Animale.ro

7 activitati de week-end cu copilul tau la Pet Expo

Publicat: 08 Mai 2015 | Vizualizari: 1247

Iata 10 dintre cele mai amuzante activitati la care poti participa impreuna cu toata familia:


 


1. Face painting – Cei mici se vor distra la standurile expozantilor cu activitati de face painting in forma de animale.


1. Ateliere de creativitate - Expozantii au pregatit şi ateliere de creativitate pentru pitici, unde isi pot descoperi talentul la: desenat si colorat, origami, confectionat animale din plastelina, pictura pe figurine din ipsos


2. Demonstratii de dresaj. Copiii vor fi fascinati de trucurile facute de animale in prezenta unui antrenor profesionist. Vor putea, astfel, sa se familiarizeze cu diferite rase de caini şi vor invata lucruri noi despre abilitatile fiecaruia.


3. Clovnii sunt pregatiti sa faca animale din baloane pentru distractia celor mici. Animatorii vor fi prezenti la fiecare pas pentru ca niciunul dintre copii sa nu rateze distractia.


4. Adoptii de caini şi pisici. Asociatiile pentru protectia animalelor vor fi prezente şi in acest an la Pet Expo cu animale pentru adoptie. Aici veti putea gasi un prieten pentru cei mici aratandu-le ca grija pentru animale este un mod de viata pentru persoanele responsabile.


5. Sesiuni foto gratuite. Cei ce vor veni insotiti de prietenul necuvantator, pot beneficia de o poza gratuita impreuna cu acesta.


6. Concursuri cu premii. Organizatorii au pregatit pentru cei mici numeroase concursuri la care pot participa impreuna cu animalul lor de companie. Cele mai aşteptate concursuri sunt cele care vor desemna cel mai puternic catel (Power dog), cel mai mancacios catel sau cel mai ascultator catel.


 


Pet Expo este un eveniment pentru intreaga familie, nu doar pentru iubitorii de animale. La cea de-a şaptea editie a targului am pregatit foarte multe surprize pentru cei mici. Dorim ca in felul acesta, Pet Expo sa fie un eveniment distractiv pentru cei care iubesc animalele dar nu sunt in mod obligatoriu proprietarii unuia. Pentru cei mici Pet Expo este un eveniment educativ şi distractiv in acelaşi timp. Tocmai de aceea, copiii sub 5 ani beneficiaza de intrare gratuita” a declarat Ilie Pana, organizatorul PetExpo.


Costul unui bilet la Pet Expo este de 10 lei, iar elevii si pensionarii vor plati 5 lei. Copii sub 5 ani au gratuitate.


Program:  Vineri (22.05.2015) 10:00 – 18:00, Sambata (23.05.2015) 10:00 – 18:00, Duminica (24.05.2015) 10:00 – 16:00


 


 

 

Sondaj

Ce ai face pentru animale daca ai avea un milion de euro?
 
 

Rase Animale

British Shorthair

British Shorthair

                                     BRITANICA CU PARUL SCURT             (BRITISH SHORTHAIR) British shorthair, o felina de plus cu un caracter afectuos si echilibrat, a supravietuit persecutiei religioase si celor doua razboaie mondiale. Nu numai ca aceste pisici robuste au supravietuit, dar ele