Prin navigarea pe acest site, iti exprimi acordul cu privire la politica de folosire cookies. Detalii

Cei mai batrani parinti inaripati traiesc in Australia

Se pare ca Gerben si Fleur sunt cei mai batrani parinti inaripati din lume - ei au un pui de 9 saptamani si traiesc in Australia. Citeste mai departe »

Alte articole

Leul, o specie pe cale de disparitie

Nu va exista vreodata un moment in istorie in care leii sa fie uitati. Acestia sunt reprezentati in foarte multe lucrari de arta din toata lumea, ramanand un simbol al puterii si vietii pe Pamant. Citeste mai departe »

Costa Rica interzice vanatoarea, circul si gradinile zoologice

In Costa Rica circul cu animale si vanatoarea sunt deja interzise. Insa autoritatile si-au propus sa inchida si gradinile zoologice si sa elibereze animalele captive in mediul lor natural. Citeste mai departe »

Aproape 1500 de caini au fost inregistrati la ASPA in ultima luna in Bucuresti

Desi a trecut abia o luna de la aprobarea Hotararii Consiliului General al Municipiului Bucuresti privind controlul reproductiei cainilor in Capitala,potrivit careia persoanele fizice si juridice care detin caini mai mari de patru luni trebuie sa ii declare la ASPA, aproape 1500 de caini au fost... Citeste mai departe »

8 august, Ziua Internationala a Pisicii

Ziua Mondiala a Pisicii, cunoscuta si sub numele de Ziua Internationala a pisicii, este sarbatorita in intreaga lume pe 08 august 2013. Citeste mai departe »

O catelusa maidaneza cu un singur picior a impresionat un cuplu britanic

O catelusa fara stapan din Bucuresti, ramasa cu un singur picior functional, a impresionat cu povestea ei un cuplu britanic care s-a hotarat sa o adopte. Citeste mai departe »

Sectorul 6 combate daunatorii vegetali cu solutii toxice

In sectorul 6 vor fi intreprinse actiuni de combatere a daunatorilor vegetali din parcuri si aliniamente stradale, iar solutiile utilizate sunt toxice atat pentru oameni cat si pentru animale. Citeste mai departe »

Salamandrele, unele dintre cele mai interesante creaturi de pe Pamant

Cu o varietate de 500 de specii, salamandra este un din putinele creaturi atat de bine "imbracate" de pe Pamant. Citeste mai departe »

De ce au ajuns mamiferele monogame

Potrivit ultimelor studii monogamia joaca un rol foarte important pentru siguranta mamiferelor. Totusi nu s-a descoperit inca de ce este ea prezenta si la om. Citeste mai departe »

Schoep, cainele care a emotionat o lume intreaga, a murit

Va spuneam anul trecut povestea impresionanta a lui Schoep, un caine grav afectat de artrita, si a stapanului sau, care il plimba prin apa pentru a-l adormi. Citeste mai departe »

Memoria cainilor, asemanatoare cu cea a oamenilor

Memoria cainilor este mai asemanatoare cu cea a omului decat am crezut pana acum, permitand prietenilor nostri cu blana sa ne copieze actiunile si sa le repete chiar si cu intarziere. Citeste mai departe »