Animale.ro

Cadouri de Craciun pentru animale

Publicat: 23 Dec 2009 | Vizualizari: 2100

Animalele sunt membre ale familiei noastre si, de aceea, multora ne place sa ne cadorisim animalutele de Craciun, pastrand traditia si punandu-le un cadou sub brad.

Un studiu desfasurat pe 1000 de proprietari de animale releva faptul ca 95 % au cumparat sau urmeaza sa cumpere cadouri de Craciun si pentru animalutul lor. Cu siguranta animalele nu inteleg semnificatia Craciunului, dar sunt intotdeauna fericite sa primeasca o noua jucarie sau un deliciu culinar.

Cadouri de Craciun pentru caini

Cainii iubesc sa primeasca jucarii. Cat mai multe jucarii… felurite jucarii! De la mingiute rigide, oase de piele sau recompense pana la jucarii de plus. Acestea tin cainele ocupat timp de cateva ore si totodata, ii stimuleaza creierul si ii satisfac apetitul.

De asemenea, multor caini le plac jucariile moi si pufoase pe care sa le smotoceasca si sa le mestece.

Nu uitati ca recompensele sunt favoritele lor.

Cadouri de Craciun pentru pisici

Pisicilor le place confortul, deci un culcus comod in care sa se poata rasfata sau un culcus pentru calorifer de unde sa poata admira iarna pe geam ar fi cele mai potrivite cadouri pentru ele.
Alte lucruri cu care va puteti rasfata pisica sunt ansamblurile de joaca sisal.

Pisicile au nevoie de exercitiu si, pentru a le incuraja sa il faca le puteti cumpara niste jucarii precum soricei sau tunele in care sa se poata ascunde.
Animall.ro va sta la dispozitie pentru orice cadou doriti sa ii faceti pisicutei vostre!

Si, bineinteles, pisicilor le plac si lor recompensele.

Cadouri de Craciun pentru pasari

Pe impanatele familiei le puteti multumi foarte simplu – cu niste jucarii noi. Jucariile pentru pasari sunt o parte importanta a mediului in care se afla ele. De aceea, aceste inteligente finite au nevoie de stimulare, cu o varietate de jucarii pentru a le mentine sanatoase si ocupate.

In salbaticie, pasarile petrec foarte mult timp cautand si colectand material sau rontaind scorbura pentru cuiburi. Prin urmare, jucariile pentru masticatie, care le dau impresia ca se afla in padure in cautare de materiale pentru cuiburi, le vor face foarte fericite.

De asemenea, pasarilor le plac lucrurile care le satisfac curiozitatea – puzzle - urile fiind printre preferatele lor.

Fie ca este pus in soseta cu numele animalului, fie ca este pus sub brad, multe familii au placerea de a desface in dimineata de Craciun cadoul pentru animalut.

Animall.ro este alaturi de voi si de aceasta data! Daca doriti cadoul perfect pentru Craciun intrati si alegeti-i-l dintr-o multime de variante!

Animale.ro va doreste Craciun Fericit voua si animalutelor voastre!

 
 

Sondaj

iti iubesti animalul?
 
 
 

Rase Animale

English Pointer

English Pointer

English pointer-ul, cunoscut de asemenea si ub numele simplu de "pointer", este un caine de vanatoare renumit si foarte admirat. Dupa ce ia urma prazii, pointer-ul se opreste instinctiv si pointeaza. Cand cainele se afla in pozitia de pointare, ramane neclintit cu nasul orientat in directia in care