Animale.ro

Anunturi monta

Mascul Spitz Pomeranian / Volpino Italiano cauta partenera

Publicat : 26 Iul 2016 - Caini - Bucuresti

Baietel Spitz Pomeranian / Volpino Italiano in varsta de 2 ani si cateva luni, frumos si voios, vaccinat si deparazitat, cauta partenera. Nu avem pretentii materiale. Cei interesati pot suna la 0740069713. Rog seriozitate.

Ciobanesc german

Publicat : 26 Iul 2016 - Caini - Bucuresti

ofera ciobanesc german pentru monta cel mai bun mascul din Rom�nia: Perfect von Turenhof (VA2 RO & Ser Leon vom Schollweiher & Thea von Turenhof) http://www.pedigreedatabase.com/german_shepherd_dog/dog.html?id=1920915-perfect-von-turenhof HD normal, ED normal, DNA gepruft ( SV

monta

Publicat : 22 Iul 2016 - Caini - Bucuresti

Sunt un metis de cocker cu setter gordon de 5 ani si imi caut o prietena cu care sa fac puiuti nazdravani si iubareti

Monta Yorkshire Toy

Publicat : 18 Iul 2016 - Caini - Arad

Ofer pentru monta mascul Yorkshire Terrier , talie Toy ( mica) , varsta 5 ani, carnet sanatate la zi, deparazitat, cip, vaccinat.

Golden Retriever Mascul - Thor

Publicat : 14 Iul 2016 - Caini - Bucuresti

Thor este un mascul iubitor, extrem de afectiv si la fel de posesiv fata de cei dragi. Dupa cum este si numele sau, Thor este la fel de robust ca si zeul din mitologia norsa. Thor este un mascul in varsta de 5 ani, pure breed, fara pedigree, la prima imperechere, iubitor si protector.

Mascul akita american(marele japonez) pt imperechere

Publicat : 12 Iul 2016 - Caini - Bucuresti

Toshiro este un Akita american �n v�rst? de 3,6luni,este la prima �mperechere,docil,protector,sanatos(supravegheat de asist.univ.dr.Fernoaga C de la FMVB,locuim �n sect.2, zon? parc Morarilor -parc Florilor si dorim o femela la fel de frumoas? ca si el

Charlie isi cauta prietena! (Labrador ciocolatiu mascul)

Publicat : 08 Iul 2016 - Caini - Ilfov

Buna ziua!! Am si eu un barbat acasa care nu mai are stare si imi spune ca abia asteapta sa isi faca o iubita!! Charlie este un labrador ciocolatiu de 2 ani si as vrea tare mult sa il dau la monta!! Multumim frumos!!

Ciobanesc German Cu Par Lung ( Monta )

Publicat : 06 Iul 2016 - Caini - Brasov

Ofer ciobanesc german cu par lung la monta. Este mascul nascut in 2015.05.19 Catelul are pedigree si este arbitrat. Mai multe detalii la telefon.

Caut partenera

Publicat : 17 Iun 2016 - Caini - Tulcea

Sunt un amstaff baiat(mama pitbull/tata dog argentinian) am 5 ani, sunt alb cu pete maro si caut o partenera.Sunt un adevarat campion pentru copii,bland cu pisicile si ascultator.

Beagle Mascul doresc imperechere

Publicat : 15 Iun 2016 - Caini - Bucuresti

Happy isi cauta partenera, iar eu i-am dat 500 euro cu care sa isi sustina viitoarea iubita. Isi doreste unul din puiuti de care sa aiba grija

 
 

Sondaj

Cu sau fara animale?
 
 
 

Rase Animale

American Curl

American Curl

Ca si cazul rasei Scottish fold, American Curl este caracterizata prin aspectul unic al pavilioanelor urechilor. In cazul American Curl-ului, urechile sunt rasucite spre spate, usor arcuite. Determinate de o mutatie spontana in fondul genetic al pisicii domestice, aceste urechi rasucite cu aspect