|
|
|||||||
![]() |
|
|
|
Thread Tools | Moduri de Afisare |
|
|
#1 |
|
Clasa "Junior"
Data inscrierii: august 2009
Varsta: 18
Postari: 209
|
O catelusa foarte frumoasa, de talie medie, posibil rasa cocker sau, teckel(nu am apucat sa o vad prea bine) a fatat acum numai patru zile, si sta intr-o cutiuta mica improvizata de o fata care ii da de mancare. Acestia stau si indura gerul de afara intr-o gradina a unui bloc! Din pacate, catelusii sunt mult prea mici pentru a rezista gerului de afara! Cautam adapost provizoriu urgent pentru catelusi cu tot cu mama! Voi reveni cu niste poze! annnayram@yahoo.com
|
|
|
|
|
#2 |
|
clasa "Campioni"
Data inscrierii: iunie 2008
Postari: 1,088
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Clasa "Baby"
Data inscrierii: octombrie 2009
Postari: 35
|
Catelusa este ingrijita de mine pentru moment.Fiind voluntara ROBI ma ajuta mult si fetele insa si ele sunt pana peste cap pline de probleme si n animalute.Toate fetele care pot lua acasa animalute au casa plina.Eu am probleme in ceea ce priveste animalele cu bunicul meu,am indraznit sa ascund o pisicuta de el si atat mi-a trebuit...Ma rog.Ideea e in felul urmator.Catelusa a fost abandonata acum vreo 2 luni de zile,am vazut-o prin statia de masina de la mine si cand am luat-o in brate nu stiu de ce dar am avut impresia ca e sterilizata....Wrong!!!Catelusa fusese abandonata tocmai pentru ca era gestanta...acest lucru nefiind vizibil pe atunci.I-am facut poze,am postat anunturi cu Tania-asa o cheama acum si ulterior am aflat ca o vecina o luase...probabil sa ii dea de mancare si sa o tina la caldurica o zi 2 dupa care a tinut-osub balconul ei.Taticul puiutilor este un mascul de talie medie cu par cret,la fel de iubaret ca si ea.Sunt 2 caini cum rar am mai vazut.Pna nu mananca ea el nici nu se atinge de mancare.Tania a fatat 8 puiuti care zic eu,mama si tatal fiind de talie medie sunt si ei la fel.Le-am improvizat un adapost din cutii,hainute groase si le-a facut tata din nailon,ca sa se pastreze caldura un fel de usita.Dar asta se pare ca nu e indeajuns.Desii le duc zi de zi mancare tot nu stau locului,ea pleaca,traverseaza o strada plina de masini,el hop dupa ea si catelusii mai ies tarandu-se afara in zapada.L-am instruit pe tata sa se mai duca din cand in cand sa verifice eu nefiind f des pe acasa-munca,facultate- dar cand e el la munca si sunt si eu mi-e teama sa ma gandesc.Daaca cineva ne poate ajuta as fi recunoscatoare!Cea neagra este Tania,albutul este Puf si mogaldetele....poze facute acum 4 zile cand nu ningea.Mamica dupa ce alapteaza va sterilizata de ROBI insa si atunci voi avea nevoie de transport.Help?
|
|
|
|
|
#4 |
|
Clasa "Junior"
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
clasa "Campioni"
Data inscrierii: septembrie 2007
Postari: 1,052
|
Ce frumoasi sunt toti!
Catelusa-mama si taticul si puiutii! Multa bafta, sa treaca cu usurinta de zilele astea grele! |
|
|
|
|
#6 |
|
clasa "Campioni"
|
dau un sfat , in caz ca nu se gaseste cazare nicaieri : improvizati o cusca , dintr-un dulap vechi , sau chiar din niste placaje "imbinate " mai primitiv . puneti un cojoc , o haina groasa . acoperiti intrarea in cusca , astfel incat sa incapa doar mama . cu cat e intrarea mai ingusta cu atat va fi mai cald . luati sticle goale de 2 sau 5 litri si umpleti-le cu apa fierbinte / fiarta .infasurati-le in ceva carpe , si bagati-le in cusca . hraniti catelusa cu hrana calda (ciorba , orez, spinari de pui fierte ; e si mai ieftin , fata de o mancare superpremium , cum ar fi indicat .
eu folosindu-ma de aceste metode rudimentare , am trecut prin iarna o catelusa cu pui . este vorba de iarna in care a inghetat marea .eu duceam sticlele cu apa fiarta doar noaptea .fierbeam in jur de 10 litri de apa. multa bafta .
"-te referi cumva la un salon psihiatric?intreba ignatius,fierband de manie.crezi ca sunt nebun?iti inchipui ca vreun cretin de psihiatru va putea vreodata sonda adancimile psihicului meu?(.....)ar incerca sa ma transforme intr-un tampit caruia ii place televiziunea,masinile noi si mancarea congelata.nu pricepi?psihiatria e mai rea decat comunismul.refuz sa fiu indoctrinat.nu vreau sa fiu un robot." ( j.k.toole,conjuratia imbecililor) |
|
|
|
|
#7 | |
|
Clasa "Baby"
Data inscrierii: octombrie 2009
Postari: 35
|
Citat:
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Clasa "Junior"
|
Topicul se poate inchide. Sunt asa dezamagita ca nici nu mai vreau sa dau detalii despre ce s-a intamplat.. o femeie care statea la parter a sunat ori pur si simplu au fost dusi pe un camp unde sigur nu vor supravietui! cel mai mult ma doare ca era catelusa de rasa, si putea si foarte usor data spre adoptie! Am incercat sa vorbim cu ea, insa nu a dorit nici sa ne vada la fata
|
|
|
|
|
#9 |
|
Clasa "Deschisa"
Data inscrierii: mai 2008
Postari: 515
|
catelusa era probabil metis..nu era de rasa..
Oricum imi pare rau,dar nu ai nici o posibilitate sa mergi sa ii iei? |
|
|
|
|
#10 |
|
Clasa "Junior"
|
Nu pot atata timp cat nu imi spune absolut nimic despre locul unde se afla! Elena nu mai zic, a plans de nervi.... Pur si simplu nu a venit sa vorbeasca nici 5 minute cu noi!
|
|
|
|
|
#11 |
|
Clasa "Junior"
|
Avand in considerare ca puii cu mamica au fost luati, barbatul acela mi-a spus ca a INCERCAT sa il goneasca pe taticul puilor, cel alb de talie medie si imi e foarte teama ca nu il voi mai vedea nici pe acesta! Va rog, daca poate cineva sa treaca sa il ia de acolo, macat provizoriu, va rog din suflet! amaratul nu mai are nici culcus, nimic! Nu vreau sa stiu ca e parasit pe un camp!
|
|
|
|
|
#12 |
|
Clasa "Veterani"
Data inscrierii: martie 2005
Postari: 5,300
|
Astia sunt tampiti frate!
Nu le-ai spus ca fapta lor este infractiune si ca-i reclami la politie? Asa sa si faci. Du-te si ameninta-i ca sa afli unde a mutat mama cu puii! Altfel chiar ca sunt condamnati la moarte. Sa suni si la baza la Pallady sa vezi daca nu au venit ei cumva, la solicitarea acelei femei. Dar din pacate doar luni, ca sambata-duminica nu lucreaza cu publicul. Uite telefonul: 0213452740 Last edited by ccris; 22 ianuarie 2010 at 19:12. |
|
|
|
|
#13 | |
|
Clasa "Junior"
|
Citat:
Asta am sa fac! Imi e teama ca nu voi da de ei Insa daca voi da de ei tot voi avea nevoie de ajutor(transport) si un adapost temporar! Multumesc! |
|
|
|
|
|
#14 |
|
Clasa "Veterani"
|
Du-te peste ei si cheama politia. Nu-i lasa asa.
Vezi unde sunt mama si puii si vedem pe urma de transport. Asta sa fie ultima problema. Cand chemi politia sa le pui in vedere sa nu cumva sa-i faca de petrecanie si masculului, ca jar mananca! |
|
|
|
|
#15 |
|
Clasa "Veterani"
|
|
|