Comunitatea iubitorilor de animale
Vechi 16 noiembrie 2009, 13:42   #16
Cristina_M
Clasa "Junior"

Cristina_M's Avatar

Data inscrierii: noiembrie 2009
Varsta: 33
Postari: 296
Implicit

Deci nu doar ca s-a pus otrava, astazi de dimineata cand plecam spre serviciu, in capatul blocului meu (pe Str Rotunda) am vazut un jegos, despre care am crezut ca e de la canalizare or something. Exista o gura de canal in capatul blocului si credeam ca incearca sa ridice capacul canalului sau ceva, caci asa se deducea din gestul de a se apleca si a se ridica...Nu vedeam ce face pentru ca in fata lui era parcata o masina. Am trecut usor pe langa el si m-am oprit la cativa metri distanta (eram la volan). In momentul ala am vazut unul dintre cainii nostri de la bloc pe care ii hranesc din cand in cand, fugind terifiat catre linia de tramvai. A reusit sa traverseze bulevardul si sa dispara intre blocuri. Dupa cateva secunde l-am vazut si pe nenorocit cu un lat de hingheri in mana. Dupa miscarile pe care le facea banuiesc ca a ucis una dintre cateluse, caci l-am vazut impingand ceva cu piciorul.
Regret ca nu m-am intors sa vad ce se intamplase...sper sa fi fost doar o impresie a mea faptul ca un caine a fost totusi prins. Anyway, sunt multe nereguli care se petrec la nivel de Ecarisaj si eu ced ca lucrul asta ar trebui sesizat mai departe. Nu e posibil sa se intample asa ceva intr-o tara care se pretinde membra a UE.
Vechi 16 noiembrie 2009, 13:42   #17
mikisor_g
Clasa "Junior"

Data inscrierii: septembrie 2008
Postari: 485
Implicit Sector 3 ...zona Titan

Aleile dintre blocuri, nu stiu exact.
Daca vreti aflu mai exact.

Oricum sunt niste nenorociti.
Asa isi fac ei campania electorala.
mikisor_g e offline Vezi profilul utilizatorului mikisor_g Vezi galeriile foto ale utilizatorului mikisor_g Vezi grupurile utilizatorului mikisor_g   Raspunde cu citat
Vechi 16 noiembrie 2009, 13:56   #18
Heaven
clasa "Campioni"

Heaven's Avatar

Data inscrierii: iulie 2004
Varsta: 30
Postari: 1,364
Trimite mesaj via Yahoo la Heaven
Implicit

Ar trebui modificat titlul topicului si ma gandeam chiar postat la sectiunea caini,pentru a putea fi vazut de cat mai multi utilizatori.
~Chief Seattle ~
Heaven e offline Vezi profilul utilizatorului Heaven Vezi galeriile foto ale utilizatorului Heaven Vezi grupurile utilizatorului Heaven   Raspunde cu citat
Vechi 16 noiembrie 2009, 14:03   #19
mikisor_g
Clasa "Junior"

Data inscrierii: septembrie 2008
Postari: 485
Implicit O idee buna

Da, trebuie modificat titlul.
Ar mai trebui ca cei care au imprimanta sa listeze niste anunturi de atentionare.
Au murit multi caini otraviti in Bucuresti, aici vorbim de caini de rasa.
Ar putea sa moara si copii.
Trebuie conceput un anunt pe care sa il listam si sa il lipim prin parcuri si in zonele aglomerate.
mikisor_g e offline Vezi profilul utilizatorului mikisor_g Vezi galeriile foto ale utilizatorului mikisor_g Vezi grupurile utilizatorului mikisor_g   Raspunde cu citat
Vechi 16 noiembrie 2009, 15:46   #20
deea25
Clasa "Junior"

deea25's Avatar

Data inscrierii: decembrie 2008
Varsta: 35
Postari: 203
Implicit

Citat:
Original a fost postat de Cristina_M Vezi Postarea
Deci nu doar ca s-a pus otrava, astazi de dimineata cand plecam spre serviciu, in capatul blocului meu (pe Str Rotunda) am vazut un jegos, despre care am crezut ca e de la canalizare or something. Exista o gura de canal in capatul blocului si credeam ca incearca sa ridice capacul canalului sau ceva, caci asa se deducea din gestul de a se apleca si a se ridica...Nu vedeam ce face pentru ca in fata lui era parcata o masina. Am trecut usor pe langa el si m-am oprit la cativa metri distanta (eram la volan). In momentul ala am vazut unul dintre cainii nostri de la bloc pe care ii hranesc din cand in cand, fugind terifiat catre linia de tramvai. A reusit sa traverseze bulevardul si sa dispara intre blocuri. Dupa cateva secunde l-am vazut si pe nenorocit cu un lat de hingheri in mana. Dupa miscarile pe care le facea banuiesc ca a ucis una dintre cateluse, caci l-am vazut impingand ceva cu piciorul.
Regret ca nu m-am intors sa vad ce se intamplase...sper sa fi fost doar o impresie a mea faptul ca un caine a fost totusi prins. Anyway, sunt multe nereguli care se petrec la nivel de Ecarisaj si eu ced ca lucrul asta ar trebui sesizat mai departe. Nu e posibil sa se intample asa ceva intr-o tara care se pretinde membra a UE.
Cristina, spune-mi te rog, Str. rotunda este cumva cea in capatul cereia se afla clubul Cara? sau poate mai e o strada cu aceeasi denumire in alta parte.
Eu locuiesc relativ aproape de aceasta zona.
Este foarte posibil sa fi fost hingherii, care vin in urma reclamatiilor facute de vecini si ridica acesti catei. Metodele lor nu sunt tocmai corecte, am auzit de multe ori de animale lovite si bruscate, nu cred totusi sa se preteze la uciderea acestor catei in plina strada. Am o experienta relativ recenta cu cativa catei care au fost ridicati de hingheri....si ceea ce stiu este ca ei incearca sa-i prinda cu latul, iar pt cei pe care nu-i pot lua asa, apeleaza la tranchilizare. Cateii ajung apoi in adapost la Pallady de unde ii poti recupera dupa ce sunt castrati si crotaliati.
Mai multe detalii daca vrei iti dau pe mail: dianaaron@yahoo.com

In legatura cu otava, nu am observat pana acum nimic in neregula in zona unde locuiesc, toti cateii mei erau bine azi dimineata.
Poate totusi cei care au vazut catei morti, ne pot spune zonele unde s-a intamplat...
deea25 e offline Vezi profilul utilizatorului deea25 Vezi galeriile foto ale utilizatorului deea25 Vezi grupurile utilizatorului deea25   Raspunde cu citat
Vechi 16 noiembrie 2009, 15:54   #21
JOJJO
Banned

Data inscrierii: noiembrie 2009
Postari: 98
Implicit

Petre, dupa nume observ ca esti baiat. O bata in dinti pt acel lucrator nu merge? Data miseleste normal. Sa nu-ti vada fatza. Vin si te ajut.
JOJJO e offline Vezi profilul utilizatorului JOJJO Vezi galeriile foto ale utilizatorului JOJJO Vezi grupurile utilizatorului JOJJO   Raspunde cu citat
Vechi 16 noiembrie 2009, 19:39   #22
Petre
Clasa "Junior"

Petre's Avatar

Data inscrierii: ianuarie 2009
Postari: 393
Implicit

Citat:
Original a fost postat de JOJJO Vezi Postarea
Petre, dupa nume observ ca esti baiat. O bata in dinti pt acel lucrator nu merge? Data miseleste normal. Sa nu-ti vada fatza. Vin si te ajut.
poate ar merge o bata ... dar atunci cu ce ne mai deosebim de "ei" si cand zic "ei" nu ma refer la amarasteanul care indeplineste o sarcina de serviciu, ma refer la cei care dau astfel de dispozitii.
N-am o metoda de rezolvare a situatiei cainilor fara stapan dar sincer nu cred ca folosind bata obtinem vreun rezultat.
Poate ar trebui sa ne punem si in situatia acelui amarat care tine si el cu dintii de un biet serviciu, de un salar ... el primeste niste dispozitii, nu cred ca pune otrava asa de capul lui ... poate are si el familie, copii, animale acasa ...
Vechi 17 noiembrie 2009, 04:55   #23
Heaven
clasa "Campioni"

Heaven's Avatar

Data inscrierii: iulie 2004
Varsta: 30
Postari: 1,364
Trimite mesaj via Yahoo la Heaven
Implicit

Citat:
Original a fost postat de Petre Vezi Postarea
poate ar merge o bata ... dar atunci cu ce ne mai deosebim de "ei" si cand zic "ei" nu ma refer la amarasteanul care indeplineste o sarcina de serviciu, ma refer la cei care dau astfel de dispozitii.
N-am o metoda de rezolvare a situatiei cainilor fara stapan dar sincer nu cred ca folosind bata obtinem vreun rezultat.
Poate ar trebui sa ne punem si in situatia acelui amarat care tine si el cu dintii de un biet serviciu, de un salar ... el primeste niste dispozitii, nu cred ca pune otrava asa de capul lui ... poate are si el familie, copii, animale acasa ...
Partial ai dreptate:adica,coborandu-ne la acel nivel primitiv nu vom reusi sa rezolvam lucrurile.
Nu putem vorbi oamenilor despre pace si iubire cu o bata in mana.
Ce lipseste in tara asta cu adevarat este o lege bine facuta si niste organe care sa o puna in aplicare cu vigilenta.Daca acestea ar exista,munca noastra s-ar simplifica cu mult.
In privinta amaratului care tine cu dintii de un salariu...sa stii ca nu tine.Pentru un salariu nu faci crime,chiar daca sunt si asupra unui animal,decat daca decazi mai prejos de unul si te complaci in aceasta mizerie umana.
A fi OM nu tine de cat de bogat sau sarac esti,acesta este un lucru pe care l-am invatat de cand ma ocup de animalute.
~Chief Seattle ~

Last edited by Heaven; 17 noiembrie 2009 at 04:58.
Heaven e offline Vezi profilul utilizatorului Heaven Vezi galeriile foto ale utilizatorului Heaven Vezi grupurile utilizatorului Heaven   Raspunde cu citat
Vechi 18 noiembrie 2009, 11:47   #24
Petre
Clasa "Junior"

Petre's Avatar

Data inscrierii: ianuarie 2009
Postari: 393
Implicit

Citat:
A fi OM nu tine de cat de bogat sau sarac
corect ... dar a fi om mai tine si de nivelul de educatie si ce pretentii poti sa ai de la un "amarat" needucat, crescut intr-un mediu care ia influentat foarte negativ evolutia si pentru care cea mai mare "performanta" este ca are un loc de munca la hingheri, gunoieri etc. Macar pentru faptul ca umbla in doua picioare si vorbeste poate fi considerat om si nu merita o bata dupa ceafa doar pentru ca un sef (mai tampit decat el) ii da niste ordine cretine.
Vechi 15 decembrie 2009, 16:34   #25
deea25
Clasa "Junior"

deea25's Avatar

Data inscrierii: decembrie 2008
Varsta: 35
Postari: 203
Implicit

Postat pe un alt topic:
Citat:
Caini otraviti aseara in zona Sos. Giurgiului
Citat:
Aseara dupa ora 21 in zona mentionata, stiu precis de str. Vigoniei unde locuiesc eu, au fost otraviti masiv cainii. Toti, inclusiv cei din curtea scolii 103 erau sterilizati si ingrijiti cu multa dragoste de cateva persoane. Nu s-a putut face nimic pt salvarea lor, nu stiu ce fel de otrava a fost, am gasit urme de voma cu mult sange.Cel pe care l-am luat in casa avea o spuma alba care iesea si pe gura si pe nas si un horcait din gat foarte puternic. Degeaba am incercat apa cu sare, albus, carbune medicinal, injectii, totul a fost in zadar, pt el si pentru ceilalti care au primit ingrijiri.
Foarte curios este si astept si parerea voastra, in acest interval de timp pe strada a patrulat si a stationat mult timp in diverse puncte, strada nefiind foarte lunga o masina de politie pe care scria POLITIA COMUNITARA sector 5.Imi pare rau ca nu am luat numarul masinii. Sa aiba vreo legatura cu otravirea, sa fie ceva organizat de autoritati si politia sa- i supravegheze pe cei care puneau otrava ca sa nu aiba necazuri cu eventualii oameni care i-ar fi putut vedea ?????
deea25 e offline Vezi profilul utilizatorului deea25 Vezi galeriile foto ale utilizatorului deea25 Vezi grupurile utilizatorului deea25   Raspunde cu citat
Sponsored links
Advertisement

Advertisement
Advertisement

Animall.ro
Raspuns

Momentan 1 utilizator(i) vizualizeaza Topicul (0 membri si 1 vizitatori)

Thread Tools
Moduri de Afisare

Reguli de Postare
Nu poti posta topicuri noi
Nu poti posta raspunsuri
Nu poti posta atasamente
Nu poti edita postarile

BB code is On
Smilies sunt On
[IMG] code este On
HTML code este Off
Forum Jump