Comunitatea iubitorilor de animale
Vechi 07 iunie 2008, 11:13   #1
MAGNUS
Clasa "Puppy"

MAGNUS's Avatar

Data inscrierii: mai 2008
Postari: 133
Implicit 4 CATELUSI FRUMOSI SI O PISICUTA ISI CAUTA STAPANI

Ma adresez iubitorilor de caini si pisici din Oradea. Aseara cand imi plimbam cainele am gasit aruncati in apa 4 catei si o pisicutza. Dupa estimarile noastre au cam 7 saptamani. Sunt foarte frumosi si jucausi. Poate prin intermediul acestui site vom reusi sa le gasim stapani. Chiar sunt o minune si merita sa traiasca si sa fie iubiti dupa ce au fost la un pas de moarte. Daca exista doritori voi posta si cateva poze cu ei. Va multumesc din suflet.
MAGNUS e offline Vezi profilul utilizatorului MAGNUS Vezi galeriile foto ale utilizatorului MAGNUS Vezi grupurile utilizatorului MAGNUS   Raspunde cu citat
Vechi 07 iunie 2008, 11:54   #2
dia_aid
clasa "Campioni"

dia_aid's Avatar

Data inscrierii: noiembrie 2007
Postari: 2,815
Implicit

asteptam aici pozele [-o<
dia_aid e offline Vezi profilul utilizatorului dia_aid Vezi galeriile foto ale utilizatorului dia_aid Vezi grupurile utilizatorului dia_aid   Raspunde cu citat
Vechi 07 iunie 2008, 14:39   #3
totusi
Clasa "Deschisa"

totusi's Avatar

Data inscrierii: ianuarie 2008
Postari: 771
Implicit

am vazut pozele la sectiunea "caini"! ptiu, frumusei sunt! bravo salvatorilor si noroc mare animalutelor! =D/\
totusi e offline Vezi profilul utilizatorului totusi Vezi galeriile foto ale utilizatorului totusi Vezi grupurile utilizatorului totusi   Raspunde cu citat
Vechi 07 iunie 2008, 15:10   #4
dia_aid
clasa "Campioni"

dia_aid's Avatar

Implicit

intr-adevar sunt foarte frumosi si norocosi!!! speram sa gasim stapani buni cat mai repede!
dia_aid e offline Vezi profilul utilizatorului dia_aid Vezi galeriile foto ale utilizatorului dia_aid Vezi grupurile utilizatorului dia_aid   Raspunde cu citat
Vechi 07 iunie 2008, 15:18   #5
MAGNUS
Clasa "Puppy"

MAGNUS's Avatar

Implicit

Scuze, am postat greºit pozele ºi povestea. Iatã-i ºi aici:
Click the image to open in full size.
Pe scurt, i-am scos asearã dintr-un pârâu, unde i-a aruncat cineva care trebuia sã aibã grijã de ei. Trei erau pe o parte, împreunã cu motanul, iar unul pe cealaltã. Au fost aruncaþi de pe un pod, cam de la 3 metri ºi au reuºit sã iasã cumva aproape de mal. N-am cuvinte sã-l descriu pe cel/cea care a putut face un asemenea lucru. Cãþeii sunt "berete verzi", ei sunt adevãraþii eroi. Au luptat din greu pentru fãrâma lor de viaþã.

Acum latrã, mãnâncã, se joacã, au fost deja deparazitaþi, aºa cã puteþi sã-i luaþi. Vã aºteaptã la Oradea, la S.O.S. Dogs. http://www.sosdogs.ro

Sper din tot sufletul sã se gãseascã un stãpân pentru fiecare dintre ei. Motãnelul rãmâne la noi.
MAGNUS e offline Vezi profilul utilizatorului MAGNUS Vezi galeriile foto ale utilizatorului MAGNUS Vezi grupurile utilizatorului MAGNUS   Raspunde cu citat
Vechi 07 iunie 2008, 15:44   #6
ccris
clasa "Campioni"

ccris's Avatar

Data inscrierii: martie 2005
Postari: 4,878
Implicit

Felicitari pentru gestul tau!

Felicitari pentru motanel si pentru decizia de a-l adopta! Ii urez sa aiba parte de multa sanatate si viatza lunga!

Tinem pumnii pentru "beretele verzi" ca da, intradevar au avut o mare dorintza de a supravietzui! De admirat atitudinea lor si ...de plans gestul celui/celei care a facut-o pacat, ca nu avem si instrumentele necesare aplicarii legii politiei animalelor.
ccris e offline Vezi profilul utilizatorului ccris Vezi galeriile foto ale utilizatorului ccris Vezi grupurile utilizatorului ccris   Raspunde cu citat
Vechi 07 iunie 2008, 23:40   #7
Raton999
clasa "Campioni"

Data inscrierii: februarie 2007
Postari: 3,456
Implicit

Felicitãri pentru gestul vostru de a salva aceste suflete nevinovate. M-am bucurat ENORM când am vãzut cã aþi pãstrat pisicuþa. Vã doresc mulþi ani cu mult noroc alãturi de ea (ARE O FAÞÃ TARE EXPRESIVÃ, O PRIVIRE TARE DULCE ! Nu mã mir cã va cucerit definitiv )
Mult noroc în continuare cãþeluºilor, sã-ºi gãseascã familii iubitoare ºi grijulii! [-o< Sunt absolut superbi! nu pot sã înþeleg cum a putut cineva sã-i urascã atât de mult încât sã le hãrãzeascã aºa o moarte.
Vechi 08 iunie 2008, 09:25   #8
adry
clasa "Campioni"

adry's Avatar

Data inscrierii: octombrie 2005
Postari: 2,355
Implicit

Tinem si noi pumnii si labutele!
Vechi 09 iunie 2008, 19:59   #9
dia_aid
clasa "Campioni"

dia_aid's Avatar

Implicit

nimic pentru mititeii astia?
Vechi 12 iunie 2008, 14:01   #10
MAGNUS
Clasa "Puppy"

MAGNUS's Avatar

Implicit

Va multumesc tuturor pentru urarile de bine si gandul bun pentru aceste suflete nevinovate. Am sa mai postez cateva poze cu catzelusii, poate reusim sa le gasim niste stapani iubitori. Stiu ca exista multi oameni cu suflet mare care ar putea sa le ofere o sansa de a fi iubiti. Animalutzele cer atat de putzin si dau atat de mult in schimb. Aseara ploua ingrozitor si eu ma uitam la motanelul pe care l-am scos din apa impreuna cu cei patru catzei. Dormea ata de linistit, la adapost de ploaia nemiloasa si de orice pericol, si mi s-a umplut sufletul de bucurie stiind ca am reusit sa-i ofer aceasta liniste primindu-l in casa noastra si oferindu-i sansa unei vieti mai bune decat cea care i-a fost harazita de sufletul hain care il aruncase in apa. Imi doresc nespus de mult sa le oferim impreuna aceasta sansa si celor 4 catzelusi (negrutza e fetitza) pentru ca s-au luptat din rasputeri pentru viata lor si ar fi pacat sa nu se bucure de ea. Cei care cititi aceste randuri, daca nu aveti poisibilitatea de a adopta unul, sunt sigura ca aveti prieteni, cunostintze care ar putea fi dispusi sa o faca. Nu trebuie decat sa intrebati. Printr-un simplu gest ati putea aduce multa lumina in viata unor suflete nevinovate. Puteti afla mai multe detalii despre ei si ii puteti adopta pe http://www.sosdogs.ro. Va rugam din suflet sa nu ne uitati si sa ne ajutati. Pe curand.
Vechi 12 iunie 2008, 14:31   #11
totusi
Clasa "Deschisa"

totusi's Avatar

Implicit

poza aia, in care dorm toti, calare pe pisicul pe care l-au adoptat ca si cum ar fi de-al lor, e geniala! succes micutilor!
totusi e offline Vezi profilul utilizatorului totusi Vezi galeriile foto ale utilizatorului totusi Vezi grupurile utilizatorului totusi   Raspunde cu citat
Vechi 12 iunie 2008, 15:31   #12
MAGNUS
Clasa "Puppy"

MAGNUS's Avatar

Implicit

Încã o fotografie cu doi dintre frumoºi.
Vechi 12 iunie 2008, 15:36   #13
MAGNUS
Clasa "Puppy"

MAGNUS's Avatar

Implicit

Si noi am ramas surprinsi cand am vazut cum dorm toti 5 impreuna. La inceput am vrut sa-i tinem separat sa nu se iste vreo cearta intre ei, dar motanelul plangea foarte tare si am zis sa-l punem langa catzei in sperantza ca se va opri din plans. Si asa a si fost. Cum l-am pus langa ei, cum a tacut. Cine stie, poate ca suferintza si chinul prin care au trecut i-a legat sufleteste. Poza e intr-adevar minunata. Catzelusii dorm dusi dupa o baita calda si papa bun. Si bineinteles, dupa agonia prin care au trecut si de care au scapat.
Vechi 12 iunie 2008, 15:53   #14
totusi
Clasa "Deschisa"

totusi's Avatar

Implicit

e impresionanta povestea lor.
m-am uitat pe site-ul asociatiei din oradea, oare de ce nu se poate face asa ceva si prin alte parti?
Vechi 25 iulie 2008, 10:34   #15
MAGNUS
Clasa "Puppy"

MAGNUS's Avatar

Implicit

Chiar nimeni nu ne vrea? Noi totusi nu ne pierdem speranta si va asteptam cu drag. Intre timp am mai crescut si suntem tare dragalasi. Te rugam, Doamne, fa o minune !
Sponsored links
Advertisement

Advertisement
Advertisement

Animall.ro
Raspuns

Momentan 1 utilizator(i) vizualizeaza Topicul (0 membri si 1 vizitatori)

Thread Tools
Moduri de Afisare

Reguli de Postare
Nu poti posta topicuri noi
Nu poti posta raspunsuri
Nu poti posta atasamente
Nu poti edita postarile

BB code is On
Smilies sunt On
[IMG] code este On
HTML code este Off
Forum Jump