|
|
|
#1 |
|
clasa "Campioni"
|
Titlu modificat
Moderator4 __________________________________________________ ______ Cu regret va informez ca din aceasta noapte, cei de la rosal au de indeplinit actiunea de ucidere a cateilor si pisicutelor si altor vietuitoare, prin aruncarea carnatilor cu otrava....Informatia este verificata, mai ales ca vine din partea unui lucrator rosal care avertiza pe o cunostinta care are catei sa fie atenta! persoana aceasta care a fost informata este chiar o prietena de-ale mele care m-a sunat plangand ca nu mai doreste sa asiste neputincioasa la inca o actiune de acest gen, ea mai traind asa ceva cu groaza, in iunie, cand a chemat televiziunea Prima care a si realizat un reportaj atunci intitulat "masacrul cainilor" din zona Theodor Pallady, Aleea Ciucea, pietisoara de la Livada cu Nuci, blocurile cu nefamilisti.....Au de atunci si o autopsie facuta unui cadravu, cat si examenul toxicologic la carnea atunci aruncata cu otrava. A sunat-o pe dna Marcela Lungu, dar nu stiu daca doamna a crezut-o, pe dna Raluca Simion. Am avut cazuri cand am anuntat politia, tineti minte cazul Topoloveni, am avut autopsie, am scris foarte multi de pe forum plangeri si le-am depus la sectiile de politie ale Judetului Arges, nu am reusit nimic. Cred ca e f important sa avem o legatura cu o autoritate, cu persoane abilitate sa actioneze intr-un fel, iar noi sa ii sustinem; pe noi, ca simplii cetateni, nu ne ia nimeni in seama, doar stim cu ce mentalitate ne confruntam zilnic. Am scris un mail d-nului Prigoana, poate dumnealui nu stie de ororile acestea, m-am gandit sa scriu si aici, poate aveti voi cunostinte care pot interveni, sa va feriti cateii, pisicutele, zilele acestea, dar pe cei de afara, cine ii va feri la noapte? sunt extrem de suparata ca nu am cum actiona altfel si nu cunosc persoane cu oarecare putere interesate sa ajute in aceasta problema. In zona Militari, am auzit, deja s-au gasit niste cadavre, e ingrozitor si inadmisibil ce suntem nevoiti sa suportam.....deci probabil nu e vizat numai sectorul trei, poate nu e initiativa rosalului, caci in Militari nu actioneaza rosalul...... Last edited by Moderator4; 16 noiembrie 2009 at 20:19. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
clasa "Campioni"
Data inscrierii: octombrie 2008
Varsta: 26
Postari: 1,179
|
De ce nu se face o panda? Pe rand? Cate doi oameni, unu' obligatoriu cu masina? Eu ma ofer pentru fiecare noapte, dar din pacate nu am masina
. Prindem un nenorocit d-asta si il ducem frumusel la politie, examen toxicologic pe maini si daca e prins cu otrava, la puscarie cu el. Poate se mai sperie... Macar atat...
|
|
|
#3 |
|
clasa "Campioni"
Data inscrierii: octombrie 2008
Postari: 1,179
|
Daca se mobilizeaza cineva, e bine de stiut ca masinile Rosal trebe urmarite chiar de la baza Rosal, poarta 3, Uzina Faur, capatul lui 36.
|
|
|
#4 |
|
Clasa "Puppy"
Data inscrierii: ianuarie 2009
Postari: 126
|
Se pare ca o astfel de actiune a fost deja in derulare si in Drumul Taberei, in aceasta saptamana. Catelusa unei cunostinte s-a otravit intr-un parculet cu stricnina, pusa in niste prajiturele. Cu tratament de urgenta a scapat, dar altii au fost mai putin norocosi: un rottweiler, un bichon, o catelusa maidaneza... In zilele urmatoare, au fost adusi la cabinetul din zona alti caini cu diagnostic de otravire, din zone apropiate. Totodata, au existat si alti caini maidanezi care au apucat sa se infrupte din momelile aducatoare de moarte... Se vorbeste despre o actiune organizata...
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
clasa "Campioni"
|
Daca mai tineti minte, s-a mai vorbit de ceva de gen:
http://www.animale.ro/forum/showthread.php?t=44875 http://www.animale.ro/forum/showthre...ghlight=otrava In primul rand, cei ai caror catei au fost otraviti, trebuiau sa depuna plangere. NIMENI nu a facut-o, desi unora le-au murit cateii! Atunci, puneau, chipurile, otrava pt sobolani, in cadrul unei actiuni de "deratizare".
"Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat mai mult apreciez cainii." ADOPTII CATEI: http://picasaweb.google.com/adoptii.catei http://picasaweb.google.com/adoptii.pui.catel GRUP-AVERTISMENTE SI INTERMEDIERI http://pets.groups.yahoo.com/group/adoptii-intermedieri_si_avertismente/ |
|
|
|
|
|
#6 | |
|
clasa "Campioni"
|
Citat:
Nu cred ca in Romania va face cineva puscarie ptr asa ceva, decat daca legea se va aplica, cu toate dovezile, analizele etc. In toate cazurile, dupa cum bine ati observat, degeaba a venit politia si doar "a constatat", se stie clar de asemenea actiuni.....chipurile ptr starpirea sobolanilor "sa starpim tot, numai noi, ca rasa extraordinara, sa traim"....tineti minte cazul topoloveni, analiza, plangeri scrise la politie....a facut cineva puscarie sau macar judecat, sanctionat, amendat? oare nu au mai fost omorate fiinte de atunci in acel loc sau il alte locuri? Nu da nimeni socoteala, e libera otrava sa o puna orice nebun, oriunde, oricum! Dar oare ce putem noi sa facem real? |
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Clasa "Junior"
Data inscrierii: februarie 2007
Postari: 413
|
in Romania SIGUR nu se va face puscarie pentru asta. e o idee buna cu panda, dar nu dusi la politie ca in cel mult o ora e inapoi pe strada, ci invatat o lectie.
ce le-as mai face tampitilor astia un festin mare de tot ticsit cu otrava. sa se sature pentru 10 vieti.
|
|
|
#8 |
|
clasa "Campioni"
|
In astfel de cazuri, amplasarea de otrava in locuri publice, ar trebui sesizata, pe langa politie, si procuratura, fiind o fapta penala, cu pericol social. Dar politia, cand vine si "constata", in loc sa faca rapoarte, sa depuna dosar mai departe, sa caute dovezi, multe hartii si hartogarii.....adik sa deschida cu adevarat o ancheta, o lasa "moale", pe principiul de ce sa te legi la cap daca nu te doare. Daca ar avea ordine de sus, de la un ministru, sa nu lase astfel de fapte nepedepsite, sunt convinsa ca ar actiona asa cum trebuie, nu doar ar sesiza, ptr ca eu vad aceasta fapta la fel de periculoasa ca amplasarea unei bombe si cred ca orice om care gandeste priveste problema asa...
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Clasa "Deschisa"
Data inscrierii: iulie 2009
Varsta: 30
Postari: 752
|
Si printre politisti exista iubitori de animale, cunosc si eu cativa care au acasa catei culesi de pe strada.
Daca se sesizeaza cazul oficial si nici macar acesti oameni nu fac nimic, inseamna ca exista un ordin de mai sus in acest sens, cred eu Dar important este sa exista o plangere, insotita de solicitarea expresa ca stadiul anchetei sa fie comunicat periodic petentului. Si inca ceva: nu stiu exact cum suna noul cod penal, dar conform celui vechi, in cazul in care orice persoana asista la desfasurarea in flagrant a unei infractiuni/ tentative, este in drept sa imobilizeze infractorul pana la venirea politiei, sau cel putin eu asa imi amintesc. Daca se organizeaza patrule, ceea ce presupune din start existenta mai multor martori la locul faptei, probabil ar exista sanse mai mari de reusita in prinderea si pedepsirea acestor criminali. Participam si noi la patrula, vineri sau sambata noaptea, daca se organizeaza ceva pana la urma. |
|
|
|
|
|
#10 | |
|
Clasa "Puppy"
Data inscrierii: ianuarie 2009
Postari: 132
|
Citat:
|
|
|
|
|
|
|
#11 |
|
Clasa "Deschisa"
Data inscrierii: iulie 2009
Varsta: 30
Postari: 752
|
Good point, insa nu cred ca in obiectul de activitate al Rosalului intra actiuni de imprastiere pe domeniul public al subtantelor otravitoare.
Un astfel de ordin de serviciu ar fi ilegal, avand in vedere ca nu constituie obiectul de activitate al societatii si ca pune in pericol viata si sanatatea oamenilor si a animalelor mici ce circula prin spatii publice. Daca ne gandim cu totii si analizam toate detaliile, poate cu un sfat de la un avocat sau procuror, probabil ca vom pune la punct un plan de actiune si legal si eficient. Si cu siguranta se va pierde mult timp dand cu subsemnatii pe la organe E frecus de nervi, dar merita bataia de cap. Last edited by noi2; 15 noiembrie 2009 at 18:00. |
|
|
|
|
|
#12 |
|
Clasa "Junior"
Data inscrierii: septembrie 2008
Postari: 390
|
Duminica dimineata cativa iubitori de animale au gasit cateii comunitari de care aveau grija (sector 3) tepeni de la otrava.
Nu au mai avut ce sa faca din pacate, a fost prea tarziu pentru ei. |
|
|
|
|
|
#13 |
|
clasa "Campioni"
Data inscrierii: iulie 2008
Postari: 1,844
|
unde mai exact Miki, in ce zone s-a pus pana acum?
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
Clasa "Junior"
Data inscrierii: septembrie 2008
Postari: 390
|
Din acest motiv propun modificarea titlului in SOS....BUCURESTI.....OTRAVA!
|
|
|
|
|
|
#15 |
|
clasa "Campioni"
Data inscrierii: iulie 2008
Postari: 1,844
|
sa inteleg ca in sect 3 s-a terminat deja actiunea?
la mine in zona nu am observat nimic suspect....am catelusa aia blanda tare pe care am castrat-o impreuna, de la piata...nu vreau sa pateasca ceva |
|
|
|
| Sponsored links | |
|
Advertisement
|
|