Comunitatea iubitorilor de animale
Vechi 10 mai 2009, 00:06   #166
Lolastaff
Clasa "Puppy"

Lolastaff's Avatar

Data inscrierii: august 2008
Varsta: 1
Postari: 180
Implicit

virusSB ff frumos puiutul.cum il cheama? nu ai spus pana la urma de la cine l-ai luat.
am o intrebare: stai la casa?:P...
eu te sfatuiesc sa ii dai mancare usoara deocamdata...cateva zile si sa ii introduci treptat mancarea uscata pentru ca stomacul nu e obisnuit.dai orez fiert ca e f bun si bucatele de morcovi dar crud.eu asa i-am dat brunei mele.
Vechi 10 mai 2009, 13:44   #167
VirusSB
Clasa "Baby"

Data inscrierii: aprilie 2009
Postari: 43
Implicit

Citat:
Original a fost postat de Lolastaff Vezi Postarea
virusSB ff frumos puiutul.cum il cheama? nu ai spus pana la urma de la cine l-ai luat.
am o intrebare: stai la casa?:P...
eu te sfatuiesc sa ii dai mancare usoara deocamdata...cateva zile si sa ii introduci treptat mancarea uscata pentru ca stomacul nu e obisnuit.dai orez fiert ca e f bun si bucatele de morcovi dar crud.eu asa i-am dat brunei mele.
il cheama MAX si l-am luat de la o persoana din jud harghita satul jolotca si nu are id de mess.
nu stau la casa dar am un apartament cu 3 camere si are o camera doar a lui. e adevarat ca ii place sa stea cu noi in camera mijlocie dar camera mica e destinata lui. noaptea doarme acolo. il plimb destul de des si cand merg la munk il duk cu mine ca acolo are loc destul de mare in curte. mai este acolo o femela pechinez si e putin geloasa dar incep sa se imprieteneasca. inca nu are teritoriul lui dar daca trebuie sa il las singur il las in teritorul pechinezului. singur ca mi-e frica sa nu se ia la bataie am sa ii fierb orez si am sa-i dau si morcovi. sper sa-i placa. acum am venit de afara l-am dus la plimbare e mort am stat numai 10 min dar nu mai poate sta intins aici ca un pui de urs incalzit de razele soarelui
tu de unde ti-ai luat puiul?
are pedigree?
VirusSB e offline Vezi profilul utilizatorului VirusSB Vezi galeriile foto ale utilizatorului VirusSB Vezi grupurile utilizatorului VirusSB   Raspunde cu citat
Vechi 10 mai 2009, 14:44   #168
Morbidawn
Clasa "Junior"

Morbidawn's Avatar

Data inscrierii: decembrie 2008
Varsta: 18
Postari: 272
Trimite mesaj via Yahoo la Morbidawn
Implicit

Citat:
Original a fost postat de VirusSB Vezi Postarea
sunt la stadiul in care as lua mancare pt catelul meu dar nu sunt hotarat ce mancare sa-i iau. nu vreau sa-i dau mancare fiarta. ma uit la pro pac large breed junior, vreau sa comand un sac dar mai astept pana luni sa mai aud ceva de la voi. acum i-am luat royal canin junior(dupa spusele vanzatoarei) pt ca nu aveau mai bun(aveau chappy,wiskas, pedigree)era impachetat in pungi de 500g.
Ceva mai bun de Royal Canin nu cred ca vei mai gasii dragul meu VirusSB . E mancare superpremiu, destul de scumpa dar isi merita toti banii.
Vechi 10 mai 2009, 14:52   #169
Morbidawn
Clasa "Junior"

Morbidawn's Avatar

Implicit

Citat:
il cheama MAX si l-am luat de la o persoana din jud harghita satul jolotca si nu are id de mess.
nu stau la casa dar am un apartament cu 3 camere si are o camera doar a lui. e adevarat ca ii place sa stea cu noi in camera mijlocie dar camera mica e destinata lui. noaptea doarme acolo. il plimb destul de des si cand merg la munk il duk cu mine ca acolo are loc destul de mare in curte. mai este acolo o femela pechinez si e putin geloasa dar incep sa se imprieteneasca. inca nu are teritoriul lui dar daca trebuie sa il las singur il las in teritorul pechinezului. singur ca mi-e frica sa nu se ia la bataie am sa ii fierb orez si am sa-i dau si morcovi. sper sa-i placa. acum am venit de afara l-am dus la plimbare e mort am stat numai 10 min dar nu mai poate sta intins aici ca un pui de urs incalzit de razele soarelui
tu de unde ti-ai luat puiul?
are pedigree?
Am o vecina cu un Ciobanesc Romanesc de Bucovina si are un apartament cu 2 camere, iar sufrageria e numai a cainelui.

Click the image to open in full size.

Si totusi sa continui cu on topic :

Uitati 2 poze cu 2 SB a unei prietene :

I-a tinut la o cabana in Brasov .. acum cica i-a
Vechi 10 mai 2009, 19:55   #170
VirusSB
Clasa "Baby"

Implicit

Citat:
Original a fost postat de Morbidawn Vezi Postarea
Ceva mai bun de Royal Canin nu cred ca vei mai gasii dragul meu VirusSB . E mancare superpremiu, destul de scumpa dar isi merita toti banii.
multumesc pentru sfat. am sa vad cum decid, pana acum sunt 3 castigatori, locul lor pe podium nu este inca stabilit(pro pac,pro plan, royal canin) cred ca cel mai bine va fi daca le voi incerca pe toate 3 si catelul va alege.
vineri(cand l-am adus acasa) abia a vrut sa manance, am crezut ca nu sunt inmuiate boabele si de aceea nu mananca, le-am inmuiat si tot acelasi rezultat, sambata a inceput sa le manance cat de cat, nu mult dar a mancat. duminica(azi) a inceput sa manance boabele neinmuiate si destul de multe(fata de zilele anterioare).
VirusSB e offline Vezi profilul utilizatorului VirusSB Vezi galeriile foto ale utilizatorului VirusSB Vezi grupurile utilizatorului VirusSB   Raspunde cu citat
Vechi 10 mai 2009, 19:59   #171
Morbidawn
Clasa "Junior"

Morbidawn's Avatar

Implicit

Citat:
multumesc pentru sfat. am sa vad cum decid, pana acum sunt 3 castigatori, locul lor pe podium nu este inca stabilit(pro pac,pro plan, royal canin) cred ca cel mai bine va fi daca le voi incerca pe toate 3 si catelul va alege.
vineri(cand l-am adus acasa) abia a vrut sa manance, am crezut ca nu sunt inmuiate boabele si de aceea nu mananca, le-am inmuiat si tot acelasi rezultat, sambata a inceput sa le manance cat de cat, nu mult dar a mancat. duminica(azi) a inceput sa manance boabele neinmuiate si destul de multe(fata de zilele anterioare).
Ce boabe i-ai dat atunci?
Vechi 10 mai 2009, 20:47   #172
Lolastaff
Clasa "Puppy"

Lolastaff's Avatar

Implicit

vezi nu il plimba f mult pentru ca obosesc f f rapid. mai ales pe caldura asta sa ai mereu la tine o sticla cu apa si un castronel ceva. eu cand merg undeva cu a mea daca merg pe jos am sticla de un litru cu mine, iar cand mergem undeva cu masina luam de 5 litri si toata sticla o bea.
Vechi 10 mai 2009, 21:06   #173
Morbidawn
Clasa "Junior"

Morbidawn's Avatar

Implicit

Citat:
vezi nu il plimba f mult pentru ca obosesc f f rapid. mai ales pe caldura asta sa ai mereu la tine o sticla cu apa si un castronel ceva. eu cand merg undeva cu a mea daca merg pe jos am sticla de un litru cu mine, iar cand mergem undeva cu masina luam de 5 litri si toata sticla o bea.
Da, asa e, eu am carpatin, si port intruna cu mine o sticla de 2L cu mine si un bol intr-un rucsac.
Vechi 11 mai 2009, 15:05   #174
mikygal
Clasa "Puppy"

Data inscrierii: iulie 2007
Postari: 135
Implicit

Rezultat exceptional al saint bernarzilor din Romania la Clubul din Ungaria 09 05 2009
Rezultate si foto la
http://www.saintbernard-caucazian.ro...ww=news&lang=1
mikygal e online acum Vezi profilul utilizatorului mikygal Vezi galeriile foto ale utilizatorului mikygal Vezi grupurile utilizatorului mikygal   Raspunde cu citat
Vechi 11 mai 2009, 15:54   #175
Mountain Bear Type
Clasa "Puppy"

Mountain Bear Type's Avatar

Data inscrierii: octombrie 2006
Postari: 122
Thumbs up

superbi !
Felicitari pe masura premiilor castigate
Mountain Bear Type e offline Vezi profilul utilizatorului Mountain Bear Type Vezi galeriile foto ale utilizatorului Mountain Bear Type Vezi grupurile utilizatorului Mountain Bear Type   Raspunde cu citat
Vechi 11 mai 2009, 18:34   #176
VirusSB
Clasa "Baby"

Implicit

Citat:
Original a fost postat de Morbidawn Vezi Postarea
Ce boabe i-ai dat atunci?
pana azi i-am dat royal canin, azi am fost la veterinar si veterinarul mi-a spus sa incerc acana si am luat juma' de kg sa vad cu ce pofta o va manca. acum fac numai teste inainte sa cumpar un sac ca mi-e frica sa nu raman cu sacul pentru mine
Vechi 11 mai 2009, 18:43   #177
VirusSB
Clasa "Baby"

Implicit

Citat:
nu il plimb pe o durata mai indelungata ci de mai multe ori cate putin. duminica am fost putin mai mult afara cu el si am dus si apa cu noi. m-am gandit ca ii va fii cald. azi am fost la vet si am luat un sampon pt ca a fost tinut in grajd impreuna cu vaci si capre si....se simte.
stiu ca nu e bine sa faca multe bai dar acum o va avea pe prima(de nevoie).
i-am luat ceva care...seamana cu un os si cica tine mai multe zile, se inmoaie cu cat il roade mai mult si dupa un timp il va manca. arata ca o....banda(alba) cu cate un nod la capete. eu nu am mai vazut asa ceva nu stiu cat e de bun...sau rau. ce este mai exact?
Vechi 11 mai 2009, 21:46   #178
Lolastaff
Clasa "Puppy"

Lolastaff's Avatar

Implicit

Citat:
nu il plimb pe o durata mai indelungata ci de mai multe ori cate putin. duminica am fost putin mai mult afara cu el si am dus si apa cu noi. m-am gandit ca ii va fii cald. azi am fost la vet si am luat un sampon pt ca a fost tinut in grajd impreuna cu vaci si capre si....se simte.
stiu ca nu e bine sa faca multe bai dar acum o va avea pe prima(de nevoie).
i-am luat ceva care...seamana cu un os si cica tine mai multe zile, se inmoaie cu cat il roade mai mult si dupa un timp il va manca. arata ca o....banda(alba) cu cate un nod la capete. eu nu am mai vazut asa ceva nu stiu cat e de bun...sau rau. ce este mai exact?
Nu-i fa multe bai dea lungul vietii. eu asa consider ca ii bine. eu tot asa am spalat-o pe a mea...cand am adus-o ca mirosea a grajd cum fusese tinuta si pe la 4 luni pentru ca se facuse ca un porc .si acum are 8 luni si pe bune daca miroase sau ceva...si a calcat in kk , in noroi si nu miroase...au ei uleiurile lor care ii curata deasta cainii astia care toata ziua sunt spalati miros f urat.mai bine o speli cu apa calduta cand se mai murdareste decat cu sampon. ala e bun la o baie generala...alea care le-ai luat sunt bune pentru dintisorii lui. Ai grija ca acusica iti va face ravagii prin casa daca nu are ce roade. a mea mi-a ros blatul de la bucatarie pana si-a schimbat dintii si avea si jucarii...oase...de toate. cand mai creste i-ai oase de vita si fierbele putin si i le dai...sa vezi ce le place si nu se plictisesc.nu o scoate asa des afara si sa nu intre in contact cu cainii pana nu termina macar al 3lea vaccin ca sa nu ia vreo boala " copilareasca" de-a lor( parvo etc.).nu stiu daca l-ai deparazitat dar ar fi bine. numai sa faca 1 luna jumatate-2...a mea a luat o capusa cand am fost la iarba verde si nu stiam ce are. tare rau anotimpul asta cu ei mai ales ca au mulltt par. venind vorba de par e bine sa incepi de pe acum un toaletaj serios pentru ca sa nu se formeze calci. invata-l de mic si cu peria si cu mersul pe strada . nu stiu daca de acum sau de mai tarziu dar e buna o zgarda denaia de forta pe strada ca sa se invete sa nu traga. a mea tragea intrun stil de nu vroiai sa iesi cu ea. dupa ce i-am luat zgarda aia doamne ce frumos merge...toata lumea se opreste si pune mana pe ea. mai pune niste poze ca sunt asa frumosi cat sunt mici:X
Vechi 12 mai 2009, 09:30   #179
Pacoalina
Clasa "Deschisa"

Pacoalina's Avatar

Data inscrierii: ianuarie 2008
Postari: 522
Trimite mesaj via MSN la Pacoalina
Implicit Cac Targoviste 9.05.009

Vechi 12 mai 2009, 20:03   #180
VirusSB
Clasa "Baby"

Smile Multumesc

Citat:
Nu-i fa multe bai dea lungul vietii. eu asa consider ca ii bine. eu tot asa am spalat-o pe a mea...cand am adus-o ca mirosea a grajd cum fusese tinuta si pe la 4 luni pentru ca se facuse ca un porc .si acum are 8 luni si pe bune daca miroase sau ceva...si a calcat in kk , in noroi si nu miroase...au ei uleiurile lor care ii curata deasta cainii astia care toata ziua sunt spalati miros f urat.mai bine o speli cu apa calduta cand se mai murdareste decat cu sampon. ala e bun la o baie generala...alea care le-ai luat sunt bune pentru dintisorii lui. Ai grija ca acusica iti va face ravagii prin casa daca nu are ce roade. a mea mi-a ros blatul de la bucatarie pana si-a schimbat dintii si avea si jucarii...oase...de toate. cand mai creste i-ai oase de vita si fierbele putin si i le dai...sa vezi ce le place si nu se plictisesc.nu o scoate asa des afara si sa nu intre in contact cu cainii pana nu termina macar al 3lea vaccin ca sa nu ia vreo boala " copilareasca" de-a lor( parvo etc.).nu stiu daca l-ai deparazitat dar ar fi bine. numai sa faca 1 luna jumatate-2...a mea a luat o capusa cand am fost la iarba verde si nu stiam ce are. tare rau anotimpul asta cu ei mai ales ca au mulltt par. venind vorba de par e bine sa incepi de pe acum un toaletaj serios pentru ca sa nu se formeze calci. invata-l de mic si cu peria si cu mersul pe strada . nu stiu daca de acum sau de mai tarziu dar e buna o zgarda denaia de forta pe strada ca sa se invete sa nu traga. a mea tragea intrun stil de nu vroiai sa iesi cu ea. dupa ce i-am luat zgarda aia doamne ce frumos merge...toata lumea se opreste si pune mana pe ea. mai pune niste poze ca sunt asa frumosi cat sunt mici:X
Multumesc pentru toate sfaturile, in sfarsit primesc o gramada de sfaturi folositoare am sa ascult de tine si am sa fac totul cum se poate mai bine.
Bai nu o sai fac prea multe asta am citit in mai multe locuri. amvrut sa pun intrebarea daca are voie sa fie spalat doar cu apa dar am primit raspunsul inainte
de scos il scot afara pentru ca nu imi place sa faca inauntru(cum nimanui nu ii place)afara nu prea sunt caini deci nu intra in contact cu altii dar...este unul(al surorii mele)cu care se imprieteneste pt ca atunci cand sunt la lucru il iau cu mine si stau impreuna. sper sa nu ia ceva de la celalalt caine. de deparazitat l-a deparazitat crescatorul odata si eu trebuie sa ii dau o jumatate de pastila pe 15 tot de deparazitare. pai acum mai tin niste rezerve de bani pana la avans pentru mancare si numai dupa aceea ii iau si perie si zgarda pt ca acum de-odata e cam mult i-am pus o zgarda numai de"gluma" sa se obisnuiasca si am un lant cu care cateodata cand iesim il invat sa nu traga(cat de cat).
mai pun niste poze ca ai dreptate sunt asa frumosi cat sunt mici(dar mie imi plac si cand sunt mair de ex cainii domnului Gal sunt superbi)
Advertisement

Advertisement
Advertisement Sponsored links

Animall.ro
Raspuns

Momentan 2 utilizator(i) vizualizeaza Topicul (1 membri si 1 vizitatori)
Balazska
Thread Tools
Moduri de Afisare

Reguli de Postare
Nu poti posta topicuri noi
Nu poti posta raspunsuri
Nu poti posta atasamente
Nu poti edita postarile

BB code is On
Smilies sunt On
[IMG] code este On
HTML code este Off