Comunitatea iubitorilor de animale
Vechi 10 august 2009, 18:10   #316
cdianam
Clasa "Junior"

cdianam's Avatar

Data inscrierii: decembrie 2008
Varsta: 28
Postari: 323
Smile

Citat:
Original a fost postat de ralu_h28 Vezi Postarea
cred ca nu sa imperecheat pentru ca era f cald afara(sau era mai tanar si nu avea experienta).pozele sunt scanate si de asta se vad asa.Lino are pedigree iar daca vreti il aduc maine si va trec exact numele lui complet.
Foarte fain cainele...asteptam sa ne zici mai multe despre el.

P.S ma bucur ca tot apar iubitori ai rasei...poate asa mai putem schimba o parere
cdianam e offline Vezi profilul utilizatorului cdianam Vezi galeriile foto ale utilizatorului cdianam Vezi grupurile utilizatorului cdianam   Raspunde cu citat
Vechi 13 august 2009, 13:39   #317
ralu_h28
Clasa "Baby"

Data inscrierii: martie 2009
Varsta: 1
Postari: 73
Implicit

Cer scuze ca nu am reusit sa raspund pana acuma dar timpul nu imi permite.Lino este din Iasi si este copilul nostru surogat,l-am cumparat dupa ce l-am pierdut pe cel dinainte care s-a dovedit a nu fi saint bernard.Este un alintat ,merge peste tot cu noi.Mama este Schaffhausen-Erdei Ilona din Bucuresti
(Exc.II,(R+) iar tatal Kigyosi-Csahos Alex(4Exc..,3RPJ,6CAC,9BOB,2CACIB)-(cred dar nu sunt sigura din Ploiesti).Bunicii sunt Jovo-Bajnoca Bary HSZ si Bekesi-Vasgyuro Alexandra(din partea tatalui) si Kertesi -Barsony Kristian si Schaffhausen-Erdei Tina(din partea mamei)
Lino a fost arbitrat o singura data in Iasi la categoria juniori unde nu a avut cu cine sa concureze pentru ca era singur din rasa lui.Recunosc ca pentru concursuri trebuie timp si dotare la gabaritul lui ,dar noi lam luat pentru suflet si nu ca sa facem bani cu el.Cred ca o sa ma intrebati daca nu vreau un pui de la el dar sincer nu stiu ce sa va raspund pentru ca
fiind permanent langa noi mi se pare ca nu mai are calitatile unui caine ,aproape sa umanizat (poate sunt exagerata cu grija fata de el?).Am spus aproape tot despre el,mai tin legatura cu medicul veter.din Bucuresti care mi-a transmis ca fratele lui mare Leo(din Buc)
a luat toate concursurile la care a participat (asa o fi).Sunt caini foarte frumosi (de fapt daca iubesti animalele toti sunt frumosi) dar au si necesitati mai speciale.Am vazut cainii
dl.Gal sunt nemaipomeniti ,cu prima ocazie cand trec prin Bistrita am sa trec sa-i vad pe viu.Felicitari si mult succes in continuare.
ralu_h28 e offline Vezi profilul utilizatorului ralu_h28 Vezi galeriile foto ale utilizatorului ralu_h28 Vezi grupurile utilizatorului ralu_h28   Raspunde cu citat
Vechi 13 august 2009, 14:55   #318
cdianam
Clasa "Junior"

cdianam's Avatar

Implicit

Citat:
Original a fost postat de ralu_h28 Vezi Postarea
.Cred ca o sa ma intrebati daca nu vreau un pui de la el dar sincer nu stiu ce sa va raspund pentru ca
fiind permanent langa noi mi se pare ca nu mai are calitatile unui caine ,aproape sa umanizat (poate sunt exagerata cu grija fata de el?).
Faptul ca ai un caine de rasa nu inseamna obligatoriu ca trebuie montat. Oricum cel mai bine pt el ar fi sa-l castrati daca nu il dati la monta. Mai asteptam poze cand mai ai timp. Sa te bucuri de ursulet cat mai mult
cdianam e offline Vezi profilul utilizatorului cdianam Vezi galeriile foto ale utilizatorului cdianam Vezi grupurile utilizatorului cdianam   Raspunde cu citat
Vechi 13 august 2009, 21:45   #319
NDJXX
Clasa "Junior"

NDJXX's Avatar

Data inscrierii: aprilie 2008
Postari: 299
Implicit pt ralu

sa nu crezi ca cei care au un caine sau toti cei care cresc caini fac asta pentru bani? ma cam indoiesc? cunosc destui oamneni cu bani care fac asta din pasiune si care daca ar trage linie poate ar iesi in minus-da asta dupa parerea mea e nebunie care dupa ce-ti intra in sange nu poti scapa de ea. din cate am inteles nu prea ai fi dispusa sa-l dai la monta pe lindo. dar te intreb n-ai fi mandra sa sti ca lindo este tatal unor posibil campioni, sau sa vezi un caine
care sa te impresioneze si sa zica stapanul ca tatal lui e lindo. sper sa nu te superi e parerea mea si consider ca multumire unui crescator in asta consta sa vada produsi de-ai lui pe podium...
NDJXX e online acum Vezi profilul utilizatorului NDJXX Vezi galeriile foto ale utilizatorului NDJXX Vezi grupurile utilizatorului NDJXX   Raspunde cu citat
Vechi 13 august 2009, 21:48   #320
NDJXX
Clasa "Junior"

NDJXX's Avatar

Implicit RE

Citat:
Original a fost postat de cdianam Vezi Postarea
faptul Ca Ai Un Caine De Rasa Nu Inseamna Obligatoriu Ca Trebuie Montat. Oricum Cel Mai Bine Pt El Ar Fi Sa-l Castrati Daca Nu Il Dati La Monta. Mai Asteptam Poze Cand Mai Ai Timp. Sa Te Bucuri De Ursulet Cat Mai Mult

Nu Cred K E O Solutie K Nu Se Stie Ce Rezerva Viitorul...
NDJXX e online acum Vezi profilul utilizatorului NDJXX Vezi galeriile foto ale utilizatorului NDJXX Vezi grupurile utilizatorului NDJXX   Raspunde cu citat
Vechi 13 august 2009, 21:49   #321
NDJXX
Clasa "Junior"

NDJXX's Avatar

Thumbs up cdianam

Imi Place Puiul Tau Poate Mai Pui Poze Cu El
Vechi 13 august 2009, 22:18   #322
cdianam
Clasa "Junior"

cdianam's Avatar

Implicit

Citat:
Original a fost postat de NDJXX Vezi Postarea
sa nu crezi ca cei care au un caine sau toti cei care cresc caini fac asta pentru bani? ma cam indoiesc? cunosc destui oamneni cu bani care fac asta din pasiune si care daca ar trage linie poate ar iesi in minus-da asta dupa parerea mea e nebunie care dupa ce-ti intra in sange nu poti scapa de ea. din cate am inteles nu prea ai fi dispusa sa-l dai la monta pe lindo. dar te intreb n-ai fi mandra sa sti ca lindo este tatal unor posibil campioni, sau sa vezi un caine
care sa te impresioneze si sa zica stapanul ca tatal lui e lindo. sper sa nu te superi e parerea mea si consider ca multumire unui crescator in asta consta sa vada produsi de-ai lui pe podium...
Sunt total de acord cu tine insa crescator nu e oricine are un caine apt de reproductie...crescator inseamna mult mai mult, inseamna selectie, inseamna sa faci ceva pt binele rasei pe care o cresti nu doar sa montezi cainii pe care ii ai in curte doar pt ca ai obtinut 2 excelenturi la o expozitie. Asta e parerea mea ...

Legat de castrare ..i-am dat un sfat deoarece castrarea e spre binele cainelui...il va feri de multe boli la batranete(cancer testicular, boli ale prostatei).

Ma bucur ca iti place "ursuletu" meu, sincer nu am avut timp sa descarc pozele dar promit sa ma mobilizez . Si eu voi merge cu Junior la expozitii, incepand chiar din octombrie la Arad, la clasa puppy, asa ca sa ne obisnuim amandoi ....poate ne dai niste sfaturi ca ziceai ca ai fost cu fetele tale la expozitii
Vechi 13 august 2009, 22:30   #323
NDJXX
Clasa "Junior"

NDJXX's Avatar

Implicit RE

Pai Ce Sa Zic Si Eu Sunt Numai De Vreun An In Expozitii. Prima Femela Pe Care Am Cumpara-to Nu Avea Pedigree Dar Totusi Am Dus-o In Expo( O Sa Am Pui Din Ea). Dar In Fine Mai Fa Cate Un Exercitiu Cu El Seara Si Acomodeaza-l Cu Tot Felul De Zgomote Si Multa Aglomeratie(caini, Masini, Oameni)
Vechi 13 august 2009, 22:37   #324
NDJXX
Clasa "Junior"

NDJXX's Avatar

Implicit INCA CEVA

Toti Marii Crescatori Au Inceput De Undeva ( Poate Nu Itipoti Permite Intr-un Anumit Moment Sa Cumperi Ce-i Mai Bun) Dar Daca Evoluezi Si Inaintezi In Calitate E Bine( Uitate Pe La Canise Cu Ce Caini Au Inceput)
Vechi 17 august 2009, 10:35   #325
ralu_h28
Clasa "Baby"

Data inscrierii: martie 2009
Varsta: 1
Postari: 73
Implicit

ati inteles gresit. sigur ca vreau ca Lino sa aiba urmasi , ca dovada nu am refuzat pe nimeni care a vrut sa aduca femele la imperecheat.
Am sunat la doctorul veterinar din bucuresti sa intreb daca Leo fratele mai mare are urmasi si mi-a spus ca tot nu s-a imperecheat.
Eu cred ca probleme sunt la crescatori particulari ca mine si ca altii care au cate un singur exemplar.Rasele mai mari din cate stiu se imp-erecheaza mai greu , le trebuie timp de acomodare.In iasi a mai fost un exemplar f frumos care a murit la 12 ani si nu s-a imperecheat.Poate este si aici o tehnica pe care eu nu o stiu.
ralu_h28 e offline Vezi profilul utilizatorului ralu_h28 Vezi galeriile foto ale utilizatorului ralu_h28 Vezi grupurile utilizatorului ralu_h28   Raspunde cu citat
Vechi 17 august 2009, 12:34   #326
NDJXX
Clasa "Junior"

NDJXX's Avatar

Implicit pt ralu

nu e neaparat o tehnica. este adevarat se imperecheza maii greu dar se imperecheaza. daca masculul umbla dupa femele(in general) si e ok restul depinde de femela- trebuie sa fie in perioada propice ca astfel sau nu sta sau musca chestii de astea.multi din cei care au femele in momentul in care au menstruatie le duc la mascul si normal ca nu stau.ar fi multe de spus dar un lucru e cert se poate.
Vechi 02 septembrie 2009, 12:48   #327
mikygal
Clasa "Junior"

Data inscrierii: iulie 2007
Postari: 218
Implicit Eastern Dogfest Debrecen 29-30 08 2009

HAVASOK KINCSE ROXY -2xEXC1 2xCAC 2xCACIB
Click the image to open in full size.
DOLCE DIVA TRANSYLVANIA GIANT EXC1 CAC RCACIB
mikygal e online acum Vezi profilul utilizatorului mikygal Vezi galeriile foto ale utilizatorului mikygal Vezi grupurile utilizatorului mikygal   Raspunde cu citat
Vechi 07 septembrie 2009, 23:27   #328
NDJXX
Clasa "Junior"

NDJXX's Avatar

Implicit bratislava

vine cineva pt sb la bratislava?
Vechi 09 septembrie 2009, 10:40   #329
mikygal
Clasa "Junior"

Data inscrierii: iulie 2007
Postari: 218
Implicit

05 09 2009 DAC MOLOSS CLUB TG. MURES-ST.PIERRE NAOMI -EXC1 CAC INVINGATOR CLUB
05 09 2009 CACIB TG MURES -ST PIERRE NAOMI -EXC1 CAC CACIB
mikygal e online acum Vezi profilul utilizatorului mikygal Vezi galeriile foto ale utilizatorului mikygal Vezi grupurile utilizatorului mikygal   Raspunde cu citat
Vechi 12 septembrie 2009, 16:56   #330
Bruka
Clasa "Baby"

Varsta: 22
Postari: 88
Implicit

Salutare. Am cam lipsit o perioada, dar mi s-a facut dor de voi asa ca am revenit . Pe multi dintre voi nu va stiu... cred, dar recuperez repede. O sa pun si eu niste poze cum am putin timp liber.

Last edited by Bruka; 12 septembrie 2009 at 16:58.
Bruka e offline Vezi profilul utilizatorului Bruka Vezi galeriile foto ale utilizatorului Bruka Vezi grupurile utilizatorului Bruka   Raspunde cu citat
Sponsored links
Advertisement

Advertisement
Advertisement

Animall.ro
Raspuns

Momentan 2 utilizator(i) vizualizeaza Topicul (1 membri si 1 vizitatori)
mikygal
Thread Tools
Moduri de Afisare

Reguli de Postare
Nu poti posta topicuri noi
Nu poti posta raspunsuri
Nu poti posta atasamente
Nu poti edita postarile

BB code is On
Smilies sunt On
[IMG] code este On
HTML code este Off