Prin navigarea pe acest site, iti exprimi acordul cu privire la politica de folosire cookies. Detalii

Termeni si Conditii

Termeni generali

Termenii si conditiile de utilizare a site-ului www.animale.ro (denumite in continuare "Termeni si Conditii") stabileste care sunt conditiile in care orice persoana poate vizita ori accesa site-ul www.animale.ro (denumit in continuare "Site-ul" si/sau Animale.ro) ori poate utiliza in orice mod serviciile oferite prin intermediul Site-ului (denumite in continuare "Serviciile Animale.ro"), si are valoarea unei conventii incheiate intre Active Soft S.R.L. (denumita in continuare Active Soft), in calitatea sa de proprietar si administrator al Site-ului si de furnizor al Serviciilor Animale.ro, si orice persoana care viziteaza ori acceseaza Site-ul sau care doreste sa utilizeze in orice mod sau utilizeaza efectiv Serviciile Animale.ro (denumita in continuare "Utilizator"). Neacceptarea acestor Termeni si Conditii ori a oricarei prevederi din acestea atrage obligatia persoanei respective de a inceta de indata accesarea Site-ului, iar accesarea sau vizitarea in continuare a Site-ului, a oricarei pagini din acesta si/sau utilizarea Serviciilor Animale.ro, precum si a oricarui component al acestora constituie o acceptare in intregime si neconditionata a Termenilor si Conditiilor si a oricarei prevederi din acestea.

Utilizatorii inactivi, precum si oricare Utilizator care incalca in orice mod Termenii si Conditiile vor putea fi sanctionati de catre echipa Animale.ro prin avertisment sau suspendarea pe o perioada limitata sau in mod definitiv a contului de Utilizator, a accesului partial sau total pe Site si/sau a utilizarii Serviciilor Animale.ro. Aplicarea sanctiunilor mentionate mai sus va putea fi argumentata fara a exista insa o obligatie expresa sau implicita in acest sens.

Utilizatorii iau cunostinta si sunt de acord ca pe Site este interzisa clonarea. Un Utilizator nu poate avea doua sau mai multe conturi. In intelesul Termenilor si Conditiilor prin clonare se intelege crearea unui cont nou de catre un Utilizator care are deja un cont sau contul vechi a fost suspendat temporar sau definitiv ca urmare a aplicarii unei sanctiuni din cele prevazute in alineatul precedent. Utilizatorul care incalca in orice mod prevederile de mai sus va fi sanctionat cu blocarea ambelor conturi si interzicerea accesului pe Site.

Nota de informare privind prelucrarea de date cu caracter personal

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, Active Soft va administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale furnizate de Utilizatori. Prin Termeni si Conditii Utilizatorii sunt informati ca datele personale pe care le furnizeaza sunt prelucrate in scopul oferirii in conditii optime de catre Active Soft a serviciilor pe internet, a serviciilor de relationare sociala, a serviciilor de furnizare bunuri si servicii, a serviciilor de reclama, marketing si publicitate si a serviciilor de statistica.

Datele personale sunt furnizate de catre Utilizatori in momentul crearii unui cont pe Site. Colectarea acestor date se face doar in scopurile precizate mai sus si pentru oferirea in conditii optime a Serviciilor Animale.ro.

Conform Legii nr. 677/2001, Utilizatorii beneficiaza de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a se adresa justitiei. Totodata, utilizatorii au dreptul sa se opuna prelucrarii datelor personale care ii privesc si sa solicite stergerea datelor.

Pentru exercitarea acestor drepturi Utilizatorii pot face o cerere in scris cu cerinta lor, pe care sa o trimita apoi prin posta la adresa adresa: Active Soft S.R.L. B-dul Pierre de Coubertin nr.3-5 Sector 2,Bucuresti sau prin e-mail la adresa support@animale.ro.

Active Soft S.R.L. este operator de date cu caracter personal înscris în registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal sub nr. 5439 si nr. 5440. Mai multe informatii privind publicitatea targetata comportamental, regasiti accesand linkul http://www.youronlinechoices.com/ro/despre-publicitatea-targetata-comportamental

Materialele si informatiile accesibile prin intermediul Site-ului

Continutul si elementele de grafica ale Site-ului, inclusiv dar fara a se limita la acestea, tot continutul in format text, precum si sursele tehnice ale tuturor serviciilor si facilitatilor prezente si viitoare, cu exceptia cazului cand este mentionat expres un alt proprietar, sursele paginilor dar si orice alt material, transmis sub orice forma de si catre Utilizatori (prin vizualizare directa pe site, prin newslettere etc,) apartin Active Soft si partenerilor sai si reprezinta continutul Site-ului.

Continutul Site-ului, indiferent de zona in care se afla in site si indeferent de tip, poate fi utilizat exclusiv in scopuri personale. Orice utilizare de continut de catre terte persoane in alte scopuri decat cel personal, se poate face numai cu acordul scris, expres si prealabil al Active Soft si in conditiile stabilite in mod exclusiv de catre Active Soft. Astfel este interzisa copierea, preluarea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata, facuta pe un site de internet sau in orice alta parte, a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal.

Active Soft isi rezerva dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai sus.

Cererile de utilizare a continutului site-ului in orice scop altul decat cel personal pot fi facute la adresa: Active Soft Development S.R.L. B-dul Pierre de Coubertin nr.3-5 Sector 2, Bucuresti sau prin e-mail la adresa support@animale.ro.

Orice persoane care expediaza in orice mod informatii ori materiale catre site isi asuma obligatia de a nu prejudicia in nici un mod drepturile de autor precum si orice alte drepturi de proprietate intelectuala pe care o terta persoana le-ar putea invoca in legatura cu materialele si informatiile transmise in orice mod catre site, iar persoanele care expediaza in orice mod informatii ori materiale inteleg si accepta ca incalcarea in orice mod a acestei obligatii nu poate angaja in nici un mod raspunderea Active Soft, ci numai raspunderea persoanelor respective.Toate materialele si informatiile accesibile prin intermediul site-ului sunt proprietatea Active Soft, iar drepturile (inclusiv cel de autor) corespunzatoare acestora apartin Active Soft, astfel ca orice persoane care expediaza in orice mod informatii ori materiale catre Site inteleg si accepta acest lucru prin simpla trimitere, indiferent de modalitatea de trimitere catre Site a informatiilor ori materialelor respective. In acest sens Utilizatorii Site-ului sunt de acord sa cedeze exclusiv si gratuit, in momentul trimiterii, toate drepturile de utilizare, adaptare, modificare si retransmitere a materialelor cu care au contribuit la Site si se obliga in mod expres sa nu trimita, posteze sau publice aceste materiale pe alte Site-uri fara acordul expres, scris si prealabil al Active Soft. Singura derogare admisa de la prevederea anterioara o constituie situatia in care Active Soft si persoana care a transmis catre site materiale vor fi convenit explicit ca Active Soft are dreptul de publicare pe Site pentru materialul respectiv, fara a se transmite catre Active Soft dreptul de autor. Nici un material introdus pe Site nu poate fi reprodus, copiat ori multiplicat in orice mod decat cu permisiunea scrisa si prealabila a Active Soft. Active Soft poate folosi orice material introdus pe Site in scopuri promotionale pe oricare alte site-uri sau in alte medii partenere, cu exceptia celor pentru care Active Soft a renuntat voluntar si la drepturile de autor in favoarea celor care au transmis materialele.

Limitarea raspunderii

Active Soft nu isi asuma obligatia si nu garanteaza implicit sau expres, pentru continutul de pe Site, pentru continutul oferit de partenerii sai sau de Utilizatorii Site-ului. Active Soft va face toate eforturile rezonabile pentru a asigura acuratetea si increderea in Site si va incerca sa corecteze erorile si omisiunile cat mai repede posibil.

Cu toate acestea, Active Soft nu este responsabila pentru inadvertente, erori sau omisiuni in cadrul informatiilor furnizate de Utilizatori. In mod expres, Utilizatorii Site-ului sunt de acord sa exonereze de raspundere pe Active Soft pentru orice actiune judiciara sau extrajudiciara, care provine ca urmare a utilizarii incorecte sau frauduloase a Site-ului.

Pentru caz de forta majora, Active Soft si/sau operatorii, directorii, angajatii, sucursalele, filialele si reprezentantii sai, este exonerata total de raspundere. Cazurile de forta majora includ, dar nu se limiteaza la, erori de functionare ale echipamentului tehnic al Active Soft, lipsa functionarii conexiunii la internet, lipsa functionarii conexiunilor de telefon, virusii informatici, accesul neautorizat in sistemele Site-ului, erorile de operare, greva, etc.

Utilizatorii sunt de acord sa protejeze si sa asigure pe Active Soft si/sau pe operatorii, directorii, angajatii, sucursalele, filialele si reprezentantii sai de si impotriva oricaror cereri, pretentii, actiuni, impuneri, pierderi, daune, costuri (incluzand, fara nici un fel de limitare, onorariile avocatilor), cheltuieli, judecati, decizii, amenzi, regularizari sau alte obligatii rezultate sau relationate cu orice alta actiune a Utilizatorului in legatura cu utilizarea serviciilor Animale.ro sau orice alt aspect relationat Serviciilor Animale.ro.

Modificarea Termenilor si Conditiilor

Active Soft are dreptul de a modifica oricand si in orice mod oricare dintre prevederile din Termeni si Conditii sau Termenii si Conditiile in intregime, fara nici o notificare prealabila si fara a fi obligata sa indeplineasca vreo alta formalitate fata de Utilizatori. Orice modificare este acceptata deplin si neconditionat de catre Utilizatorii Site-ului prin simpla utilizare sau accesare a oricarei facilitati oferite de Site sau de Serviciile Animale.ro ori prin accesarea Site-ului, intervenite oricand dupa operarea modificarii, iar neacceptarea oricarei modificari atrage obligatia respectivului Utilizator de a inceta de indata accesarea Site-ului si/sau utilizarea in orice mod a Serviciilor Animale.ro.

Legea aplicabila. Litigii

Drepturile si obligatiile Utilizatorilor Site-ului si ale Active Soft, prevazute de Termeni si Conditii, precum si toate efectele juridice pe care le produc Termenii si Conditiile vor fi interpretate si guvernate in conformitate cu legea romana in vigoare. Orice litigiu nascut din sau in legatura cu Termenii si Conditiile va fi solutionat pe cale amiabila. In caz de imposibilitate de a ajunge la un acord, litigiul vor fi solutionat de catre instanta judecatoreasca romana competenta aflata in raza teritoriala a municipiului Bucuresti.