|
|
|
#166 |
|
Clasa "Puppy"
Data inscrierii: august 2008
Varsta: 1
Postari: 180
|
virusSB ff frumos puiutul.cum il cheama? nu ai spus pana la urma de la cine l-ai luat.
am o intrebare: stai la casa?:P... eu te sfatuiesc sa ii dai mancare usoara deocamdata...cateva zile si sa ii introduci treptat mancarea uscata pentru ca stomacul nu e obisnuit.dai orez fiert ca e f bun si bucatele de morcovi dar crud.eu asa i-am dat brunei mele.
|
|
|
#167 | |
|
Clasa "Baby"
Data inscrierii: aprilie 2009
Postari: 43
|
Citat:
nu stau la casa dar am un apartament cu 3 camere si are o camera doar a lui. e adevarat ca ii place sa stea cu noi in camera mijlocie dar camera mica e destinata lui. noaptea doarme acolo. il plimb destul de des si cand merg la munk il duk cu mine ca acolo are loc destul de mare in curte. mai este acolo o femela pechinez si e putin geloasa dar incep sa se imprieteneasca. inca nu are teritoriul lui dar daca trebuie sa il las singur il las in teritorul pechinezului. singur ca mi-e frica sa nu se ia la bataie tu de unde ti-ai luat puiul? are pedigree? |
|
|
|
|
|
|
#168 | |
|
Clasa "Junior"
|
Citat:
|
|
|
|
|
|
|
#169 | |
|
Clasa "Junior"
|
Citat:
![]() Si totusi sa continui cu on topic : Uitati 2 poze cu 2 SB a unei prietene : ![]() ![]() I-a tinut la o cabana in Brasov .. acum cica i-a |
|
|
|
|
|
|
#170 | |
|
Clasa "Baby"
|
Citat:
vineri(cand l-am adus acasa) abia a vrut sa manance, am crezut ca nu sunt inmuiate boabele si de aceea nu mananca, le-am inmuiat si tot acelasi rezultat, sambata a inceput sa le manance cat de cat, nu mult dar a mancat. duminica(azi) a inceput sa manance boabele neinmuiate si destul de multe(fata de zilele anterioare). |
|
|
|
|
|
|
#171 | |
|
Clasa "Junior"
|
Citat:
|
|
|
|
|
|
|
#172 |
|
Clasa "Puppy"
|
vezi nu il plimba f mult pentru ca obosesc f f rapid. mai ales pe caldura asta sa ai mereu la tine o sticla cu apa si un castronel ceva. eu cand merg undeva cu a mea daca merg pe jos am sticla de un litru cu mine, iar cand mergem undeva cu masina luam de 5 litri si toata sticla o bea.
|
|
|
#173 | |
|
Clasa "Junior"
|
Citat:
|
|
|
|
|
|
|
#174 |
|
Clasa "Puppy"
Data inscrierii: iulie 2007
Postari: 135
|
Rezultat exceptional al saint bernarzilor din Romania la Clubul din Ungaria 09 05 2009
Rezultate si foto la http://www.saintbernard-caucazian.ro...ww=news&lang=1 |
|
|
|
|
|
#175 |
|
Clasa "Puppy"
Data inscrierii: octombrie 2006
Postari: 122
|
superbi !
Felicitari pe masura premiilor castigate |
|
|
|
|
|
#176 |
|
Clasa "Baby"
|
pana azi i-am dat royal canin, azi am fost la veterinar si veterinarul mi-a spus sa incerc acana si am luat juma' de kg sa vad cu ce pofta o va manca. acum fac numai teste inainte sa cumpar un sac ca mi-e frica sa nu raman cu sacul pentru mine
|
|
|
|
|
|
#177 | |
|
Clasa "Baby"
|
Citat:
stiu ca nu e bine sa faca multe bai dar acum o va avea pe prima(de nevoie). i-am luat ceva care...seamana cu un os si cica tine mai multe zile, se inmoaie cu cat il roade mai mult si dupa un timp il va manca. arata ca o....banda(alba) cu cate un nod la capete. eu nu am mai vazut asa ceva nu stiu cat e de bun...sau rau. ce este mai exact? |
|
|
|
|
|
|
#178 | |
|
Clasa "Puppy"
|
Citat:
|
|
|
|
#179 |
|
Clasa "Deschisa"
|
|
|
|
#180 | |
|
Clasa "Baby"
|
Citat:
Bai nu o sai fac prea multe asta am citit in mai multe locuri. amvrut sa pun intrebarea daca are voie sa fie spalat doar cu apa dar am primit raspunsul inainte de scos il scot afara pentru ca nu imi place sa faca inauntru(cum nimanui nu ii place)afara nu prea sunt caini deci nu intra in contact cu altii dar...este unul(al surorii mele)cu care se imprieteneste pt ca atunci cand sunt la lucru il iau cu mine si stau impreuna. sper sa nu ia ceva de la celalalt caine. de deparazitat l-a deparazitat crescatorul odata si eu trebuie sa ii dau o jumatate de pastila pe 15 tot de deparazitare. pai acum mai tin niste rezerve de bani pana la avans pentru mancare si numai dupa aceea ii iau si perie si zgarda pt ca acum de-odata e cam mult mai pun niste poze ca ai dreptate sunt asa frumosi cat sunt mici(dar mie imi plac si cand sunt mair |
|
|
|
|
|
Advertisement
|
|
![]() |
| Momentan 2 utilizator(i) vizualizeaza Topicul (1 membri si 1 vizitatori) | |
| Balazska |
| Thread Tools | |