Expozitie de Campionat vs. Concurs de frumusete canina - Bucuresti 2009

Concursul de frumusete canina de sambata a avut loc in Parcul Tei, incepand cu orele 10.30, unde cei mai frumosi catei au defilat periati, parfumati si cu blana aranjata, in fata arbitrilor. De asemenea, au avut loc demonstratii de dresaj, de coafura si o parada a modei, la care au participat foarte multi caini.

Cei de la ACH Bucuresti au organizat o expozitie de fotografii cu animale de companie, atat caini, cat si pisici, surprinse in diverse ipostaze, astfel gandindu-ne ca Animale.ro le-a servit drept “muza”, deoarece site-ul nostru a organizat deja 3 editii ale unui concurs similar pentru membrii comunitatii de pe forum.

Iubiti si cainii vagabonzi…

Daca pana acum am fost obisnuiti ca la expozitiile canine sa vedem numai caini de rasa, castigatori si mandri cu statutul lor de Best, de data aceasta si cainii comunitari si-au putut demonstra talentul si calitatile in fata publicului si a arbitrilor. Stapanii cainilor comunitari au participat la concursul desfasurat pe mai multe categorii, precum “Cel mai metis dintre metisi”, “Catelul cu lipici”, “Suflet mare in trup mic”, “Mancaciosul” sau “Cel mai popular catel”.

Pentru fiecare castigator al acestor categorii, Primaria Sectorului 2, in parteneriat cu ACH Bucuresti a oferit tuturor participantilor diplome si premii substantiale – mancare, jucarii si produse speciale de ingrijit.

Ziua de duminica a debutat in jurul orelor 9, cand aproximativ 600 de caini impreuna cu proprietarii lor s-au mutat in Complexul Cultural Sportiv Studentesc Tei, unde a avut loc a XXIII Expozitie Internationala Canina C.A.C.I.B. -  Expozitie de Campionat.

Arbitrii internationali precum Alfonso Thovar y Del Solar, John Walsh sau Antonio Jose do Amaral si cunoscutii arbitrii romani Cristian Stavarache, Petru Muntean, Lokodi Zsolt si Catrinel Pauna au arbitrat cainii prezenti si au incheiat ziua cu Best in Show acordat unui Akita American.

In ambele zile ale expozitiei am putut admira parada raselor romanesti, concursuri de desen pentru copii si demonstratii de dresaj. Un plus acordat expozitiei “Frumusetea prietenului meu patruped” este faptul ca organizatorii au informat proprietarii de caini asupra orei la care ar trebui sa fie prezenti la expozitie, pentru a intra in ring. Astfel s-a evitat atat aglomeratia, cat si orele de asteptare inutila inainte de intrarea in ring pentru caini si proprietarii acestora.

Felicitari tuturor celor care au participat si celor care au castigat titluri importante la expozitia din acest sfarsit de saptamana!

Comentarii legate de expozitia “Frumusetea prietenului meu patruped” puteti face inforumul Animale.ro, in pagina destinata expozitiei de sambata si duminica.

Articole

Cainele te ajuta sa te lasi de fumat!

Cainele te ajuta sa te lasi de fumat!

In continuare, Animale.ro iti prezinta 4 modalitati prin care catelul tau te poate ajuta sa dai cu piciorul tigarilor. Fa-o pentru sanatatea cainelui tau! Studiile au aratat ca multi oameni se lasa de fumat tot mai mult pentru san...

Topul cainilor iesiti din comun

Topul cainilor iesiti din comun

Cei mai multi oameni sunt familiarizati cu diferite rase de caini. Chow-chow, Dalmatian, Basset si chiar cutatul Shar-Pei sunt specimene cunoscute. American Kennel Club recunoaste peste 150 de rase diferite de caini, dar aveti ide...

Mega-Maratonul Sterilizarilor pentru catei si pisici

Mega-Maratonul Sterilizarilor pentru catei si pisici

In cadrul Mega-Maratonului Sterilizarilor GIA ofera 500 de sterilizari gratuite pentru animalele fara stapan, dar si pentru cele cu stapan, in cazul in care proprietarii nu isi permit aceasta operatie la un cabinet veterinar. Echi...

Leziunile produse de armele de foc la caini

Leziunile produse de armele de foc la caini

In societatea noastra din ce in ce mai violenta, disponibilitatea armelor de foc nu numai ca mareste riscul de ranire a persoanelor, dar si a animalutelor noastre de companie. Leziunile produse de armele de foc sunt frecvent intal...

La ce se gandesc cainii?

La ce se gandesc cainii?

De ce bolul meu nu este plin de apa mereu? De unde vin toate bunatatile astea care sunt in castronelul meu? Eu de ce nu pot sa mananc la masa? Si mai ales, eu de ce nu am propriul meu frigider, de unde sa pot lua ceea ce vreau sa ...

Recomandari

Sondaj

Cum crezi ca am putea sa cream un Rai pe pamant pentru cainii strazii?