|
|
|||||||
![]() |
|
|
Thread Tools | Moduri de Afisare |
|
|
#16 |
|
Clasa "Junior"
Data inscrierii: noiembrie 2009
Varsta: 33
Postari: 296
|
Deci nu doar ca s-a pus otrava, astazi de dimineata cand plecam spre serviciu, in capatul blocului meu (pe Str Rotunda) am vazut un jegos, despre care am crezut ca e de la canalizare or something. Exista o gura de canal in capatul blocului si credeam ca incearca sa ridice capacul canalului sau ceva, caci asa se deducea din gestul de a se apleca si a se ridica...Nu vedeam ce face pentru ca in fata lui era parcata o masina. Am trecut usor pe langa el si m-am oprit la cativa metri distanta (eram la volan). In momentul ala am vazut unul dintre cainii nostri de la bloc pe care ii hranesc din cand in cand, fugind terifiat catre linia de tramvai. A reusit sa traverseze bulevardul si sa dispara intre blocuri. Dupa cateva secunde l-am vazut si pe nenorocit cu un lat de hingheri in mana. Dupa miscarile pe care le facea banuiesc ca a ucis una dintre cateluse, caci l-am vazut impingand ceva cu piciorul.
Regret ca nu m-am intors sa vad ce se intamplase...sper sa fi fost doar o impresie a mea faptul ca un caine a fost totusi prins. Anyway, sunt multe nereguli care se petrec la nivel de Ecarisaj si eu ced ca lucrul asta ar trebui sesizat mai departe. Nu e posibil sa se intample asa ceva intr-o tara care se pretinde membra a UE. |
|
|
|
|
|
#17 |
|
Clasa "Junior"
Data inscrierii: septembrie 2008
Postari: 485
|
Aleile dintre blocuri, nu stiu exact.
Daca vreti aflu mai exact. Oricum sunt niste nenorociti. Asa isi fac ei campania electorala. |
|
|
|
|
|
#18 |
|
clasa "Campioni"
|
Ar trebui modificat titlul topicului si ma gandeam chiar postat la sectiunea caini,pentru a putea fi vazut de cat mai multi utilizatori.
|
|
|
|
|
|
#19 |
|
Clasa "Junior"
Data inscrierii: septembrie 2008
Postari: 485
|
Da, trebuie modificat titlul.
Ar mai trebui ca cei care au imprimanta sa listeze niste anunturi de atentionare. Au murit multi caini otraviti in Bucuresti, aici vorbim de caini de rasa. Ar putea sa moara si copii. Trebuie conceput un anunt pe care sa il listam si sa il lipim prin parcuri si in zonele aglomerate. |
|
|
|
|
|
#20 | |
|
Clasa "Junior"
Data inscrierii: decembrie 2008
Varsta: 35
Postari: 203
|
Citat:
Eu locuiesc relativ aproape de aceasta zona. Este foarte posibil sa fi fost hingherii, care vin in urma reclamatiilor facute de vecini si ridica acesti catei. Metodele lor nu sunt tocmai corecte, am auzit de multe ori de animale lovite si bruscate, nu cred totusi sa se preteze la uciderea acestor catei in plina strada. Am o experienta relativ recenta cu cativa catei care au fost ridicati de hingheri....si ceea ce stiu este ca ei incearca sa-i prinda cu latul, iar pt cei pe care nu-i pot lua asa, apeleaza la tranchilizare. Cateii ajung apoi in adapost la Pallady de unde ii poti recupera dupa ce sunt castrati si crotaliati. Mai multe detalii daca vrei iti dau pe mail: dianaaron@yahoo.com In legatura cu otava, nu am observat pana acum nimic in neregula in zona unde locuiesc, toti cateii mei erau bine azi dimineata. Poate totusi cei care au vazut catei morti, ne pot spune zonele unde s-a intamplat... |
|
|
|
|
|
|
#21 |
|
Banned
Data inscrierii: noiembrie 2009
Postari: 98
|
Petre, dupa nume observ ca esti baiat. O bata in dinti pt acel lucrator nu merge? Data miseleste normal. Sa nu-ti vada fatza. Vin si te ajut.
|
|
|
|
|
|
#22 | |
|
Clasa "Junior"
Data inscrierii: ianuarie 2009
Postari: 393
|
Citat:
N-am o metoda de rezolvare a situatiei cainilor fara stapan dar sincer nu cred ca folosind bata obtinem vreun rezultat. Poate ar trebui sa ne punem si in situatia acelui amarat care tine si el cu dintii de un biet serviciu, de un salar ... el primeste niste dispozitii, nu cred ca pune otrava asa de capul lui ... poate are si el familie, copii, animale acasa ... |
|
|
|
|
|
|
#23 | |
|
clasa "Campioni"
|
Citat:
Nu putem vorbi oamenilor despre pace si iubire cu o bata in mana. Ce lipseste in tara asta cu adevarat este o lege bine facuta si niste organe care sa o puna in aplicare cu vigilenta.Daca acestea ar exista,munca noastra s-ar simplifica cu mult. In privinta amaratului care tine cu dintii de un salariu...sa stii ca nu tine.Pentru un salariu nu faci crime,chiar daca sunt si asupra unui animal,decat daca decazi mai prejos de unul si te complaci in aceasta mizerie umana. A fi OM nu tine de cat de bogat sau sarac esti,acesta este un lucru pe care l-am invatat de cand ma ocup de animalute.
![]() "When the Earth is sick, the animals will begin to disappear, when that happens, The Warriors of the Rainbow will come to save them." ~Chief Seattle ~ Last edited by Heaven; 17 noiembrie 2009 at 04:58. |
|
|
|
|
|
|
#24 | |
|
Clasa "Junior"
Data inscrierii: ianuarie 2009
Postari: 393
|