Povesti de toamna – noul concurs desfasurat pe Animale.ro !

Mai avem o luna de toamna si ne grabim cu pasi repezi spre sarbatorile de iarna, cand avem pregatite alte surprize pentru voi. Dar pana atunci, sa facem poze cu…miros de toamna, langa borcanele de zacusca, muraturi si dulceturi sau ravasind o gramada de frunze uscate in parc, iar cele mai frumoase 3 animale din fiecare categorie participanta (caini, pisici, pasari) vor fi premiate.

Participati la concursul de pe Animale.ro cu fotografiile animalutului vostru (caine, pisica sau pasare) in perioada 12 noiembrie – 3 decembrie 2009 si puteti castiga unul dintre cele 3 premii substantiale care constau in hrana si accesorii pentru caini, pisici sau pasari oferite de Animall.ro!

Fiecare sectiune are un titlu al concursului, pe care trebuie sa il respectati pentru a putea participa:
Caini – Poveste de toamna
Pisici – Autumn cat
Pasari – Pene – Culori

In poze este permisa si prezenta oamenilor.

La sectiunea caini, pentru a va inscrie la concursul intitulat “Poveste de toamna” trebuie sa postati o poveste sub o serie de 3 - 10 poze care sa prezinte continuitate si sa evidentieze cum cainele/cainii vostri se bucura de toamna.

In ceea ce priveste pisicile, concursul se numeste “Autumn cat” si puteti posta maxim 3 poze tematice.

La categoria pasari, concursul “Pene – Culori” va permite postarea unei singure poze care sa prezinte o pana a papagalului, in care surprindeti varietatea de culori.

Participantii la concurs trebuie sa fie deja inscrisi la data lansarii concursului si aiba minim 20 de postari la activ cu referinta in sectiunile in care concureaza.

Concursul se desfasoara in 3 etape in perioada 12 noiembrie – 3 decembrie 2009:
Intre 12 – 26 noiembrie  are loc postarea pozelor pe site.
Incepand cu 27 noiembrie se va desfasura perioada de votare, care se va termina in data de 3, urmand ca in 4 decembrie sa fie afisate rezultatele finale.

Numele castigatorilor va fi afisat in 4 decembrie pe site-ul Animale.ro.
Daca va aflati printre castigatori veti fi contactati ulterior de echipa Animale.ro si veti fi instiintati de modul in care veii intra in posesia premiului.

Pentru mai multe informatii cititi regulamentul concursului pentru companionul vostru pe forumul Animale.ro , in sectiunea la care concurati - caini, pisici sau pasari.


Succes tuturor participantilor!

Articole

Sterilizare gratuita pentru maidanezi

Sterilizare gratuita pentru maidanezi

Asociatia Cutu, cutu, Asociatia GIA (Group Initiative for Animals), Asociatia pentru Dezvoltare Comunitara Caleidoscop si Administratia pentru Supravegherea Cainilor fara Stapan din cadrul Primariei Generale a Capitalei au partici...

Le place cainilor sa poarte haine?

Le place cainilor sa poarte haine?

Trecand peste obieciul complet nesanatos al animalelor de a linge zapada (cine stie ce-a fost pe acolo!), poate ca cea mai mare problema ramane crivatul, vantul nostru romanesc care da batai de cap uneori pana si cateilor bine dot...

Se apropie transformarea animalelor…

Se apropie transformarea animalelor…

Pentru mai multe poze intrati in Galeria Foto . Renegat de romani pe motiv ca este o sarbatoare mercantila si de import, Halloween-ul s-a instalat cu acte in regula de cativa ani buni si pe pamantul lui Dracula. Cu toate ca, in no...

Anemia la caini: cum o descoperi si tratezi

Anemia la caini: cum o descoperi si tratezi

Cunoscute si sub denumirea de eritrocite sau hematii, globulele rosii au o concentratie de 39-60% in sangele unui caine sanatos. Atunci cand procentul scade sub 37%, se instaleaza anemia, cauzata fie de pierderea prea rapida a glo...

Topul cainilor iesiti din comun

Topul cainilor iesiti din comun

Cei mai multi oameni sunt familiarizati cu diferite rase de caini. Chow-chow, Dalmatian, Basset si chiar cutatul Shar-Pei sunt specimene cunoscute. American Kennel Club recunoaste peste 150 de rase diferite de caini, dar aveti ide...

Recomandari

Sondaj

iti iubesti animalul?