Comunitatea iubitorilor de animale
Vechi 09 februarie 2010, 07:09   #1
cool_recover
Clasa "Baby"

Data inscrierii: februarie 2010
Postari: 19
Smile incalzitor acvariu

buna dimineata. as dori sa ma ajute cineva cu un site sau un loc de unde as putea sa cumpar un incalzitor pentru broscutele mele.
Am gasit pe pepika produsul acesta "Incalzitor Aquael Easy Heater 25 W".Dar nu stiu cat de bun e. A folosit cineva asa ceva?

As cumpara si second doar sa nu fie foarte folosit.Sunt din Bucuresti.

Multumesc
cool_recover e offline Vezi profilul utilizatorului cool_recover Vezi galeriile foto ale utilizatorului cool_recover Vezi grupurile utilizatorului cool_recover   Raspunde cu citat
Vechi 09 februarie 2010, 08:09   #2
ingerul_decazut
Clasa "Junior"

ingerul_decazut's Avatar

Data inscrierii: decembrie 2008
Varsta: 20
Postari: 355
Implicit

intra pe id meu de mess ca iti dau eu mai multe detalii daca ai nevoie ... sunt o multime de site-uri de unde poti lua dar depinde de ce acvariu ai si de mai multe chesti .....
deci cauta-ma pe mess ingerul_decazut_1990 te astept
ingerul_decazut e offline Vezi profilul utilizatorului ingerul_decazut Vezi galeriile foto ale utilizatorului ingerul_decazut Vezi grupurile utilizatorului ingerul_decazut   Raspunde cu citat
Vechi 09 februarie 2010, 08:10   #3
johny09
Clasa "Junior"

johny09's Avatar

Data inscrierii: ianuarie 2010
Varsta: 18
Postari: 348
Smile

pai un incalzitor bun gasesti la un pets shop nu trebuie sa cauti pe internet sau la cine stie ce fel de magazine.da modelul pe care lai scris tu acolo il folosesc si eu la acvariu si il am de vreo 2 ani si nu mi sa stricat e foarte bun.
Advertisement

Advertisement
Advertisement

Animall.ro
Raspuns

Momentan 1 utilizator(i) vizualizeaza Topicul (0 membri si 1 vizitatori)

Thread Tools
Moduri de Afisare

Reguli de Postare
Nu poti posta topicuri noi
Nu poti posta raspunsuri
Nu poti posta atasamente
Nu poti edita postarile

BB code is On
Smilies sunt On
[IMG] code este On
HTML code este Off
Forum Jump