Animale.ro

Spune-mi ce caine ai, ca sa-ti spun cum esti - Partea I

Publicat: 22 Iul 2010 | Vizualizari: 5199

Labrador Retriever
Stapanii acestor caini sunt intotdeauna in cautarea distractiei si a lucrurilor amuzante. In cazul in care nimic nu pare a fi distractiv in jurul lor, cu siguranta vor reusi sa intreprinda ei ceva pentru a se distra. Acesti oameni iubesc activitatea fizica, in special sporturile acvatice.
Totodata, oamenii carora le plac sau detin un Labrador sunt cunoscuti pentru bunatatea lor, natura intelegatoare si spontaneitatea. Ei vor incerca orice, cel putin o data.

Golden Retriever
Proprietarii sau iubitorii acestei rase sunt, in general, oameni carora le place sa iasa. Oriunde. Doar sa fie afara. Ei iubesc sa isi petreaca timpul afara, cu prietenii si familia. Multi dintre ei au joburi care implica ajutorarea altor oameni. De asemenea, acesti oameni au facut sau fac voluntariat si doneaza lucruri in mod frecvent. Unii dintre ei sunt putin cam prea increzatori.

Ciobanesc German
Daca iubiti acesti caini inseamna ca sunteti persoane serioase si aveti tendinta de a deveni un pic cam rusinosi in preajma strainilor. Oamenii care nu va cunosc va pot considera distanti sau aroganti. Dar, o data ce ajung sa va cunosca, observa ca aveti inima buna si sunteti in stare de orice pentru prietenii si apropiatii vostri. De asemenea, sunteti persoane puternice, loiale si va place sa ajutati oamenii. Va place sa faceti lucrurile in mod corect, moral si etic.

Beagle
Oamenii carora le plac Beagle-ii sunt oameni carora le place sa aiba o viata frumoasa si plina de bucurii. Ei aduc veselie si rasete in viata cunoscutilor. Oameni sociabili, guralivi, care au o multime de prieteni. Au vieti active, dar le place, de asemenea, sa isi petreaca timpul in fata televizorului, urmarind emisiunea preferata.

Yorkshire Terrier

Aveti un Yorkshire sau admirati aceasta rasa? Atunci inseamna ca sunteti oameni foarte organizati, mofturosi, delicati si cusurgii. Va place sa fiti independenti si sa luati parte la discutii interesante. Casa voastra este curata, ordonata, iar in dulap aveti toate lucrurile aranjate meticulos. Sunteti preocupat de aspectul vostru, din cap pana in picioare trebuie sa aratati impecabil.

Teckel / Dachshund
In mod sigur voi iubiti oamenii si petrecerile bune. In ciuda multor calitati pe care le aveti, incapatanarea este una dintre caracteristicile negative. Cand vreti ceva, nu va dati batuti pana nu obtineti.

Boxer
Iubiti viata si sunteti mai mereu ocupati cu vreo activitate. Pentru voi si strainii pot deveni foarte usor prieteni. Viata voastra este plina de o multime de prieteni loiali, carora si voi le sunteti loiali.
Uneori s-ar putea ca prietenii sa va reproseze ca sunteti prea ocupati si sensibili. In ciuda sensibilitatii voastre, viata nu va surprinde niciodata si nu deveniti stresat in fata problemelor. In conceptia voastra viata nu merita traita daca nu este plina de distractie si rasete.

Poodle
Oameni sinceri si milosi. Iubesc cu pasiune si vor face orice pentru a ajuta pe cineva in nevoie. Au un aspect mai mult decat ingrijit, meticulosi si foarte ordonati, atat in viata de zi cu zi si in activitatile pe care le intreprind, cat si in caminul lor. Le place sa calatoareasca si sa frecventeze restaurante  elegante.  

Shih Tzu
Daca va place rasa Shih Tzu inseamna ca sunteti oameni prietenosi, fara prejudecati si foarte iubiti si apreciati de catre prieteni si rude. Sunteti buni confidenti si va bucurati de o viata calma si relaxata. Nu sunteti genul de oameni care sa primeasca sarcini in plus la munca, nu pentru ca sefii va protejeaza, ci pentru ca stiti sa va impuneti si sa va stabiliti atributiile si activitatile intreprinse. Va place ca lumea sa va ingrijeasca si sa va rasfete.   

Chihuahua
Sunteti oameni care va adaptati usor oricarui lucru nou, ceea ce rezulta ca sunteti si un pic cam nestatornici. Sunteti amuzanti, seriosi, dar si petrecareti. Va place sa fiti ingrijiti, sunteti meticulosi si aveti foarte mare grija de voi, de casa voastra si de toate celelalte proprietati. De asemenea, sunteti persoane loiale prietenilor, dar sunteti intelesi gresit de cei care nu va cunosc si au tendinta de a va judeca ca fiind aroganti.

Daca nu va numarati printre proprietarii sau iubitorii celor 10 rase de mai sus, nu pierdeti articolul de saptamana viitoare pentru a afla cum va caracterizeaza rasa pe care o admirati!

 
 

Sondaj

Stop violenta fata da animale !
 
 
 

Rase Animale

Ciobanesc de Berna

Ciobanesc de Berna

  Istoric si origine Uimitor de aristocratic, Ciobanescul de Berna este unul dintre cei mai atractivi caini utilitari elvetieni, cu roba lor neagra sclipitoare , cu insemne ilustre. Roba acestui caine este moale si matasoasa, cu un subpar gros, abundent. Originile acestei rase pot fi urmarite pana