Publicat: 14 Mai 2013 | Vizualizari: 1502
Psihologii specializati si oamenii, in general,potcomunicacuanimaleleintreimoduri diferite:
1. Prin imaginisau fotografii.Imaginile potajunge ca un flash inochii mintii.Poatefi vorba de o singura imaginesau poate fi un intreg film.Deexemplu,dacauncainevrea sa va spuna ca i-ar placea sameargala plimbare,vetivedeauncaine care se plimba.
2. Prinsentimente.Persoanele sensibileabsorb defoartemulte orisentimentelesi starile altorafara ca macar sa-si dea seama.In cazul in carepersoanade langa eieste nelinistita,pot devenisi ei anxiosi.Animalele pottransmitesi ele aceste stari pentru aneajutasa intelegemundeaudureri.Dintr-odata,puteti simti dureri la nivelul stomacului sau al umeriloratunci candva aflati in apropiereaunuianimal.Aceasta poate fidurerea lorreflectatain corpul vostru. Practic, animalele noastre de companie se oglindesc in noi.
3. Prin cuvinte.Unele persoane care poseda abilitati de comunicatori cu animalele pot auzicuvinteinmintea loratunci candun animalle vorbeste."Aceasta esteprincipala cale prin care primescmesaje de laanimale.Intr-un felminteameatraduceimaginile in creier,sentimentelein corpsi senzatia ca stiu despre ce este vorbaincuvinte. Este ca si cumimisoptesc mie insumi dar nu se"simte"ca si cumacest lucruvinede lamine", povesteste un psiholog al animalelor.
In general toti proprietarii de animale de companie primesc mesaje in mod telepatic de la companionii lor. Trebuie doar sa isi dea seama ca un anumit gand, imagine sau sentiment nu le apartine si ca vine din partea patrupedului. Este adevarat ca totul este foarte subtil si ca de cele mai multe ori negam sau ignoram aceste semnale care vin de la ei prin noi.
Pentru a putea descifra aceste mesaje, ar trebui sa fim foarte deschisi, sa ne studiem mintea si corpul in mod constant si sa ne intrebam : De unde vine acest mesaj? Se pare ca functionam asemenea unei statii radio: odata ce aflam pe ce unda comunica animalul nostru, totul devine din ce in ce mai usor. Insa, trebuie sa fim constienti ca pana si celor mai pregatiti specialisti in intelegerea limbajului animalelor li se intampla sa intampine dificultati.
Iata cateva modalitati prin care primim mesaje de la animalele noastre de companie:
1. De la animal insusi.
2. Din propriile sentimente, analogii si presupuneri. De exemplu, cainele tau se ascunde atunci cand afara sunt artificii, iar tu consideri ca face asta pentru ca se teme de zgomote puternice. Este posibil sa fie adevarat, insa totodata poate fi vorba de mirosul din aer, de oamenii care sunt acolo sau de alte motive.
3. Din incercarea ta de a descifra limbajul corpului. Insa este propria ta interpretare, exista toate sansele ca animalul sa incerce sa transmita altceva decat ai inteles tu.
Te intrebi cum sa-ti dai seama daca ai inteles corect?! Incearca sa-ti analizezi foarte bine gandurile si sa fii atent la toate semnalele pe care le primesti. Intreaba-te de unde a aparut acea imagine, stare sau gand - nu numai cand te afli aproape de animalul tau, ci tot timpul. Nici un gand care ti se pare strain nu apare intamplator.
Sursa: lorriethepetpsychic.com
Cocosul care se crede pinguin Un cocos din China este un pic confuz si pare sa sufere de o criza de identitate, fiind convins ca este pinguin. "Ping-cocosul" nu merge ca o gaina normala, ci ca un pinguin, inaintand intr-o pozitie ...
Ai asteptat pana cand catelusul tau a implinit varsta de cel putin 8 saptamani inainte de a-l aduce acasa. Ai o gramada de jucarii si de atentii. Nu ai ratat nicio programare la medicul veterinar si l-ai hranit cu cea mai potrivit...
Prezentare generala Giardia „traieste” la nivelul tractului intestinal si infectia poate fi asimptomatica sau poate produce simptome gastrointestinale. Protozoarul Giardia apare in doua forme. Forma activa (mobila) care traieste s...
Cateii care nu latra au propriile lor modalitati de comunicare, chiar daca nu sunt zgomotosi, ca alti caini. Au tendinta sa maraie sau sa scoata alte sunete, mai joase, decat alte rase. Besenji este una din rasele de caini care nu...
Cainii sunt bolnavi daca au nasurile calde si uscate Temperatura nasului unui caine nu indica starea de sanatate sau de boala a acestuia. De asemenea, temperatura nu indica obligatoriu faptul ca animalul este febril. Afirmatia pot...