|
|
|||||||
![]() |
|
|
Thread Tools | Moduri de Afisare |
|
|
#316 | |
|
Clasa "Junior"
Data inscrierii: decembrie 2008
Varsta: 28
Postari: 323
|
Citat:
P.S ma bucur ca tot apar iubitori ai rasei...poate asa mai putem schimba o parere |
|
|
|
|
|
|
#317 |
|
Clasa "Baby"
Data inscrierii: martie 2009
Varsta: 1
Postari: 73
|
Cer scuze ca nu am reusit sa raspund pana acuma dar timpul nu imi permite.Lino este din Iasi si este copilul nostru surogat,l-am cumparat dupa ce l-am pierdut pe cel dinainte care s-a dovedit a nu fi saint bernard.Este un alintat ,merge peste tot cu noi.Mama este Schaffhausen-Erdei Ilona din Bucuresti
(Exc.II,(R+) iar tatal Kigyosi-Csahos Alex(4Exc..,3RPJ,6CAC,9BOB,2CACIB)-(cred dar nu sunt sigura din Ploiesti).Bunicii sunt Jovo-Bajnoca Bary HSZ si Bekesi-Vasgyuro Alexandra(din partea tatalui) si Kertesi -Barsony Kristian si Schaffhausen-Erdei Tina(din partea mamei) Lino a fost arbitrat o singura data in Iasi la categoria juniori unde nu a avut cu cine sa concureze pentru ca era singur din rasa lui.Recunosc ca pentru concursuri trebuie timp si dotare la gabaritul lui ,dar noi lam luat pentru suflet si nu ca sa facem bani cu el.Cred ca o sa ma intrebati daca nu vreau un pui de la el dar sincer nu stiu ce sa va raspund pentru ca fiind permanent langa noi mi se pare ca nu mai are calitatile unui caine ,aproape sa umanizat (poate sunt exagerata cu grija fata de el?).Am spus aproape tot despre el,mai tin legatura cu medicul veter.din Bucuresti care mi-a transmis ca fratele lui mare Leo(din Buc) a luat toate concursurile la care a participat (asa o fi).Sunt caini foarte frumosi (de fapt daca iubesti animalele toti sunt frumosi) dar au si necesitati mai speciale.Am vazut cainii dl.Gal sunt nemaipomeniti ,cu prima ocazie cand trec prin Bistrita am sa trec sa-i vad pe viu.Felicitari si mult succes in continuare. |
|
|
|
|
|
#318 | |
|
Clasa "Junior"
|
Citat:
|
|
|
|
|
|
|
#319 |
|
Clasa "Junior"
Data inscrierii: aprilie 2008
Postari: 299
|
sa nu crezi ca cei care au un caine sau toti cei care cresc caini fac asta pentru bani? ma cam indoiesc? cunosc destui oamneni cu bani care fac asta din pasiune si care daca ar trage linie poate ar iesi in minus-da asta dupa parerea mea e nebunie care dupa ce-ti intra in sange nu poti scapa de ea. din cate am inteles nu prea ai fi dispusa sa-l dai la monta pe lindo. dar te intreb n-ai fi mandra sa sti ca lindo este tatal unor posibil campioni, sau sa vezi un caine
care sa te impresioneze si sa zica stapanul ca tatal lui e lindo. sper sa nu te superi e parerea mea si consider ca multumire unui crescator in asta consta sa vada produsi de-ai lui pe podium... |
|
|
|
|
|
#320 | |
|
Clasa "Junior"
|
Citat:
Nu Cred K E O Solutie K Nu Se Stie Ce Rezerva Viitorul... |
|
|
|
|
|
|
#321 |
|
Clasa "Junior"
|
Imi Place Puiul Tau Poate Mai Pui Poze Cu El
|
|
|
|
|
|
#322 | |
|
Clasa "Junior"
|
Citat:
Legat de castrare ..i-am dat un sfat deoarece castrarea e spre binele cainelui...il va feri de multe boli la batranete(cancer testicular, boli ale prostatei). Ma bucur ca iti place "ursuletu" meu, sincer nu am avut timp sa descarc pozele dar promit sa ma mobilizez |
|
|
|
|
|
|
#323 |
|
Clasa "Junior"
|
Pai Ce Sa Zic Si Eu Sunt Numai De Vreun An In Expozitii. Prima Femela Pe Care Am Cumpara-to Nu Avea Pedigree Dar Totusi Am Dus-o In Expo( O Sa Am Pui Din Ea). Dar In Fine Mai Fa Cate Un Exercitiu Cu El Seara Si Acomodeaza-l Cu Tot Felul De Zgomote Si Multa Aglomeratie(caini, Masini, Oameni)
|
|
|
|
|
|
#324 |
|
Clasa "Junior"
|
Toti Marii Crescatori Au Inceput De Undeva ( Poate Nu Itipoti Permite Intr-un Anumit Moment Sa Cumperi Ce-i Mai Bun) Dar Daca Evoluezi Si Inaintezi In Calitate E Bine( Uitate Pe La Canise Cu Ce Caini Au Inceput)
|
|
|
|
|
|
#325 |
|
Clasa "Baby"
Data inscrierii: martie 2009
Varsta: 1
Postari: 73
|
ati inteles gresit. sigur ca vreau ca Lino sa aiba urmasi , ca dovada nu am refuzat pe nimeni care a vrut sa aduca femele la imperecheat.
Am sunat la doctorul veterinar din bucuresti sa intreb daca Leo fratele mai mare are urmasi si mi-a spus ca tot nu s-a imperecheat. Eu cred ca probleme sunt la crescatori particulari ca mine si ca altii care au cate un singur exemplar.Rasele mai mari din cate stiu se imp-erecheaza mai greu , le trebuie timp de acomodare.In iasi a mai fost un exemplar f frumos care a murit la 12 ani si nu s-a imperecheat.Poate este si aici o tehnica pe care eu nu o stiu. |
|
|
|
|
|
#326 |
|
Clasa "Junior"
|
nu e neaparat o tehnica. este adevarat se imperecheza maii greu dar se imperecheaza. daca masculul umbla dupa femele(in general) si e ok restul depinde de femela- trebuie sa fie in perioada propice ca astfel sau nu sta sau musca chestii de astea.multi din cei care au femele in momentul in care au menstruatie le duc la mascul si normal ca nu stau.ar fi multe de spus dar un lucru e cert se poate.
|
|
|
|
|
|
#327 |
|
Clasa "Junior"
Data inscrierii: iulie 2007
Postari: 218
|