Comunitatea iubitorilor de animale
Vechi 12 august 2009, 21:33   #16
Marius17
Clasa "Junior"

Data inscrierii: aprilie 2009
Postari: 327
Implicit

Citat:
Original a fost postat de tami Vezi Postarea
protectia animalelor ramane ultima pe lista prioritatilor atat a oficialilor nostri cat si a omului de rand care doneaza pt un scop caritabil .....
Acest Twestival are reguli simple. Se decide in functie de numarul de voturi. Pe primul loc in clasamentul Twestival se afla GIA, la mare distanta de ONG-ul clasat pe 3. Oamenii au ales cauza animalelor...care implica si cauza oamenilor, a comunitatii...cauza unei lumi mai bune, unui viitor mai bun pentru animale si oameni.
Vechi 12 august 2009, 21:55   #17
andreeainjapan
Clasa "Junior"

andreeainjapan's Avatar

Data inscrierii: octombrie 2007
Postari: 251
Implicit

Citat:
Original a fost postat de Marius17 Vezi Postarea
Acest Twestival are reguli simple. Se decide in functie de numarul de voturi.
Eu am avut senzatia ca se decide dupa cum vor administratoarele. Chiar voi ati postat:
"Sibiu are alta echipa. Daca ei se cred in stare sa mearga in fata unui sponsor si sa expuna cauza acelui ONG, mai precis cred in ea, e ok. Noi nu ne simtim in stare. Nu credem in cauzele pe care le-ati propus voi."

De unde reiese si faptul ca, de fapt, banii nu exista inca, ci de-abia de acum incolo ii vor cauta... insa nu pentru apa de ploaie, fireste.
Vechi 13 august 2009, 06:09   #18
Marius17
Clasa "Junior"

Data inscrierii: aprilie 2009
Postari: 327
Implicit

Citat:
Original a fost postat de andreeainjapan Vezi Postarea
Eu am avut senzatia ca se decide dupa cum vor administratoarele. Chiar voi ati postat:
"Sibiu are alta echipa. Daca ei se cred in stare sa mearga in fata unui sponsor si sa expuna cauza acelui ONG, mai precis cred in ea, e ok. Noi nu ne simtim in stare. Nu credem in cauzele pe care le-ati propus voi."

De unde reiese si faptul ca, de fapt, banii nu exista inca, ci de-abia de acum incolo ii vor cauta... insa nu pentru apa de ploaie, fireste.
Da, asa este: ar fi trebuit sa se decida in functie de numarul de voturi...
Am scris pe topicul GIA de legatura intre organizatori un ONG (ceea ce e contra regulamentului twestival). sper ca si ROBI va lua atitudine si va scrie la Twestival international.
Vechi 13 august 2009, 14:05   #19
iana22
Clasa "Junior"

iana22's Avatar

Data inscrierii: decembrie 2007
Varsta: 29
Postari: 447
Implicit

scriu si aici ca sunt ff revoltata de ceea ce se intampla cu acest concurs,asa vad in topicurile mele cand scrieti pe amandoua....
www.adoptiedistanta.ro
iana22 e offline Vezi profilul utilizatorului iana22 Vezi galeriile foto ale utilizatorului iana22 Vezi grupurile utilizatorului iana22   Raspunde cu citat
Vechi 13 august 2009, 14:43   #20
ela-ana
clasa "Campioni"

ela-ana's Avatar

Data inscrierii: februarie 2007
Postari: 1,812
Trimite mesaj via Yahoo la ela-ana
Implicit

2 days ago
Click the image to open in full size.
Admin
Monica Muntean
@Arina: astept o explicatie de la suport. cat stiti voi stiu si eu. cum am mai spus, nu administrez voturi. e foarte probabil ca votand de pe acelasi IP cu conturi diferite sa fie considerat un vot fraudulos (ROBI are 35% fraudulent votes) sa dispara din lista si sa fie numarat doar la voturi frauduloase.

2 days ago

na ca-i frauda...
"Te uiti în ochii lui: te întelege si tu nu cauti sa-l întelegi. Inima lui ti-e daruita fara conditii si peste împrejurari: câinele-i o prelungire a fiintei tale sufletesti si tu îl chinuiesti, îl bati, îl prinzi cu latul si-l ucizi.(...)”Tudor Arghezi
ela-ana e offline Vezi profilul utilizatorului ela-ana Vezi galeriile foto ale utilizatorului ela-ana Vezi grupurile utilizatorului ela-ana   Raspunde cu citat
Vechi 13 august 2009, 15:16   #21
iana22
Clasa "Junior"

iana22's Avatar

Data inscrierii: decembrie 2007
Varsta: 29
Postari: 447
Implicit

si asa cum scria o persoana pe pagina, ce ne facem, daca suntem o familie de 4 pers cu un singur calculator, si vrem sa votam toti,trebuie sa ne cumparam fiecare unul?!hai sa fim seriosi!!!
www.adoptiedistanta.ro
iana22 e offline Vezi profilul utilizatorului iana22 Vezi galeriile foto ale utilizatorului iana22 Vezi grupurile utilizatorului iana22   Raspunde cu citat
Sponsored links
Advertisement

Advertisement
Advertisement

Animall.ro
Raspuns

Momentan 1 utilizator(i) vizualizeaza Topicul (0 membri si 1 vizitatori)

Thread Tools
Moduri de Afisare

Reguli de Postare
Nu poti posta topicuri noi
Nu poti posta raspunsuri
Nu poti posta atasamente
Nu poti edita postarile

BB code is On
Smilies sunt On
[IMG] code este On
HTML code este Off
Forum Jump