Prin navigarea pe acest site, iti exprimi acordul cu privire la politica de folosire cookies. Detalii

Cei mai batrani parinti inaripati traiesc in Australia

Se pare ca Gerben si Fleur sunt cei mai batrani parinti inaripati din lume - ei au un pui de 9 saptamani si traiesc in Australia. Citeste mai departe »

Alte articole

Si delfinii au nume proprii

Stiam deja ca delfinii pot folosi "retete" in pregatirea molustelor, ca ajuta alte specii aflate in pericol si chiar ca sunt buni la matematica. Asa ca s-ar putea sa nu va surprinda faptul ca aceste mamifere marine se cheama unele pe altele cu ajutorul unor fluieraturi care actioneaza in calitate... Citeste mai departe »

Rasele americane de caini isi au originea in Asia

O noua analiza genetica a sute de rase americane de câini arată că rădăcinile stravechi ale acestora se afla de fapt în Asia. În medie, mai putin de 30 la suta din ADN-ul lor vine din Europa.
Citeste mai departe »

Pisicile inteleg mai multe decat cred proprietarii lor

Pisicile pot recunoaste vocea stapanului dintr-o multime de oameni, iar atunci cand detecteaza o voce familiara, isi misca imediat capul si urechile. Citeste mai departe »

Festivalul HamFest 20-21 iulie

Hai cu ham-hamul tau la festival pe 20 si 21 iulie si-o sa va bucurati impreuna de cele mai nastrusnice surprize! Citeste mai departe »

"Yellow dog" - proiectul care te invata sa respecti spatiul unui caine

Proiectul "Yellow dog" a fost creat in Canada pentru a sensibiliza opinia publica cu privire la cainii timizi si la cei care au nevoie de spatiu in timp ce sunt in perioada de dresaj sau de reabilitare. Citeste mai departe »

A fost deschis un Centru de adoptie canina la Tecuci

Ieri a fost inaugurat la Tecuci un Centru de adoptie canina cu o disponibilitate de 1000 de locuri in custi. Citeste mai departe »

Un pompier a resuscitat un pisoias intr-un incendiu

Un pompier din California si-a facut foarte bine meseria nu numai fata de oameni, ci si fata de un pui de pisica. Citeste mai departe »

Cainii conduc masini in Noua Zeelanda

Destul de curand cainii isi vor putea rasplati stapanii pentru toate iesirile in natura printr-o plimbare cu masina ... cu ei la volan. Citeste mai departe »

A renuntat la tot pentru o caruta, doi cai si doi caini

Cu toate ca multi dintre noi viseaza la o casa mare, un salariu pe masura si o viata cat mai tehnologizata, iata ca un francez a renuntat la toate acestea pentru o viata de nomad. Citeste mai departe »

Microciparea si "recensamantul canin" au inceput deja la Oradea

Luni a inceput "recensamantul canin" la Oradea. Toti cainii cu stapan vor fi inregistrati si microcipati. Citeste mai departe »