|
|
|||||||
![]() |
|
|
Thread Tools | Moduri de Afisare |
|
|
#1 |
|
clasa "Campioni"
|
O prietena m-a rugat sa dau mai departe acest mesaj:Este vorba de un catel comunitar,care a fost lovit de tramvai in zona Crangasi.Cineva l-a dus la veterinar si l-a operat.Avea piciorul din spate si bazinul fracturate.Acum este bine,va mai sta 2-3 zile la cabinet,dar dupa aceea,nu se stie ce sa va intampla cu el.Este nevoie de o cazare temporara (cam 3 saptamani)pentru ca Tramvai sa se refaca si apoi sa revina pe strada sau daca am gasi pe cineva sa-l adopte,ar fi minunat.
Catelul are in jur de 6 luni,este foarte cuminte si inteligent. Date de contact : Robert 0749762378 |
|
|
|
|
#2 |
|
Clasa "Junior"
Data inscrierii: martie 2008
Postari: 255
|
nu e mai bine sa facem o cheta sa il tina vetul internat 3 saptamani? Dupa 3 saptamani va fi vindecat si apt sa se descurce singur din nou in strada?
|
|
|
|
|
#3 |
|
Clasa "Junior"
Data inscrierii: martie 2008
Postari: 255
|
esteideea de la Deissima cu pensiunea de la lehliu
http://www.animale.ro/forum/showthread.php?t=43814 |
|
|
|
|
#4 |
|
clasa "Campioni"
|
La asta m-am gandit si eu astazi si i-am spus prietenei mele sa-i spuna celui care a trimis mail-ul(eu nu cunosc persoana).Cred ca ar fi singura solutie.
|
|
|
|
|
#5 |
|
Clasa "Baby"
Data inscrierii: august 2008
Varsta: 2
Postari: 2
|
buna
Pana acum am gasit pt Tramvai o cazare temporara la www.numaiestisingur.com. Mai ramane sa-i gasim o familie sa-l adopte. multumim foarte mult de sugestii. |
|
|
|
|
#6 |
|
Clasa "Junior"
Data inscrierii: februarie 2008
Postari: 220
|
tramvai este fata sau baiat ca nu imi dau seama din poza
|
|
|
|
|
#7 |
|
clasa "Campioni"
Data inscrierii: iunie 2006
Postari: 1,057
|
Tramvai e baiat;acum sta la o curte;nu l-am putut primi in adapost;era prea bolnav saracul;oamenii care se ocupa de el ;au venit cu papica si pentru cateii din Glina;si cu o mica sponsorizare;multumim,oameni buni si asteptam vesti despre catel;oricum am inteles ca e mai bine;daca va putem ajuta,contactati-ne;
numai bine! |
|
|
|
|
#8 |
|
Clasa "Baby"
Data inscrierii: august 2008
Varsta: 2
Postari: 2
|
buna
acum Tramvai are blog si puteti sa urmariti evolutia starii lui de sanatate pe http://www.tramvai.net/. |
|
|
|
|
#9 |
|
clasa "Campioni"
Data inscrierii: iunie 2006
Postari: 1,057
|
|
|