legatura cu mancarea , eu ii dau la a mea orez fiert, conserva de carne , lapte , branza de vaci, chisleag facut ca la moldoveni si mancare uscata ( i-am dat pedigree, chappi dar nu ii voi mai da denastea niciodata, acum ii dau arion adult).cat a fost mica i-am dat si pastile de calciu, picaturi cu vitamina d, cavit junior la indicatia vetului si a crescut foarte frumos.
Vechi 09 mai 2009, 13:57   #157
Morbidawn
Clasa "Junior"

Morbidawn's Avatar

Data inscrierii: decembrie 2008
Varsta: 18
Postari: 274
Trimite mesaj via Yahoo la Morbidawn
Implicit

O doamne, cu textul acesta a-ti reusit sa imi starniti un plans in hohote domnule Gal :

CUM TRECEA TIMPUL NEVOIA MEA DE MISCARE CRESTEA SI CU EA ODATA SI NEVOIA DE HRANA
INLA 6 SAPTAMANI M-ATI LUAT LA VOI ,M-AM JUCAT MULT CU COPIII SI ERAM FOARTE FERICIT ALATURI DE VOI

CUM TRECEA TIMPUL ,NEVOIA DE MISCARE CRESTEA SI CU EA ODATA SI NEVOIA DE HRANA

COPIII NU SE MAI JUCAU CU MINE,IAR DACA INCERCAM SA-I PROVOC LA JOACA ,MA MAI SI LOVEAU...

DAR INTR-O ZI ,M-AU URCAT IN MASINA,EU ERAM ASA BUCUROS CA IN SFARSIT DUPA LUNI DE ZILE O SA MAI VAD SI ALTCEVA...UNDEVA ,PE MARGINEA DRUMULUI NE-AM OPRIT SI MI-AU ARUNCAT MINGEA...AM ALERGAT FERICIT DUPA EA,DAR CAND M-AM INTORS ,VOI NU MAI ERATI NICAIERI...
FOARTE SPERIAT VA CAUTAM ALERGAND PRINTRE MASINI, UNII MA CLAXONAU ,ALTII ACCELERAU SI MAI TARE...AM VRUT SA ALERG LA MARGINEA DRUMULUI PENTRU CA I-MI ERA FOARTE FRICA, DAR DINTR-O DATA AM SIMTIT O PUTERNICA LOVITURA SI NU AM MAI REUSIT SA MA RIDIC...CU MARE GREU M-AM TARAT PANA LA MARGINEA DRUMULUI
V-AM STRIGAT,..A-SI FI VRUT SA MERG DUPA VOI,DAR NU MAI PUTEAM....IN JURUL MEU ERA NUMAI SANGE!
ERA INTUNERIC...FRIG...SI-MI ERA FRICA
MINGEA INCA NU O LASAM...ERAM SIGUR CA O SA VA INTOARCETI DUPA MINE!
DEGEABA GEMEAM,NIMENI NU M-A BAGAT IN SEAMA...DUPA MULTE ORE S-A OPRIT CINEVA LANGA MINE...FARA SA-L DERANJEZE NOROIUL SI SANGELE,M-A LUAT IN BRATE SI M-A ASEZAT IN MASINA...UN BARBAT IN ALB NE-A INTAMPINAT CAND NE-AM OPRIT ,DAR CAND M-A VAZUT DOAR A DAT FARA SPERANTA DIN CAP...

NOUL STAPAN CARE MA CUNOSTEA DOAR DE 15 MINUTE,PLANGAND M-A STRANS LA PIEPT...DOAR ATUNCI EU AM LASAT MINGEA...CA SA-I LING MANA...SA-I POT SPUNE "MULTUMESC"....APOI AM ADORMIT...ULTIMUL LUCRU CE-AM AUZIT ERA PLANSETUL STAPANULUI...

ACUM NU MAI I-MI ESTE FRICA...NICI FRIG...SI NIMIC NU MA MAI DOARE...

OARE...DACA NU RODEAM PAPUCII CAND ERAM MICUT SI ...DACA NU MANCAM ASA MULT...POATE MAI TRAIAM....................

Minunat, pur si simplu dureros de frumos ..
Vechi 09 mai 2009, 14:43   #158
Lolastaff
Clasa "Puppy"

Lolastaff's Avatar

Data inscrierii: august 2008
Varsta: 2
Postari: 182
Implicit

Vechi 09 mai 2009, 14:54   #159
outxwithxhearts
clasa "Campioni"

outxwithxhearts's Avatar

Data inscrierii: februarie 2009
Postari: 1,536
Implicit

Citat:
Original a fost postat de Morbidawn Vezi Postarea
O doamne, cu textul acesta a-ti reusit sa imi starniti un plans in hohote domnule Gal :

CUM TRECEA TIMPUL NEVOIA MEA DE MISCARE CRESTEA SI CU EA ODATA SI NEVOIA DE HRANA
INLA 6 SAPTAMANI M-ATI LUAT LA VOI ,M-AM JUCAT MULT CU COPIII SI ERAM FOARTE FERICIT ALATURI DE VOI

CUM TRECEA TIMPUL ,NEVOIA DE MISCARE CRESTEA SI CU EA ODATA SI NEVOIA DE HRANA

COPIII NU SE MAI JUCAU CU MINE,IAR DACA INCERCAM SA-I PROVOC LA JOACA ,MA MAI SI LOVEAU...

DAR INTR-O ZI ,M-AU URCAT IN MASINA,EU ERAM ASA BUCUROS CA IN SFARSIT DUPA LUNI DE ZILE O SA MAI VAD SI ALTCEVA...UNDEVA ,PE MARGINEA DRUMULUI NE-AM OPRIT SI MI-AU ARUNCAT MINGEA...AM ALERGAT FERICIT DUPA EA,DAR CAND M-AM INTORS ,VOI NU MAI ERATI NICAIERI...
FOARTE SPERIAT VA CAUTAM ALERGAND PRINTRE MASINI, UNII MA CLAXONAU ,ALTII ACCELERAU SI MAI TARE...AM VRUT SA ALERG LA MARGINEA DRUMULUI PENTRU CA I-MI ERA FOARTE FRICA, DAR DINTR-O DATA AM SIMTIT O PUTERNICA LOVITURA SI NU AM MAI REUSIT SA MA RIDIC...CU MARE GREU M-AM TARAT PANA LA MARGINEA DRUMULUI
V-AM STRIGAT,..A-SI FI VRUT SA MERG DUPA VOI,DAR NU MAI PUTEAM....IN JURUL MEU ERA NUMAI SANGE!
ERA INTUNERIC...FRIG...SI-MI ERA FRICA
MINGEA INCA NU O LASAM...ERAM SIGUR CA O SA VA INTOARCETI DUPA MINE!
DEGEABA GEMEAM,NIMENI NU M-A BAGAT IN SEAMA...DUPA MULTE ORE S-A OPRIT CINEVA LANGA MINE...FARA SA-L DERANJEZE NOROIUL SI SANGELE,M-A LUAT IN BRATE SI M-A ASEZAT IN MASINA...UN BARBAT IN ALB NE-A INTAMPINAT CAND NE-AM OPRIT ,DAR CAND M-A VAZUT DOAR A DAT FARA SPERANTA DIN CAP...

NOUL STAPAN CARE MA CUNOSTEA DOAR DE 15 MINUTE,PLANGAND M-A STRANS LA PIEPT...DOAR ATUNCI EU AM LASAT MINGEA...CA SA-I LING MANA...SA-I POT SPUNE "MULTUMESC"....APOI AM ADORMIT...ULTIMUL LUCRU CE-AM AUZIT ERA PLANSETUL STAPANULUI...

ACUM NU MAI I-MI ESTE FRICA...NICI FRIG...SI NIMIC NU MA MAI DOARE...

OARE...DACA NU RODEAM PAPUCII CAND ERAM MICUT SI ...DACA NU MANCAM ASA MULT...POATE MAI TRAIAM....................

Minunat, pur si simplu dureros de frumos ..
mi s-a..pus si mie un mare nod in gat..o doamne..
Vechi 09 mai 2009, 15:24   #160
Morbidawn
Clasa "Junior"

Morbidawn's Avatar

Data inscrierii: decembrie 2008
Varsta: 18
Postari: 274
Trimite mesaj via Yahoo la Morbidawn
Implicit

Citat:
Original a fost postat de outxwithxhearts Vezi Postarea
mi s-a..pus si mie un mare nod in gat..o doamne..
Intradevar foarte miscator mesajul ..
Vechi 09 mai 2009, 17:09   #161
VirusSB
Clasa "Baby"

Talking

Salutare
Am adus puiutul acasa vineri, este EXTRAORDINAR! mai mult de o ora am mers cu masina am crezut ca va vomita, dar nu spre norocul meu in masina nu a facut nici pipi nici kk cand ne-am dat jos din masina l-am pus pe iarba si.... si-a dat drumul. este putin timid dar incepe sa se obisnuiasca. voi pune poze cat de curand.
Vechi 09 mai 2009, 17:27   #162
alexoana
Clasa "Veterani"

alexoana's Avatar

Data inscrierii: octombrie 2007
Varsta: 23
Postari: 5,385
Implicit

cacib satu mare

Vechi 09 mai 2009, 18:58   #163
VirusSB
Clasa "Baby"

Smile

poze proaspete
Vechi 09 mai 2009, 20:44   #164
VirusSB
Clasa "Baby"

Exclamation HELP !

sunt la stadiul in care as lua mancare pt catelul meu dar nu sunt hotarat ce mancare sa-i iau. nu vreau sa-i dau mancare fiarta. ma uit la pro pac large breed junior, vreau sa comand un sac dar mai astept pana luni sa mai aud ceva de la voi. acum i-am luat royal canin junior(dupa spusele vanzatoarei) pt ca nu aveau mai bun(aveau chappy,wiskas, pedigree)era impachetat in pungi de 500g.
Vechi 09 mai 2009, 21:02   #165
mara2007
Clasa "Veterani"

mara2007's Avatar

Data inscrierii: decembrie 2006
Postari: 7,054
Implicit

Sponsored links
Advertisement

Advertisement
Advertisement

Animall.ro
Raspuns

Momentan 2 utilizator(i) vizualizeaza Topicul (1 membri si 1 vizitatori)
Sonia1989
Thread Tools
Moduri de Afisare

Reguli de Postare
Nu poti posta topicuri noi
Nu poti posta raspunsuri
Nu poti posta atasamente
Nu poti edita postarile

BB code is On
Smilies sunt On
[IMG] code este On
HTML code este Off