Animale.ro

Anunturi monta

Ciobanesc German, caut partenera :D

Publicat : 29 Feb 2016 - Caini - Targoviste

Ofer spre monta Ciobanesc German, varsta 3 ani, carnet de sanatate, vaccinat, deparazitat si frumos :D Pentru poze si alte detalii, discutam la telefon.

Bichon maltez, cauta bichonita

Publicat : 27 Feb 2016 - Caini - Bucuresti

Ma numesc Oliver, sunt un bichon maltez, de marime mare, am 12 kg, 2 ani si vreau sa imi caut jumatatea. Imi doresc niste puiuti la fel de frumosi ca mine si ca viitoarea mamica. Sunt foarte jucaus, vioi, microcipat si vaccinat. Pentru detalii nu ezitati sa o contactati pe mama :) 0760158135,

BORIS isi cauta Iubirea

Publicat : 22 Feb 2016 - Caini - Tirgu-Mures

Ii cautam dragostea adevarata lui Boris! Boris - Bichon Bolognez, 3 ani si 4 luni, jucaus, rebel, amuzant, aranjat, parfumat si cu vaccinurile la zi vrea o relatie serioasa cu o domnisoara frumoasa. Va fi prima lui relatie si e nerabdator sa-si gaseasca jumatatea! Asteptam petitoare

BORIS isi cauta Iubirea

Publicat : 22 Feb 2016 - Caini - Tirgu-Mures

Boris - Bichon Bolognez, 3 ani si 4 luni, jucaus, rebel, amuzant, aranjat, parfumat si cu vaccinurile la zi vrea o relatie serioasa cu o domnisoara frumoasa. Va fi prima lui relatie si e nerabdator sa-si gaseasca jumatatea! Asteptam petitoare! MAKE LOVE NO WAR!

Malamut de Alaska

Publicat : 21 Feb 2016 - Caini - Ilfov

Am un malamut de Alaska, o minune de baiat, implineste 8 ani anul acesta. Doresc sa cunoasca o fata malamut spre imperechere. Nu ne intereseaza partea finnciara, tot ce vrem este un pui de la baiatul nostru. Multumesc!

Iepure pt. monta (cap de leu)

Publicat : 15 Feb 2016 - Rozatoare - Bucuresti

Iepure cap de leu, negru cu o sosetica alba, caut iepuroaica pentru monta, din Bucuresti. Am un an si 10 luni, sunt vesel, jucaus si foarte aratos. Sunt sanatos tun si am vaccinurile facute la zi.

Buck

Publicat : 13 Feb 2016 - Caini - Alt oras

�mperechez c�ine ciob?nesc caucazian, v�rsta 3 ani.

Husky Siberian caut partenera pentru imperechere

Publicat : 12 Feb 2016 - Caini - Ploiesti

Ofer pentru monta Husky Siberian rasa pura , varsta 1 an si 4 luni , cu carnet de sanatate , toate vaccinurile la zi , sanatos si puternic . Doresc un pui .

Caniche, caut partenera pentru monta.

Publicat : 10 Feb 2016 - Caini - Bucuresti

Caniche de talie medie, varsta 3 ani si 9 luni, caut partenera pentru monta. Telefon: 0745478503.

Malamut de Alaska mascul pentru monta

Publicat : 10 Feb 2016 - Caini - Arad

Ofer pentru monta mascul Malamut de Alaska, exemplar deosebit, vaccinat, deparazitat, carnet de sanatate. Varsta 1 an si 7 luni. Mai multe detalii la telefon.

 
 

Sondaj

Ce ar fi daca animalele abandonate,ranite sau neingrijite sa nu mai fie asa?
 
 
 

Rase Animale

Spaniel tibetan

Spaniel tibetan

Istoric si origine Aceasta rasa isi are originea in Tibet si descinde din cainii din China si alte tari buddhiste . Spaniel -ul tibetan este considerat o rasa veche , deoarece exista dovezi ale existentei sale ce dateaza de acum peste 2500 de ani . Extrem de respectat in vechiul Tibet , cainele ce