Comunitatea iubitorilor de animale
Vechi 08 februarie 2010, 13:03   #1
Amena
Clasa "Puppy"

Data inscrierii: septembrie 2007
Varsta: 31
Postari: 126
Trimite mesaj via Yahoo la Amena
Implicit Urgenta Mare In Glina

Buna. ar trebui sa scriu acest mesaj cu litere foarte mari ca sa evidentiez urgenta si nevoie de ajutor de care cateii din glina au nevoie. Avem mare - mare nevoie de ajutor la scos zapada din tarcuri, este de aproape 2 m, foarte multi catei au sarit din tarcuri si se bat afara. Drumul de acces este aproape inaccesibil , pe jos doar se poate ajunge pe o portiune din el. In camp acum sunt doar colegele mele Ioana si Olimpia si una din voluntarele noastre, Mara. Eu o sa ajung mai spre dupa-amiaza caci nu ma lasa sa plec de la servici.
VA ROG MULT, nu stiu cum sa exprim nevoie de ajutor, avem nevoie de oameni cu lopeti care sa ne ajute.
Am gasit un utilaj de dezapezire care va da zapada de pe drum si de langa tarcuri, dar in tarcuri nu are cum sa ne ajute.

VA ROG, SUNTEM DISPERATE, NE POATE AJUTA CINEVA ASTAZI??? ACUM ???
VA RUGAM MUUULT !!!!
contact : 0744440089 carmen, 0744884704 ioana, 0723643329 olimpia.
Amena e offline Vezi profilul utilizatorului Amena Vezi galeriile foto ale utilizatorului Amena Vezi grupurile utilizatorului Amena  
Vechi 08 februarie 2010, 13:29   #2
ingerul_decazut
Clasa "Junior"

ingerul_decazut's Avatar

Data inscrierii: decembrie 2008
Varsta: 20
Postari: 353
Implicit

Olimpia daca mergi maine anunta-ma si pe mn te rog ca vin si eu ...... azi nu pot
ingerul_decazut e offline Vezi profilul utilizatorului ingerul_decazut Vezi galeriile foto ale utilizatorului ingerul_decazut Vezi grupurile utilizatorului ingerul_decazut  
Vechi 08 februarie 2010, 13:29   #3
Alessia
Clasa "Puppy"

Alessia's Avatar

Data inscrierii: aprilie 2008
Postari: 186
Trimite mesaj via Yahoo la Alessia
Implicit

Acum am fost sunata de corsar care este la Glina si mi-a spus ca-i nevoie mare de ajutor, cainii sunt sub zapada (zapada are 2 m) cine poate ajuta la dezapezirea cainilor.
Alessia e offline Vezi profilul utilizatorului Alessia Vezi galeriile foto ale utilizatorului Alessia Vezi grupurile utilizatorului Alessia  
Vechi 08 februarie 2010, 15:36   #4
Angmar
Clasa "Deschisa"

Data inscrierii: iunie 2009
Postari: 520
Implicit

Inteleg ca e vorba despre aceeasi problema ca cea din topicul deschis de anael.
Angmar e offline Vezi profilul utilizatorului Angmar Vezi galeriile foto ale utilizatorului Angmar Vezi grupurile utilizatorului Angmar  
Vechi 08 februarie 2010, 20:18   #5
noi2
clasa "Campioni"

noi2's Avatar

Data inscrierii: iulie 2009
Postari: 1,577
Implicit

Tocmai ne-am intors din Glina, dupa doar 3 ore de luptat cu zapezile. Erau acolo oameni care munceau de dimineata. Nu stiu cum au rezistat.

Oricum, nu cred ca erau mai mult de 10 - 12 oameni (fetele de la A doua sansa si Robi). Pacat!

E cumplit ce e la Glina acum. Zapada de 1 m sau chiar 2 m pe alocuri. Multi caini scapati din tarcuri. Cativa morti. Custi ingropate complet in zapada. Foame, frig si disperare.

Cateva poze mai jos.

Click the image to open in full size.
Vechi 08 februarie 2010, 21:36   #6
ela-ana
clasa "Campioni"

ela-ana's Avatar

Data inscrierii: februarie 2007
Postari: 1,810
Trimite mesaj via Yahoo la ela-ana
Implicit

in aceasta fotografie.... catelul lungit pe zapada este mort?
"Te uiti în ochii lui: te întelege si tu nu cauti sa-l întelegi. Inima lui ti-e daruita fara conditii si peste împrejurari: câinele-i o prelungire a fiintei tale sufletesti si tu îl chinuiesti, îl bati, îl prinzi cu latul si-l ucizi.(...)”Tudor Arghezi
ela-ana e offline Vezi profilul utilizatorului ela-ana Vezi galeriile foto ale utilizatorului ela-ana Vezi grupurile utilizatorului ela-ana  
Vechi 08 februarie 2010, 21:42   #7
noi2
clasa "Campioni"

noi2's Avatar

Implicit

Citat:
Original a fost postat de ela-ana Vezi Postarea
in aceasta fotografie.... catelul lungit pe zapada este mort?
Da, din pacate

Si mai erau cativa

Unii au fost salvati la timp (o catelusa a fost gasita in viata, desi fusese ingropata cu cusca cu tot in zapada), pentru altii a fost insa prea tarziu.
Vechi 08 februarie 2010, 22:02   #8
Marzena
Clasa "Deschisa"

Marzena's Avatar

Data inscrierii: februarie 2008
Postari: 738
Implicit

Mi s-a pus un nod in gat cand am vazut ... O capitala plina cu imbuibati pentru care adevarata drama o reprezinta faptul ca nu pot sa isi urneasca masinile din parcare din cauza troienelor si trebuie sa isi miste pretiosul cur o zi cu autobuzu', stau si se lamenteaza si injura in reportajele retardat-apocaliptice de la tv, in timp ce altundeva, se intampla asa ceva...
~ Singura fiinta pe care natura a creat-o nedesavârsita în felul sau pare a fi omul. Toate celelalte fiinte, animale si plante sînt desavârsite. De aceea omul a creat istoria, pentru a se desavârsi prin propriile puteri. De aceea animalele nu au istorie. ~
Lucian Blaga
Marzena e online acum Vezi profilul utilizatorului Marzena Vezi galeriile foto ale utilizatorului Marzena Vezi grupurile utilizatorului Marzena  
Vechi 08 februarie 2010, 22:11   #9
poosinboots
clasa "Campioni"

poosinboots's Avatar

Data inscrierii: aprilie 2007
Postari: 1,552
Trimite mesaj via Yahoo la poosinboots
Angry

2 catei erau morti,dintre care unul era cel mai mare si mai dragut de acolo...mi-a parut groaznic de rau de ei
Este in continuare f multa zapada acolo,multi catei nu pot intra in cotete,altii sunt iesiti din tarcuri
Vechi 08 februarie 2010, 22:21   #10
noi2
clasa "Campioni"

noi2's Avatar

Implicit

Da, cateii din Glina au nevoie de oameni, mai mult ca niciodata! Chiar este o urgenta!

Dupa cum vedeti in poze, doar intrarile in custi au putut fi dezgropate. Mai e mult de munca. Mancarea nu poate ajunge la ei. Cati saci de mancare pot cara in spate o mana de fete?

Poate da Dumnezeu si maine vin mai multi oameni, cu mai multe lopeti, cu mai multe masini care sa razbeasca pana la adapost!

Cateii acestia nu pot rezista asa pana in week-end

Last edited by noi2; 08 februarie 2010 at 22:24.
noi2 e offline Vezi profilul utilizatorului noi2 Vezi galeriile foto ale utilizatorului noi2 Vezi grupurile utilizatorului noi2  
Vechi 08 februarie 2010, 22:31   #11
ela-ana
clasa "Campioni"

ela-ana's Avatar

Data inscrierii: februarie 2007
Postari: 1,810
Trimite mesaj via Yahoo la ela-ana
Implicit

In presa..."realiutatea" apelul a aparut...
cei ce sunt inscrisi si pe alte forumuri... indiferent de care ...sa posteze un SOS pentru aceste suflete in nevoie...se poate trimite si la presa... sau oriunde se poate scrie... cu cat este mai mult mediatizat apelul... poate apar si voluntari mai multi
vor fi cateva zile de liniste din partea naturii iar zapada revine... nu in cantitatea asta...
"Te uiti în ochii lui: te întelege si tu nu cauti sa-l întelegi. Inima lui ti-e daruita fara conditii si peste împrejurari: câinele-i o prelungire a fiintei tale sufletesti si tu îl chinuiesti, îl bati, îl prinzi cu latul si-l ucizi.(...)”Tudor Arghezi
ela-ana e offline Vezi profilul utilizatorului ela-ana Vezi galeriile foto ale utilizatorului ela-ana Vezi grupurile utilizatorului ela-ana  
Vechi 08 februarie 2010, 22:37   #12
noi2
clasa "Campioni"

noi2's Avatar

Implicit

Doamne ajuta!

http://www.realitatea.net/peste-400-...to_699102.html
Vechi 08 februarie 2010, 22:52   #13
Marzena
Clasa "Deschisa"

Marzena's Avatar

Data inscrierii: februarie 2008
Postari: 738
Implicit

Puneti anunturi pe forumurile mari, populate - softpedia, computergames, motor, idieta & alte forumuri de fomei (eu chiar nu am timp, maine am un examen, imi mai aerisesc creierii cate 5-10m min intre reprize de invatat )!
~ Singura fiinta pe care natura a creat-o nedesavârsita în felul sau pare a fi omul. Toate celelalte fiinte, animale si plante sînt desavârsite. De aceea omul a creat istoria, pentru a se desavârsi prin propriile puteri. De aceea animalele nu au istorie. ~
Lucian Blaga
Marzena e online acum Vezi profilul utilizatorului Marzena Vezi galeriile foto ale utilizatorului Marzena Vezi grupurile utilizatorului Marzena  
Vechi 08 februarie 2010, 23:23   #14
noi2
clasa "Campioni"

noi2's Avatar

Angry Cateva poze facute inainte sa ajungem noi

Vechi 08 februarie 2010, 23:25   #15
anael
clasa "Campioni"

anael's Avatar

Data inscrierii: iunie 2006
Postari: 1,057
Implicit

Papica au avut;pe langa 100kg de boabe am avut si cativa saci mari de paine adusi de doi voluntari,multumim,nici nu stiu cine erau,au venit,au intrat in tarcuri si au muncit.
Am reusit sa intru cu masina pana la casa ingrijitorului de abia la 17 si am lasat inca 275kg de boabe.
Multumim pentru sprijin celor care au venit azi,stiu ce efort deosebit au facut, dar si celor care s-au anuntat pentru zilele urmatoare.
Maine sper sa avem o zi mai buna,in rest va las sa urmariti filmuletele.
Stati ca nu le ia.Revin imediat.

http://www.adouasansa.com/

Click the image to open in full size.;Click the image to open in full size.
anael e offline Vezi profilul utilizatorului anael Vezi galeriile foto ale utilizatorului anael Vezi grupurile utilizatorului anael  
Sponsored links
Advertisement

Advertisement
Advertisement

Animall.ro
Topic Inchis

Momentan 1 utilizator(i) vizualizeaza Topicul (0 membri si 1 vizitatori)

Thread Tools
Moduri de Afisare

Reguli de Postare
Nu poti posta topicuri noi
Nu poti posta raspunsuri
Nu poti posta atasamente
Nu poti edita postarile

BB code is On
Smilies sunt On
[IMG] code este On
HTML code este Off
Forum Jump